• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    143
Kullaniyorum kuzum ben biraz agresif biroyim genel yapi olarak esimle kapistim 2 gun once sinir krizi gecirdim cocuk icimde cildirdi resmen sonrada cok uzuldum agladm galiba o etkiledi
Ayy canım çok takmamaya çalış yaa inşallah önemli bişi değildir.

Valla bende çok almadım sonra bana yenidoğan çok çamaşır çıkarır zorlanırsın dediler. Bakıyorum şi di bakalım liste yaptım . Carters 3 lü setleri var zıbın , pantalon, tişört veya badili seçenekleri ile onları favladım fiyat uygun görünüyor. Bir kaç tane ondan alayım diyorum. H&M de 5 li çorap setleri güzeldi. Bir de Katia Bonie’nin güzel. Kendim için pamuk içerikli emzirme sütyeni alacağım onları da almadım. Ayy baya da alıncak şey var🙈 evimiz çok ışıklı diye bebek odasına bebek gece lambası bakıyorum şarjlı Chicconun koalalı var o güzelmiş baya. Birde onu alacağım
Bende şimdi katia bony ye bakıyordum h&m e bakmadım ama ona da bakayım. Valla ben çok takım almıyorum henüz sezon açılmadı diye yazlık takımlar gelsin bol bol alırız gezmelik 🫠 benim de emzirme sütyenim kaldı bir tek bir de hastane için crocs alacağım onun dışında kendim için eksiğim bitiyor sanırım. 😄

Ayy canım çok takmamaya çalış yaa inşallah önemli bişi değildir.
Yok be kuzu dandk bi konu ama iste heyheylerim ustumde
Ondan olmuş olabilir canım. Biraz sakin kalmaya çalış derim ben sana. Tartışacağın zaman kendini odaya kapat sakinleştir. Bazen elinde olmuyor biliyorum ama her şeyi hissediyorlar artık.
Hissesiyor evet cok etkileniyor yavrum sakin kalmaya calisicam yoksa bnde cok zarar goruyorm

Bende şimdi katia bony ye bakıyordum h&m e bakmadım ama ona da bakayım. Valla ben çok takım almıyorum henüz sezon açılmadı diye yazlık takımlar gelsin bol bol alırız gezmelik 🫠 benim de emzirme sütyenim kaldı bir tek bir de hastane için crocs alacağım onun dışında kendim için eksiğim bitiyor sanırım. 😄
H&M setleri de güzel sevdim ben aldım bir kaç tane. Trendyola carters a bakın yazlık setler vardı 3 lü 700 gibi bişeydi. Kumaşları güzel. Benim crocslarım varda onla rahat edemem tüylü çapraz ucu açık beyaz terlik aldım Twigyden, gecelikle uyumlu olsun diye. Emzirme sütyeni de H&M de var favladım bakalım😬

H&M setleri de güzel sevdim ben aldım bir kaç tane. Trendyola carters a bakın yazlık setler vardı 3 lü 700 gibi bişeydi. Kumaşları güzel. Benim crocslarım varda onla rahat edemem tüylü çapraz ucu açık beyaz terlik aldım Twigyden, gecelikle uyumlu olsun diye. Emzirme sütyeni de H&M de var favladım bakalım😬
H&m den bende 3 lü set aldım altlı üstlü ama inanilmaaaz küçük :D 1 hafta falan anca giyerler herhalde. :D

Bende gecen bimde karsima.cikti sole ivir zivir bisiler aldm daha hic bisey almadm almam lazm artik

Eklentiler

• 20250124_135435.jpg
    20250124_135435.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 25
  • 20250124_135431.jpg
    20250124_135431.jpg
    131,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20250124-WA0011.jpeg
    IMG-20250124-WA0011.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 20250124_135535.jpg
    20250124_135535.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 20250124_135449.jpg
    20250124_135449.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 24
Nerden yaptırdın canım ben de bakayım. Tinylambın ürünleri çok güzel ondan alabilirim belki ama isimsiz düz sade takımları var yine de beğeniyorum tarz olarak. Isimliler de hatıra kalır diye düşünüyorum emin değilim o nedenle. Ekstra koyacağım takımları aldım ama bir tek ilk giydireceğimiz takım kaldı 🥹
KARSU TASARIM İsme Özel Nakış İşlemeli Tulum Takımı Hastane Çıkışı Fiyatı, Yorumları - Trendyol birisi bu Gizdizayn Bebeğinizin İsmine Özel Nakış İşlemeli Tavşan Şapkalı Tulum Hastane Çıkışı Hediyelik Mevlüt Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol diğeri de bu canım

Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Gecelik bunları da aldım kızlar hepsi çok güzel ve rahat emzirme destekli aldım bilerek

Birde göğüs kalkanı aldım kızlar emzirdikten sonra göğsümüze takıyoruz kıyafetlere temas etmiyor ve hava alıyor baya işe yarıyor diyorlar, yara felan olmasın diye baya araştırdım, hastaneye yanımda hakiki zeytinyağı götürecem iyi oluyormuş birde sıcak su tulumu götürüp göğsüme koyacam sütü getiriyormuş sizede tavsiye olsun

Şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Ben geçen hafta yaptırdım doktorum hem idrar analizi hem de kültürü aldı. Idrarda sadece enfeksiyona bakmıyorlar çünkü, protein vs de bakılıyor. Anladığım kadarıyla diğer arkadaşların doktorları da almış. Arada bir vermekte fayda var bence pazartesi sağlık ocağında verebilirsiniz.
Bende yarın gidip vericem . Yeni taşındık bakalım umarım doktorumuz iyidir

Valla bu konuda farklı görüşler var tabi bilemiyorum canım ya . Sağlık işi tavsiyeyede gelmiyor ama doktorun ne dediyse öyle ilerlemekte iyi olabilir bilemiyorum. Allahın izniyle şu son 3 ayımızı da sağlıkla atlatsa

Valla bende çok almadım sonra bana yenidoğan çok çamaşır çıkarır zorlanırsın dediler. Bakıyorum şi di bakalım liste yaptım . Carters 3 lü setleri var zıbın , pantalon, tişört veya badili seçenekleri ile onları favladım fiyat uygun görünüyor. Bir kaç tane ondan alayım diyorum. H&M de 5 li çorap setleri güzeldi. Bir de Katia Bonie’nin güzel. Kendim için pamuk içerikli emzirme sütyeni alacağım onları da almadım. Ayy baya da alıncak şey var🙈 evimiz çok ışıklı diye bebek odasına bebek gece lambası bakıyorum şarjlı Chicconun koalalı var o güzelmiş baya. Birde onu alacağım
Evet katia bonynin pijama iç giyim coraplari çok güzel

Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Gecelik bunları da aldım kızlar hepsi çok güzel ve rahat emzirme destekli aldım bilerek
Miss dunyanin 3 pijama takimini kullaniyorm suan cok rahaylar gercektwn yumusackk gule gule kullan canm

Kızlar benimde göğsümden süt geldi akşam tuvalete kalmıştım atletim ıslanmış hafif sol göğsümun olduğu yer

Back