• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Yok yemek yerken nefes nefes kalmiyorum ama en ufak merdiven cikarsam ya da koltuktan kalkarken bile nefes nefes kaliyorum.
Ben de özellikle yemek yerken oluyor arada bir durup nefeslenip öyle devam ediyorum. Ama merdiven yokuş çıkmak da eziyet :/ nasıl yürüyüş yapcam bilmiyorum

Az once bi duyim.aldm ama tabiki kulaktan dolma bisi uzatmalatin hicbirini kabul etmiyorlarmis bizede dogu yolu gorunuyor isimiz zor eger dedikleri gbi olursa 🫣
Canım biz tüp bebek tedavisi gördüğümüz için ve eş durumundan gelmişti eşim yanıma. Ve ilk bebegimiz olduğu için 1 yıl uzatma hakkımız varmış çünkü benim doğuma denk geliyor tayin zamanı tam ben de memurum kafama göre eşimin arkasidnan gidemiyorum.Ugrascaz bakalım insallah kabul ederler

İnşallah uzatmaları kabul ederler, bizde de bebekler prematüre doğacağı için büyükşehirde olmamız gerekiyor ben o yüzden gitmek istemiyorum yoksa bana kalsa -normal şartlarda- şuan giderdim. ben de öğretmenim özelde çalışıyordum bıraktım, siz ne iş yapıyorsunuz?
Ben de memurum canım ama sözleşmeli o yüzden tayin hakkım yok eş durumundan gelmişti eşim zaten yanıma ve tüp bebek tedavisi olduğumuz için. Şuan 1 yıl daha uzatma hakkımız var aslında yasal olarak ama yine de sağı solu belli olmuyor malesef bakalim ugrascaz. Normalde ilk bebekte temdit hakkı varmış zaten.

Canım biz tüp bebek tedavisi gördüğümüz için ve eş durumundan gelmişti eşim yanıma. Ve ilk bebegimiz olduğu için 1 yıl uzatma hakkımız varmış çünkü benim doğuma denk geliyor tayin zamanı tam ben de memurum kafama göre eşimin arkasidnan gidemiyorum.Ugrascaz bakalım insallah kabul ederler
Benimde tup bebek kuzumm ayniyiz lulrburgqzdayiz insallah bizide uzatirlar yoksa tunceli van hakkari sirnak

Ben de özellikle yemek yerken oluyor arada bir durup nefeslenip öyle devam ediyorum. Ama merdiven yokuş çıkmak da eziyet :/ nasıl yürüyüş yapcam bilmiyorum
bilmiyorum ki hedefim 1 marttan sonra (dogum izninde olucam) her gun yurumek, gorucez😆
Ay bi de bugun doktor hastanede dosya actirmam icin ve aneztesi doktoruna gorunmem icin receteyi fln yazdi. Dogum yaklasiyor cok heyecanli🥳

bilmiyorum ki hedefim 1 marttan sonra (dogum izninde olucam) her gun yurumek, gorucez😆
Ay bi de bugun doktor hastanede dosya actirmam icin ve aneztesi doktoruna gorunmem icin receteyi fln yazdi. Dogum yaklasiyor cok heyecanli🥳
ben gidebildiğim yere kadar direnicem artık ya bakalım 32 mi olur 35 mi olur 🤩 yaaa az kaldı cidden şaka gibi sabah onu diyordum hem çok hızlı geçiyor hem de hiç geçmiyor gibi. 💕💕

Benimde tup bebek kuzumm ayniyiz lulrburgqzdayiz insallah bizide uzatirlar yoksa tunceli van hakkari sirnak
Uzatma dilekçesinde belirtiniz mi tüp bebek ile hamile kaldığınızı bunla alakalı yönetmelikte madde var çünkü.

"e) Bu madde kapsamındaki sağlık kuruluşları ile özel sağlık kuruluşlarından alınan raporla, mevcut evliliğinden hiç çocuğu bulunmayan ve tüp bebek tedavi sürecini belgelendiren personel, tüp bebek tedavi merkezi bulunan bir hizmet bölgesine atanabilir. Personelin görev süresi kendisinin veya eşinin tedavisinin devam etmesi halinde her yıl rapor almak şartıyla dört yıla kadar temdit veya erteleme yapılabilir. Tedavinin olumlu sonuçlanarak çocuk beklenmesi halinde bu süre bir yıl daha uzatılabilir."

Ben de memurum canım ama sözleşmeli o yüzden tayin hakkım yok eş durumundan gelmişti eşim zaten yanıma ve tüp bebek tedavisi olduğumuz için. Şuan 1 yıl daha uzatma hakkımız var aslında yasal olarak ama yine de sağı solu belli olmuyor malesef bakalim ugrascaz. Normalde ilk bebekte temdit hakkı varmış zaten.
Kendimize dua ederken artık hem size hem de elfida39 elfida39 'a dua edeceğim. İnşallah hepimizin uzatmaları kabul olur.

Back
X