• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Bu arada ben hiçbir takviye kullanmıyorum şu an. Mide problemlerim olduğu için. Ama yine de tırnaklarım da kırılmıyor. Neyse çok dillendirmiyim nazar değecek 😊

Kızlar hamilelikte saçlar gürleşir felan derlerdi benim saçlarım dökülüyor aksine sizde nasıl durum
Bende de öyle yarısı kayıp saçlarımın. Testlerim de gayet iyi vitamin eksikliği falan yok diyetisyen eşliğinde besleniyorum. O kadar da dikkat etmeme rağmen bütün saçlarım gitti

Yaa

bende hamilelik uygulamasında bile saçlarımız gürleşir rengi koyulaşır yazıyordu doğum sonrası çok döküldüğünü de biliyorum benim hem şimdi hem o zaman dökülürse kel kalırım😅
Uygulama var da hiç okumaya vaktim olmuyor 😂 Merak etme kel kalmazsında sürekli cücük cücük saçlar diken gibi çıkıyor 😂

Kızlar ben iki gündür kusuyorum ama öncekiler gibi değil sanki baş ağrısıyla beraber oluyor aynısını hiç yaşayan oldu mu neden olabilir acaba

Kızlar ben iki gündür kusuyorum ama öncekiler gibi değil sanki baş ağrısıyla beraber oluyor aynısını hiç yaşayan oldu mu neden olabilir acaba
Ben de yaşadım bunu iki gün ama stresten olduğunu düşünüyorum 💕 sonra geçti çok şükür ilaçsız dayandım inşallah geçer senin de. Temiz hava almak ve telefon ekranına bakmaya ara vermek de işe yarıyor baş ağrısı için tavsiye ederim denemesi bedava :) daha önce migren veya sinüzit gibi bi probleminiz var mıydı

Ben de yaşadım bunu iki gün ama stresten olduğunu düşünüyorum 💕 sonra geçti çok şükür ilaçsız dayandım inşallah geçer senin de. Temiz hava almak ve telefon ekranına bakmaya ara vermek de işe yarıyor baş ağrısı için tavsiye ederim denemesi bedava :) daha önce migren veya sinüzit gibi bi probleminiz var mıydı
İnşallahh. Sinüzitim var ama baş ağrısı sinüzit tarzı değil sadece alında var telefonda etkiliyor aynen öyle geçer umarım ilk aylarda çok kustuğum için psikolojikte etkileniyorum

İnşallahh. Sinüzitim var ama baş ağrısı sinüzit tarzı değil sadece alında var telefonda etkiliyor aynen öyle geçer umarım ilk aylarda çok kustuğum için psikolojikte etkileniyorum
Evet çok geçmiş olsun 💐 yastığınıza da dikkat edin uyurken rahatsız ediyorsa bir de baş ağrısı

Kızlar gebelikte yürüyüş bandında yürüyebilir miyiz ? Dışarda yürüyemiyorum havalar soğuk geliyor bana , yürüyüş bandı kolayıma geliyor. Bir zararı var mo acaba

O bence bu dönemde çok vitamin takviyesi aldığımız için tırnaklar saçlar güçleniyor deniyor, yoksa vitamin yeterli gelmezse bebek hepsini emdiği için saç da dökülür, dişlerimiz de sallanır...
Vitamin takviyesinden ziyade adet görmemek canlandırıyor saçları kan demir ferritin düşmüyor o yüzden doğumdan sonra birden dökülüyor dökülmeyen saçlar

Kızlar gebelikte yürüyüş bandında yürüyebilir miyiz ? Dışarda yürüyemiyorum havalar soğuk geliyor bana , yürüyüş bandı kolayıma geliyor. Bir zararı var mo acaba
Ben doktoruma sormuştum yürüyüş bandi eliptik bisiklet falan zararı olmaz demisti ama gebenin durumuna göre de değişebilir siz de doktorunuza bi danışın isterseniz

Kızlar kekik suyu ile mantar vesaire çözülüyor diye görmüştüm icilince tehlikeli ama suyunu sürünce değil mi yani aradaki fark ne acaba ben sirke ile yikiyordum seyreltip ama o da sürekli yapinca etki etmez mi oldu ne hafif kasintim var kekik suyu yapsam mı yapmasam mı emin olamadım

Back