• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    100
Esim hasta ona corba yapmistm icine sarimsak sirke sos yaptim bi kasikt tadına bakaym dedim tansiyonum yerlerde 😱 tuzlu ayran ictim oyle kendime geldim bu kadarcik.seyden düşmesi tuhaf geldi
Sarımsak yükseltir dye biliyordum sanki düşürdümü
Bazen hiçbişey yapmasamda çok düşüyor tansiyonum iyi halimde 8/5 oluyor

Merhaba herkese mutlu haftasonları☺️kasılma olayını yaşayan arkadaşlarım vardı doktoruma sordum günde 8 kere fln yaşarsın bu haftalar yalancı kasılmalar dedi.10 dk da bir çok sancılı olmadıkca korkma dedi.sizleride bilgilendireyim.Birde idrar testini en son 2 ay önce vermişim.Hiç bir şikayetimiz olmasa bile enfeksiyon çıkabiliyormu idrarda? Tekrar idrar testi vermeme gerek varmı sizce?
Bende her ay bakiyolar kan tahlili verirken kültürlü idrar da yapiyolar. Çıkabiliyor belirti olmadan

Teşekkür ederimm cevabınız için,tedavi gerektirdimi peki ?hani belirti vermiyorsa az miktarda enfeksiyon oluyor oda bol suyla geçiyor diyenler varda oyüzden merak ettim
Fitil kullandım ben sonrada flora düzenleyici kullandım. Varsa ek olarak bol bol su içmek gerekiyor

Teşekkür ederimm cevabınız için,tedavi gerektirdimi peki ?hani belirti vermiyorsa az miktarda enfeksiyon oluyor oda bol suyla geçiyor diyenler varda oyüzden merak ettim
Belirti vermeden çok miktarda da olabiliyor benim vardı. Hatta doktora hiç belirtim yok dedim o da şey dedi normalde belirti olmayınca tedavi yapmıyoruz ama gebelikte erken doğuma vs sebep olabildiği için tedavi etmemiz gerekli. Üstünden zaman geçtiği için net cümleyi hatırlamıyorum ama konunun özeti buydu 🌸

Eklentiler

• IMG_20250125_183412.jpg
    IMG_20250125_183412.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar, şeker için kullandığınız gebelik diyeti varsa paylaşır mısınız?
Fotoğraf paylaşınca mesaj yazamadım. Benim gebelik şekerimin yüksek olmasından dolayı bu listeye başladım. Sabah öğle ve akşam açlık tokluk kan şekerini ölçüyorum. Çok şükür toparlıyorum

Fotoğraf paylaşınca mesaj yazamadım. Benim gebelik şekerimin yüksek olmasından dolayı bu listeye başladım. Sabah öğle ve akşam açlık tokluk kan şekerini ölçüyorum. Çok şükür toparlıyorum
Benim şekerim yok ama bu kadar makarna veya ekmek yemiyorum iki öğün beslenirim akşam karbonhidrat makarna ekmek türü tiketmiyorum ben kahvaltıdada yemesem diyordum ama fazla bile dikkat etmişim

Belirti vermeden çok miktarda da olabiliyor benim vardı. Hatta doktora hiç belirtim yok dedim o da şey dedi normalde belirti olmayınca tedavi yapmıyoruz ama gebelikte erken doğuma vs sebep olabildiği için tedavi etmemiz gerekli. Üstünden zaman geçtiği için net cümleyi hatırlamıyorum ama konunun özeti buydu 🌸
Teşekkür ederim tahlil vereyim bende ozaman

İlk 1 ay kundak kullanacaksan eğer takım giyip üstüne kundaklı olacaklar ve uyuyacklar genellikle 1 ay sonra da haziran geliyor ılık bir yerde yaşıyorsanız havalar ısınmış olur yaz boyuda zaten tek zıbın ancak giyer sıcaktan bence bir iki takım daha alınabilir en fazla biraz bebeğe görede deişiyor bizimkide çok çiş yapardı heryer çiş olurdu sürekli değiştirirdik
Ben de yazın yaylaya giderim kayınvalideye diye yaz için bile uzun kollu da alıyorum ;(

Benim şekerim yok ama bu kadar makarna veya ekmek yemiyorum iki öğün beslenirim akşam karbonhidrat makarna ekmek türü tiketmiyorum ben kahvaltıdada yemesem diyordum ama fazla bile dikkat etmişim
Ekmek arada tırtıklıyorum ama pilav makarna bende de yok zayıflığınız ondan sizin ben de tüp mideden sonra bıraktım cidden fark ediyor

Ekmek arada tırtıklıyorum ama pilav makarna bende de yok zayıflığınız ondan sizin ben de tüp mideden sonra bıraktım cidden fark ediyor
Ama Allah var iki öğün yesemde çok yiyorum hamileyim diye bir sürü ara öğün yapıyorum havuç portakal muz kestane ceviz gibi benim zayıflık genetikten oldu bitti zayıfım aslında
Bu arada ben de çok soğuk bir yerde yaşıyorum hiç bebeğime kısa kol giydirmedim bizde giyemedik kardan yollarımız kapanıyor kesintisiz yağıyor mecbur yazlıkları uzun kollu ayarladım bende

Ama Allah var iki öğün yesemde çok yiyorum hamileyim diye bir sürü ara öğün yapıyorum havuç portakal muz kestane ceviz gibi benim zayıflık genetikten oldu bitti zayıfım aslında
Bu arada ben de çok soğuk bir yerde yaşıyorum hiç bebeğime kısa kol giydirmedim bizde giyemedik kardan yollarımız kapanıyor kesintisiz yağıyor mecbur yazlıkları uzun kollu ayarladım bende
En azından uzun alıyorsun kısa gerekmiyor ben hem uzun hem kısa alıyorum hem köyü yaylayı hem burayı düşünüp gereksiz masraf onun yerine üste hırka fermuarlı falan almaya çalışıyorum her şeyi düşünmek zorunda olmak sinir bozucu

Bu kadar pilav ve makarna bende tüketemiyorum, salata, yoğurt, et-tavuk-pilav- bakliyat daha çok tüketiyorum. Son günler de çok tatlı tüketmeye başlamştım epey azalttım. Bu listeye sebep daha kontrollü ilerliyorum

İlk 1 ay kundak kullanacaksan eğer takım giyip üstüne kundaklı olacaklar ve uyuyacklar genellikle 1 ay sonra da haziran geliyor ılık bir yerde yaşıyorsanız havalar ısınmış olur yaz boyuda zaten tek zıbın ancak giyer sıcaktan bence bir iki takım daha alınabilir en fazla biraz bebeğe görede deişiyor bizimkide çok çiş yapardı heryer çiş olurdu sürekli değiştirirdik
Bugün 4 tane mülim örtü aldım tek katlı sarmak için

Selam anneler nasılsınız?
Grup pek bi sessiz 😃 hastane için beyaz gecelik arayışındayım. Sabahligim var o yüzden sadece gecelik alsam yeterli diyorum.
Alan ve memnun olan varsa link atabilir mi?

Selam anneler nasılsınız?
Grup pek bi sessiz 😃 hastane için beyaz gecelik arayışındayım. Sabahligim var o yüzden sadece gecelik alsam yeterli diyorum.
Alan ve memnun olan varsa link atabilir mi?
Grup en başından beri sessiz sanırım 😌
Gecelik beyaz tehlikeli olmazmı
Ben lc den almıştım pudra renk ti rahat penye onu giyeceğim

Grup en başından beri sessiz sanırım 😌
Gecelik beyaz tehlikeli olmazmı
Ben lc den almıştım pudra renk ti rahat penye onu giyeceğim
Herkes beyaz alıyor ya insan bir özeniyor bende beyaz almayı düşünüyorum 😅 ama aklımdan kötü senaryolar geçmedi değil

Back