• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar yatakta sağa sola dönerken ya da doğrularken rahim bölgesinde yani göbek deliği ile çatının ortasındaki kısımda ağrı saplanması olan var mı? Sanki o kısım hamlamış gibi olan?
Ay ben ben. Dönerken yataktan kalkarken sanki böyle içi su dolu gibi rahmimin. (Zaten öyle de 😀😀) Ağrı birden saplanıyor. Özellikle geceleri tuvalete kalktığımda çok yaşıyorum

Yok be canimm bağlar geriliyor, baglara ekstra ağırlık biniyor, yirtilmak nedir nasıl korkutuyoraun kendini sakinn 😊 her gebelikte içimizde bir şeyler yirtilsa gebelikleri tamamlayamaz kimse, hafta ilerledikçe dönmelerde herkes zorluk yasayacak kilo durumuna göre falan değişir bir hafta önce bir hafta sonra başlar ama başlar bu harekete bağlı ağrılar, normal ağrılar da devam eder ekstra hareketlere bağlı ağrı acı kramplar da gelisir
Neden olabilir bebek büyürken bir yer mi yırtıldı acaba içeride 🧐

Kızlar bana da yüzde seksen erkek dedi cinsiyet için fakat plesantam aşağıdaymış biraz 24. Haftaya kadar yukarı çıkarmış güya. İçinizde plesanta sorunu yaşayan varmı bu şekilde
Canım kızımda 21 de detaylı ultrasonda aşağıda idi plesanta 32 ye kadar yukarı çıkar dedi doktorum öyle de oldu . Sadece normal tuvaleti kullanma dedi . Biraz dikkat ettim .

Kızlar yatakta sağa sola dönerken ya da doğrularken rahim bölgesinde yani göbek deliği ile çatının ortasındaki kısımda ağrı saplanması olan var mı? Sanki o kısım hamlamış gibi olan?
Benim de aynen böyle 🥹 hatta gece tuvalete kalktığımda ya da sabah ilk yatakten kalkarken çok daha fazla 🥲

Hellö kızlar.. benim de cinsiyet öğrenmek için randevuma son 10 gün kaldı 🙈 merakla bekliyorum. Cinsiyet partisi yapmayacağız. Eşimle bi yemeğe gider kutlarız diye düşündük.

Yemek demişken, Allahım bu yemek yapma işi iyice dert oldu. Gebelik öncesi de zaten çok gündemdeydi ama bu son 3 aydır bunaldık. İkimiz de çalışıyoruz, aileler uzakta, her gün dışarıda yemek de olmuyor. Ne yiyeceğiz diye kara kara düşünüyorum. Garibim eşim yaptı hep, ama adama da yük oluyor artık.. sorunu çözemedim anlayacağınız :)

Kızlar hayırlı kandiller sizlere yine bir şey soracağım 🤩 ben hamile olduğumdan beri kasıklarımda ciddi ağrılar vardı 10.haftaya kadar sonrasında o adet olma hissi geçti ama hala kasıklarımda değişik ağrı mı desem değil mi anlamlandıramadığım bir his var ağrı da olabilir hamilelikte hiç karnında ağrı hissetmeyen var mı. Bende her ağrıda ultrasonda bir sorun yoktu acaba benim bünyem mi böyle sizlerde durum nasıl 🤲🏻☺️

Kızlar hepinize hayırlı kandiller olsun. Rabbim şu güzel mübarek günlerin hürmetine, kolay hamilelikler geçirmeyi , bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Artık çoğumuz 12 haftayı geçmiş durumdayız. Naptınız herkese söylediniz mi gebelik haberlerinizi 😀
Biz 7. hafta civarı kalp atışı duyulduktan sonra her iki taraftaki çekirdek ailelerimizle paylaşmıştık. Şimdi 13. haftadayım, arkadaşlarıma ne zaman söylesek diye düşünüyorum. Haftaya fetal DNA sonucumu almayı bekliyorum, inşallah her şey yolunda çıkarsa çok geçmeden söylerim gibi.

Biz 7. hafta civarı kalp atışı duyulduktan sonra her iki taraftaki çekirdek ailelerimizle paylaşmıştık. Şimdi 13. haftadayım, arkadaşlarıma ne zaman söylesek diye düşünüyorum. Haftaya fetal DNA sonucumu almayı bekliyorum, inşallah her şey yolunda çıkarsa çok geçmeden söylerim gibi.
Biz de fetal dna sonucunu alınca söyledik çoğu arkadaşımıza 😍 iş arkadaşlarıma hala söylemedim uzak tanıdıklar da bilmiyorlar onlar karnım çıkınca kendi kendilerine öğrensinler 😀

İlk gebeliklerde göbek kaçıncı haftada dışardan net belli oluyor benim hala sadece kendim anlıyorum birazcık çıkmış 🤩😍
Genelde 5. Aya doğru dışarıdan belli olmaya başlıyor tabi senin yapınla da çok alakalı. Benim bu ikinci 12. Hafta civarı belli olmaya başladı bu

Kızlar hepinize hayırlı kandiller olsun. Rabbim şu güzel mübarek günlerin hürmetine, kolay hamilelikler geçirmeyi , bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Artık çoğumuz 12 haftayı geçmiş durumdayız. Naptınız herkese söylediniz mi gebelik haberlerinizi 😀
Alintiladim ama sabahtan beri bir türlü girip de yazamadım 🥰❤️ herkese hayırlı kandiller 🤲 🥰 valla biz söyledik çok olduuu etrafımdaki herkes biliyor bilmeyenlere babam söylüyor dayanamıyor adam sevincine 🤣❤️
Anladım çok teşekkür ederim sanada şifa diliyorum :)
Teşekkür ederim canım 🥰

Back