• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    100
Grup en başından beri sessiz sanırım 😌
Gecelik beyaz tehlikeli olmazmı
Ben lc den almıştım pudra renk ti rahat penye onu giyeceğim

Herkes beyaz alıyor ya insan bir özeniyor bende beyaz almayı düşünüyorum 😅 ama aklımdan kötü senaryolar geçmedi değil

Bir tane bordo rengi aldım 😃 bir tane de beyaz alayım fotolar için diye düşündüm 😅
Kendime geldim toparlandım beyazi giyerim 3-5 foto çekip hatıraları oluştururuz. Kuzenim giymişti, sezeryan doğum idi. Kaza olmamıştı 😅 biraz da onda görünce cesaretlendim.
Beyaz güzel bulan olursa linklere açığım 😬

Herkes beyaz alıyor ya insan bir özeniyor bende beyaz almayı düşünüyorum 😅 ama aklımdan kötü senaryolar geçmedi değil
Fotoğraf çekilirken güzel görünüyor gerçekten 😌az önce bizde hastaneye gidecekleri konuşuyorduk ilk doğumda tam dört defa eksik için eve gidip gelmişler 🫢

Selam anneler nasılsınız?
Grup pek bi sessiz 😃 hastane için beyaz gecelik arayışındayım. Sabahligim var o yüzden sadece gecelik alsam yeterli diyorum.
Alan ve memnun olan varsa link atabilir mi?
Bu grup en sessiz grup sanirim mayis haziran bile gecti bizi :D

Ben siyah, bordo ve lacivert aldim siyahi dogumdan cikinca giycem. Beyaz almadim ya foto cektirmek ister miyim emin degilim

Fotoğraf çekilirken güzel görünüyor gerçekten 😌az önce bizde hastaneye gidecekleri konuşuyorduk ilk doğumda tam dört defa eksik için eve gidip gelmişler 🫢
32. Haftada toparlamaya başlarım diye düşünüyorum. Deneyimli anneler bizlere yol gösterir diye umut ediyorum 😃

Ne unutmuşsunuz, kesin bende benzer şeyler unuturum 😅 gerçi bebeğin eşyalarından unutmazsam çok sorun olmaz diye düşünüyorum hastaneye çok çok yakın avm var birde hastanenin içinde gratis market vs var eksik olursa oralardan alırım dedim

Ne unutmuşsunuz, kesin bende benzer şeyler unuturum 😅 gerçi bebeğin eşyalarından unutmazsam çok sorun olmaz diye düşünüyorum hastaneye çok çok yakın avm var birde hastanenin içinde gratis market vs var eksik olursa oralardan alırım dedim
Oh ne guzelmis, hersey elinizin altında.

Evimiz hastaneye çok yakındı burdada avm var yakınında ama beni tek bırakmışlardı gidip gelmek için
Bizde şöyle oldu biraz erken geldi 36 gibi beklemiyordum aniden gece başlayınca hepte yalancı sancı va duyuyordum doğmaz sandım sadece yenidoğan takımını alıp gitmiştik battaniye vs hiçbişey almamışız telaşta olmuş ne olursa olsun almalıydık onun harici terlik gerek oldu
Hiç çantaya koymak aklıma gelmedi
Ben sabah doğurunca kahvaltı istedi canım süt de olsun diye evden kahvaltı hazırladılar getirdiler hastaneninki çok boştu doymadım 😆yorulmuştum zaten akiama çaycı götürdük sonra misafir çoktu baya taşınmışız hastaneye 😂
Sütüm tam doyurmadı mama gerek oldu biberon vs

Evimiz hastaneye çok yakındı burdada avm var yakınında ama beni tek bırakmışlardı gidip gelmek için
Bizde şöyle oldu biraz erken geldi 36 gibi beklemiyordum aniden gece başlayınca hepte yalancı sancı va duyuyordum doğmaz sandım sadece yenidoğan takımını alıp gitmiştik battaniye vs hiçbişey almamışız telaşta olmuş ne olursa olsun almalıydık onun harici terlik gerek oldu
Hiç çantaya koymak aklıma gelmedi
Ben sabah doğurunca kahvaltı istedi canım süt de olsun diye evden kahvaltı hazırladılar getirdiler hastaneninki çok boştu doymadım 😆yorulmuştum zaten akiama çaycı götürdük sonra misafir çoktu baya taşınmışız hastaneye 😂
Sütüm tam doyurmadı mama gerek oldu biberon vs
Evet ben gerek olsun olmasın biberon mama emzik süt sağma makinesi süt poşeti göğüs pedi vs hepsini alcam ya çok zor olur gidip almaları zaten benim eşime fotosunu çekip yerini göstersem de bulamaz diye düşünüyorum arabanın bagajında durur odaya çıkarmayız ama gidip alınır şekilde baya taşınacağım ben Fe emzirme çayı süt artırıcı damla anesteziyi atmak için kahve vs baya baya detaylı hazırlık

Lohusa pedleri de önemli bence en acilinden kanama vs için o unutulmamalı

Ben de bordo bir takım aldım sabahlıklı bir de mavi üstüne yapraklı trendyol dan aldım uygun şeyler çünkü normal hayat tarzıma uygun değiller ;( daha öncekilerde de sonrasında atıldı hep

Sezeryan doğumdan sonra kabızlık ve gaz ihtimalini azaltmak için ameliyat öncesindeki günde yapılması gereken tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar

Serklajlı hamişler nasılsınız? Ben 3gündür hastanede yatıyorum. Kum döküyorum yine zor bir süreç 😢 ilk gebeliğimde de oldu çok. Erken doğumu tetikliyor maalesef 😢 Allah'ım sağlıkla vaktinde doğmalarını nasip etsin.

Merhaba herkese mutlu haftasonları☺️kasılma olayını yaşayan arkadaşlarım vardı doktoruma sordum günde 8 kere fln yaşarsın bu haftalar yalancı kasılmalar dedi.10 dk da bir çok sancılı olmadıkca korkma dedi.sizleride bilgilendireyim.Birde idrar testini en son 2 ay önce vermişim.Hiç bir şikayetimiz olmasa bile enfeksiyon çıkabiliyormu idrarda? Tekrar idrar testi vermeme gerek varmı sizce?
Merhaba bende de hiç belirti yokken idrarda enfeksiyon çıktı. Ki 1 ay önceki tahlilde bişey yoktu . Doktor tek kullanımlık şase verdi 1-2 hafta sonra tekrar baktıracağım. İnşallah geçmiş olur.

Merhaba bende de hiç belirti yokken idrarda enfeksiyon çıktı. Ki 1 ay önceki tahlilde bişey yoktu . Doktor tek kullanımlık şase verdi 1-2 hafta sonra tekrar baktıracağım. İnşallah geçmiş olur.
Kültürde üremeye bakılıyormu peki ? Çok geçmiş olsun umarım geçmiştir

Back