• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
Kızlar yazamadım geri,
Kontrolümüz iyi geçti. Kanama alanı hala ufak da olsa devam ediyor ancak kısıtlamalarım kalktı spor, pilates vb hariç yasağım yok. 🐣💞🎊 İşe bu hafta başlamıştım zaten. Progestanı da kesti umarım sorunsuz ilerler miniğim 19. haftalık olmuş 2 gün önden gidiyor hep. Her şey yolundaydı 300 grama yakım kilosu, kocaman olmuş. Sağlıkla büyüsünler hepimizin minik kuşları.
Çoook sevindim 💕

Umarım kurtulursunuz biran evvel. Günde 2 litre suyu zorla içiyodum 2,5 3 litre içmeclisin dedi Dr kendimi zorluycam artık. Enfeksiyon en korktuğum şey ve başımdan hiç eksik olmuyo
Ben enfeksiyon olmadan önce de 3 litre su içiyordum ama dediğim gibi şimdi ilaçları bitirdim ya inşallah geçmiştir geçmediyse ne yapacağım artık artık bilmiyorum

Ben daha olmadım pazartesi günü gidip olacağım ama ilk gebeliğimde sadece kol ağrım vardı ve ateş olabilir dedi hemşire ama bende olmadı ateş ama diğeri belirtiler söylenmedi hiç olmadı da
Geçmiş olsun canım 💐
Bu tetenoz aşısı ne zaman olunmalı bana doktorum hiç bi şey söylmedi

Bu tetenoz aşısı ne zaman olunmalı bana doktorum hiç bi şey söylmedi
20 haftada oluyor
Asm de ilk gebelik kaydı açtığımda söylediler bana şubat 17 sinde gel olacaksın diye
Özel doktorlar söyler de devlet hastaneleri pek sormuyorlar böyle şeyler ben özele gitmiyorum ama mutlaka sana da söylerler canım takipliysen aynı doktora

Ben enfeksiyon olmadan önce de 3 litre su içiyordum ama dediğim gibi şimdi ilaçları bitirdim ya inşallah geçmiştir geçmediyse ne yapacağım artık artık bilmiyorum
Size de çok geçmiş olsun enfeksiyon ilerlerse ciddi sonuçlara yol açabilir dedi dahiliye doktoru çok korktum Rabbim hepimize kalıcı şifalar versin bir an evvel temmuz olsun da alalım bebişlerimizi kucağımıza

Beşik konusunda ben park beşikçiyim. Diğer iki çocuğumdada park beşik kullandım nasipse bunada park beşik alıcam. Daha güvenilir geliyor bana uyku sersemi kafasını elini kolunu bacağını çarpsa yumuşak yer zarar vermiyor. Birde şehir dışlarına hep götürdüm katladım taşıdım her yere. Bu yöndende çok konforlu oldu. Gittiğimiz yerde uyuduğunda düştü düşecek korkusu olmadı. Park beşik candır tavsiye ederim
Selamlar ,
Hangi park beşiği tavsiye ediyorsunuz instagramda hep Elele çıkıyor karşıma ama bilemiyorum. Ben de park beşik düşünüyorum

20 haftada oluyor
Asm de ilk gebelik kaydı açtığımda söylediler bana şubat 17 sinde gel olacaksın diye
Özel doktorlar söyler de devlet hastaneleri pek sormuyorlar böyle şeyler ben özele gitmiyorum ama mutlaka sana da söylerler canım takipliysen aynı doktora
Kız özel hemde çok pahalı bi hastane kadına bak ya 😀

Size de çok geçmiş olsun enfeksiyon ilerlerse ciddi sonuçlara yol açabilir dedi dahiliye doktoru çok korktum Rabbim hepimize kalıcı şifalar versin bir an evvel temmuz olsun da alalım bebişlerimizi kucağımıza
Bana kadın doğum doktoru öyle bi şey söylemedi stres hastalıklarda çok önemli lütfen korkmayın bol su

Back
X