Kızlar çok alakasız ama çokça sinir olduğum bir şey var içim içimi kemiriyor ruhum daralıyor resmen ben ilk evlendiğim zaman altın takmayı sevmiyordum dedim ki araba alalım oda yatırım evde altın duracağına dedim verdim bilezikleri toplanan çeyrekleri kayınbabam da elindeki tek oğluna arabasını satıp düğün yaptı hiç birikim yapmadığı için oda çoğu şeyi kocam kendi parasıyla hallettiği halde neyse arabayı aldık kocam 2 gün sonra bu arabayı babama vericem demesin mi kaynar sular boşandı kafamdan aşağı kendi taktıkları onların olsun ama benim ailemin taktıkları da var içinde içime yediremiyorum benim babam yıllarca çalışıp emekli ikramiyesiyle aldı bana o bilezikleri çeyrekleri tek tek ödeyecek şimdide otomatik gayet lüks bir araba alacağız kayınbabaya 70 yaşına yaklaştı bok var öyle bir arabaya bineceksin sinirlerim çok bozul 4 yıldır artık düşünüp can sıkmaktan da yoruldum benim kocam saf mı salak mı millet ailesinden bekler benimki de kendi yediriyor yapabileceğim de bir şey yok huzurum bozulur gidip onlara benim altınları be güzel yediniz desem kocam çok düşkün ailesine olan bana oluyor hastalıklara kalıcam düşünüp kendimi yemekten ama asla helal etmiyorum hayrını göremesinler valla ben desem ki kendi aileme kayınbaba nasıl düğünü borca yaptı bize altınlarla ödedik alın size de taktıklarınızı geri veriyorum desem tövbe almazlar aldıramam onlara o bilezikleri çekrekleri kendi kızınında altınlar kayınbabası battı ona gitti eminim ki hepsini de vermemiştir millet cin gibi dünyanın lafını ettiler kızımın altınları aldılar diye kendileri sütten çıkma ak kaşık başıma ama benim bütün suç sevgili kocamın alana kadar babama vericem demedi verir miydim ben o altınları nasıl alıyorsa aldaydı babasına araba hele annemgilin taktıklarını asla vermezdim en çok o zoruma gidiyor