• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar annem çok hastaydı sadece 1/2 dk gördüm ama bende hasta oldum sanırsam oğluma da bulaştı. Çocuk doktorum domuz gribi olabilir getirin pozitif çıkarsa ilaca başlayalım yatış yapalım dedi. Bende burun akıntısı eklem ağrısı var. Oğlum da huzursuz ateş yok ama çok huzursuz. Hasta oldu mu olmadı mı tam emin değilim. Ben doktora gitsem ilaç kullanabiliyor muyum? Birde bir gün daha bekleyip mi oğlanı götürsem . Olur da yatış yaparlarsa çok üzülürüm hiç istemem hastahanede yatsın
oglusundada ates burun akintisi filan olursa gotur istersen canim benimde bu ara ennbuyuk korkum cok fena salgin varmis ama olurlarsa yapicak bisey yok cok zor ama muhakkak goturmelisin bence

Benimki de erkek ama çok ince sesi gece yine uyandı auw auuu diye diye yan odada annem yatıyor koşa koşa geldi. Ya bu çocuk uyuyor sende uyusana instagramda niye kedi videosu izliyorsun diye kızmaya. Sonra dedş bu ses oğlandan mı çıkıyor çok ince kedi sandım 🤣🤣
Yaa bu yeni nesil erkekler prenses kızından 1 ay büyük arkadaşımın oğlu var ay bir nazlı bir ince sesi var benim kıza bakıyorum maşallah höyt höyt😂😂😂😂😂😂

Kızlar annem çok hastaydı sadece 1/2 dk gördüm ama bende hasta oldum sanırsam oğluma da bulaştı. Çocuk doktorum domuz gribi olabilir getirin pozitif çıkarsa ilaca başlayalım yatış yapalım dedi. Bende burun akıntısı eklem ağrısı var. Oğlum da huzursuz ateş yok ama çok huzursuz. Hasta oldu mu olmadı mı tam emin değilim. Ben doktora gitsem ilaç kullanabiliyor muyum? Birde bir gün daha bekleyip mi oğlanı götürsem . Olur da yatış yaparlarsa çok üzülürüm hiç istemem hastahanede yatsın
Irmak hepinize çok çok geçmiş olsun 🙏 emzirirken güvenli olup kullanabileceğin ilaçlar var bence mutlaka görün doktora daha da ilerlemesin. Oğluşuna inşallah bulaşmamıştır da huzursuzluk ataktan ya da gazdan falandır

Benim oğlum beni tanıyor birinin kucağında olsun bağırarak ehhh diye bi ses çıkartıyor biliyoruz o al beni anne demek 😂guuu sesimiz var o da anne demek uuu sesleri babasına kur yapma avvv sesleri de acıktım demek 😅dünyanın en güzel sesinden en güzel şiirleri dinlemek gibi bu sesler yaa
Benim kzımda memeye gelince ehe ehe diyor 😂😂😂😂😂

Kızlar selamm benim bebişim bi kaç gündür kaka yaparken zorlanıyor sancılı oluyor fitil koyuyorum bende ama kabız çıkarmıyor neden sizce daha yeni oldu böyle birşey

I
Şğphen bile varsa derhal doktora git kuvvetli ihtimal öyle ağırlaşmadan kullan ilaçları eninde sonunda kullanmak zorunda kalıyoruz ay bu ay ne çektim bir ben bir Allah biliyor

Benimkide anne diye ağlıyor her duyan aynısını diyor bu çocuk anne diye ağlıyor diye. Çok açsa maaa maaa maaa diye ağlıyor biraz açsa emm emm diye ağlıyor.. internet videolarındaki bebek ağlama seslerinde bunlar hiç yok 😅 ya bizimki çok aguluyordu şu sıralar baya azalttı benimde o kafama takıldı artması gerekmiyor muydu
Ay bnmkide öylee dha emm mme me lere geçmedik seninki ne kdrlık oldu😀 daha erkendir bnmki

Yaaaa benim oğluşta aww auvv tarzı minnak kurt gibi uluyor 😂. Acıkıncada resmen emme diye ağlıyor . Şaka gibi ama resmen açıkma ağlamasını ayırt ediyorum 😂 henüz diğer ağlamaları çözemedim 🤣
Bnmkidr meee meee diye ağliyo😀😀 ınne flaan da diyodur belki dikkat edersek duyuyoruz 😅😅 ben dikkat etmiyormuşm cok sonra fark ettm

Kızlar ya bebeğim 2 aylık 9 gündür kaka yapmıyor, gaz çıkarıyor onda sorun yok huzursuzluğu da öyle yok pek , doktor masajla vs. yapar dedi ,15 güne kadar yapmazsa tekrar götüreceğiz, bu durumda olan var mı ? Anne sütü alanlarda normal diyorlar ama kaç güne kadar böyle olacak? :( Bir yapsa kakasını ondan çok ben rahatlayacağım.
Güncel kızlarr , kakasını yapmayan bebişiniz var ise en fazla kaç gün kakasını yapmadı?

Ya benim bebis nugun o kadar huzursuz ki anlatamam sürekli ağlıyor uyumuyor inliyor bir yeri mi ağrıyor acaba ya ilk kez bu kadar huysuz oldu. Gün içerisinde 1 saat ya uyudu ya uyumadi

Back