• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    116
Kızlar şimdi bişi danışıcam benim kv ve kp birlikte geleceklermiş doğuma. 10 gün kalacaklar maksimum kp ile aram kv den iyi emzirirken rahat edemezsem sen üst kata çık vs diyebileceğim biri yani beni gererse kv gerer ona takılmıyorum ama onlar direkt doğuma gelse de eşim evdeyken en azından gerilirsek o mu muhattap olsa ben dan dün konuşan biriyim sert söylerim iş yapmayacaksan neden geldin diye ama eşim tek tek şunları yap der o da alınmaz yoksa önce arkadaşım gelip 10 gün sonra falan mı onlar gelse bana bir fikir verin. Sanki eşim evde iken onlar gelse daha iyi gibi geldi minimum gerginlik için fikirlerinize talibim. Bir de onlar geliyor ama uçak biletlerini biz alıcaz sanırım artık böyle maddi şeylere takılmıyorum ama düşüncesizliklerine de kızıyorum bu sefer onlar alsın bari dedim eşime bakarız dedi. Görümce ile de konuşmuyor eşim ama onlar gelince o da gelir hararetli bir lohusalık beni bekliyor tek sevincim maksimum 10 gün kalabilmeleri hayvanları olduuu için
Kesinlikle evdeyken gelmeliler diger türlü tek kalicaksin sen biseyler anlatmaya caliscaksin. Esine anlatman baska kayinvalidene anlatman baska olur

Ay bugün karnim hep sertti hic rahat edemedim 🫠🫠 bide oglum hamur isi istemisti onu yaptım pertim cikti
Evet benim oğlan da sürekli bişi istiyor kıyamıyorum da
İlk lohusalığım olduğu için çok deneyimli değilim ama
Sanki eşiniz evdeyken gelip gitseler, aradaki barış gücü gibi dengeyi sağlar. İlk 10 günü sürekli bebekle emzir uyut uyu uyan ve tekrar modunda olacağınız için pek de gözünüz görmez hem onları.

Çocuklarınıza da bakarlar belki yemek vs..

Siz kv kp memleketteki ev kredisine de girmiştiniz, bari bunu kendileri halletselermiş iyiymiş :/
Neyse gelecek kışınızı rahat geçirirsiniz inşallah🙏🏻🤲🏻
kışları gelmiyorlar o evi de iki üç sene kiraya verip sonra kullanacaklar ama eşim siz alın diyemiyor zaten kredi kartımız yok siz alın diyorlar eşim de istemiyor onlar teklif etse de ben de anneme destek oluyorum diye bişi demiyorum para kısmına inanın takılmıyorum yeter ki onlarla tek kalmayayım çünkü kv söyleyip sonra inkar edebilen biri ondan eşimi ben de barış gücü kullanılan çünkü benim de dilimin ayarı yok sen artık kızına git Dalan bile diyebilirim

Bayrama aldık bileti bayramın ilk günü olacak gece gelecekler 11 gün kalacaklar 10 Nisan dönüş. Benim doğum 2 Nisan erken olmazsa bayramda ve sonrasında eşim evde iken olup gidecekler sonra annem gelecek annem yakın zaten arada da gel git yapar. Bayramda da ben gelenlere karışmam gelenleri olursa yemek yaparlar ağırlarlar o konuda sorun yok normalde bana yapmaz ama gelen gidene yapar kendi akrabaları olacağı için. Erken doğum olursa da eşim bir hafta da onlar varken izin alacak hiçbir şekilde yalnız kalmayacağımız şekilde planladım. Normalde bana yemek yapmaz ama oğlu şunu yap bunu yap deyince yapar o yüzden ona güveniyorum

Back