Yok paralı değil ücretsiz tamamen doğum tarihini ve hamile kaldığın ayı yazınca geniş bir açıklama yapıyorO sanırım paralı uygulama ben bedava hurafelerden devam edeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok paralı değil ücretsiz tamamen doğum tarihini ve hamile kaldığın ayı yazınca geniş bir açıklama yapıyorO sanırım paralı uygulama ben bedava hurafelerden devam edeyim
Tsh 0.04 çıktı. Normali 0.27 ile 4.2 arası olması gerekiyor ama sadece bu da değil başka testler de yapıyorlar. Son olarak boyun ultrasonu bakıldı nodül varmış bezlerin ordaTsh in kac peki,bende de bu belirtiler var da,ondan sorayım dedim.
Nasıl rahat edeceksen öyle yap. Memleketinde mesela annenin yanında mı olacaksın? Eşin o bebeğe nasıl adapte olacak kaç gün izin alabilir?Kızlar selam
Henüz doğuma baya var ama aklıma takılıyor, doğu görevindeyiz ağrıda yaşıyoruz. Doğumu burada yaparsam evim her şeyim burada ama çocuğumun doğum yeri kütüğü ağrı olacak, doğum şekli olarak sezeryan düşüncem var (her şey uygun olursa tabii) memleketlerimize gidersek de bunun dönüşü var hamile hamile gidişi var, cidden gözümde çok büyüyor hele dönüş , o halde bebekle eşyalarla nasıl dönülür bilemiyorum.
Bebek buralı gözükürse ilerde bi sorun yaşar mı , neden beni ağrıda doğurdunuz der mi kafamda tonla soru işareti var , dürüst olayım hiçbir yere gitmek istemiyorum evime yakın yerde doğumum olsun istiyorum ama çok arada kaldım, fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ekleyeyim eşimle memleketlerimizde buraya cidden uzak, otobüsle 20 saatten fazla uçakla 6 7saati bulur ama1 saat bekleme 2 saat uçak sürse 3 saatte otobüs yolculuğu sürer o da yorucu :/
Hmm anladm baya düşük sizin benmde geçen Hamilelgmde yükselmişti, bunda da geçen ay 1.90ken bu ay 0.90 a dusms ck mu düşük acaba dedm.Tsh 0.04 çıktı. Normali 0.27 ile 4.2 arası olması gerekiyor ama sadece bu da değil başka testler de yapıyorlar. Son olarak boyun ultrasonu bakıldı nodül varmış bezlerin orda
O duygu hali de en aza ındırgyor kaygılanmayın :) ay ben çok kötüydüm herkese alınıyordum ufacık şeye sınırlenıyordum ergenler gibi birine kızıp onunla asla görüşmemek istıyordum markete fıdıyordum mesela kasıyeri şıkayet edesim geliyordu iyiki yapmamışım öyle bir hata :) enerji gerçekten nimet halim vardı uykum asla yoktu ama kalkp bır yemek bile yapasım gelmıyordu sürekli oturayım diyordum ay çok şükür geçti sizinde az kalmış enerjiniz yakında yerine gelir inşallahBen de o haftalarda geçer diye tahmin ediyorum sizin adınıza sevindim enerji nimet gerçekten.
ilk hamileliğimdr bir sabah bi uyandım her şey normale dönmüştü hatta çocuk öldü kesin diye acile gitmiştim cahillikten:) ama şuan sanki geçmiycek gibi eşime gıcık oluyorum her şeyi batıyo ticaretle uğraşıyorum müşterileri dövesim geliyo Tvbe tvbe geçsede bitse bu duygu hali millet cinsiyet için gün sayar ben sinirimden kurtulmak için
kesinlikle öyle. herkes bu şekilde yaşayacak diye bir şey yok elbet ama ben lohusalığı ağır yaşamıştım. kocamı bile göresim yoktu valla annem de olsa başkasının evinde kalamazdım. hele ki ameliyat olursa zaten en iyi ihtimal 2-3 hafta uzun yolculuk yapılamaz gibime geliyor benim. ay yok, evim de evim vallaKatılıyorum ben doğumdan hemen 1 hafta bile geçmeden herkesin evine dönmesini ihtiyacım olursa cagiracagimi söylemiştim ameliyatlı olmama rağmen diğerlerinde de çocuklu ve ameliyatlı olmama rağmen.. hatta hatırlamıyorum ama lohusa döneminde kvalidem hicbirsey yapmasada anneme çok ağlamışım ne çektiğimi biliyor musun diyeannem hala şok olmustum öyle söyleyince bu insanlar kızıma ne yapiyor diye günlerce uyumamıştim der aşırı alıngan sesini cikartamasanda beyninde kalbinde pireyi deve yapiyorsun en güzeli evin insanlar oraya ister istemez misafir olarak geliyor ve senin iç huzurun ne diyorsa ona uyum sağlıyorlar eğer kendine güveniyorsan sen istedigin zaman yeterli yardiminiz deyip gonderirsin ama sen gidersen cocugunla dönmek için ikinizinde kendinize gelmesini bekleyeceksin mecburi olarak
Merhabalar , ben de 8+6 günlük hamileyim benim de 2 haftadır anksiyetem tetikledi sizin durumunuz nasıl acaba neler yapıyorsunuz ilaç kullanıyor musunuz merak ettim .İnsan kendi gibi birileri arıyor .Sizin kaç haftalık acaba ?Bende de belirti yok. Bulantim anksiyeteden :) kramp sislik vs gecti. Hamile gibi degilim o derece. Allah anksiyete haric bizim gibi gebelik nasip etsin herkese :)))
Canım 6. Haftadan 9. Haftaya kadar yoğun anksiyete depresyon ve hiç bir şey yapmama hayattan soğumuş bi şekilde durdum bu gebeliği 14 aydır bekliyordum istemediğim bir hamilelik asla değildi ama alışma sürecinde biraz sıkıntı çektim sonrasında bomba gibi dönüyorsun şu an yaşadığın her şey normal hiç endişe etmeMerhabalar, günaydın .Burada hamileliğin başaklarında anksiyetesi olanlar var mı ? Neler yapıyorsunuz.Ben bu aralar biraz yoğun yaşıyorum bu zamanlarda birbirimize destek olalım
Şuna kaç haftalıksınız peki ? Benim geçmişimde de anksiyete olduğu için tetikledi hiç böyle hayal etmemiştim .Sabahları özellikle sıkıntılarım başlıyor akşam daha sakinim .Hergün böyleyim anlayacağınız .Sizin varmıydı daha önce yoğun anksiyete .Canım 6. Haftadan 9. Haftaya kadar yoğun anksiyete depresyon ve hiç bir şey yapmama hayattan soğumuş bi şekilde durdum bu gebeliği 14 aydır bekliyordum istemediğim bir hamilelik asla değildi ama alışma sürecinde biraz sıkıntı çektim sonrasında bomba gibi dönüyorsun şu an yaşadığın her şey normal hiç endişe etme
Ben özelden yazdim size:) bugun 12+2 oldum. Evet anksiyete hele ki gebelikte cooook var. Ama cozumler de var. Her sey guzel olacak :)Merhabalar , ben de 8+6 günlük hamileyim benim de 2 haftadır anksiyetem tetikledi sizin durumunuz nasıl acaba neler yapıyorsunuz ilaç kullanıyor musunuz merak ettim .İnsan kendi gibi birileri arıyor .Sizin kaç haftalık acaba ?
Bence hiçbir zararı olmaz bebiş sizden alacağını alır hem iki hafta cok bir sure degil iyi hissettiğinizde yeniden baslarsiniz takviyelere. Önceden vitamin mi vardı..kızlar selam
ben bulantı yüzünden 2 haftadır vitaminlerimi alamıyorum maalesef.. alsam da 5 dk sonra istifra ediyorum bebek üzerinde olumsuz bi etkisi olur mu acaba?
annem de onu söylüyor hep eskiden bunlar mı vardı diyeBence hiçbir zararı olmaz bebiş sizden alacağını alır hem iki hafta cok bir sure degil iyi hissettiğinizde yeniden baslarsiniz takviyelere. Önceden vitamin mi vardı..
Ahahah sizde gorup sordum kiz bebek dedi bana da. Sitelerde hep kiz ya da erkek karisik cikiyorduChatGPT ye sordum ben sitelerden hep farklı sonuç alıyordum kafa karıştırıcı yazıyor sende öyle yapabilirsin
Cok gecmis olsunKizlar selamm nasılsınız ben hala iyilesemedim infuluenza beni mahfetti hamileykende doğru dürüst müdahale edemedikleri icin bitkisel seylerle idare etmeye calisiyorum ama kabus gozlerimin enfeksiyonu asla geçmiyor kipkirmizi 4 kilo vermişim nasil fena bir şeymiş bu hastalik beni alt üst etti