2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay bekleyebilecek misiniz yaa..? Çok heyecanlı vallaBen de beklemeye çalışacağım ama.. Bakalım ne kadar Önce çocuklar öğrensin di mi ama 2. çocukta ilkine ne zaman söylemiştiniz :)
Benim oğlum zaten çok istiyordu, doktora kalp atışını duymaya beraber gittik
Bişey demedi 10 gün sonra gel kalbini duymak zorundayız diyince korktum bende .5+1 de vajinal gördük daha küçük olduğu için normal dedi 5+6 da da vajinal gördük karından gözükmedi bişey demedi
Merak etme canım, ben de 5+6 vajinal ultrason ile duydum kalp atışını.
Çok küçük olduğu için görülmez dedi doktorum, haftaya tekrar kontrolüm var 8+6 da inşallah sağlıklıdır

Evet.. İnsan böyle şeylerden korkuyor.. Geçmiş olsun size.. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi

Ben de öyle söylüyorum canım inşallah her sey hepimiz için çok güzel olur

Büyük anlayışlı ve yaşına göre olgun bir cocuk ancak bu dönem tam ergenlik karmasalari yaşıyor, umarım keyifli geçiririz bu dönemleri. Küçüğüm de bebekleri cok seviyor ama suan kardeş istemediğini söylüyor, biraz hazirlamaya çalışıyoruz onu, sen abi olacaksın filan diye :) söylediğimizde herkese söyleme potansiyeli var, özellikle söyleme dediğimizde: D
Dediğiniz gibi 10+lara kadar beklersek hem onlar için de zaman geçmiş olur 6 ay filan kalmış olur doguma, soracaklar sürekli çünkü ne zaman doğacak diye

Siz bu SGK konusunda baya bilgilisiniz anladığım kadarıyla :) vakti zamanı gelince bu konuları tekrar açalım izine ayrılma falan doğumdan sonra nerelere başvuru yapıyorduk diye :) ben kızımda yaptım hepsini ama unuttum şimdi eşim sigortamı başlattı ne olur ne olmaz diye ama ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum. Onun sigortası yarım yattığı için primim eksik kalmasın istedim. Bakalım hayırlısı :)

3 aylık maasin 2/3u diye duydum ben bir arkadastan. Benim 5 bin TL üzerinden yatıyor sigortam 10 bin TL alırım diye düşünmüştüm. 16 bin TL gayet iyiymiş 7 aylık çalışma için.
Doğum iznine çıktıktan sonra tüm doğum izni boyunca maaşınızı devlet ödüyor. 16 hafta yani. Aslında mantık o. Bu maaş da sizin sigortada gördüğünüz brüt maaşın 2/3'ü oluyor diye biliyorum. Yani sigortanız ne kadar gösteriliyorsa ona göre değişiyor. Tabi bir de maksimum limit var. Çalışmadığınız zamanın parasını alıyorsunuz yani. İzin parası. Devlet genelde izin bitince toplu yatırıyor parayı. Geçen doğumumdan biliyorum. Benim dediğim izin parası tabi, bu sizin dediğiniz 7 ay çalışma nedir, farklı bir şey mi bilemedim.

muhasebeciyim ben o yüzden hep başka çalışanların hesaplarını yaptık kısmet oldu şimdi kendiminkini hesaplıyorum :) tabiki şubat mart gibi bol bol konuşuruz yine :)

Onu bunu bırakın da o parayla ne alacgz ondan haber verin ben joie brisk lx bebek arabasına oğlumun puset bakıyorum bir kaç gündür, doğurana kadar daha da artar diye
Henüz kalp atışı bile duymadık doktora gitmedim yarın gidecgz

Bende aynı şekilde yım şimdi geldim sedan yarın kürtaj olacağim
Aaa canım. Çok geçmiş olsun Çok üzüldüm..

İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla kavuşursunuz..

Canım makarna denedin mi benim harika.kesti makarna bulantimi.Ayva folik asit deposu link verirsn ilerisi için bize de lazım olursa

Bir arkadaş 7 ayı beklyrm demişti canım ben de bilmyrm aslında 32 haftadan sonra diye blyrm ama önemli olan böyle bir hakkmz olması

İnşallah bi an önce toparlanırsın canım

tabiki yalnız ben ozele gidiyorum, ist.dayım, hastaneden hastaneye şehirden şehire farkeder sanırım
Ben de İstanbul'dayım. 8. hafta gibi bir sorarım ben de. Siz de öğrenirseniz yazarsanız sevinirim
Fatal DNA yı doktorum 6 bin TL olduğunu söyledi. Fiyat bilgisi alan var mı bu konuda ?
Ben de 8. hafta gibi soracağım canım.
Ay bu okul arkadaşları zor gerçekten ya... Her kafadan bir ses.. Merak etmeyin sizin tavrınız önemli. İkna edersiniz güzelliğe
Nipt+ ile Fatal DNA arasında fark var mı ? Yaptırmayı düşünüyor musun ? Ben çok kararsız kaldım. Eğer fatal DNA yaptırırsan ikili üçlü tarama yaptırmana gerek yok dedi hoca.
Evet. İkili üçlü tarama sadece hastalık riskini veriyor, mesela 1:300.000 gibi. Diğerinde %99,9 kesin bir sonuç alınıyormuş. O yüzden 2li 3lü testlere gerek kalmıyor. Az önce ben de sormuştum. Aynı testlermiş diye anladım.
Hadi hayılrısı inşallah Hem onlar için hem bizim için çok güzel mutlu bir süreç olsun

Ohh çok iyi yapmışsın valla inşallah sağlam bi yaptırım uygularlar. İşini hakkıyla yapmayıp oturduğu yerden maaş alan kimseye vatandaş olarak benim hakkım helal değil valla

riskli dönemleri bir atlatalım inşallah cinsiyette belli olsun ne alırsak kardır valla şimdiden :) malum herşey gitgide artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…