• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    25
Kızlar bende de en baştan beri kim görse kız diyordu, ben de hep kız hissettim, bütün hurafelere göre de kız çıktı hep, sadece eşim erkek hissediyordu. Onun dışında bütün okşar hep kızı gösteriyordu. Üç gün önceki kontrolümüzde bir de ne görelim, minik bir pipi 😂 Tabi çok minik olduğundan kesin değil ama benziyor dedi doktorum. Yanıldığını düşünmüyorum 😅 Muhtemelen sizinkiler kız çıkacak, içimden öyle geçiyor 😍 Tabi inşallah hepsi sağlıklı olsun da yeter ki, kız erkek her ikisi de kabulümüz 🥹
Yaaaa🙈🙈 hayırlı evlat olsunlar sağlıkları yerinde olsun tabii ki gerisi fasa fiso🥰❤️

Kızlar çin takviminde hamile kalınan tarih kısmına son adet tarihimizi yazıyoruz sanırım mantıken di mi :confused:

Kızlar bugün kontrole gittik çok şükür her şey yolunda dedi doktorum, ara ara lekelenmelerim oluyor kırmızıya dönmedikçe ve ağrı eşlik etmedikçe ara ara olabilir dedi. Öksürünce hapşurunca kasığıma bıçak saplanıyor gibi dedim normal dedi.

Bir de ultrasonu açar açmaz yüzde 80 kız dedi 😍 açılanmaya göre söylüyorum kesin değil ama büyük ihtimal kız ama sen yine de daha alışveriş yapma dedi🤣

Çektiğim videodan foto aldım
Belirtileriniz nasildi acaba birde kacinci haftdasiniz

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zamanda bende gecen hafta cok kötü grip olmuştum kemiklerim kırılıyordu normalde antibiyotik içmeden ayağa kalkamam zaten öyle de oldu iki gün idare ettim üçüncü gün yüzüme attı gözlerim kapandı şişlikten dudaklarım yanaklarım aynı şekilde sanırım ateşten oldu özelde acile gittim iki serum taktılar ilaç içmemen en iyisi dedi doktor ilk aylar bebeğin gelişimine etki eder diye yazmadı ama serum biraz iyi geldi serumda parol ve sıvı takviyesi içindi başka biley katmadı evde bol bol dinlendin zaten ayağa kalkamıyordum meyveyle çorbalarla elhamdüllah atlattım
Sağol canım benim :) sana da çok geçmiş olsun İnan insan bebeğe zarar gelecek diye çok korkuyor hele öksürürken rahatsız oluyor mu düşüncesi aklımdan çıkıyor bi türlü. Ben de ballı ılık su falan içiyorum inşallah atlatırım kısa zamanda

Günaydın kızlar❤️ 10 gündür düşük tehdidi ile tedavi görüyordum, yerimden kıpırdamadan yattım. Beklemek çok zordu ama bugün çok şükür güzel haberler aldık🥹 Kese tekrar yukarı çıkmış, bebek de gayet iyi. Şükürler olsun❤️ haftaya nipt için kan vereceğim; bir hafta sonra sonuçlar çıkar cinsiyeti de öğreniriz dedi doktor🥹 ultrasondan tahminde bulunabilecek var mı?
Ohhh maşallah canım benim 😍sen gene çok dikkat et kendine rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻🤲🏻

Bir de merak ettiğim bir şey, kalp atış hızı ne çıkıyor bebişlerinizin? Kızımın ultrason kağıtlarına baktım genelde hep 120-130 arası çıkıyormuş. Bu bebede 170-180 çıkıyor, çok yüksek gibime geldi de
Benim de perşembe günü detaylı ultrasonum vardı canım 160-170 arası ve cinsiyeti de erkek görünüyor ama net değil dedi 😊 belki de kalp atışı cinsiyete göre değişiyordur

Kızlar bende de en baştan beri kim görse kız diyordu, ben de hep kız hissettim, bütün hurafelere göre de kız çıktı hep, sadece eşim erkek hissediyordu. Onun dışında bütün okşar hep kızı gösteriyordu. Üç gün önceki kontrolümüzde bir de ne görelim, minik bir pipi 😂 Tabi çok minik olduğundan kesin değil ama benziyor dedi doktorum. Yanıldığını düşünmüyorum 😅 Muhtemelen sizinkiler kız çıkacak, içimden öyle geçiyor 😍 Tabi inşallah hepsi sağlıklı olsun da yeter ki, kız erkek her ikisi de kabulümüz 🥹
Benim de aynı içimden geçen de kızdı 😅 doktorum cinsiyet tahmini ister misin diyince kesin kız diyecek derken ‘şuradaki çıkıntıyı görüyor musun’ diyiverdi 😅😅 şaşkınlıkla erkek mi diye bi daha sordum hatta 🫣😅

Belirtileriniz nasildi acaba birde kacinci haftdasiniz
Bugün 11+0 ım. Bol uyku hali bir de proteinden tiksinme oldu en çok ama bunlar oğlumda da olmuştu. İkisinde de aman aman midem bulanmadı.
Ama bu kızsa eğer tek fark alt belim genişliyor. Oğlumda bacağım basenim yanlarım hiç çıkmadan yumurta gibi karnım çıktı ve doğuma da tişörtümün içine top koymuş gibi gittim

Banada yorum yaparmısınız rica etsemmm 11 haftayla uyumluydu bebegım ultrasonda 12 haftalık çıktı doktorum kesin demıyorum ama yüzde 51 kız yanılabılıyorum da diye ekledı isim düşünün ama birşey almayın dedi hep degılecek gibi hıssedıyorum erkek hissediyorum sizce nedir cinsiyeti yorumlarsanız çok sevınırımm 🌸🌸
Doktor kız demese ben erkek derdim erkege benziyor kafa şekli felan

Kızlar bugün kontrole gittik çok şükür her şey yolunda dedi doktorum, ara ara lekelenmelerim oluyor kırmızıya dönmedikçe ve ağrı eşlik etmedikçe ara ara olabilir dedi. Öksürünce hapşurunca kasığıma bıçak saplanıyor gibi dedim normal dedi.

Bir de ultrasonu açar açmaz yüzde 80 kız dedi 😍 açılanmaya göre söylüyorum kesin değil ama büyük ihtimal kız ama sen yine de daha alışveriş yapma dedi🤣

Çektiğim videodan foto aldım
Bu kız bebek nubu düz canım doktorda demiş zaten

Benim de aynı içimden geçen de kızdı 😅 doktorum cinsiyet tahmini ister misin diyince kesin kız diyecek derken ‘şuradaki çıkıntıyı görüyor musun’ diyiverdi 😅😅 şaşkınlıkla erkek mi diye bi daha sordum hatta 🫣😅
Valla aynısı olmuş 😅 Bize de “Aa ben bi şey görüyorum” demez mi, ben şok 😂 O kadar kız hissediyordum ki 😅 Neyse ki süreci çabuk kabullendim, oğluşum diye geziyorum 😅

Doktor kız demese ben erkek derdim erkege benziyor kafa şekli felan
Teşekkür ediyorum yorumunuz için kesin demedi tabi yanıladabılıyorum dedi üç çizgi falan göstermedi bebeğim uyuyor gibiydi zaten hareketsizdi o şekılde baktı yanılma payını bıraktı içimden erkek geçiyor hep bütün belirtilerimde erkek ama tabi belli olmaz sağlıklı olsun da içimden öyle geçiyor

Günaydın kızlar❤️ 10 gündür düşük tehdidi ile tedavi görüyordum, yerimden kıpırdamadan yattım. Beklemek çok zordu ama bugün çok şükür güzel haberler aldık🥹 Kese tekrar yukarı çıkmış, bebek de gayet iyi. Şükürler olsun❤️ haftaya nipt için kan vereceğim; bir hafta sonra sonuçlar çıkar cinsiyeti de öğreniriz dedi doktor🥹 ultrasondan tahminde bulunabilecek var mı?
Ay çok sevindimmmmmm. Hayırlı olsun canım erkek gibi geldi bana 🤭🤭

Bir de merak ettiğim bir şey, kalp atış hızı ne çıkıyor bebişlerinizin? Kızımın ultrason kağıtlarına baktım genelde hep 120-130 arası çıkıyormuş. Bu bebede 170-180 çıkıyor, çok yüksek gibime geldi de
Bende de hep 165-170 falan çıkıyor canım doktor 120 180 arası normal diye anlatmıştı

Back