- 4 Ocak 2020
- 2.360
- 6.286
- 158
- 31
Kesinlikle evdeyken gelmeliler diger türlü tek kalicaksin sen biseyler anlatmaya caliscaksin. Esine anlatman baska kayinvalidene anlatman baska olurKızlar şimdi bişi danışıcam benim kv ve kp birlikte geleceklermiş doğuma. 10 gün kalacaklar maksimum kp ile aram kv den iyi emzirirken rahat edemezsem sen üst kata çık vs diyebileceğim biri yani beni gererse kv gerer ona takılmıyorum ama onlar direkt doğuma gelse de eşim evdeyken en azından gerilirsek o mu muhattap olsa ben dan dün konuşan biriyim sert söylerim iş yapmayacaksan neden geldin diye ama eşim tek tek şunları yap der o da alınmaz yoksa önce arkadaşım gelip 10 gün sonra falan mı onlar gelse bana bir fikir verin. Sanki eşim evde iken onlar gelse daha iyi gibi geldi minimum gerginlik için fikirlerinize talibim. Bir de onlar geliyor ama uçak biletlerini biz alıcaz sanırım artık böyle maddi şeylere takılmıyorum ama düşüncesizliklerine de kızıyorum bu sefer onlar alsın bari dedim eşime bakarız dedi. Görümce ile de konuşmuyor eşim ama onlar gelince o da gelir hararetli bir lohusalık beni bekliyor tek sevincim maksimum 10 gün kalabilmeleri hayvanları olduuu için