• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    143
Kızlar merhabalar, göğüs uçlarımda koyu kıvamlı krem renkte akıntı olmuş, o da kurumuş yapışmış göğüs ucumda sakız gibi. Annem sütün gelmiş ara sıra gelir bir şey olmaz diyor ama daha 24 haftalık hamileyim bu haftada süt gelmesi normal mi ? Enfeksiyon vs olmasından korktum var mı başına gelen benim haftalarımda olup da ?

aslinda sınır bilmeyen ve oğlunu bir ömür kendi sahibi gibi gören aileler icin gecerli:) Bilerek yapildigini dusunuyorum cunku ayni seyler kizlarinin evliligine gelince yapilmiyor, o noktada durmasi gereken yerleri gayet iyi biliyorlar:) İnsan olanlarla karsilassak iyiydi ama bu da bir sınav demek ki:)
Cok haklisin canim neyseki eslerimiz anlayisli olsunlarda gerisi kolay fakat bu surecte bize azda olsa stres yaptiran insanlari asla unutamayiz cunku en guzel gunlerimiz😊

Kızlar merhabalar, göğüs uçlarımda koyu kıvamlı krem renkte akıntı olmuş, o da kurumuş yapışmış göğüs ucumda sakız gibi. Annem sütün gelmiş ara sıra gelir bir şey olmaz diyor ama daha 24 haftalık hamileyim bu haftada süt gelmesi normal mi ? Enfeksiyon vs olmasından korktum var mı başına gelen benim haftalarımda olup da ?
Benim de geldi canım. Atletimdeki lekeden fark ettim bir de göğüs ucumda sarı renk kurumuştu. Normal olduğunu okudum için rahat etmiyorsa doktoruna sor tabi.

Benim de geldi canım. Atletimdeki lekeden fark ettim bir de göğüs ucumda sarı renk kurumuştu. Normal olduğunu okudum için rahat etmiyorsa doktoruna sor tabi.
Sağol canım teşekkür ederim Çarşamba günü kontrolüm var mutlaka sorcam internette erken doğum belirtisi olabilir falan yaziyor ondan tedirgin oldum biraz da. Bu haftada olabileceği hiç aklıma gelmezdi şaşırdım.

aynen öyle.. Kafama takmayim diyorum ama bir kac gundur evimizdeki enerji bile düştü.. Dedelik bu değil daha dogrusu aile olmak bu degil. Bu düpedüz bencillik. O ne dedi bu ne dedi diye dusunursek hayat gecmez bu gebelik surecinde de stresten baska bir ise yaramaz.
Aynen öyle canım, moralinizi düzeltin ve bu konuyla ilgili daha fazla düşünmeyin sizin kararınız belli sonuçta, hamilelik ve lohusa dönemi gerçekten önemli, insan bu dönemde yapılanları hiç unutmuyor. Umarım hepimizin geri kalan hamilik dönemi ve lohusa dönemi çok güzel geçer 🙏🤲

Merhaba bendede oluyor canım aynı şekilde .prof.hüseyin cengiz diye bir doktor var ondan ve kağan kocatepeden hafta hafta videoları var dinliyorumm geçmiş haftalarda dinlemiştim bunun olabileceğini.

Kızlar hastane çıkışına karar verdiniz mi? İnanılmaz kararsızım. İsimli, isimsiz, müslin, pamuklu kumaş? Nasıl tercih edeceksiniz veya ettiniz?

Kızlar hastane çıkışına karar verdiniz mi? İnanılmaz kararsızım. İsimli, isimsiz, müslin, pamuklu kumaş? Nasıl tercih edeceksiniz veya ettiniz?
Ben 2 tane isimli tulum yaptırdım trendyoldan canım, ayrıyeten takım da koyacam, Müslin yaptırmadım hava biraz serin olacak diye

Sevgili anneler merhaba calistigim icin ve gebelikle birlikte gelen yorgunluk ve uyku hali tüm zamanimi aliyor diyebilirim:) Buraya sık yazamıyorum ama fırsat buldukca tüm yazilanlari okumaya calisiyorum, bazen bakiyorum aklima takilan bir seyi baska bir anne dile getirmis yani sorularima cevaplarimi buluyorum iyi ki varsiniz 💖 size bir konu hakkinda icimi dökmek istiyorum birine anlatmassam daha kotu hissedecekmisim gibi geliyor😭 Biz detayli ultrasona kadar bebegimizin cinsiyetini net bi sekilde öğrenemedik. Ve suan erkek oldugunu kesin olarak biliyoruz.. Kız erkek hiiiç farketmiyordu saglikli olmasi yeterliydi bizim icin. Ailelerimize haber verdik. Ama eşimin babası direkt kendi ismini söyleyerek o ismin konulmasi gerektigini şaka yollu soyledi ama biz ciddiye almadik takılıyor sandik. eşimle aramizda anlasmamiz vardi kiz olursa ben erkek olursa o isim verecekti:) Ve eşim bir isim söyledi benimde icime çok sindi. Ama babası bize savaş acti resmen:) Kavga cikti ailede😂 İlk erkek torunu olacak bu arada, eşimde bende dumur olduk. Simdi bizimle küs konusmuyor :)) Benim icin sorun degil ama eşim çok üzüldü çünkü çok hevesliydi hevesini kırdı resmen.. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin:)
Soyle bisey bizde yasadik bnm koymak istedigim isimi begenmediler anlami kotuymus "Sahra" istwdigim isim kndileri bir suru oneride bulundular ama sonuc kizimin adı Sahra 😉ben cok cok karsiyim koyulavak isme ailenin yorumunu kabul edemem bu benim dusuncem tabi umarim aranizdaki sogkluk biter esininde hevesi kursaginda kalmaz

Ben 2 tane isimli tulum yaptırdım trendyoldan canım, ayrıyeten takım da koyacam, Müslin yaptırmadım hava biraz serin olacak diye
Nerden yaptırdın canım ben de bakayım. Tinylambın ürünleri çok güzel ondan alabilirim belki ama isimsiz düz sade takımları var yine de beğeniyorum tarz olarak. Isimliler de hatıra kalır diye düşünüyorum emin değilim o nedenle. Ekstra koyacağım takımları aldım ama bir tek ilk giydireceğimiz takım kaldı 🥹

Ben muslin begendim soyle bisi lakin haddinden fazla pahali 🫣

Eklentiler

• Screenshot_20250125_130929_Instagram.jpg
    Screenshot_20250125_130929_Instagram.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 40
Ben isimli bir şey yaptırmadım zaten çocuğumun ismine henüz karar veremedik🤣🙈 bir kaç tane set aldım. Erkek olduğu için kenarları mavi nakışlı aldım bir tane hastame çekiminde onu giydiririz diye düşündüm. Acaba hava nasıl olcak Mayıs ilk haftası gibi gelicek bebiş. Ayrıca aldığım diğer tulumlar zıbınlar falanda inşallah olur ya , çok tecrübesizim.
Kaç tane çorap aldınız? Ne kadar kıyafet alsam acaba az mı oldu diye düşünüyorum hala

Ben muslin begendim soyle bisi lakin haddinden fazla pahali 🫣
Müslinler çok hoş ama üşür mü diye korkuyorum of şimdiden bu pimpirik öldürecek beni 😭🥹 Ankara'da nisan-mayıs baya serin geçiyor. Müslinler çok hoş ama çok da pahalı dediğin gibi...

Ben isimli bir şey yaptırmadım zaten çocuğumun ismine henüz karar veremedik🤣🙈 bir kaç tane set aldım. Erkek olduğu için kenarları mavi nakışlı aldım bir tane hastame çekiminde onu giydiririz diye düşündüm. Acaba hava nasıl olcak Mayıs ilk haftası gibi gelicek bebiş. Ayrıca aldığım diğer tulumlar zıbınlar falanda inşallah olur ya , çok tecrübesizim.
Kaç tane çorap aldınız? Ne kadar kıyafet alsam acaba az mı oldu diye düşünüyorum hala
Çorap daha hiç almadım desem 🙈 alacağım ama kaç tane alırım bilemiyorum 7-8 çift yeter mi acaba? Kıyafeti çok fazla almıyorum ben hem ara mevsim hem de çok çabuk büyüyecekler.

2 gundur cok fenayim carpintim var karnim tas gibi gergin yuruyus fayda etmesi bol.su ictm fayda etmedi bi hos oldm

Kullaniyorum kuzum ben biraz agresif biroyim genel yapi olarak esimle kapistim 2 gun once sinir krizi gecirdim cocuk icimde cildirdi resmen sonrada cok uzuldum agladm galiba o etkiledi
Ondan olmuş olabilir canım. Biraz sakin kalmaya çalış derim ben sana. Tartışacağın zaman kendini odaya kapat sakinleştir. Bazen elinde olmuyor biliyorum ama her şeyi hissediyorlar artık.

Müslinler çok hoş ama üşür mü diye korkuyorum of şimdiden bu pimpirik öldürecek beni 😭🥹 Ankara'da nisan-mayıs baya serin geçiyor. Müslinler çok hoş ama çok da pahalı dediğin gibi...

Çorap daha hiç almadım desem 🙈 alacağım ama kaç tane alırım bilemiyorum 7-8 çift yeter mi acaba? Kıyafeti çok fazla almıyorum ben hem ara mevsim hem de çok çabuk büyüyecekler.
Valla bende çok almadım sonra bana yenidoğan çok çamaşır çıkarır zorlanırsın dediler. Bakıyorum şi di bakalım liste yaptım . Carters 3 lü setleri var zıbın , pantalon, tişört veya badili seçenekleri ile onları favladım fiyat uygun görünüyor. Bir kaç tane ondan alayım diyorum. H&M de 5 li çorap setleri güzeldi. Bir de Katia Bonie’nin güzel. Kendim için pamuk içerikli emzirme sütyeni alacağım onları da almadım. Ayy baya da alıncak şey var🙈 evimiz çok ışıklı diye bebek odasına bebek gece lambası bakıyorum şarjlı Chicconun koalalı var o güzelmiş baya. Birde onu alacağım

Back