• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Valla yataktan kalkarken panda gibiyim ben 🤭 eşim elimden tutarak kaldırıyor, ağırlaştım gerçekten
Tutunacak dal aranıyor kalkarken 😂 çok çaresiz bir an gerçekten belim inanılmaz ağrıyor. Yalniz olduğumda yatağın ucuna yaklaşıp önce ayaklarımı indirip sonra kollarımdan kuvvet alıp kalkıyorum öyle biraz daha ağrısız oluyor. Bir de öyle dene belki rahat olur birazcık 🥲

Canım tansiyonlarını kontrol ediyor musun? Bu haftalarda gebelik zehirlenmesi başlayabiliyor ben ilk gebelikte yaşamıştım o da ödem yapar
Evet evet her gün olmasa da arada kontrol ediyorum. Düşük çıkıyor genelde. Doktorum takip etmemi söylemişti 12 haftalıkken damarlarda direnç görüldüğü için.
Ama çok şükür yükselmedi. Masa başında olmaktan ve günde 4 6 saatimin yolda geçmesinden kaynaklıdır diye düşünüyorum, umarım 🥲

Obezmisim sorsan 175 boyum canim benim popom kocaman olur besenlerim cok genisliyor ❤️
Yani 😁 benim boyum 158 filan 6-7 kilo almışım o zaman oburix olarak devam edebilirim hayatıma
IMG_2229.webp

Kızlar selam, nexus ates ölçer alan arkadaşlar vardı, ben de geçen gün indirimden aldım hem kulak hem vücut ölçümü yapması hoşuma gitti ama eve geldiğimde içindeki kullanım kılavuzunda 0-3 ay için uygun değildir gibi bir yazı okudum. Yenidoğan döneminde kulaktan daha doğru sonuç veriyormuş diye tercih etmiştim. Yanlış mı aldim acaba? 🥲 kafam hep durgun bu aralar
o markanın burun aspiratörünü aldım ama kullanmadım henüz :) ateş ölçer içinde loobex aldım çok tavsiye ettiler

Ben aldım çok güzel ve kaliteli, beğendik. İçine de yataş twiny yatak aldık. Güle güle kullansınlar.🥰
hayırlı olsun canım güle güle kullanın teşekkür ederim cevapladığın için aklım karışmıştı da iyi yapmışım o zaman :KK200: yatak hediyeli yazıyordu sitesinde yatağına bakacam çok kalitesizse eğer bende alacağım

hayırlı olsun canım güle güle kullanın teşekkür ederim cevapladığın için aklım karışmıştı da iyi yapmışım o zaman :KK200: yatak hediyeli yazıyordu sitesinde yatağına bakacam çok kalitesizse eğer bende alacağım
Teşekkür ederim 🫶🏻 ben de yatak hediyeli aldım ama yatağını beğenmedim ince geldi biraz o nedenle farklı yatak aldık.

o markanın burun aspiratörünü aldım ama kullanmadım henüz :) ateş ölçer içinde loobex aldım çok tavsiye ettiler
Burun aspiratörü almadım henüz 🥲 ama alacağım galiba. Serum fizyolojik ile çok güzel temizliyorlar fakat beni korkutuyor yapamam sanırım onunla. 😕

Tutunacak dal aranıyor kalkarken 😂 çok çaresiz bir an gerçekten belim inanılmaz ağrıyor. Yalniz olduğumda yatağın ucuna yaklaşıp önce ayaklarımı indirip sonra kollarımdan kuvvet alıp kalkıyorum öyle biraz daha ağrısız oluyor. Bir de öyle dene belki rahat olur birazcık 🥲
Gerçekten çaresiz bir an canım 😄 bende senin gibi dönüyorum ayaklarımı indirdikten sonra destek alarak kalkıyorum yoksa direk kalkmak çok zor 🤭Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sancı demiyoruz, dalgaları karşılyoruz bedenimizin gücünü farkediyoruz litfen :D %90 suda olacak eğer normal olursa tabii. Onu da bilmiyoruz ki çatı matı muayenesi varmış daha ondan sonra netleşecek :D netleşse bile başka başka bir sürü durum var. Nasıl isterse öyle gelsin :D bir sayfa gördüm instagramda doula sayfası bayağı çatur çutur sansürsüz doğumları paylaşıyor. Başta aa ne güzelmiş ya herkes doğuruyor filan dedim. Sonradan bir başladım tırsmaya :D oraya da bakmıyorum. Şuan minimum düşünmeye çalışıyorum 37 sonrası bakarız artık :D sadece doğum için güçlendirecek birkaç hareket filan yapıyorum o kadar
Hangi sayfa bu ben de bakiyimm

Kizlar ben Sahra koymustum adini babasina günes koydu Sahra Güneş oldu ismimiz biraz tezat gbiler sanki ama asla Sahradan vazgecmiycem mobinglere dirrniyorum kavga kiyamet
Alakasız değil bence canım güzel olmuş. 😊 bizde de hem benim hem eşimin istediği oldu içimizde ukte kalmadı. Adıyla yaşasın 🌸

Back
X