• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    94
Kızlar herkese merhaba 16 haftalık olduk biz de ama bir kaç gündür baya hastayım öksürük gittikçe şiddetlendi özellikle yatarken çok oluyor bugün de burun tıkanıklığı iyice yerleşti crp baktırdım biraz yüksekmiş 0-5 arası olması gerekirken 15 çıkmış (diğer referans aralığı da 0-0,5 arası iken benim 1.5 çıkmış) doktorum bebeğe zararı olmaz vitamin al parol kullan dedi ama bunu yaşayan var mı acaba biraz endişe ettim çok öksürünce rahim zorlanır mı veya covid isem nefes sıkıntısı yaşarsam bebekte sorun olur mu kafamda deli sorular :/ doktor influenza veya covid testine gerek görmedi ateşim olmadığı için ama aynı durumda olan arkadaşlara danışmak istedim neler yaptınız nasıl geçti süreç

Kızlar hepinize hayırlı kandiller olsun. Rabbim şu güzel mübarek günlerin hürmetine, kolay hamilelikler geçirmeyi , bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Artık çoğumuz 12 haftayı geçmiş durumdayız. Naptınız herkese söylediniz mi gebelik haberlerinizi 😀
Amin inşallah 🙏 hayırlı kandiller hepinize canlar 🫶❤️
Ahahaha bu haberi daha 8 -9 haftadan itibaren öğrenmiş oldular sağolsunlar biri duyunca herkese yayma haberi oluyor 😂😂😂😂

Kızlar herkese merhaba 16 haftalık olduk biz de ama bir kaç gündür baya hastayım öksürük gittikçe şiddetlendi özellikle yatarken çok oluyor bugün de burun tıkanıklığı iyice yerleşti crp baktırdım biraz yüksekmiş 0-5 arası olması gerekirken 15 çıkmış (diğer referans aralığı da 0-0,5 arası iken benim 1.5 çıkmış) doktorum bebeğe zararı olmaz vitamin al parol kullan dedi ama bunu yaşayan var mı acaba biraz endişe ettim çok öksürünce rahim zorlanır mı veya covid isem nefes sıkıntısı yaşarsam bebekte sorun olur mu kafamda deli sorular :/ doktor influenza veya covid testine gerek görmedi ateşim olmadığı için ama aynı durumda olan arkadaşlara danışmak istedim neler yaptınız nasıl geçti süreç
Bende öksürük vardi 38atesim vardı eklem.agrilarim vardı, idare edecektim ama karnım normalden farklı acıdı diye acile gittim kanama alanım varmış ertesi gun kadın dogumcuma gittim o dahiliyeye gönderdi, öksürüğe müdahale edilmesini kanama için sıkıntı yaratacağını ilet dedi ilettim gördüm ebeminkini serum verdi yedim 8igne antibiyotik verdi 3tane kortizon iğnesi vermiş öksürük için ilaç vermiş bir de parol vermiş parolu bıraktım artık ilaç almaktan cilkim çıktı kevgire döndüm, kanama alanı için progestan başladım gene iki gündür böyle pestil gibi yatıyorum, tek derdim de kızımın iyi olması yapacak birşey yok, onlarin dışında taze zencefil kaynatıp çayını içiyorum kadın dogumcu söyledi sıkıntısı yok icilebiliyormus bir iki fincan yatmadan, bir de portakal 🤷🏻‍♀️

Herkese hayırlı kandiller kızlar, saat farkından dolayı yazmak için geç kaldım ama mesajımı görenlerden fetal dna test sonucum için dua istiyorum🙏🏻
Olsun Kandil gecesi hala sürüyor zaten yarında dahil olmak üzere Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻 Niyetliydim bugün duam sadece bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almak Rabbim bu güzel özel önemli gecede seslerimizi duysun inşallah 🤲🏻❤️ Hiç sıkma canını herşey güzel olacak 🤗

Hellö kızlar.. benim de cinsiyet öğrenmek için randevuma son 10 gün kaldı 🙈 merakla bekliyorum. Cinsiyet partisi yapmayacağız. Eşimle bi yemeğe gider kutlarız diye düşündük.

Yemek demişken, Allahım bu yemek yapma işi iyice dert oldu. Gebelik öncesi de zaten çok gündemdeydi ama bu son 3 aydır bunaldık. İkimiz de çalışıyoruz, aileler uzakta, her gün dışarıda yemek de olmuyor. Ne yiyeceğiz diye kara kara düşünüyorum. Garibim eşim yaptı hep, ama adama da yük oluyor artık.. sorunu çözemedim anlayacağınız :)
Merhabalar. Ben de daha cinsiyet öğrenemedim haftaya pazartesi kontrol var inşallah o zaman öğreneceğiz.

Biz de maalesef memleketlerimizde değiliz sizin gibi. Yemek işinde aynı durumdayız. Her gün dışarda yedik valla evde yemek kokusuna bile dayanamadığım için eşim de pişiremiyordu bir şeyler. 2 haftadır memleketime gitmiştim orda böyle dertler yoktu dün geldim eşim yemek yaptı 1 lokma bile alamadım. Anlayacağınız aynı tas aynı hamam oldu 😢

Vallahi ben bıktım artık bu durumdan :silah: 15. haftaya girdim bulantı ilacını 1 doz almasam gecelerim zehir oluyor. Evde mutfağın yolunu unuttum banyoyu gözüm kapalı buluyorum

Canım 15+2 yim . Bulantım tam geçmedi . Normalde gece 2 prilam içiyordum 1 e düşürdüm . Hiç kullanmadım 1 gün inanılmaz yine bulantım oldu . Yalnız değilsin . Ama azalacak inş
Bende aynı durumdayım ya 2 prilam içiyorum yok banamısın demiyor. 13 hafta bitti hala aynı ilaç içtiğim halde Altan alttan kendini belli ediyor. Yağsız baharatsız soğansız sarımsaksız yiyorum hep. Yinede aynı

Kızlar kontrole geldim dua edin güzel haberlerle gelelim minigimle. Dün karnimı burdu burdu acıttı gibi yaptı. O acittigi yer hala bir tuhaf. İnşallah iyidir güzel haberlerle geliriz. Hareket ediyordu en son yattığımda. Ediyor gibi arada ama merak ediyor insan işte ❤️

İlk gebeliklerde göbek kaçıncı haftada dışardan net belli oluyor benim hala sadece kendim anlıyorum birazcık çıkmış 🤩😍
Benim ilkinde 20 hastalıkta falan artık hamileyim demeye başlamıştım belli oluyordu bunda 9. Haftadan beri gobekle geziyorum 😂
Kızlar kontrole geldim dua edin güzel haberlerle gelelim minigimle. Dün karnimı burdu burdu acıttı gibi yaptı. O acittigi yer hala bir tuhaf. İnşallah iyidir güzel haberlerle geliriz. Hareket ediyordu en son yattığımda. Ediyor gibi arada ama merak ediyor insan işte ❤️
Ay canım inşallah güzel haberler al da gel. Bizi merakta bırakma.

Ben de ne zamandır giremiyorum doğru düzgün. İkili test sonucumu alamadim şehir dusinda olduğumdan çıkmış ama dönünce gideceğim artık kontrole inşallah düşük risk çıkar. Ama yaş 35 olduğu için risk yüksek çıkar muhtemelen. Kısmet bakalım.

Ben bugün minik bir tekme hissettim. Çok emin gibiyim ama bir yandan da küçük diye çok da bebek hareketine yormak istemesem de net bir tekmeydi 😂

Evet kızlar geldim 16+3 den bildiriyorum. Gelişimi gayet güzel 16+4 çıktı. 162 Gr 14 cmmiş 🥰 Ve kesinlikle kızmış 🥰❤️😍 çikolata yemeyi unutup gitmeme rağmen gayet hareketliydi. Elini, kolunu oynatıp poposunu attırıyordu 🤣🥰❤️ tek tek kolunu bacağını gördük çok şükür gayet iyiydi. Önümüzdeki ay detaylı ultrason yaptıracağız bir kaç Dr tavsiye etti doktorum. Muhtemelen tıp fakültesinde yaptıracağım. Onun raporunu götüreceğim. Çok şükür her şey yolundaymış onu öyle hareketli görmek, bir yandan kızımın evde kardeşinin fotoğrafını ve videosunu beklediğini bilmek beni duygulandırdı gözümden yaşlar süzülmeye başladı istemeden. Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimiz de yavrularımızı sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🤲 ❤️

Evet kızlar geldim 16+3 den bildiriyorum. Gelişimi gayet güzel 16+4 çıktı. 162 Gr 14 cmmiş 🥰 Ve kesinlikle kızmış 🥰❤️😍 çikolata yemeyi unutup gitmeme rağmen gayet hareketliydi. Elini, kolunu oynatıp poposunu attırıyordu 🤣🥰❤️ tek tek kolunu bacağını gördük çok şükür gayet iyiydi. Önümüzdeki ay detaylı ultrason yaptıracağız bir kaç Dr tavsiye etti doktorum. Muhtemelen tıp fakültesinde yaptıracağım. Onun raporunu götüreceğim. Çok şükür her şey yolundaymış onu öyle hareketli görmek, bir yandan kızımın evde kardeşinin fotoğrafını ve videosunu beklediğini bilmek beni duygulandırdı gözümden yaşlar süzülmeye başladı istemeden. Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimiz de yavrularımızı sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🤲 ❤️
Yaaa maşallah kuzuya ❤️🧿 duygulanmamak elde değil ki hele ki gittikçe büyüdüklerinde onları görmek çok farklı duygu 🥲 sağlıklı olsun inşallah 🙏 😇
Benim kızım da sürekli benimle gelir her gelişinde fotoğrafını almak istiyor kardeşini görmek istiyorum diyor onların bu bekleyişi bile çok güzel 🥹

Benim ilkinde 20 hastalıkta falan artık hamileyim demeye başlamıştım belli oluyordu bunda 9. Haftadan beri gobekle geziyorum 😂

Ay canım inşallah güzel haberler al da gel. Bizi merakta bırakma.

Ben de ne zamandır giremiyorum doğru düzgün. İkili test sonucumu alamadim şehir dusinda olduğumdan çıkmış ama dönünce gideceğim artık kontrole inşallah düşük risk çıkar. Ama yaş 35 olduğu için risk yüksek çıkar muhtemelen. Kısmet bakalım.

Ben bugün minik bir tekme hissettim. Çok emin gibiyim ama bir yandan da küçük diye çok da bebek hareketine yormak istemesem de net bir tekmeydi 😂
Çok şükür iyi haberlerle geldim. İnşallah sende güzel haberler alırsın canım benim. 🥰❤️ Seninki de büyüdü baya artık bence hissetmissindir. Drlar erken falan diyorlar ama hissediyoruz ya eminim yani 😊 🥰 ❤️

Maşallahhh canım çok şükürrrr :) minik bir kızzz demek :)aminnnn

Yaaa maşallah kuzuya ❤️🧿 duygulanmamak elde değil ki hele ki gittikçe büyüdüklerinde onları görmek çok farklı duygu 🥲 sağlıklı olsun inşallah 🙏 😇
Benim kızım da sürekli benimle gelir her gelişinde fotoğrafını almak istiyor kardeşini görmek istiyorum diyor onların bu bekleyişi bile çok güzel 🥹
Kesinlikle öyle ya kesinlikle. Benimki gelmiyor Dr deyince biraz çekiniyor evde babannesiyle bekliyor ❤️🥰 ama çok seviyor çok seviniyor kardeşi olacak diye bana fotoğrafını videosu u getir diyor hep 🥰❤️

Back