Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    133
Senin tamamen zit tarafında olacağım için kendi düşüncelerimi yazacağım, lütfen yanlış anlama

-1-2 ay evde misafir istemediğim için herkesi hastanede agirlamak istiyorum. Bana yeterince agri kesici verilmiş olacak ve insanlar 3-5 dk oturup kalkacak. Hastane odasını buna göre sececegiz, ve bebegi görmeye gireceklere maske vereceğiz. Girecek kişiler de bana nasılsın bebise ay çok tatlı diyip 2 dk dan fazla benle bebisin yanında duramaz. Evde bu kadar kontrollü olamam, maske ile dolaştıramam. Daha açık hale geliriz. Bir de evde ben bebeye alışma süresinde yanimda profesyonel destek yokken perisan halde gülücükler Saçamam 🙈
Eşimin doğum izni 10 gün, bi 20 gün de izin alacak. Yani evde olacağımız sürede hemen hemen lohusalik süresince yanimda olacak. Çekirdek aile olarak o süreci beraber geçirmek daha iyi geleceğini düşünüyorum. Hastanede sürekli hemşire geldi kontrol etti, Dr geldi gitti fazlaca insan olacak çevrede ama evde tek kalmak istemiyorum.

- eşimin ailesi ile aynı şehide yaşıyoruz. Hepimizin ailevi rolleri var. Mesela ben hala’yim. Yegenim için canimi veririm. Ama bu 2. Derece rol zamanlar oluşuyor, vakit geçirerek. Anne bebek arası bağ gibi tabiki değil. Saolsun kardeşimin eşi de çok tatlı bir insan birlikte vakit geçirme talebimizi asla geri çevirmedi. Anneanne babaanne kavramları için de bunun geçerli olduğunu düşünüyorum. Kendimi babaannenin yerine koyuyorum, oglumun cocugu olurken Orda olmak tabiki isterim. Torunum olacak inanılmaz bisi bence.
Tabi bu iyi niyetli olduğunu bildiğim durumda geçerli, benim üzerimden pirim kasacak birisi, sırf toplum baskısı ile gelip surat sallayıp gidecek vs birisi ise ona göre tedbir alırım. Benim kayınvalide de çok tatlı bir insan, her aşamaya sokmaya torunauyla bagini şimdiden olusturtmaya çalışıyorum.
Ben bir de çocuğun anneanne babaanne ile buyumesi taraftarıyım. Duygusal gelişimi için daha gerekli olduğunu düşünüyorum.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim.
Asla yanlış anlamadım; tam aksi bana düşünmediğim yönleri gösterdi.

Neler duyup okuyoruz burada kv ile ilgili. Çok da üzülüyorum bu durumu annelere yaşattıkları için.
Gelip iş yapmayacak, eve çökecek, benden hizmet bekleyecek, kendi doğurmuş gibi poz kesecek biri asla değil. Maddi ve manevi her yönden bize ve ailemize destek, sınırlarımıza saygı duyan bir insan.

Bi yandan dediğinşz gibi eve gelen insanın da kalma süresi uzun, hastane ne de olsa daha kısa süre kalınır.
Düşünücem dediklerinizi💞💖🌸

Ben olsam hastaneye kabul ederdim gelsinler görsünler sonucta heyecanilar hevesliler ben anlasamadigim.halde hic sesimi cikarmadim biz anne oluyoruz onlarda nene dede oluyo ❤️ idare edilebilir 1 2 gün sonrasi icin uzun planlari varsa onu ertleyebilirsin
Biz eve çıkarken onlar da evine dönecekler. Evimiz çok büyük değil kalacak yerim yok.
Öyleyken bile direten diretirdi kalacağım diye.
Ama onlar en baştan otelde kalırız diyerek bile düşünceli davrandılar💞 haklarını yemiyim.

Gece ilk duyunca bi yükseldim de kendi içimde, buraya yazdım uyku tutmayınca, şimdi dediklerinizle biraz sakinledim. Teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Eşim de 2. Gün gelsinler, dedi daha ben onunla konuşmadan :)
Bu süreçte bende ziyaretçi istemezdim en yakınımdaki hariç eşim yada annem, eğer anlayışlı ise kayınvaliden sorun çıkarmayabilir, gelinimiz doğum yaptığında sadece hastanede görüp eve geçtik ne kaldık ne evine geçtik kendisi istediği zaman görüştük ilk torundu bizimkide aşırı heyecanlı olmamıza rağmen ama benim kv asla anlayışlı değil bu konularda gelme yada sonra gel deme gbi bir şansımız yoktu kıyamet kopartırdı
Çok uzun süredir tanıyoruz birbirimizi, hiç sorun yaşamadık. Gerçekten anlayışlı biri. Galiba ben toparlanınca 2. Gün gelin diyeceğim, muhtemelen kabul eder heyecandan içi gitse de.🙏🏻

Hastaneye bebek kuvezde oldugu icin sadece en yakin bikac arkadasimiz anneler kardesim kuzenim geldi. Hepsi de maske takip gelmisler bebek odada olmamasina ragmen. Hastanede görüp gitmeleri en iyisi daha kolay oluyor bence. Ama ilk gun gelmesinler diyebilirsiniz insan o gün daha ne olduğunu anlayamiyor 😄 benim sezaryen oldugu icin ilk gun gelmediler eşim soranlara bugün biraz agrisi var dedi.
Ben de herkese maske taktırtacağım. Ben demeden eşim söyler zaten bu konuda ikimiz de benzer tutum içindeyiz.

İlk gün ağrısı, kanaması, kalkması, meme tutturması derken aslında en olmayacak gün.
2.gün olabilir her şey yoluna gireceği için.
Eşim de onunla konuşmadan böyle söyledi.
Bakalım neler bekliyor bizi🌸🙏🏻

Asayiş berkemal mi annişler?

beezuus beezuus
senden salı gününden beri haber alamıyoruz. Umarım bebişin ve sen çok iyisinizdir de yoğunluktan kk ya fırsat olmuyordur🙏🏻

P picolatte
Dün doğumun vardı nasılsın?

Madame butterfly Madame butterfly
Merakla bekliyoruz haberlerinizi, akşama kalmadan yazarsın di mi🥰

Back
X