• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Kızlar kekik suyu ile mantar vesaire çözülüyor diye görmüştüm icilince tehlikeli ama suyunu sürünce değil mi yani aradaki fark ne acaba ben sirke ile yikiyordum seyreltip ama o da sürekli yapinca etki etmez mi oldu ne hafif kasintim var kekik suyu yapsam mı yapmasam mı emin olamadım
İçince sökücü etkisi oluyor ama yıkayıp yuzeysel sürünce bebeğe yetişmez sökülme ihtimali de olmaz heralde ben sabahtandir yapıyorum Allah tavsiye eden arkadaştan ve teyzesinden razı olsun kaç gündür çok kötüydüm ilk kullanımda çok rahatlattı kaşıntıyı yanmayı aldı bikac gün devam edecem tamamen geçsin diye
Birde benim göbek deliği yanması ağrısı geçmedi internet rahim büyüyor baskı yapiyor diyo ama acısı yanması enfeksiyon kapmış gibi kekik suyu ve batikonla aralıklı deliği temizledim daha öncede olmuştu batikonla geçirmiştim enfeksiyonunu inşallah o da geçerse süper olur 🥰🌸🌸

İçince sökücü etkisi oluyor ama yıkayıp yuzeysel sürünce bebeğe yetişmez sökülme ihtimali de olmaz heralde ben sabahtandir yapıyorum Allah tavsiye eden arkadaştan ve teyzesinden razı olsun kaç gündür çok kötüydüm ilk kullanımda çok rahatlattı kaşıntıyı yanmayı aldı bikac gün devam edecem tamamen geçsin diye
Birde benim göbek deliği yanması ağrısı geçmedi internet rahim büyüyor baskı yapiyor diyo ama acısı yanması enfeksiyon kapmış gibi kekik suyu ve batikonla aralıklı deliği temizledim daha öncede olmuştu batikonla geçirmiştim enfeksiyonunu inşallah o da geçerse süper olur 🥰🌸🌸
Yarın ben de deniyeyim o zaman ya teşekkür ederim 🤗

Kızlar ben iki gündür kusuyorum ama öncekiler gibi değil sanki baş ağrısıyla beraber oluyor aynısını hiç yaşayan oldu mu neden olabilir acaba
Bende migren olduğu için migren vurduğu zaman hep mide bulantili baş ağrılarım olur kimi insanlarda normalde migreni olmasa da hamileyken tetiklendiği oluyomus öyle bı şey mi acaba sizin de

Kızlar ben iki gündür kusuyorum ama öncekiler gibi değil sanki baş ağrısıyla beraber oluyor aynısını hiç yaşayan oldu mu neden olabilir acaba
Canım tansiyon sorunun var mı ? Baş ağrın çok yüksek olduğunda bir tansiyon ölç. İlk söyleyince aklıma o geldi.

Sabah kahvaltıdan sonra kalbim sanki çarpıyor, çok halsiz hissediyorum başım dönüyor sanki. Tansiyonum 85-57 gibi çıkıyor yani 9 dan biraz az. İnternette hipoglisemi diye okudum, böyle yaşayan var mı? Uzun zamandır böyleydi bugün tespit ettim artık yemek yedikten sonra olduğunu. Kahvaltım da ekmek, peynir, omlet.

Kızlar kekik suyu ile mantar vesaire çözülüyor diye görmüştüm icilince tehlikeli ama suyunu sürünce değil mi yani aradaki fark ne acaba ben sirke ile yikiyordum seyreltip ama o da sürekli yapinca etki etmez mi oldu ne hafif kasintim var kekik suyu yapsam mı yapmasam mı emin olamadım
Bana da teyzem söylemişti zamanında ebesi önermiş. Aşırı akıntım vardı geçen yazdığımda, ilk sürdüğümde yarım saat sonra fitil kullanmışım gibi bir akıntı oldu. Sonrakilerde akıntı olmadı olmadı arası. İlk gün 8-10 defa yaptım ikinci gün 3-4 şu an gayet iyiyim. Kaşıntı akıntı durdu. Sirkeyi de sen önermiştin yanlış hatırlamıyorsam. Onu da duştan çıkmadan yapıyorum.
Doktora da soramadım henüz gitmediğim için.

Fitilden ilaçlardan daha masum geldi ne bileyim

Kızlar gebelikte yürüyüş bandında yürüyebilir miyiz ? Dışarda yürüyemiyorum havalar soğuk geliyor bana , yürüyüş bandı kolayıma geliyor. Bir zararı var mo acaba
Gebelik öncesi haftada 3 gün spor yapıyordum. Doktor hafifleterek devam edebileceğimi ama zorlanırsam yürüyüş ya da yoga benzeri sporlarla devam etmem gerektiğini söyledi. Herkesin yapısı bünyesi farklı ama risk yoksa yürüyüş öneriyorlar zaten. Bir doktorla konuşmakta fayda var

Teşekkür ederimm bilmiyorum ki hiç evden çıkmıyorum aslında eşimde iyi o işe gidip geliyor ama yani onda da bir belirti yok.
Dün bende öyle oldum canım kusma ve baş ağrım vardi hafif belim ağrıyordu ama geçti simdii gecmeseydi giderdim muhtemelen doktora geçmezse bi görün istersen

Detaylı ultrasonlar başladı mıııı var mı giren 💓 ben haftaya salı gireceğim biraz heyecanlıyım. Sağ salim geçirelim bunu da inşallah🙏🏻

Back