Sevgili anneler merhaba calistigim icin ve gebelikle birlikte gelen yorgunluk ve uyku hali tüm zamanimi aliyor diyebilirim:) Buraya sık yazamıyorum ama fırsat buldukca tüm yazilanlari okumaya calisiyorum, bazen bakiyorum aklima takilan bir seyi baska bir anne dile getirmis yani sorularima cevaplarimi buluyorum iyi ki varsiniz
size bir konu hakkinda icimi dökmek istiyorum birine anlatmassam daha kotu hissedecekmisim gibi geliyor
Biz detayli ultrasona kadar bebegimizin cinsiyetini net bi sekilde öğrenemedik. Ve suan erkek oldugunu kesin olarak biliyoruz.. Kız erkek hiiiç farketmiyordu saglikli olmasi yeterliydi bizim icin. Ailelerimize haber verdik. Ama eşimin babası direkt kendi ismini söyleyerek o ismin konulmasi gerektigini şaka yollu soyledi ama biz ciddiye almadik takılıyor sandik. eşimle aramizda anlasmamiz vardi kiz olursa ben erkek olursa o isim verecekti:) Ve eşim bir isim söyledi benimde icime çok sindi. Ama babası bize savaş acti resmen:) Kavga cikti ailede
İlk erkek torunu olacak bu arada, eşimde bende dumur olduk. Simdi bizimle küs konusmuyor :)) Benim icin sorun degil ama eşim çok üzüldü çünkü çok hevesliydi hevesini kırdı resmen.. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin:)