Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Bende de oluyor canım arkadaşın dediği gibi yalancı kasılmalar hatta nst ye girdim sancım çıkmadı bebek çok fazla hareketli ve 3. Trimester olduğu için normal dedi doktor

Canım nerde oturuyorsunuz ? Bazen sitelerde temizlikçi ablalar oluyor onlardan da fiyat al, ben iki kadın tuttum aynı gün geldiler 3000tl ye
Yalancı sancı değildi nst de sancı çıktı bende. Doktor hemen yatış verdi. İnşallah vaktiyle gelirler

Bende de oluyor canım arkadaşın dediği gibi yalancı kasılmalar hatta nst ye girdim sancım çıkmadı bebek çok fazla hareketli ve 3. Trimester olduğu için normal dedi doktor

Canım nerde oturuyorsunuz ? Bazen sitelerde temizlikçi ablalar oluyor onlardan da fiyat al, ben iki kadın tuttum aynı gün geldiler 3000tl ye
İzmir bornovadayım bende site aslonda

B brcubrcu0101 Firmanın verdiği fiyat yüksek max 3 bin tl filan olması lazım Site kapıcısına filan sorsanız siteye gelen ablalar filan vardır yönlendirirler size çalıştığınız firma da çevrede destek alan yok mu varsa yönlendirseler size gerçekten son aylarda insan birde temizlik konusunu düşünüyor yapsan olmuyor yapmasan olmuyor :(

Back
X