- 24 Temmuz 2024
- 503
- 661
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #7.301
Bende park beşik düşünüyorumSelamlar ,
Hangi park beşiği tavsiye ediyorsunuz instagramda hep Elele çıkıyor karşıma ama bilemiyorum. Ben de park beşik düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende park beşik düşünüyorumSelamlar ,
Hangi park beşiği tavsiye ediyorsunuz instagramda hep Elele çıkıyor karşıma ama bilemiyorum. Ben de park beşik düşünüyorum
Bir dahaki kontrolün ne zaman ve kaçınca haftadasın canımKız özel hemde çok pahalı bi hastane kadına bak ya![]()
Selamlar ,
Aşı tatbiki ve takibi sağlık ocağı sorumluluğunda. Devlet hastanesi de, özel de sormaz bunu.Her hamilenin olması gerekiyor yani değil mi doktorum hiç bir şey söylemedi
Sorma ya şımarıklık bu gerçekten ben 19. Haftamdayım siz takviye olarak neler kullanıyorsunuz canımBir dahaki kontrolün ne zaman ve kaçınca haftadasın canım
Gittiğin zaman söyle yani o kadar para alıyorlar bilgilendirmeleri gerekiyor![]()
Ne kadar güzel bir bilgi verdiniz benim bundan haberim yoktu ama nasıl ulaşacağım aslında beni bir kere aradılar bana şubatta gelin demişlerdi ama tam bir net tarih vermedilerAşı tatbiki ve takibi sağlık ocağı sorumluluğunda. Devlet hastanesi de, özel de sormaz bunu.
Hamileliğini sağlık ocağına bildirmediysen pazartesi git kayıt yapsınlar. Takibi yapılmayan gebeler ve bebekler için o hemşirelerden ceza kesiliyor diye biliyorum.
Bundan 5-6 sene önceydi, Beşiktaş’ta ikamet eden bi arkadaşım var, aramışlar sağlık bakanlığından, hemşireniz X hanımdan memnun musunuz, en son çocuğunuzun takibi için ne zaman gittiniz vs sormuşlar. Arkadaş demiş ki, ben hiç aranmadım. Çocuğu da sağlık ocağına götürmüyorum. Meğer hemşire takip yapıldı diye kafasına göre sisteme bilgi giriyormuş. Soruşturma geçirmiş. Takip ettikleri gebe ve bebekler için ayrı bi ücret yansıyor ya maaşlarına. Dolayısıyla layıkıyla yapmadıklarında da rücu oluyor.
Kesinlikle park beşikten yanayım. Ben kızımda çok istemiştim. Eşimin abisinin çocuğunun o tahtalı besiklerden varmış. Başka çocuk düşünmüyoruz diye bize verdiler. Yatırdım ama park beşik almadigima pişman oldum. Beşiğin parlaklığı inip kalkanlardandi. Onun o demirleri hiç ellemesen de çocuk içinde hareket ederken çıt çıt ses çıkarıyordu. Kızımın zaten uyku problemi vardı hemen uyaniyordu. Hiç kullanışlı değiller. İstediğin yere taşıyamıyorsun. Çocuk elini kolunu carpabilir. Biraz büyüyünce kalkıp düşebilir. Eşim almadıgına hala pişman oluyor keşke alsaydım.diyor. O beşiği geri vermiştik zaten işimiz bitince. Park beşik alacağız önümüzdeki aylarda.Beşik konusunda ben park beşikçiyim. Diğer iki çocuğumdada park beşik kullandım nasipse bunada park beşik alıcam. Daha güvenilir geliyor bana uyku sersemi kafasını elini kolunu bacağını çarpsa yumuşak yer zarar vermiyor. Birde şehir dışlarına hep götürdüm katladım taşıdım her yere. Bu yöndende çok konforlu oldu. Gittiğimiz yerde uyuduğunda düştü düşecek korkusu olmadı. Park beşik candır tavsiye ederim![]()
Arkadaşımın nişanına gelmiştik küçük çocuklardan biri yanıma gelip karnında bebek mi var diye sordu ahahahevet kızlar benim göbüş artık belli. Ben elendim
![]()
Arama, bence müsait olduğunda git. Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama şubatta gel demiştiniz gebelik takibi için geldim de, tetanoz aşısını ne zaman vuracaksınız diye sor.Ne kadar güzel bir bilgi verdiniz benim bundan haberim yoktu ama nasıl ulaşacağım aslında beni bir kere aradılar bana şubatta gelin demişlerdi ama tam bir net tarih vermediler
Ben ilk kızımda kullanmadım ama bu gebeliğimde ablam vermişti bana ama içindeki yatağı yok ayrı satılıyor mu bilmiyorumBeşik konusunda ben park beşikçiyim. Diğer iki çocuğumdada park beşik kullandım nasipse bunada park beşik alıcam. Daha güvenilir geliyor bana uyku sersemi kafasını elini kolunu bacağını çarpsa yumuşak yer zarar vermiyor. Birde şehir dışlarına hep götürdüm katladım taşıdım her yere. Bu yöndende çok konforlu oldu. Gittiğimiz yerde uyuduğunda düştü düşecek korkusu olmadı. Park beşik candır tavsiye ederim![]()
Ben ilk kızımda kullanmadım ama bu gebeliğimde ablam vermişti bana ama içindeki yatağı yok ayrı satılıyor mu bilmiyorumkullanımı daha iyi diyorlar içindeki yatağı bulabilirsem bende park beşiği kullanacağım
20. Hafta itibari ile bana da doktorum söylemedi asm den hemşire aradı söyledi doktora da sordum yine de ne olur ne olmaz diye olabilirsin dedi genelde asm de ki ebeler takip ediyor bunuBu tetenoz aşısı ne zaman olunmalı bana doktorum hiç bi şey söylmedi
Kullanımı daha iyi olan hangisi pekiEwt ayrı satılıyor yatak. İster yaylı yatak ister visco yatak yada bambu yatak tercih edebilirsiniz. Ebebekte yada internetteki satış sayfalarında var ikeada da bi kaç çeşit var inceleyebilirsiniz. Beşiğinizin ebatına göre araştırabilirsiniz.
Kullanımı daha iyi olan hangisi peki
Kullanımı daha iyi olan hangisi peki
Ben yataş ninni aldım özellikleri mantıklı geldi 0-3 yaş ve 3-6 yaş çift taraflı kullanımı varKullanımı daha iyi olan hangisi peki
Aaa güzel miş kullanım açısındanBen yataş ninni aldım özellikleri mantıklı geldi 0-3 yaş ve 3-6 yaş çift taraflı kullanımı var
Evet canım diğer platformlarda da görmüştüm ama t ve h ile başlayan.Aaa güzel miş kullanım açısından
İnternet sitesinden mi aldın canım
Evet canım diğer platformlarda da görmüştüm ama t ve h ile başlayan.
Bir de yıkanabilir kılıfı var çok içime sindi temiz temiz uyusunanladım canım bir bakayım bende yataş yok bende en azından bundan almış olurum kullanımı daha iyi çift taraflı olması
Ah bacım ..
Öncelikle şunu diyeyim. Bebeğim iyi
Ben kendni dinleyen biri değilim. Zaten cuma günü de randevum var sabredeyim dedim. Ama bir yandan da odaklandım. Yemek yiyorum soluma yatıyorum. Tatlı yiyorum uzanıp kendimi dinliyorum. Hiç hareket yok.Hani bi kıpırtı desem gaz mı bebek mi anlam veremediğim, öyle şüpheli bir hareket bile yok.
Kahvaltıdan sonra sağlık ocağına gittim. Hemşire fetal doplerle dinlesin dedim. Biraz eskice bi şey, hassasiyeti az ama bi bakalım dedi. Yok. Sadece benim nabzımı alıyor. Bebeği duyamadı. Sen acile git bekleme dedi. Beni bi velvele aldı
Koştum Kartal Lütfi Kırdar’a. Kayıt yapan görevliye anlattım durumu, bir haftadan fazladır hissetmiyorum dedim. Adam ters ters baktı. Ve şimdi mi geliyorsun dediBen de bu ikinci gebeliğim. Telaş yapmadım dedim. Genelde ilk günden gelirler dedi.
Neyse öncelikli aldılar beni yetişkin acilden. Dr a anlattım. Prosedür o ya, önce kan idrar tahlil istedi. 2 saate çıkar vs. Sonuca göre kadın doğuma gideceksin dedi. Dedim Dr bey ben çocuğumu yalnız evde bıraktım geldim. Önce bebeğe bakılsa, o kadar bekleyemem. Zaten tansiyonum dalgalı dedim. Git sor dedi. Kadın doğuma sordum. Aldılar beni.
Hem karından hem vajinal baktı. Bebeğin kalp atışları görünüyor çok şükürHaftasıyla uyumlu, 342 gr. Kendi de yan duruyor. Yani yere paralel gibi düşün…
Bak dedi Dr, çevirdi ekranı. Neden hissedemediği göstereyim. Plasenta burada dedi. Yani plasenta karın iç duvarı ile bebek arasında bi katman gibi duruyor. İzolasyon vazifesi yapıyor. Elhamdülillah dedim kalktım. Tansiyon bakıldı. Kan ve idrar verdim. Şimdi eve geldim.
Netice-i kelam, sen zaten yakın zamanda usg yaptırmışsın. Ve az da olsa. bebek hareketi old sandığın kıpırtılar da hissediyorsun. Evham yapacaksan acile git. Ama ins bi sorun yoktur.![]()
Sırf haber vermek için girdim ben de Perşembe günü gittim doktora ama tahliller için devlete gitmiştim öyle boy kilo bilgisi vermesi bana uyumlu olduğu hafta gün bilgisini söyledi gelişimsel olarak ben de nasılsa kendi doktorum değil diye takılmadım zaten Perşembe günü detaylı USG var.