• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    25
astım için symbicort kullanıyordum ama bu aralar yine öksürükle zorluyor. Kullanılır mı acaba içinde kortizon var mı ki bilginiz var mı

Evet canım, 2 gün önce de erkeğe benzetmisti ama bi türlü net görüntü alamadı. Merak ediyorum diye yine çağırdı:) bugün de pozisyonu degisikti hatta ne gıcık bebek filan dedi 😀 ama erkek oluyor dedi. Kızımda da 11+6 da kız demişti doktorum. Bakalım fetal dna ile şok olmazsak 😀
Ay hadi İnşallah tatlis bebisine sağlıkla kavus ❤️
Nereye etiketliycem orda sayfaya mi
Canim ben bıraktım sayfa yöneticiliğini şu an tablo düzenleyen birisi yok ❤️

Merhabalar, 10 haftalık hamileyim ama ben ben değilim agresiflik mide bulantısı uyku hali 1. Hamileliğim 9 yıl önceydi ve 21 yaşımdaydım şuan hatırladığım sadece kemik ağrılı hasta olduğum ama bu çok farklı evdeki herkesle kavga etmk istiyorumxd ne zamn geçicek:( çok mutsuzum enerjisizim.

Merhabalar, 10 haftalık hamileyim ama ben ben değilim agresiflik mide bulantısı uyku hali 1. Hamileliğim 9 yıl önceydi ve 21 yaşımdaydım şuan hatırladığım sadece kemik ağrılı hasta olduğum ama bu çok farklı evdeki herkesle kavga etmk istiyorumxd ne zamn geçicek:( çok mutsuzum enerjisizim.
13.haftada o enerjisizlik yorgunluk duzelıuor canım bende oyleydım evde hiç bişey yapasım gelmıyody sadece oturayım mutlu degildim falan şuan 13 haftalık olmak uzereyım bir haftadan fazladır şükür geçti herşeyi yapıyorum daha mutluyum mide bulantısı için aynı şeyi dıyemıycem ben hiç yaşamadım mide bulantısı senınkıdr ne zaman geçer bilmiyorum ama inşallah geçer bide kendını silkele ben hep kendımle konuştum bir nevi iyi geldi daha mutlu ve pozitifim

Kızlar selam

Henüz doğuma baya var ama aklıma takılıyor, doğu görevindeyiz ağrıda yaşıyoruz. Doğumu burada yaparsam evim her şeyim burada ama çocuğumun doğum yeri kütüğü ağrı olacak, doğum şekli olarak sezeryan düşüncem var (her şey uygun olursa tabii) memleketlerimize gidersek de bunun dönüşü var hamile hamile gidişi var, cidden gözümde çok büyüyor hele dönüş , o halde bebekle eşyalarla nasıl dönülür bilemiyorum.

Bebek buralı gözükürse ilerde bi sorun yaşar mı , neden beni ağrıda doğurdunuz der mi kafamda tonla soru işareti var , dürüst olayım hiçbir yere gitmek istemiyorum evime yakın yerde doğumum olsun istiyorum ama çok arada kaldım, fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ekleyeyim eşimle memleketlerimizde buraya cidden uzak, otobüsle 20 saatten fazla uçakla 6 7saati bulur ama1 saat bekleme 2 saat uçak sürse 3 saatte otobüs yolculuğu sürer o da yorucu :/

13.haftada o enerjisizlik yorgunluk duzelıuor canım bende oyleydım evde hiç bişey yapasım gelmıyody sadece oturayım mutlu degildim falan şuan 13 haftalık olmak uzereyım bir haftadan fazladır şükür geçti herşeyi yapıyorum daha mutluyum mide bulantısı için aynı şeyi dıyemıycem ben hiç yaşamadım mide bulantısı senınkıdr ne zaman geçer bilmiyorum ama inşallah geçer bide kendını silkele ben hep kendımle konuştum bir nevi iyi geldi daha mutlu ve pozitifim
Ben de o haftalarda geçer diye tahmin ediyorum sizin adınıza sevindim enerji nimet gerçekten.
ilk hamileliğimdr bir sabah bi uyandım her şey normale dönmüştü hatta çocuk öldü kesin diye acile gitmiştim cahillikten:) ama şuan sanki geçmiycek gibi eşime gıcık oluyorum her şeyi batıyo ticaretle uğraşıyorum müşterileri dövesim geliyo Tvbe tvbe geçsede bitse bu duygu hali 😂 millet cinsiyet için gün sayar ben sinirimden kurtulmak için🥹

Kızlar selam

Henüz doğuma baya var ama aklıma takılıyor, doğu görevindeyiz ağrıda yaşıyoruz. Doğumu burada yaparsam evim her şeyim burada ama çocuğumun doğum yeri kütüğü ağrı olacak, doğum şekli olarak sezeryan düşüncem var (her şey uygun olursa tabii) memleketlerimize gidersek de bunun dönüşü var hamile hamile gidişi var, cidden gözümde çok büyüyor hele dönüş , o halde bebekle eşyalarla nasıl dönülür bilemiyorum.

Bebek buralı gözükürse ilerde bi sorun yaşar mı , neden beni ağrıda doğurdunuz der mi kafamda tonla soru işareti var , dürüst olayım hiçbir yere gitmek istemiyorum evime yakın yerde doğumum olsun istiyorum ama çok arada kaldım, fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ekleyeyim eşimle memleketlerimizde buraya cidden uzak, otobüsle 20 saatten fazla uçakla 6 7saati bulur ama1 saat bekleme 2 saat uçak sürse 3 saatte otobüs yolculuğu sürer o da yorucu :/
Doğum yeri ağrı olur evet ama kütük baba üzerinden devam ediyor diye biliyorum. Eşim izmir doğumlu ama kütük başka bir yer. Kendi kararınız tabii ama neden ağrı doğum yeri gözükse sıkıntı yaşasın ki

Kızlar selam

Ağrı’nın doğum yeri olarak gözükmesinde ne gibi bir sorun olabilir ben tam anlayamadım endişeni arkadaşım.

Şuna emin ol doğumdan hemen sonra kendi evinde kendi düzeninde olmak isteyeceksin🌸

Kızlar selam

İlk dogumumdan hemen sonra evime donmek istemistim. Esim annemlere gelmemisti ise gitmesi gerekiyordu ne kadar aileler yardim etse de sagolsunlar varolsunlar, lohusa psikolojisi iste ben bir an once evimde olmak istemistim. Evinize yakin bir yerde yapmaniz cok daha iyi hissettirecektir. Olur da memleketlerde yaparsaniz da artik ozel aracla kisa sureli molalar vererek donersiniz bir gece kalip vs ama en azindan bir ay gecmesi gerekir diye dusunuyorum. Daha zor olacaktir. Ama insan cok alingan oluyor o donemde yani ben oyle olmustum kendi evinizde daha iyi hissediyorsunuz.

Ağrı’nın doğum yeri olarak gözükmesinde ne gibi bir sorun olabilir ben tam anlayamadım endişeni arkadaşım.

Şuna emin ol doğumdan hemen sonra kendi evinde kendi düzeninde olmak isteyeceksin🌸
Katılıyorum ben doğumdan hemen 1 hafta bile geçmeden herkesin evine dönmesini ihtiyacım olursa cagiracagimi söylemiştim ameliyatlı olmama rağmen diğerlerinde de çocuklu ve ameliyatlı olmama rağmen.. hatta hatırlamıyorum ama lohusa döneminde kvalidem hicbirsey yapmasada anneme çok ağlamışım ne çektiğimi biliyor musun diye🤣annem hala şok olmustum öyle söyleyince bu insanlar kızıma ne yapiyor diye günlerce uyumamıştim der 🤣 aşırı alıngan sesini cikartamasanda beyninde kalbinde pireyi deve yapiyorsun🤣 en güzeli evin insanlar oraya ister istemez misafir olarak geliyor ve senin iç huzurun ne diyorsa ona uyum sağlıyorlar eğer kendine güveniyorsan sen istedigin zaman yeterli yardiminiz deyip gonderirsin ama sen gidersen cocugunla dönmek için ikinizinde kendinize gelmesini bekleyeceksin mecburi olarak 🙄🤣

Kızlar selam

Endişenizi pek anlayamdım. Ağrı doğumlu olmada ne varki. Babam öğretmendi Kars da görev yaparken ben doğmulum doğum yerim Kars aslen Bursalıyız hiç de farklı bi durum yaşamadım. Şaşırdım yazdığınıza da ayrıca

Back