- 24 Ağustos 2012
- 219
- 160
- 303
- Konu Sahibi mutlutablo
- #8.761
Bu arada ben hiçbir takviye kullanmıyorum şu an. Mide problemlerim olduğu için. Ama yine de tırnaklarım da kırılmıyor. Neyse çok dillendirmiyim nazar değecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de acayip dökülüyor anneminde dökülürmüş hamileyken doğumdan sonra geçerdi ama dedi.Kızlar hamilelikte saçlar gürleşir felan derlerdi benim saçlarım dökülüyor aksine sizde nasıl durum
Bizde doğumdan sonra dökülmeyenlerden olalım o zamanBenim de acayip dökülüyor anneminde dökülürmüş hamileyken doğumdan sonra geçerdi ama dedi.
Valla umarım yoksa kel kalacam hahaBizde doğumdan sonra dökülmeyenlerden olalım o zaman
Bende de öyle yarısı kayıp saçlarımın. Testlerim de gayet iyi vitamin eksikliği falan yok diyetisyen eşliğinde besleniyorum. O kadar da dikkat etmeme rağmen bütün saçlarım gittiKızlar hamilelikte saçlar gürleşir felan derlerdi benim saçlarım dökülüyor aksine sizde nasıl durum
Geçer umarım hepimizinnBende de öyle yarısı kayıp saçlarımın. Testlerim de gayet iyi vitamin eksikliği falan yok diyetisyen eşliğinde besleniyorum. O kadar da dikkat etmeme rağmen bütün saçlarım gitti
Uygulama var da hiç okumaya vaktim olmuyor Merak etme kel kalmazsında sürekli cücük cücük saçlar diken gibi çıkıyorYaa
bende hamilelik uygulamasında bile saçlarımız gürleşir rengi koyulaşır yazıyordu doğum sonrası çok döküldüğünü de biliyorum benim hem şimdi hem o zaman dökülürse kel kalırım
Geçmiş olsun canım. Virüs mü aldın acaba?Kızlar ben iki gündür kusuyorum ama öncekiler gibi değil sanki baş ağrısıyla beraber oluyor aynısını hiç yaşayan oldu mu neden olabilir acaba
Teşekkür ederimm bilmiyorum ki hiç evden çıkmıyorum aslında eşimde iyi o işe gidip geliyor ama yani onda da bir belirti yok.Geçmiş olsun canım. Virüs mü aldın acaba?
Canım normal kontrollerin için de bu doktora mı gidiyorsun yoksa sadece detaylı için mi tercih ettin?Dr Zeki Şahinoğlu özel muayenehanesi
Ben de yaşadım bunu iki gün ama stresten olduğunu düşünüyorum sonra geçti çok şükür ilaçsız dayandım inşallah geçer senin de. Temiz hava almak ve telefon ekranına bakmaya ara vermek de işe yarıyor baş ağrısı için tavsiye ederim denemesi bedava :) daha önce migren veya sinüzit gibi bi probleminiz var mıydıKızlar ben iki gündür kusuyorum ama öncekiler gibi değil sanki baş ağrısıyla beraber oluyor aynısını hiç yaşayan oldu mu neden olabilir acaba
İnşallahh. Sinüzitim var ama baş ağrısı sinüzit tarzı değil sadece alında var telefonda etkiliyor aynen öyle geçer umarım ilk aylarda çok kustuğum için psikolojikte etkileniyorumBen de yaşadım bunu iki gün ama stresten olduğunu düşünüyorum sonra geçti çok şükür ilaçsız dayandım inşallah geçer senin de. Temiz hava almak ve telefon ekranına bakmaya ara vermek de işe yarıyor baş ağrısı için tavsiye ederim denemesi bedava :) daha önce migren veya sinüzit gibi bi probleminiz var mıydı
Evet çok geçmiş olsun yastığınıza da dikkat edin uyurken rahatsız ediyorsa bir de baş ağrısıİnşallahh. Sinüzitim var ama baş ağrısı sinüzit tarzı değil sadece alında var telefonda etkiliyor aynen öyle geçer umarım ilk aylarda çok kustuğum için psikolojikte etkileniyorum
Çok teşekkür ederimmEvet çok geçmiş olsun yastığınıza da dikkat edin uyurken rahatsız ediyorsa bir de baş ağrısı
Vitamin takviyesinden ziyade adet görmemek canlandırıyor saçları kan demir ferritin düşmüyor o yüzden doğumdan sonra birden dökülüyor dökülmeyen saçlarO bence bu dönemde çok vitamin takviyesi aldığımız için tırnaklar saçlar güçleniyor deniyor, yoksa vitamin yeterli gelmezse bebek hepsini emdiği için saç da dökülür, dişlerimiz de sallanır...
Ben doktoruma sormuştum yürüyüş bandi eliptik bisiklet falan zararı olmaz demisti ama gebenin durumuna göre de değişebilir siz de doktorunuza bi danışın istersenizKızlar gebelikte yürüyüş bandında yürüyebilir miyiz ? Dışarda yürüyemiyorum havalar soğuk geliyor bana , yürüyüş bandı kolayıma geliyor. Bir zararı var mo acaba
Teşekkür ederimBen doktoruma sormuştum yürüyüş bandi eliptik bisiklet falan zararı olmaz demisti ama gebenin durumuna göre de değişebilir siz de doktorunuza bi danışın isterseniz