• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    142
Merhaba sana da mutlu haftasonlari canım. Benim kasılma değil de böyle karnımda sertleşme oluyor kaskatı oluyor bazen karnım geriliyor gibi ama bu genelde sırtüstü uzandığım zaman oluyor bacaklarimi karnıma çekince de hemen düzeliyor normal diye biliyorum ben de ama Çarşamba kontrolüm var soracağım yine de ben de. İdrarda hiç belirti olmasa bile enfeksiyon çıkabilir ama ciddi enfeksiyon değildir. Benim hiçbir şikayetim yoktu enfeksiyon çıktı ama çok küçük bir enfeksiyon ilaç kullanmaya gerek yok şu tüketimini arttır yeterli demişti doktorum. Ciddi bir enfeksiyon durumunda genelde idrarda yanma kasik ağrısı falan oluyormuş.
Çok teşekkür ederim cevabınız için bende öle duymuştum belirti yoksa enfeksiyon çıksa bile az çıkıyor tedavi uygulanmıyor diye bende genel olarak gebelikten öncede çok su içen biriyim bıraksalar günde 5 litre içiyordum fazlasıda zarar diye 3, 3 buçuk litre ile sınırlandırıyorum oyüzden sorayım dedim

Selamm annelerr ateş basması gibi sürekli terliyorum yanıyorum soğuk havada cam kapı açasım var sürekli sizde durumlar nasıl

Selamm annelerr ateş basması gibi sürekli terliyorum yanıyorum soğuk havada cam kapı açasım var sürekli sizde durumlar nasıl
Bende de öyle canım pikeyle yatıyorum şortla geziyorum evde kocam sürekli dırdırlanıyo hasta oluyosun diye.
bende kapıyı camı açınca azaeı yiyorum 😅

Benim prensesimide boyle cizdi 🥰tabi goz rengnj ben soyledim esim mavi ben yesil gozluyum sanki yesil gelebilir gbi hissettim caprazlamaya gore yesil daha dominant

Eklentiler

• file-Xi4s98sFz3ExRFCXL6hSa6.webp
    file-Xi4s98sFz3ExRFCXL6hSa6.webp
    302,8 KB · Görüntüleme: 16
Bugün benim minnak daha az hareketliydi biraz endişelendim. Kafa üstü kulaklıklarımı takıp mozart açtım şuan içerde takla filan atıyor olabilir bana resmen görsel şölen yaşattı :) acayip hareketlendi müziği duyunca denemeyen varsa tavsiye ederim :D
Mozarr sevmeywn biri olarak yaziyorum sakn yanls anlama kuzu mozarttan nefret etmis kapat sunu anne diye tekme.rokat girismis olabilirmi 🤣🤣o isin sakasi benm bebisimde muzigi cok seviyor ozellikle oryantal 🖤🖤

Ee kizlar isimlere karar verildimi kim ne koyuyor ben Sahra koyuyorm 🌷 bu postu 100 uncu kez acio olabilirm kusira bakmayn 💋
Biz 14.haftada falan karar vermiştik Kıvanç Ege.🩵 Ege konusunda babamız kararsız o koymuştu ama şimdi de sadece Kıvanç mı olsa falan diyor kendi karar versin benim istediğim isim oldu sonuçta 🫣😅

Bugün benim minnak daha az hareketliydi biraz endişelendim. Kafa üstü kulaklıklarımı takıp mozart açtım şuan içerde takla filan atıyor olabilir bana resmen görsel şölen yaşattı :) acayip hareketlendi müziği duyunca denemeyen varsa tavsiye ederim :D
Bende açım bari sonra hiç dinletmedim olmasın ahahaa

Benim uzun zamandır şiş canım. Protein kaçağına idrardan bakılıyor ben yeni baktırdım. Protein kaçağı var ama çok yüksek değildi doktorum tansiyon bakmamı söyledi. Tansiyonumda genelde 10-5. Tansiyonunu takip et mutlaka ve düzenli idrar testi ver. Tansiyon yüksekse bunun yanında protein kaçağı varsa ve ödem eşlik ediyorsa tehlikeli. Tek başına ödem bir şeyin göstergesi değil.
Bugün tansiyonum 13-9 çıktı bi hafta tansiyon ölç at dedi, tahlile tansiyona göre karar vercem dedi

Kızlar çok şükür kızımın detaylı ultrasonda herseyi içi çıktı. Ama bende tansiyon 13-9 çıktı. Elim ayağım hep sisiyor ödemli zaten. Kan sulandırıci ilaç verdi bi hafta boyunca tansiyonumu ölçüp atacam.. korkmuyor değilim.. limonlu su falan içsem mi sizce

Kızlar çok şükür kızımın detaylı ultrasonda herseyi içi çıktı. Ama bende tansiyon 13-9 çıktı. Elim ayağım hep sisiyor ödemli zaten. Kan sulandırıci ilaç verdi bi hafta boyunca tansiyonumu ölçüp atacam.. korkmuyor değilim.. limonlu su falan içsem mi sizce
Selam canım her şeyin güzel çıkması harika. İlaç kullanıcaksan ekstra bir şey yapma ama yürüyüş ve lifli sağlıklı beslenme dengeliyormuş bu süreçte çok aşırı tatlı yeme istersen

Selam canım her şeyin güzel çıkması harika. İlaç kullanıcaksan ekstra bir şey yapma ama yürüyüş ve lifli sağlıklı beslenme dengeliyormuş bu süreçte çok aşırı tatlı yeme istersen
Yok tatlı,tuzlu,paketli gıda asla artık.. yuruyusumu de akşam hemen yaptım.. protein kaçağı vs olmasından korkuyorum.. hayırlısıyla bide 35.haftayi gorseydik

Back