• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Aguları duyuyor muyuz kızlar bnmki aguluyor🥰🥰 ama krtk saatler devam , kafayı bnmki 40 çikinca tutuyodu öncesnds de 35 günlük fln iken. Annee ınne die agliyo bide sanki
Bende öyle ağladıkça annem diyorum hahaha ama neh diye ağlıyor diyorlar banane ben öyle duyuyorum diyorum,😂

Kızlar ya bebeğim 2 aylık 9 gündür kaka yapmıyor, gaz çıkarıyor onda sorun yok huzursuzluğu da öyle yok pek , doktor masajla vs. yapar dedi ,15 güne kadar yapmazsa tekrar götüreceğiz, bu durumda olan var mı ? Anne sütü alanlarda normal diyorlar ama kaç güne kadar böyle olacak? :( Bir yapsa kakasını ondan çok ben rahatlayacağım.

Bizim de daha hafifi bunun gibi oldu sağlık ocağı mantar dedi bez değişiminden olabilir dedi bezi değiştirdim travazol(mantar kremi) yazdılar sudokrem kullanıyordum hamatem yazdılar diğer pişik kremleri hiç yaramıyor hemen yara yapıyor şu an çok şükür daha iyi artık hamatem kullanıyorum pişik önleyici olarak
Bende yarın sağlık ocağına götüreceğim birde aile hekimi baksın

Kızlar ya bebeğim 2 aylık 9 gündür kaka yapmıyor, gaz çıkarıyor onda sorun yok huzursuzluğu da öyle yok pek , doktor masajla vs. yapar dedi ,15 güne kadar yapmazsa tekrar götüreceğiz, bu durumda olan var mı ? Anne sütü alanlarda normal diyorlar ama kaç güne kadar böyle olacak? :( Bir yapsa kakasını ondan çok ben rahatlayacağım.
Canım kulak çubuğu ve zeytinyağıyla makat bölgesini uyarsan yapar mutlaka bizimkide öyle oluyordu doktor fitil yerine bunu önerdi

Canm mama veya sürün sağıp içine çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin dedi dr
Birde altını açıp karna masaj ve makat bölgesini uyarabilirsin

Aguları duyuyor muyuz kızlar bnmki aguluyor🥰🥰 ama krtk saatler devam , kafayı bnmki 40 çikinca tutuyodu öncesnds de 35 günlük fln iken. Annee ınne die agliyo bide sanki
Yaaaa benim oğluşta aww auvv tarzı minnak kurt gibi uluyor 😂. Acıkıncada resmen emme diye ağlıyor . Şaka gibi ama resmen açıkma ağlamasını ayırt ediyorum 😂 henüz diğer ağlamaları çözemedim 🤣

Yaaaa benim oğluşta aww auvv tarzı minnak kurt gibi uluyor 😂. Acıkıncada resmen emme diye ağlıyor . Şaka gibi ama resmen açıkma ağlamasını ayırt ediyorum 😂 henüz diğer ağlamaları çözemedim 🤣
Ya benim kızım da auuuu diye üzülüyor acayip komik sesi de kalın 😂😂😂yalnız değilmişiz demek 😂😂😂

hanimlar bebegim gece uykusunda 3 saattir sicriyir 10 saniye uyuyo sonra sicriyo moro refleksi gibi ama ellerle filan bitmiyor sıçramanun ardindan baya hareket ediyor bacaklari filan geri daliyor neden boyle yaparlar ya

Ben de acıkma ağlamasını anlıyorum 😂 Yanına gelince de heyecanlanıyor karnını doyuracağı için 😂

hanimlar bebegim gece uykusunda 3 saattir sicriyir 10 saniye uyuyo sonra sicriyo moro refleksi gibi ama ellerle filan bitmiyor sıçramanun ardindan baya hareket ediyor bacaklari filan geri daliyor neden boyle yaparlar ya
Kuzum gün içinde ani korktu mu hiç mesela biri yüksek sesle yanında konuşunca yada böyle çocuklar falan bağırınca anksiyetik oluyorlar sanki gece

Benimki de max 3 dk tutuyordur emzirme yastığında da max 5 dakika yatıyordur Instagram fenomenlerini izlerken 2 aylık oğlumla şunları yaptık zekat kartları falan oynadık bilmem neleri gördüm soluğu doktorda aldık anlattım biz daha emme uyuma bez değiştir haz çıkarmadan öte geçemedim diye eee başka ne yapacaktınız diye sordu anlattım kendinizi onları izleyerek yetersiz hissetmeyin yada çocuğumda bişey var demeyin demişti iki elinden tutup kaldırma eylemi yaptı oğlum tepki verince gayet iyi biz takip ediyoruz zaten herşeyini dedi
İşte benimki onu yapmıyor zaten 🙁 evde bir kaç kere bana yaptı sonra yok . Endişeliyim açıkçası.

Ya benim kızım da auuuu diye üzülüyor acayip komik sesi de kalın 😂😂😂yalnız değilmişiz demek 😂😂😂
Benimki de erkek ama çok ince sesi gece yine uyandı auw auuu diye diye yan odada annem yatıyor koşa koşa geldi. Ya bu çocuk uyuyor sende uyusana instagramda niye kedi videosu izliyorsun diye kızmaya. Sonra dedş bu ses oğlandan mı çıkıyor çok ince kedi sandım 🤣🤣

İşte benimki onu yapmıyor zaten 🙁 evde bir kaç kere bana yaptı sonra yok . Endişeliyim açıkçası.
Kız rahat ol tembeldir bebeğin. Benimki de öyle ne yan dönüyor başını isterse dik tutuyor. Kısa süre oda. Elinden tutup kaldırayım diyorum tık yok ben sırf bunun için doktora gittim. Doktor ne endişe ediyorsun oğlun tembel çıktı dedi güldü. 81 günlük bu arada

galiba gündüz aniden irkilmiş bebeğin ya yüksek ses ya aniden düşme gibi bşleyler hissetti. Ondan irkiliyordur. Sen o dalsada belli süre elini tut başını okşa yanına tişörtünü falan koy. Bilsin yanında olduğunu daha sakinler

Back