• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Direkt güneşe tutmayı denedin mi benim bir hocam öyle yaptım ben dedi her gün 20 dk güneşe yatırdım poposunu iplikleri iyileşti dedi güneşin tedavi edici özelliği de var tabi önce az tut ben de bugün buldum güneşi hemen açtım totosunu
Canım güneşi bulmam zor evim güneş görmüyor zaten sadece balkon görüyor bu soğukta da balkonda onu güneşe tutamam ki

Canım nasıl kaldıracağım bir bilgin var mı
Çok çok geçmiş olsun. Konu hakkında bilgim yok ama düzenleyebilirsiniz görseli kaldırın derim. Ya da bir tarafını kesip öyle koyun. İnanın çok fazla sapık var .bebeğinizin yüzü fln gozukmuyor tabii ama ne olursa olsun o resme bakıp saçma sapan şeyler yapacak sapık kaynıyor ortalık.
Ve böyle forumları bile takip ediyorlar.gecmis zamanda farklı bir turu başıma gelmişti.
Tekrar geçmiş olsun minige🙁

O beni gömer 😂😂😂düşmanıma vermesin benim kv deden
Bende yapmazdım ırmak buna da güler 😅😅😅 şimdi ben beyaz eşya aldırtmadım biz düğün ederken kv min çamaşır makinesi bozuldu sözde de sıfır makine aldılar ben salakta şimdi kendime kendi paramla dondurucu dolap aldım 😂😂😂
Vala gülmem o senin kalbinin güzelliği. Karşıdaki nasıl görmüş seni bilmem de en azındna eşin full anneci değil birde öyle olsa varya yandın sen

Canım nasıl kaldıracağım bir bilgin var mı
Kalmaz canım hiç kafana takma yüzü gözükmüyor zaten bunla ilgili birşey düşüneninde Allah belasını versin. Bebeğimin orda canı yanıyor sen belki bir çare diye paylaşıyorsun. Ki bak ne güzel öneriler geldi sayende bende o önerilendeki bazı kremleri not aldım bilmiyordum. Gerisini boşver bebişin iyileşsin inşallah inan aklım kaldı bebişte çok üzüldüm canı yanıyor diye . Kötü zihniyetler kendi pisliklerinde boğulsun

Lansinoh gibi birşey olabilir mi onunda içeriği o demek aslında lansinohu bulabilir aslında burda evde bile olabilşr
Aaaa evet lanolin lansinohda da var hatta baktım şimdi bazı pişik kremlerinde de var. Bu yünün olayı biraz da bölgenin hava almasını sağlamakmış sanırım

Kalmaz canım hiç kafana takma yüzü gözükmüyor zaten bunla ilgili birşey düşüneninde Allah belasını versin. Bebeğimin orda canı yanıyor sen belki bir çare diye paylaşıyorsun. Ki bak ne güzel öneriler geldi sayende bende o önerilendeki bazı kremleri not aldım bilmiyordum. Gerisini boşver bebişin iyileşsin inşallah inan aklım kaldı bebişte çok üzüldüm canı yanıyor diye . Kötü zihniyetler kendi pisliklerinde boğulsun
Ay gerçekten o kadar kötü ki canım birde bu durumda sapıkları düşünüyoruz bebeğime krem sürerken nasıl iç çekiyor ağlamaya başlıyor görsen her krem sürdüğümde ağlıyorum bende onunla. Allah bütün bebeklerimize şifa versin inşallah dilleride yok anlatamıyorlar

Adam arabasını sattı diyor ne diyecek eee benim babamda yıllarca çalışıp didinip emekli ikramiyesiyle düğünümü yaptı onu ne yapacağız kocamın bana aldığı kolye kaburga falan var babangil onu almış say diyor beyefendi
😬😬 sinir oldum kendisi ne takmış olacakmış onları babana sayarsan

Ay gerçekten o kadar kötü ki canım birde bu durumda sapıkları düşünüyoruz bebeğime krem sürerken nasıl iç çekiyor ağlamaya başlıyor görsen her krem sürdüğümde ağlıyorum bende onunla. Allah bütün bebeklerimize şifa versin inşallah dilleride yok anlatamıyorlar
Düzelme var mı canım keyfi nasıl şimdi, aklım kaldı bebişte 🥺

O kadar üzüldüm ki içim parçalandı canım Allahım tez zamanda şifa versin de bir anda iyileşsin inşallah

kizlar burada birkac kisiyle aksama dogru sutumuzun azaldigini konuşmuştuk kimler oldugunu hatirlayamadigim icin genel yazayim insallah gorursunuuz
ben bestlak damlaya geri basladim ve ciddi oranda farki hissediyorum sabah aksam 20 damla kullaniyorum tavsiye ederim sut arttirmak isteyenlere

Ya kızlar telaş yapmayım her bebek farklıdır diyorum ama tam 90 gün olacak salı günü benimki başını dik tutamıyor ya. Yüzüstündede çok kısa tutuyor

Ya kızlar telaş yapmayım her bebek farklıdır diyorum ama tam 90 gün olacak salı günü benimki başını dik tutamıyor ya. Yüzüstündede çok kısa tutuyor
Ne kadar dik tutamıyor örnek hiç mi yoksa bir kaç dakika mı ne kadar yüzüstü yatamıyor beş dakika mı hiç mi emzirme yastığı tarzı bişeye yüz üstü yatırdın mı denedin mi hiç onda

Arkadaşlar görsel için kusura bakmayın lütfen ama atmak zorunda kaldım. Çocuğumun poposunda 4 5gündür böyle delik delik pişik oldu ve kanıyor ne kullandıysam çare olmadı hafiflemedi bile doktor iki tane krem yazdı hamazinc ve hipokort Bepanthol mustela ne kullandıysam hafiflemedi bir önerisi olan varmı çok ağlıyor özellikle bugün yakıyor artık onu sanırım. bu arada bezini 30 40 dk da bir değiştiriyorum havalandırıyorum ıslak mendil kullanmıyorum
Bizim de daha hafifi bunun gibi oldu sağlık ocağı mantar dedi bez değişiminden olabilir dedi bezi değiştirdim travazol(mantar kremi) yazdılar sudokrem kullanıyordum hamatem yazdılar diğer pişik kremleri hiç yaramıyor hemen yara yapıyor şu an çok şükür daha iyi artık hamatem kullanıyorum pişik önleyici olarak

Her yüzeyde denedim max 3 dk tutup bırakıyor birde sanırım taraf seçiyor
Benimki de max 3 dk tutuyordur emzirme yastığında da max 5 dakika yatıyordur Instagram fenomenlerini izlerken 2 aylık oğlumla şunları yaptık zekat kartları falan oynadık bilmem neleri gördüm soluğu doktorda aldık anlattım biz daha emme uyuma bez değiştir haz çıkarmadan öte geçemedim diye eee başka ne yapacaktınız diye sordu anlattım kendinizi onları izleyerek yetersiz hissetmeyin yada çocuğumda bişey var demeyin demişti iki elinden tutup kaldırma eylemi yaptı oğlum tepki verince gayet iyi biz takip ediyoruz zaten herşeyini dedi

Back