• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Kızlar bu arada heyecanımdan yazmayı unuttum. Karnimda dönüp duruyordu dün. Baş aşağı pozisyonda duruyormuş. Bu önemli değil tabi dönüp duracak. Benim de plesanta asagidaymis biraz. Daha önce hiç böyle bir şey yasamayinca afalladim bende. İlerleyen haftalarda yukarıya çıkacak doğuma engel olacagini düşünmüyorum dedi. Bende en son kalkarken kafama takıldığı için sordum neden aşağıda yani ağır kaldırmaktan, yorgunluktan falan kaynaklı olur mu dedim. Hiç alakası yok için rahat olsun yukarıya çıkacak falan dedi. İnşallah çıkar kızlar.

Evet kızlar geldim 16+3 den bildiriyorum. Gelişimi gayet güzel 16+4 çıktı. 162 Gr 14 cmmiş 🥰 Ve kesinlikle kızmış 🥰❤️😍 çikolata yemeyi unutup gitmeme rağmen gayet hareketliydi. Elini, kolunu oynatıp poposunu attırıyordu 🤣🥰❤️ tek tek kolunu bacağını gördük çok şükür gayet iyiydi. Önümüzdeki ay detaylı ultrason yaptıracağız bir kaç Dr tavsiye etti doktorum. Muhtemelen tıp fakültesinde yaptıracağım. Onun raporunu götüreceğim. Çok şükür her şey yolundaymış onu öyle hareketli görmek, bir yandan kızımın evde kardeşinin fotoğrafını ve videosunu beklediğini bilmek beni duygulandırdı gözümden yaşlar süzülmeye başladı istemeden. Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimiz de yavrularımızı sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🤲 ❤️
Ay canım maşallah ne güzel haberler ❤️ hayırlısı olsun her şeyin 🥰 güzel bir kız haber daha geldi ne mutlu bakalım ben de artık meraktan catlicam cinsiyetini öğrenemedim hala 😂 erken öğrenip de sonradan değişirse doktorun fikri diye biraz tedirginim 😂 ama sonuçları gostermek için gittiğimde 14+3 olacağım bir sorarım sizce cinsiyet için erken mi diye yoksa rica ederim bakarsa belki öğreniriz. Yoksa bir hafta daha bekleyip başka bir doktora gideceğim 🤷

Evet kızlar geldim 16+3 den bildiriyorum. Gelişimi gayet güzel 16+4 çıktı. 162 Gr 14 cmmiş 🥰 Ve kesinlikle kızmış 🥰❤️😍 çikolata yemeyi unutup gitmeme rağmen gayet hareketliydi. Elini, kolunu oynatıp poposunu attırıyordu 🤣🥰❤️ tek tek kolunu bacağını gördük çok şükür gayet iyiydi. Önümüzdeki ay detaylı ultrason yaptıracağız bir kaç Dr tavsiye etti doktorum. Muhtemelen tıp fakültesinde yaptıracağım. Onun raporunu götüreceğim. Çok şükür her şey yolundaymış onu öyle hareketli görmek, bir yandan kızımın evde kardeşinin fotoğrafını ve videosunu beklediğini bilmek beni duygulandırdı gözümden yaşlar süzülmeye başladı istemeden. Allah isteyen herkese nasip etsin, hepimiz de yavrularımızı sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 🤲 ❤️
maşallah canım bazen gereksiz evham yapıyoruz ama güzel haber alınca daha bi mutlu oluyoruz senin adına cok sevindim sağlıkla gelsin inşallah bende 16 haftamda gidecem 10 gün sonra inşallah bende güzel haberler veririm ve artık cinsiyetide öğrenirim 😍🤲

Ay canım maşallah ne güzel haberler ❤️ hayırlısı olsun her şeyin 🥰 güzel bir kız haber daha geldi ne mutlu bakalım ben de artık meraktan catlicam cinsiyetini öğrenemedim hala 😂 erken öğrenip de sonradan değişirse doktorun fikri diye biraz tedirginim 😂 ama sonuçları gostermek için gittiğimde 14+3 olacağım bir sorarım sizce cinsiyet için erken mi diye yoksa rica ederim bakarsa belki öğreniriz. Yoksa bir hafta daha bekleyip başka bir doktora gideceğim 🤷
Bence artık erken değil ya öğrenmen lazım artık gittiğinde. 😍🥰 Öğrenirsin inşallah bir an önce insan meraktan duramiyor gerçekten 😍❤️🥰 çok şükür güzel haberlerle geldim. İnşallah hepimiz iyi güzel haberler alırız 🥰❤️🤲

2 hafta önce 10+4 de gitmistik, çok endişeliydim inşallah kalbi hala atıyordur filan diye burda kalbi duranları filan okuyup etkilenmiştim. O yüzden cinsiyeti sormadım Bi de erken gibi gelmişti 😀 ama doktor bize sordu Bi tahminimiz var mı ne istiyorsunuz diye ikisini de isteriz sağlıklı olsun da ♡ ben 10+4 usg fotosunu malum yapay zekaya sordum hahay 😀 erkek dedi. Çevremdeki herkes de erkek diyor bence bir kızım olduğu için. Burda siz kız dediniz♡ Ben kız hissediyorum(ilkini erkek hissetmiştim kız oldu hihi) ♡ bakalim salı günü videolar çekilsin:)

Ben ilk gebeligimde doktorumun tavsiyesiyle 12.haftadan itibaren lierac kullandım. Gerçekten de düzenli kullandım. Hiç çatlağım yok. Bende işe yaradığını düşünüyorum. Bunda da başladım bu hafta sürmeye.
Merhaba cinsiyet yapay zekaya nasıl soruluyor😆 merak ettim

maşallah canım bazen gereksiz evham yapıyoruz ama güzel haber alınca daha bi mutlu oluyoruz senin adına cok sevindim sağlıkla gelsin inşallah bende 16 haftamda gidecem 10 gün sonra inşallah bende güzel haberler veririm ve artık cinsiyetide öğrenirim 😍🤲
İnşallah kuzum inşallah ya. Hayırlı haberlerle gel inşallah sen de ❤️🥰 aynen öyle ister istemez evham yapıyoruz ikinci hamileliğim ama işte her şey takılıyor kafama. Güzelce sağlıkla kucağımıza bir alsaydık hepimiz de inşallah yavrularımızı. 🥰❤️🤲

Merhaba cinsiyet yapay zekaya nasıl soruluyor😆 merak ettim
Merhaba, 10+4teki usg fotosunu ekledim ve nub teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunmasını istedim. Uzmanına sormalısın vs. Gibi şeyler söyledi. Ben de uzman olmadığını biliyorum sadece bir tahmin istiyorum dedim. Eğlenceli bir tahmin olacaksa bu bu yüzden erkek olduğunu düşünüyorum dedi. Ultrason fotoğrafında da genital tüberkül belli oluyordu. Omurga ile acısına bakarak yorum yaptı diye düşünüyorum. Hatta acı kaç derece filan diye de sordum 😀

Merhaba, 10+4teki usg fotosunu ekledim ve nub teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunmasını istedim. Uzmanına sormalısın vs. Gibi şeyler söyledi. Ben de uzman olmadığını biliyorum sadece bir tahmin istiyorum dedim. Eğlenceli bir tahmin olacaksa bu bu yüzden erkek olduğunu düşünüyorum dedi. Ultrason fotoğrafında da genital tüberkül belli oluyordu. Omurga ile acısına bakarak yorum yaptı diye düşünüyorum
Fotoğrafı nereye eklediniz bir programmı var

Kızlar bu arada heyecanımdan yazmayı unuttum. Karnimda dönüp duruyordu dün. Baş aşağı pozisyonda duruyormuş. Bu önemli değil tabi dönüp duracak. Benim de plesanta asagidaymis biraz. Daha önce hiç böyle bir şey yasamayinca afalladim bende. İlerleyen haftalarda yukarıya çıkacak doğuma engel olacagini düşünmüyorum dedi. Bende en son kalkarken kafama takıldığı için sordum neden aşağıda yani ağır kaldırmaktan, yorgunluktan falan kaynaklı olur mu dedim. Hiç alakası yok için rahat olsun yukarıya çıkacak falan dedi. İnşallah çıkar kızlar.
Neden bu haftalarda olan herkesin başına plasentan aşağıda diyorlar hep bana ilişki de yasak dedi ağır iş de . Ama çok aşağıda değil yukarı çıkar gibi konuştu zaten yüzde 95 in hep çıkmış

Neden bu haftalarda olan herkesin başına plasentan aşağıda diyorlar hep bana ilişki de yasak dedi ağır iş de . Ama çok aşağıda değil yukarı çıkar gibi konuştu zaten yüzde 95 in hep çıkmış
Valla benim kanamam falan hiç olmadı bu zamana kadar şükür öyle bir şey yaşamadım. Ağırlıkla alakası olmadığını söyledi, ilişki yasak falan da demedi. Yukarı çıkar dedi. Doktorum çok bilgili çok tecrübeli biri olduğu için güveniyorum ona. İnşallah dediği gibi olur çıkar yukarıya da sağlıklı doğumlar yaparız 🤲

Valla benim kanamam falan hiç olmadı bu zamana kadar şükür öyle bir şey yaşamadım. Ağırlıkla alakası olmadığını söyledi, ilişki yasak falan da demedi. Yukarı çıkar dedi. Doktorum çok bilgili çok tecrübeli biri olduğu için güveniyorum ona. İnşallah dediği gibi olur çıkar yukarıya da sağlıklı doğumlar yaparız 🤲
Benim kanamam olmadı bu sürece kadar ben ateşli hastalık geçirdiğim için gittim geldim öyle dedi belki benimki daha aşağıdadır

Benim kanamam olmadı bu sürece kadar ben ateşli hastalık geçirdiğim için gittim geldim öyle dedi belki benimki daha aşağıdadır
Çok geçmiş olsun canım benim. Doğum kanalına yakın dedi bana da. Çıkar inşallah yani dua edelim de çıksın.
Yaaa kardeşlerini şimdiden sevmeleri ne güzel her daim böyle olsunlar inşallah 🤲❤️🥰
Aynen öyle ya ne güzel şimdiden sevip sahiplenmeleri 😍 amin insallah🤲
Kızlar fetal dna temiz çıktı cinsiyet net kız 🌸🌸
Maşallah canım sağlıkla al kucagina inşallah minik kızını 😍 🥰

Çok geçmiş olsun canım benim. Doğum kanalına yakın dedi bana da. Çıkar inşallah yani dua edelim de çıksın.

Aynen öyle ya ne güzel şimdiden sevip sahiplenmeleri 😍 amin insallah🤲

Maşallah canım sağlıkla al kucagina inşallah minik kızını 😍 🥰
İnşallah canım hepimiz alalım hayırlısı ile 🤲🥰

Kızlar ben pek yazamıyorum malum üç çocuk biri bebek birde karnımda bazen geceleri okuyorum işte uyuya kalmazsam şimdilerde Allah başka dert vermesin dicem ama büyük bi derdim var napıcağımı şaşırdım artık bu illetle uğraşmaktan uyuz olduk ailecek aslında şöyle bir yıl önce eşim oldu kimseye bulaşmadı taki 8 aya kadar sonra küçük bebişime Hamza’ma bulaştı beş aydır oğlum neler çekti bir ben bir Allah biliyor yine bize bulaşmadı çocuk iyileşti heh tam kurtuldu. İki haftadır tık yoktu çocuğumda bütün yaraları geçti kızım ben ve şimdi bugün gördüm tekrar oğluma bulaşmış eski yara yeri kızarmış ve şişmiş benim denemediğim yöntem kullanmadığım ilaç kalmadı düşünün taşındım şuan evimdeki bütün eşyaları yeni yatakların hariç onlarıda iki kez yıkattım taşındığımda artık çıldırmak üzereyim pisikolojim çok kötü korkum bebek doğunca onada geçecek nolur bana bi akıl verin belki bildiğiniz bişey vardır lütfen kızlar lütfen 🙏🏻

Back