• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    145
Kızlar benimde göğsümden süt geldi akşam tuvalete kalmıştım atletim ıslanmış hafif sol göğsümun olduğu yer
Benim de geliyor çok panik oldum internette erken doğum belirtisi vs yazıyordu ama alakası yokmuş normalmiş gelmesi. Ama sikmamak gerekiyormuş göğüsleri sıkmak masaj yapmak oksitosin salgilanmasina sebep oluyormuş o da kasılmaları tetikliyormus.

Benim de geliyor çok panik oldum internette erken doğum belirtisi vs yazıyordu ama alakası yokmuş normalmiş gelmesi. Ama sikmamak gerekiyormuş göğüsleri sıkmak masaj yapmak oksitosin salgilanmasina sebep oluyormuş o da kasılmaları tetikliyormus.
Benim 2-3 haftadır var bu durum. Direkt süt gelmiyor ama meme ucumda birikinti görüyorum. Annem de kalsın dokunma, sütün gelir sıkarsan ya da silersen dedi. Normal bir durummuş doktor da aynısını söyledi. Müdahale etmek sorun yaratıyormuş.

Benim 2-3 haftadır var bu durum. Direkt süt gelmiyor ama meme ucumda birikinti görüyorum. Annem de kalsın dokunma, sütün gelir sıkarsan ya da silersen dedi. Normal bir durummuş doktor da aynısını söyledi. Müdahale etmek sorun yaratıyormuş.
Aynen benim de o şekilde zaten. Su gibi değil de krem gibi yoğun ufak bir şey gelmiş o da yapışmış kalmış ucunda. Değişik bir his ☺️

Verdi canım doktor iç diye aldıkta dayanamazsam içicem kefir iyi geldi bir tık. Sabah fırından hamur alıp kızarttım ondan oldu heralde
Evet canım hamur işi ve kızartma yakıyor mideyi, beslenmemize dikkat etmemiz lazım ama benim canım da hep hamur işi çekiyor. Özellikle poğaça 🥹

Evet canım hamur işi ve kızartma yakıyor mideyi, beslenmemize dikkat etmemiz lazım ama benim canım da hep hamur işi çekiyor. Özellikle poğaça 🥹
İlk zamanlar poğaçaya takmıştım. Şuan fırınım bozuk evde çok yapamıyorum. O yüzden bir tık börek çörekten uzak kaldım🙈😂

İlk zamanlar poğaçaya takmıştım. Şuan fırınım bozuk evde çok yapamıyorum. O yüzden bir tık börek çörekten uzak kaldım🙈😂
Ay valla ben hiç yapmadım hamur işi, bişey yapmam yasaktı şuanda da canım okadar istedi ki eşim yapacak valla 😃 sağlıklı besleneyim dedikçe daha çok canım hamur işi istiyor 🤦

Oğlum marketten milkshak aldı tarihi daha vardı açıp verdim bu acı dedi ağzıma aldım ama yutmadım ona rağmen boğazım yanıyor oğlum yuttu ama bişey olur mu acaba ya ben bişey olursa anlarım da çocuk sıkıntı işte

Soyle bisey bizde yasadik bnm koymak istedigim isimi begenmediler anlami kotuymus "Sahra" istwdigim isim kndileri bir suru oneride bulundular ama sonuc kizimin adı Sahra 😉ben cok cok karsiyim koyulavak isme ailenin yorumunu kabul edemem bu benim dusuncem tabi umarim aranizdaki sogkluk biter esininde hevesi kursaginda kalma

Soyle bisey bizde yasadik bnm koymak istedigim isimi begenmediler anlami kotuymus "Sahra" istwdigim isim kndileri bir suru oneride bulundular ama sonuc kizimin adı Sahra 😉ben cok cok karsiyim koyulavak isme ailenin yorumunu kabul edemem bu benim dusuncem tabi umarim aranizdaki sogkluk biter esininde hevesi kursaginda kalmaz
anladim canm begenmeyebilirler ama bunun bile bir soyleme uslubu olur yazik kendilerini kucuk dusurmekten öteye gitmiyor.. Ayrica annesi babasi varken kimse kendinde boyle bir hakki gormemeli.

Kızımla gezmelere ama buyumuyor kizlar benm karnm boyle kaldi 🤣🤣arkaya dogru buyuyorm ben sknti olur mu? 🤣🤣

Eklentiler

• Snapchat-182254937.jpg
    Snapchat-182254937.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 70
Kızımla gezmelere ama buyumuyor kizlar benm karnm boyle kaldi 🤣🤣arkaya dogru buyuyorm ben sknti olur mu? 🤣🤣
bende 23. haftami bitirmek uzereyim ve asla karnım belli olmuyor, anca cok dar seyler giyersem birazcik var sanki cok yemek yemisimde şişkinlik olmus gibi:) Plesenta anterior dediler bana belki sebebi budur bilemedim, bende bir an once belli olsun istiyorum🥲

Back