- 13 Temmuz 2023
- 1.409
- 1.337
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.501
Tutunacak dal aranıyor kalkarkenValla yataktan kalkarken panda gibiyim beneşim elimden tutarak kaldırıyor, ağırlaştım gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutunacak dal aranıyor kalkarkenValla yataktan kalkarken panda gibiyim beneşim elimden tutarak kaldırıyor, ağırlaştım gerçekten
Evet evet her gün olmasa da arada kontrol ediyorum. Düşük çıkıyor genelde. Doktorum takip etmemi söylemişti 12 haftalıkken damarlarda direnç görüldüğü için.Canım tansiyonlarını kontrol ediyor musun? Bu haftalarda gebelik zehirlenmesi başlayabiliyor ben ilk gebelikte yaşamıştım o da ödem yapar
YaniObezmisim sorsan 175 boyum canim benim popom kocaman olur besenlerim cok genisliyor![]()
Eee bu ben jsjfjskskkskfYanibenim boyum 158 filan 6-7 kilo almışım o zaman oburix olarak devam edebilirim hayatıma Eki Görüntüle 3542229
o markanın burun aspiratörünü aldım ama kullanmadım henüz :) ateş ölçer içinde loobex aldım çok tavsiye ettilerKızlar selam, nexus ates ölçer alan arkadaşlar vardı, ben de geçen gün indirimden aldım hem kulak hem vücut ölçümü yapması hoşuma gitti ama eve geldiğimde içindeki kullanım kılavuzunda 0-3 ay için uygun değildir gibi bir yazı okudum. Yenidoğan döneminde kulaktan daha doğru sonuç veriyormuş diye tercih etmiştim. Yanlış mı aldim acaba?kafam hep durgun bu aralar
HahahEee bu ben jsjfjskskkskf![]()
Ben aldım çok güzel ve kaliteli, beğendik. İçine de yataş twiny yatak aldık. Güle güle kullansınlar.kızlar elele madre alan var mı aranızda nasıl sizce bugün sipariş verdim ama bakalım
hayırlı olsun canım güle güle kullanın teşekkür ederim cevapladığın için aklım karışmıştı da iyi yapmışım o zamanBen aldım çok güzel ve kaliteli, beğendik. İçine de yataş twiny yatak aldık. Güle güle kullansınlar.![]()
Teşekkür ederimhayırlı olsun canım güle güle kullanın teşekkür ederim cevapladığın için aklım karışmıştı da iyi yapmışım o zamanyatak hediyeli yazıyordu sitesinde yatağına bakacam çok kalitesizse eğer bende alacağım
videolarını izlediğimde de ince görünüyordu sanki canım şu yere atılan sünger yataklar gibi bi gelsin bakalımTeşekkür ederimben de yatak hediyeli aldım ama yatağını beğenmedim ince geldi biraz o nedenle farklı yatak aldık.
Evet evet o tarz gerçekten.videolarını izlediğimde de ince görünüyordu sanki canım şu yere atılan sünger yataklar gibi bi gelsin bakalım
Burun aspiratörü almadım henüzo markanın burun aspiratörünü aldım ama kullanmadım henüz :) ateş ölçer içinde loobex aldım çok tavsiye ettiler
Gerçekten çaresiz bir an canımTutunacak dal aranıyor kalkarkençok çaresiz bir an gerçekten belim inanılmaz ağrıyor. Yalniz olduğumda yatağın ucuna yaklaşıp önce ayaklarımı indirip sonra kollarımdan kuvvet alıp kalkıyorum öyle biraz daha ağrısız oluyor. Bir de öyle dene belki rahat olur birazcık
![]()
İkinizinde istediği olmuş canım ne güzelKizlar ben Sahra koymustum adini babasina günes koydu Sahra Güneş oldu ismimiz biraz tezat gbiler sanki ama asla Sahradan vazgecmiycem mobinglere dirrniyorum kavga kiyamet
Hangi sayfa bu ben de bakiyimmSancı demiyoruz, dalgaları karşılyoruz bedenimizin gücünü farkediyoruz litfen%90 suda olacak eğer normal olursa tabii. Onu da bilmiyoruz ki çatı matı muayenesi varmış daha ondan sonra netleşecek
netleşse bile başka başka bir sürü durum var. Nasıl isterse öyle gelsin
bir sayfa gördüm instagramda doula sayfası bayağı çatur çutur sansürsüz doğumları paylaşıyor. Başta aa ne güzelmiş ya herkes doğuruyor filan dedim. Sonradan bir başladım tırsmaya
oraya da bakmıyorum. Şuan minimum düşünmeye çalışıyorum 37 sonrası bakarız artık
sadece doğum için güçlendirecek birkaç hareket filan yapıyorum o kadar
Alakasız değil bence canım güzel olmuş.Kizlar ben Sahra koymustum adini babasina günes koydu Sahra Güneş oldu ismimiz biraz tezat gbiler sanki ama asla Sahradan vazgecmiycem mobinglere dirrniyorum kavga kiyamet
Amiinnn, sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeGerçekten çaresiz bir an canımbende senin gibi dönüyorum ayaklarımı indirdikten sonra destek alarak kalkıyorum yoksa direk kalkmak çok zor
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun