• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Arkadaşlar görsel için kusura bakmayın lütfen ama atmak zorunda kaldım. Çocuğumun poposunda 4 5gündür böyle delik delik pişik oldu ve kanıyor ne kullandıysam çare olmadı hafiflemedi bile doktor iki tane krem yazdı hamazinc ve hipokort Bepanthol mustela ne kullandıysam hafiflemedi bir önerisi olan varmı çok ağlıyor özellikle bugün yakıyor artık onu sanırım. bu arada bezini 30 40 dk da bir değiştiriyorum havalandırıyorum ıslak mendil kullanmıyorum
Direkt güneşe tutmayı denedin mi benim bir hocam öyle yaptım ben dedi her gün 20 dk güneşe yatırdım poposunu iplikleri iyileşti dedi güneşin tedavi edici özelliği de var tabi önce az tut ben de bugün buldum güneşi hemen açtım totosunu

Ya çok çok geçmiş olsun kıyamam ben ona benim içim acıdı burdan seni düşünemiyorum bile inşallah hemen iyileşir. Bence de bol bol açık bırak hava alsın. Bir de burda “fettwolle” diye bir şey var. Yağlı yün oluyor galiba tam çevirisi pişik için onu öneriyor ebeler. Ben piştikte hiç kullanmadım ama meme ucu yaralarında çok işe yaramıştı. Belki online amazonda falan vardır. Ya da yurtdışına giden eş dost getirebilir. Yakın zamanda gelecek olan olursa ben bile gönderirdim burdan😢
Lansinoh gibi birşey olabilir mi onunda içeriği o demek aslında lansinohu bulabilir aslında burda evde bile olabilşr

Kız ben o kadar safmışım ki incecik bileklik aldırdım en ucuz gelinlikçiyi aradım buldum düğünümde organizasyon bile yaptırmadım yazık kocam tek uğraşıyor diye çeyiz alışverişine gittim en ucuzundan aldım mobilyam desen ben 25 bine aldım hepsini benimle beraber evlenenler 80 bine aldı düşün öyle salaklık ettim nerden biliyim ben bunları bileziklerimle çeyreklerimle ödeyeceğimi anasını da ağlatırdım valla böyle olacağını bilsem borca bile sokardım salaklığıma doymayayım bunları düşünüp düşünüp kafayı yiyorum şimdi millet kaç tane gelinlik değiştiriyor düğününde ben tek bindallı aldım gelinlik 3 bin tuttu milletin 10 bin tutarken içime öyle bir oturdu ki düşünmemeye çalışıyorum hasta olucam düşündükçe ha bu arada bunların bana taktığı bilezikleri de kocam almış benden daha salak olan da o neymişte oğluna iş ayarlayacağız diye adamın biri dolandırmış kayınbabayı bunu ödemek te kocama düşmüş kendi mesleğini alınca
Ben Allah’a havale ettim öyle yapmaktan başka çaremiz yok ben salak kv denenin beğenmediği halıları kullandım eşimin bekar hayatından buzdolabını kendi bekar evimden televizyonumu getirdim gram hakkım helal değil ama bizim düğün gecesi biz gitmemiz gerekiyorken balayına İstanbul’a bizim başımıza toplanan paralarla ki gil gitti tatile 😂😂😂boşver düşünme düşündükçe insan gerçekten sinirleniyor şükür evlatlarımız oldu bizler bunların yaptıklarını yapmayalım

Bak be güzel kız ben dedim ki tamam baban arabasız kaldın demiyorum alalım verelim kullandın bizim üzerimize olsun yarın bir gün başına bir şey gelse 3 kız kardeşi var babamın arabası diyecekler yok anlamıyor gitti gitti benim altınlar ömür boyu da içime oturacak bu benim
Ömür boyu seni ne kadar mutlu da etse her dediğini de yapsa içinde kalır bu. Hep aklının bir köşesinde kalır. Ama babada düşünmesi lazımdı başka evlatta var üzerine olmasın diye

Kız ben o kadar safmışım ki incecik bileklik aldırdım en ucuz gelinlikçiyi aradım buldum düğünümde organizasyon bile yaptırmadım yazık kocam tek uğraşıyor diye çeyiz alışverişine gittim en ucuzundan aldım mobilyam desen ben 25 bine aldım hepsini benimle beraber evlenenler 80 bine aldı düşün öyle salaklık ettim nerden biliyim ben bunları bileziklerimle çeyreklerimle ödeyeceğimi anasını da ağlatırdım valla böyle olacağını bilsem borca bile sokardım salaklığıma doymayayım bunları düşünüp düşünüp kafayı yiyorum şimdi millet kaç tane gelinlik değiştiriyor düğününde ben tek bindallı aldım gelinlik 3 bin tuttu milletin 10 bin tutarken içime öyle bir oturdu ki düşünmemeye çalışıyorum hasta olucam düşündükçe ha bu arada bunların bana taktığı bilezikleri de kocam almış benden daha salak olan da o neymişte oğluna iş ayarlayacağız diye adamın biri dolandırmış kayınbabayı bunu ödemek te kocama düşmüş kendi mesleğini alınca
Boşver bacım senin niyetin geçinmek yuva kurmakmış. Eşyada parada takıda gözün yokmuş eşini düşünmüşsün aslında doğru olan Buda. İşte kv Ler kayınpederler bunu anlamıyor

Aaa çok teşekkür ederim gerçekten saatlerce sağmadım emmiyor zaten benimki ondan olabilir bu arada sende 5 Kasım da mı doğurdun benim gibi
6 Kasım benim canım. Aynen senden sonra baktım ben çok bekleyince oluyormuş . Doktor bana dedi ki sağamayacak durumdaysan elinle bir peçteye birşeye bir iki sık ara ara damla damla da olsa boşalt ki o senden çıkan gibi oeynirleşmesşn. Mesela 5 saat dışardasın sağamadın yarım saate 15 dk ya 1 saate bir azıcık elinle sık sağ maksat ucundaki gitsin akış sağlansın

Ben Allah’a havale ettim öyle yapmaktan başka çaremiz yok ben salak kv denenin beğenmediği halıları kullandım eşimin bekar hayatından buzdolabını kendi bekar evimden televizyonumu getirdim gram hakkım helal değil ama bizim düğün gecesi biz gitmemiz gerekiyorken balayına İstanbul’a bizim başımıza toplanan paralarla ki gil gitti tatile 😂😂😂boşver düşünme düşündükçe insan gerçekten sinirleniyor şükür evlatlarımız oldu bizler bunların yaptıklarını yapmayalım
Yaaa varya Allah biliyor ya bunu derken az utanıyorum çok ayıp aslında ama .. sanki senin kv ölse grupçak en azından bir çoğumuz senin adına oh dicez. Kayınvalide değil deccal mübarek . Sen kv anlattıkça ben benimkini daha bir sevdim anne diyordum annecim diyorum şimdi 🤣👍

kizlar oglum sadece anne sutu aliyor bir kac gundur kakasi civik ve normal sari renkte normalde günde 2-4 defa yapiyor bugun geceden beri yapmamisti oglen 3te yapti ve bayaaaa yapmis ta sirtina kadar cikmis ilk defa bu kadar yapti ve yine civik ve kokulu ( bu arada beni. oglanin ilk gunden beri kakasi kokuyor) bie hastalik olabilirmi sizinkilerin kakasida kokuyormu

Kız senin babanın bilezikleri altınların hakkını neden veriyor. İstediğin zaman ne diyor? Yani bi tek onların bileziği yok benim ailem akrabam da bilezik altın taktı neden onlarla babana araba alalım dediğinde ne diyor ?? Pes kere pes valla, bu ailesine gereksiz çok düşkün erkeklerden nefret ediyorkm ya. Artık senin bi ailen var yani anne babanı bi geride bırak ya. Kadınlardan kötüler bu konuda
Adam arabasını sattı diyor ne diyecek eee benim babamda yıllarca çalışıp didinip emekli ikramiyesiyle düğünümü yaptı onu ne yapacağız kocamın bana aldığı kolye kaburga falan var babangil onu almış say diyor beyefendi

Kız seninle aynı şeyleri yaşamışız biz ya bende bekar evindeki televizyonu buzdolabını falan kabul ettim inan şimdiki aklım olsa tövbe yapmazdım burnumdan geldi yaptığım her iyilik her acıma

Ömür boyu seni ne kadar mutlu da etse her dediğini de yapsa içinde kalır bu. Hep aklının bir köşesinde kalır. Ama babada düşünmesi lazımdı başka evlatta var üzerine olmasın diye
Nerdeeee canlarına minnet ama helal etmiyorum hayrını göremesinler

Boşver bacım senin niyetin geçinmek yuva kurmakmış. Eşyada parada takıda gözün yokmuş eşini düşünmüşsün aslında doğru olan Buda. İşte kv Ler kayınpederler bunu anlamıyor
Tabi canımmm benim aklıma şeytanlık gelmez ki ben ailemden öyle görmedim ben ne biliyim bunların yamyam olduğunu bak içim içimi yiyor da bir kere olsun saygısızlık etmedim karşılarına geçip tek kelime söylemedim aman huzurum bozulmasın evliliğim etkilenmesin diye zaten beceremem de söylemeyi onlar yapmaya çekinmez ben haklı olduğum halde söylemeye çekinirim kulaklarına gidecek şekilde bile konuşmam salağım bende neyse ne yapiyim karakterimde yok

Yaaa varya Allah biliyor ya bunu derken az utanıyorum çok ayıp aslında ama .. sanki senin kv ölse grupçak en azından bir çoğumuz senin adına oh dicez. Kayınvalide değil deccal mübarek . Sen kv anlattıkça ben benimkini daha bir sevdim anne diyordum annecim diyorum şimdi 🤣👍
O beni gömer 😂😂😂düşmanıma vermesin benim kv deden

Kız seninle aynı şeyleri yaşamışız biz ya bende bekar evindeki televizyonu buzdolabını falan kabul ettim inan şimdiki aklım olsa tövbe yapmazdım burnumdan geldi yaptığım her iyilik her acıma
Bende yapmazdım ırmak buna da güler 😅😅😅 şimdi ben beyaz eşya aldırtmadım biz düğün ederken kv min çamaşır makinesi bozuldu sözde de sıfır makine aldılar ben salakta şimdi kendime kendi paramla dondurucu dolap aldım 😂😂😂

Çok çok geçmiş olsun. Konu hakkında bilgim yok ama düzenleyebilirsiniz görseli kaldırın derim. Ya da bir tarafını kesip öyle koyun. İnanın çok fazla sapık var .bebeğinizin yüzü fln gozukmuyor tabii ama ne olursa olsun o resme bakıp saçma sapan şeyler yapacak sapık kaynıyor ortalık.
Ve böyle forumları bile takip ediyorlar.gecmis zamanda farklı bir turu başıma gelmişti.
Tekrar geçmiş olsun minige🙁
Haklısınız kaldırıyorum hemen

Canım süt ve süt ürününe dikkat ederken mesela bazı ürünlerin içinde peynir altı suyu oluyor o da süt ürününe giriyor tetikler. Paketli her şeyin içini oku. Sudocream var onu kullan iyi gelir mutlaka. Çok geçmiş olsun içim parçalandı. Altına su geçirmez alt açma örtüsü ser açık kalsın havalansın sık sık
Canım riske atmamak için hiç paketli ürün yemiyorum nasıl oldu böyle bilmiyorum

Back