• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ya benim kızım da auuuu diye üzülüyor acayip komik sesi de kalın 😂😂😂yalnız değilmişiz demek 😂😂😂
Benim oğlum beni tanıyor birinin kucağında olsun bağırarak ehhh diye bi ses çıkartıyor biliyoruz o al beni anne demek 😂guuu sesimiz var o da anne demek uuu sesleri babasına kur yapma avvv sesleri de acıktım demek 😅dünyanın en güzel sesinden en güzel şiirleri dinlemek gibi bu sesler yaa

galiba gündüz aniden irkilmiş bebeğin ya yüksek ses ya aniden düşme gibi bşleyler hissetti. Ondan irkiliyordur. Sen o dalsada belli süre elini tut başını okşa yanına tişörtünü falan koy. Bilsin yanında olduğunu daha sakinler
canim o korktugu zamanlarda olmusru ama on dakkada bir filan oluyordu bu defa ust uste saatlerce yapti :( gunduz uykularindada baya yaptigi oluyor yine dedigim gibi 10 dakikada bjr filan oda endiselendriyordu ama bu surekli olumca korktum oyle korktugu biseude olmamisti gun icinde :(

Kız rahat ol tembeldir bebeğin. Benimki de öyle ne yan dönüyor başını isterse dik tutuyor. Kısa süre oda. Elinden tutup kaldırayım diyorum tık yok ben sırf bunun için doktora gittim. Doktor ne endişe ediyorsun oğlun tembel çıktı dedi güldü. 81 günlük bu arada
Ay öyle mi dersin yaa valla düşün düşün bi hal oldum

hanimlar bebegim gece uykusunda 3 saattir sicriyir 10 saniye uyuyo sonra sicriyo moro refleksi gibi ama ellerle filan bitmiyor sıçramanun ardindan baya hareket ediyor bacaklari filan geri daliyor neden boyle yaparlar ya
Bizimki onu ya uyanmaya çalıştığında yada gaz çıkarıp büyük tuvalet yapmaya çalıştığında yapıyordu canım yapınca kesiyordu

kizlar oglum sadece anne sutu aliyor bir kac gundur kakasi civik ve normal sari renkte normalde günde 2-4 defa yapiyor bugun geceden beri yapmamisti oglen 3te yapti ve bayaaaa yapmis ta sirtina kadar cikmis ilk defa bu kadar yapti ve yine civik ve kokulu ( bu arada beni. oglanin ilk gunden beri kakasi kokuyor) bie hastalik olabilirmi sizinkilerin kakasida kokuyormu
Kuzum 2 haftadır bizimde öyle 2 güne bir ya da 1 gün arayla yapıyor kakasi sarı ve cıvık doktora sordum bişey olmaz gaz ilacını içir probiyotik var onda düzelir zamanla dedi yani telaş yapma ve koku bizde de var canım

Aguları duyuyor muyuz kızlar bnmki aguluyor🥰🥰 ama krtk saatler devam , kafayı bnmki 40 çikinca tutuyodu öncesnds de 35 günlük fln iken. Annee ınne die agliyo bide sanki
Benimkide anne diye ağlıyor her duyan aynısını diyor bu çocuk anne diye ağlıyor diye. Çok açsa maaa maaa maaa diye ağlıyor biraz açsa emm emm diye ağlıyor.. internet videolarındaki bebek ağlama seslerinde bunlar hiç yok 😅 ya bizimki çok aguluyordu şu sıralar baya azalttı benimde o kafama takıldı artması gerekmiyor muydu

Kızlar selam. Aranızda süt incisi olan ve çözümü olan var mı? Bugün bir baktım mem ucunda beyaz top gibi birşey var. Dokundum geçmiyor. Araştırdım internette süt incisi çıkıyor. Bilenlerin yardımına ihtiyacım var

Kızlar selam. Aranızda süt incisi olan ve çözümü olan var mı? Bugün bir baktım mem ucunda beyaz top gibi birşey var. Dokundum geçmiyor. Araştırdım internette süt incisi çıkıyor. Bilenlerin yardımına ihtiyacım var
Merhaba canım bende de oldu aynısı hiç bir şey yapmadım sadece sürekli emzirdim özellikle o memeyi takip ettiğim emzirme danışmanı bu şekilde geçeceğini söylüyordu öyle de oldu kendiliğinden açıldı ucu çocuk emdikçe

arkadaşlar anne çayı kullanan var mı bebeğim 2,5 aylık sürekli memede saatte bir emmek istiyor ağlamaklı bi halde kimyon ve rezene içiyorum ama yeterli olmuyor sanki . hünnap still tea almayı düşünüyorum kullanan varsa öğrenmek isterim işe yarar mı

Kuzum 2 haftadır bizimde öyle 2 güne bir ya da 1 gün arayla yapıyor kakasi sarı ve cıvık doktora sordum bişey olmaz gaz ilacını içir probiyotik var onda düzelir zamanla dedi yani telaş yapma ve koku bizde de var canım
tamam canim tesekkur ederimm
Bizimki onu ya uyanmaya çalıştığında yada gaz çıkarıp büyük tuvalet yapmaya çalıştığında yapıyordu canım yapınca kesiyordu
valla kucagimda uyuduk uc saate yakin kucagimdayken hic biwey yok yataginda oyle anlamadim ben ya

arkadaşlar anne çayı kullanan var mı bebeğim 2,5 aylık sürekli memede saatte bir emmek istiyor ağlamaklı bi halde kimyon ve rezene içiyorum ama yeterli olmuyor sanki . hünnap still tea almayı düşünüyorum kullanan varsa öğrenmek isterim işe yarar mı
canim benimkide oyle gecen gun yazdim hatta bestlak damlaya basladim baya fark oldu sut artisinda ama oglumun emmesi hala ayni ahsjd en azindan bos emmiyor diyorum. bugun ebeye soyledim gazi vardir ve emerek rahatlamak jstiyordur dedi galiba gaz problemleri bitene kadar yapisik devqm edecegiz

canim o korktugu zamanlarda olmusru ama on dakkada bir filan oluyordu bu defa ust uste saatlerce yapti :( gunduz uykularindada baya yaptigi oluyor yine dedigim gibi 10 dakikada bjr filan oda endiselendriyordu ama bu surekli olumca korktum oyle korktugu biseude olmamisti gun icinde :(
Çok kafaya takıyorsan git doktora sor canım endişe edeceğine doktor fikri al akşam video falan çekseydin doktora göstermek için

O çayı içemedim ama bana beslak damla birde e bebekte malt varya anne birası diye geçiyor aşırı işe yaradı. Önceden sağardım 20/30 cc çıkardı zorla şimdi 90 cc bile çıkıyır ki yoruluyorum bırakıyorum sağmayı

Kızlar annem çok hastaydı sadece 1/2 dk gördüm ama bende hasta oldum sanırsam oğluma da bulaştı. Çocuk doktorum domuz gribi olabilir getirin pozitif çıkarsa ilaca başlayalım yatış yapalım dedi. Bende burun akıntısı eklem ağrısı var. Oğlum da huzursuz ateş yok ama çok huzursuz. Hasta oldu mu olmadı mı tam emin değilim. Ben doktora gitsem ilaç kullanabiliyor muyum? Birde bir gün daha bekleyip mi oğlanı götürsem . Olur da yatış yaparlarsa çok üzülürüm hiç istemem hastahanede yatsın

Back