• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Evet biraz daha iri olmuş oluyor ama ultrason ölçümleri kesin sonuçta vermiyor 2 hafta önden geriden gitmesi sorun değil fazlası problem oluyor çok önde gidince de şeker den kaynaklanabiliyor
Seker testim temiz
Herhangi bir kalitsal hastaligimda yok
22.haftada ayrintili ultrasonda da aynısını soylemislerdi.
Saglikli dogsun tosun olsun 🤭

Merhana Nisan anneleri,

Acaba doktor kontrolünde bebeğinin karın çevresi genişliği geriden geldiğini duyan oldu mu?

30. haftadayken karın genişliği 28. hafta görünüyormuş.
Merhaba

Emin değilim ama, sanki burada havuç suyu içmenin bebeği geliştirdiğinden bahsetmişti birkaç kişi, eğer doğru hatırlıyorsam. Sanki gelişim geriliği nden bahsediyorlardı.

Merhaba

Emin değilim ama, sanki burada havuç suyu içmenin bebeği geliştirdiğinden bahsetmişti birkaç kişi, eğer doğru hatırlıyorsam. Sanki gelişim geriliği nden bahsediyorlardı.
Su azlığına iyi geliyor çok tüketilirse suyu çoğaltıp erken doğumu tetikliyor ben araştırdım çok

Su azlığına iyi geliyor çok tüketilirse suyu çoğaltıp erken doğumu tetikliyor ben araştırdım çok
Benim suyumla alakalı bir sorunum yok ama çok fazla havuç yiyorum doktor suyun normal dedi bana
Birde anne karnındaki bebeklerin sevdiği yiyeceklerden biri havuçmuş öyle duymuştum yüzlerinde gülümseme oluyormuş yiynce

Doğrudur, emin değilim ben de, zaten.

Ama bu ultrason sonuçları çok da doğru olmayabiliyor. Bana bir öncekinde 4 kilo üzeri doğacak demişlerdi fakat 600 700 gt düşük doğdu.

Merhana Nisan anneleri,

Acaba doktor kontrolünde bebeğinin karın çevresi genişliği geriden geldiğini duyan oldu mu?

30. haftadayken karın genişliği 28. hafta görünüyormuş.
Merhaba benim bir buçuk ay önceki kontrolümde doktor karın çevresi 1 hafta geride ama boy olarak da bir hafta ileride uzun boylu ama çok da kilolu olmayan bir bebek olacak gibi dedi. Ben de öyleyim bu arada. Ama bu haftaki kontrolünde yine uzunluk olarak önde ama karın cevresi olarak tam haftasıyla uyumlu çıktı. Bence gelişim hızları değişebiliyor. İçinizi ferah tutun.

Kızlar sezaryen ücretleri ne kadar biliyor musunuz? Şehirden şehre hastaneden hastaneye değişir de yaklaşık ne kadar acaba? Benim ilk doğum sezaryendi üzerinden 6yıl geçmiş olacak ama yine sezaryen der büyük ihtimalle doktorum. Ne kadar oldu merak ediyorum

Kızlar sezaryen ücretleri ne kadar biliyor musunuz? Şehirden şehre hastaneden hastaneye değişir de yaklaşık ne kadar acaba? Benim ilk doğum sezaryendi üzerinden 6yıl geçmiş olacak ama yine sezaryen der büyük ihtimalle doktorum. Ne kadar oldu merak ediyorum
Yaşadığım yerde sezaryen 28 sanırım normal ebeli 16 ydı normal doktor hepsinden pahalı

35 dediler bana

Kizlar eşim doğuma girme konusunda isteksiz ben de buna bozuluyorum. Ille de girmem demiyor ama girme gerek yok desem cok sevinecek. Sanki kendi dogurtacak da. Bebeğin çıkıs anini gormek istememesi bana degisik geliyor :KK12:

Back
X