Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kuzenim bir ay önce doğum yaptı 3.200 demiş doktor 2.400 doğdu 😅 Türkiye’de cihazlardan mı doktorlardan mı bilmiyorum fazla ölçüyor bence. Benim de 1200 demişti doktor burda 1700 çıktı bir aydan fazla sadece 500gr almış olması imkansız trde bir haftadan az 100gr almıştı ve ölçümü hep ileride çıkıyordu burda geride çıktı.
Ben sondan önceki ölçümlerimde farklı farklı hastanelere gittim aslında birbirine yakındı ölçümler çok fark olacağını sanmıyorum ama yine de bir miktar düşük olabilir. Bir de son zamanlarda çocukların yerleri kalmıyor ecüş bücüş sıkılşıyorlar içeride kol bacak nerede belli değil 😂 bakalım göreceğiz

Evet canım doktor aynı şeyi söyledi atoni sezeryan dahi olsan gelişirse daha fazla kanaman olur normal doğum yapmana engel değil dedi o yüzden kararsız kaldım yoksa özele gider sezeryanla alın derim bir çok doktorla konuştum çoğu aynı şeyi söyledi tek duam kanama durumu yaşamiyim 🤲🏻
İnşallah sorunsuz geçer, stres yapıp kendini üzme. Her şey kolaylıkla olacak Allah'ın izniyle 🙏🏻

Back
X