• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sadece sokağa çıkıp biraz gezeyim dedim 5 dk sonra eve geri döndüm ne var ne yok çıkardım. Bitmiyor asla:KK43:
Eki Görüntüle 3106183
Canm benim bende öyleyim işte çık dolaş diyorlar gel bide bana sor bulantılardan kafamı kaldıramıyorum dinç olsam eve girmem zaten koskoca yazı böyle malak gibi yata yata kusa kusa geçiriyorum 😢

yasal hakkınız kesemezler :) özel sektörde malesef çok üstümüze gelebiliyorlar ama dediğim gibi yasal hakkınız :)
Vallahi cok sağolun bundan sonrasina artik dr ne derse o tarihe ucretli izin alacağım madem hakkim . Kalmasin onlarda cok cok sağol 😇

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah bian önce atlatırız bu süreci sizde görünce aklıma geldi bu dönemde makyaj yapmayı önermiyor doktorlar diye biliyorum hatta benim doktorum da yasakladı hatta bilmeden bayramda iki kez yapmıştım. Ne yapacağımızı bizde şaşırdık 😌
Makyaj da yapmazsam kafayı yerimmmmm:) sağol canımm

Merhaba hanımlar.bugun 6+5 kendi doktorum yoktu devlet Hastanesi'ne gittim.hareket var bebekte ama kalp sesi alamadik sonra cihazım iyi değil dedi acilin ultrasonuna gonderdi doopler sanırım orasida 7 haftayla uyumlu dedi çok küçük daha burda var görünüyor kalp atımı dedi .hala emin değilim bu hafta ici baska bir özel hastaneden randevu bulabilirsem alcam çok gerildim zaten covit ile beşinci günüm agizmda tat yok su bile içemiyorum berbat bulantım var. Gebelikten mi covitten mi ayirt edemiyorum 😑
Merhaba gecmis olsun listede sehrinizi gördüm Düzce deymissiniz hangi hastane doktorla ilerliyosunuz

Şimdiki aklım olsaydı bir çok şeyi etiketli kullanilmmamis bile olan 2. El diye satış yerlerden alirdm dolap gibi uyglmlardan.
Ürün nerdeyse yarı fiyatina geliyor aynı şehirde iseniz çoğunluğu İstanbul elden de alyrsnz. Bir bakın derim.
Ben oğlum için dolaptan cok alışveriş yaptım zamaninda, aynen dediğiniz gibi etiketli kullanılmamış ürünler cok uyguna geliyor

Kızlar şunun güzelliğine bakar misiniz? Ciğerpareme bundan almamak icin kendimi zor tutuyorum 🥲🫠

Eklentiler

• 5BE8CD72-6302-4797-A13E-DB6657DE8141.png
    5BE8CD72-6302-4797-A13E-DB6657DE8141.png
    264,8 KB · Görüntüleme: 66
Benim hep hayalimdi çoğul gebelik ama olmadı :) eşimde de benim tarafımda da fazlasıyla ikiz mevcut en yakın annemin ilk bebekleri ikizmiş mesela düşük olmuş. :) inşallah rabbim sana da hayırlı evlat olmalarını nasip etsin ve sağlıkla gelsinler. İçimden geçeni söyleyeyim bende hepsi aynı cinsiyette değildir. İki erkek bi kız gibi hissettim de bakalım ilerleyen zaman da yine konuşuruz 🤣

Ben açıkçası ikiz bebek olayına sıcak bakıyordum ama üçüz bebek olayı beni şoka soktu 🤣🤣 ama benim annemin anneannesi hep çoğul bebek doğurmuş ama köyde ebeyle olunca genelde 2. Ve 3. Doğanlar vefat etmiş kuvez ve sezeryan olmadığı için 😑 iki erkek bir kiz bana uyar 😊😊🌸🌸 hem 4 cocuk olunca 2 kiz 2 erkek olur esit sayiya ulasiriz evde 🤣😂

Bende söyledim çocuğa ama kuzum her zaman kardeş istediğini belirttiği için ve sürekli annemin karnında bebek var kardeşim olacak dediği için kimse inanmıyor ona 🤣

Yaa benimki de aynı işte bir gün bana eşimin memlekette herkes hayırlı olsun diyor ama ne oldu anlamadım ben parkta herkese annemin karnında bebek var demiş 🙄 hamile değilim ben o çok istiyor dedim bana diyorlar ki doktor bebek koydu dedi tutmadı mı tüp bebek dediler üzüldüler bir de 🙄 halbuki ben hiç tüp bebek yaptırmadım resmen ortalığı karıştırma gücü yüksek yavrumun 😂😂 hayır böyle bir durum yaşadım yine de inanıyorlar benim kızıma bence bana inanmadılar tüp bebek yaptirdim onlara söylemedik sanmış olabilirler 😂😂

Hahahaha :KK70: Maşallah :nazar: Yerim onları :KK68:

Peki sizin çocuklar kaç yaşında..? Benimki 7 yaşında. Daha küçük ya da daha büyük olsa belki bu kadar düşünmezdim bilmiyorum ama.. Son zamanlarda ailede baya kayıplar verdik maalesef, covidden olsun, başka şeyler olsun.. Ölüm, gitmek vs.. kafasında sorular var zaten muhtemelen, cevaplamaya çalışsak da.. Bir de Allah korusun kayıp olursa ne derim diye onun derdindeyim.. Çok sevinecek çünkü.. Hayalleri yıkılır Allah'ım korusun.. Kötü düşünmek istemesem de aklımdan atamıyorum kötü ihtimalleri ama söylemek de çok istiyorum.. Ne yapacağım bilmem.. Kalp atışını zaten bekliyorum. Nasipse cuma. Allah izin verir de duyarsak.. Sonrasını bilmiyorum.. Doktor da bence 3 ay söylemeyin dedi.. Piiuuff

Yok tamamen haklisin bence de geç söylenebilir. Çünkü benim kızım 5 yaşında ve her sabah ağaçlarda yaprak görünce ağlıyor 🙈🤦‍♀️ her gün doğsunlar artık kardeşlerime sarılmak istiyorum diyor 🙄 yapraklar dokulunce de kar ne zaman yagacak diye bekleyecek 🙈🤣 ne kadar geç söylesen o kadar iyi 🤣

2 kız 1 erkek hissettim bakalım kim tutturacak. Ay çok eğlenceli üçüz cinsiyet tahmini yapmak 😂

2 kız 1 erkek de uyar bana 3 kızım olur 🥰🥰🌸🌸 farklı olsunlar da bana her türlü uyacak 🤲🤣🤣 evet ya çok değişik bir his bir sürü tahmin yapmak gerekiyor 🤣

Allah razı olsun canım inşallah 12.haftada bıçak gibi kesilir bulantılarım 😢🙏

Hadi inşallah 🤲🤲🌸🌸

Kızlar 1 haftadır canım nasıl ayva istiyor anlatamam size yemek yiyemitorım su bile içemiyorum bulantılarımdan heryere baktık bulamadı eşim hiçbir manavda markette yok malum ekim kasım gibi oluyor mevsimi değil ama deli gibi ayva istiyor sadece canım neyseki tropikal diye bir site var serada yetiştiriyorlar orada bulduk sipariş verdik en sonunda hayır neden ayva istiyorum bilmiyorum aksine zaten ağzıma bir lokma bişi koyamıyorum bulantılarımdan… yeter diye bağırmak istiyorum artık 😢😢

Bence sen benim ilk hamileligimsin şuan 🤣 ben kışın hamile kaldığım için ayva vardıve ayva mide bulantima çok iyi geliyordu 🥰🌸 ama ben de kiraz istedim aşırı ve şubat ayında hamileler için meyve yetiştiren yerde bile yoktu 😂😂 mayıs ayında haftada 6 7 kilo kiraz yiyip tadını çıkardım 😂😂

Ya bu konuları ne zaman konuşacağız diyorum ben de. Normalde son aya kadar asla birşey almazdım ama bu enflasyon düşündürüyor insanı. Alıp bi kenara koyasım var herşeyi özellikle bez stoklayasım var. Çok mu manyakça olur bilmiyorum. Annem de eşya alırsan üzüntün daha çok olur diyor. Şu an 300 olan bezler bizim minnaklar doğunca rahat 700 olur en az. Bilemedim hiç bana akıl verin 🙏🏻
Eşya filan alınabilir bence park yatak, bebek arabası vs ama bez stoklamayi mantıklı bulmuyorum çünkü her bez her bebeğe uygun olmuyor maalesef. Oğlumda prima ile başladık sonra daha uygun markalara geçmeyi denedim ama hep pişik yaptı denedigime pişman oldum. Gerçi alırsınız baktınız pişik yapıyor satarsınız belki bilemedim

Kızlar şunun güzelliğine bakar misiniz? Ciğerpareme bundan almamak icin kendimi zor tutuyorum 🥲🫠
Ah şu bezelyeler bi büyüsün artık. İnsanın o kadar çok şeye içi gidiyor ki. Karşıma sürekli bebek ürünlerinin reklamları çıkıyor bi de 😂
Eşya filan alınabilir bence park yatak, bebek arabası vs ama bez stoklamayi mantıklı bulmuyorum çünkü her bez her bebeğe uygun olmuyor maalesef. Oğlumda prima ile başladık sonra daha uygun markalara geçmeyi denedim ama hep pişik yaptı denedigime pişman oldum. Gerçi alırsınız baktınız pişik yapıyor satarsınız belki bilemedim
Evet ben de öyle düşünmüştüm. Şimdi alıp 1 sene sonra en kötü aynı fiyata saniyesinde satılır. Primadan diğer bezlere geçmek sıkıntı oluyormuş sanırım onu söylüyorlar hep. Primaya bi başladıysan hep prima istiyormuş artık. Sleepy baby turco falan iyi diyorlar. Zor bir karar. Prima korkunç fiyatlar. 96 tanesi 320ydi e bebekte. Bugün biraz baktım bez alma hevesim kalmadı. Ama eninde sonunda alınacak kaçış yok. Bakalım napacağız 🙂

Kızlar selam, ilk kalp atışını ne zaman duydunuz ? ben 5+5im doktor 6+6da çağırdı kalp atışı bu dönemde duyulur mu ?
Seninle aynıyız canım. Ben de yarın 5+5 im ve kontrolüm var. Ben yarın kalp atışı görürsem ya da duyarsam söylerim 😍 ama pek umudum yok. Kese haftasına uyumlu büyüyor mu diye bakacak yarın

Ah şu bezelyeler bi büyüsün artık. İnsanın o kadar çok şeye içi gidiyor ki. Karşıma sürekli bebek ürünlerinin reklamları çıkıyor bi de 😂

Evet ben de öyle düşünmüştüm. Şimdi alıp 1 sene sonra en kötü aynı fiyata saniyesinde satılır. Primadan diğer bezlere geçmek sıkıntı oluyormuş sanırım onu söylüyorlar hep. Primaya bi başladıysan hep prima istiyormuş artık. Sleepy baby turco falan iyi diyorlar. Zor bir karar. Prima korkunç fiyatlar. 96 tanesi 320ydi e bebekte. Bugün biraz baktım bez alma hevesim kalmadı. Ama eninde sonunda alınacak kaçış yok. Bakalım napacağız 🙂
Beybii sleepynin içeriği çok güzel diye duydum onu öneriyorlardı hep belki ondan başlamak daha mantıklı olabilir

Back