- 4 Kasım 2019
- 1.813
- 2.920
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlanda 14. Haftaya kadar bulantı yaşadım, bulantı kesilmeden 1.5 gün boyunca istifar ettim. Bitti bulantılar sonraa 17. Haftada bir daha başladı 1 hafta sürdü sonrası rahattı. Bu süreçte de tatlı şeyler yiyemedim hiç. Bu çok farklı geçiyor gerçekten ama cinsiyete bağlayamıyorum ben pekherhalde seninki de erkek olacak erkekler analarını rahat ettirirmiş genelde ama bana hep öyle diyorlar ben çok rahatladım diye sanırım
Maşallah çok sevindim. Sağlıkla hayırla kolaylıkla kavuşun inşallahGünaydın kızlar 10 gündür düşük tehdidi ile tedavi görüyordum, yerimden kıpırdamadan yattım. Beklemek çok zordu ama bugün çok şükür güzel haberler aldık Kese tekrar yukarı çıkmış, bebek de gayet iyi. Şükürler olsun haftaya nipt için kan vereceğim; bir hafta sonra sonuçlar çıkar cinsiyeti de öğreniriz dedi doktor ultrasondan tahminde bulunabilecek var mı?
Cok sevindim, aklimdaydin surekli nasil oldun diye. Tedavi icin ne dedi?Günaydın kızlar 10 gündür düşük tehdidi ile tedavi görüyordum, yerimden kıpırdamadan yattım. Beklemek çok zordu ama bugün çok şükür güzel haberler aldık Kese tekrar yukarı çıkmış, bebek de gayet iyi. Şükürler olsun haftaya nipt için kan vereceğim; bir hafta sonra sonuçlar çıkar cinsiyeti de öğreniriz dedi doktor ultrasondan tahminde bulunabilecek var mı?
sağol arkadaşım günde 4 doz alıyordum progestan, 3 fitil 1 iğne şeklindeydi. Şimdi yine işimizi sağlama alalım fitile 2 hafta daha devam edelim dedi. Günde 2 fitil kullanmaya devam edeceğim yani 2 hafta dahaCok sevindim, aklimdaydin surekli nasil oldun diye. Tedavi icin ne dedi?
Özelde verdim. Devlette eskisehirde var sanirim. Ben genoks diye bir merkeze verdim..karadeniz bolgesi temsilciligi. 11.000 tl . Ama soyle ben asiri panikliyim. Testin sonucu cikti mesela az once doktor bakti ensesi 0.7 mm cikti. Dayanabilseydim keske once onlara baktirip oyle verirdim.Ne kadar ücret ödediniz acaba birde devlette mi özelde mi verdiniz testi
Kafa şekli erkek bebege benziyor canımGünaydın kızlar 10 gündür düşük tehdidi ile tedavi görüyordum, yerimden kıpırdamadan yattım. Beklemek çok zordu ama bugün çok şükür güzel haberler aldık Kese tekrar yukarı çıkmış, bebek de gayet iyi. Şükürler olsun haftaya nipt için kan vereceğim; bir hafta sonra sonuçlar çıkar cinsiyeti de öğreniriz dedi doktor ultrasondan tahminde bulunabilecek var mı?
Çok sevindim çok şükür, ben kız diyorumGünaydın kızlar 10 gündür düşük tehdidi ile tedavi görüyordum, yerimden kıpırdamadan yattım. Beklemek çok zordu ama bugün çok şükür güzel haberler aldık Kese tekrar yukarı çıkmış, bebek de gayet iyi. Şükürler olsun haftaya nipt için kan vereceğim; bir hafta sonra sonuçlar çıkar cinsiyeti de öğreniriz dedi doktor ultrasondan tahminde bulunabilecek var mı?
Ay şükürler olsun kız diyen biri çıktı Allah biliyor ya gönlümden kız geçiyor ama bugüne kadar çevremdeki herkes ama herkes erkek hissettiğini söyledi Rabbim sağlık sıhhat versin, hayırlı evlatlar olsunlar yeter ki, kız erkek farketmez tabiiÇok sevindim çok şükür, ben kız diyorum
Insallah böyle geçmiş gitmis olsun, bundan sonrasu rahat geçsinsağol arkadaşım günde 4 doz alıyordum progestan, 3 fitil 1 iğne şeklindeydi. Şimdi yine işimizi sağlama alalım fitile 2 hafta daha devam edelim dedi. Günde 2 fitil kullanmaya devam edeceğim yani 2 hafta daha
Benimde aynı ya kimse beni kız annesi olarak düşünmüyor. Bütün hurafeler çin takvimi filanda erkek çıkıyor. Bakalım hayırlısı artıkAy şükürler olsun kız diyen biri çıktı Allah biliyor ya gönlümden kız geçiyor ama bugüne kadar çevremdeki herkes ama herkes erkek hissettiğini söyledi Rabbim sağlık sıhhat versin, hayırlı evlatlar olsunlar yeter ki, kız erkek farketmez tabii
Ya çin takvimi benim o kadar ortada ki bir günle kız çıkıyoruz bir günle erkek çıkıyor. Yüzük testi yaptı arkadaşım onda kız çıkıyor. Neyse bakalım 2 haftaya öğreneceğiz zaten gen testiyleBenimde aynı ya kimse beni kız annesi olarak düşünmüyor. Bütün hurafeler çin takvimi filanda erkek çıkıyor. Bakalım hayırlısı artık
Sağlıklı olsunda farketmez zaten her türlü sonuç güzel olacak
Ay şükürler olsun kız diyen biri çıktı Allah biliyor ya gönlümden kız geçiyor ama bugüne kadar çevremdeki herkes ama herkes erkek hissettiğini söyledi Rabbim sağlık sıhhat versin, hayırlı evlatlar olsunlar yeter ki, kız erkek farketmez tabii
Kızlar bende de en baştan beri kim görse kız diyordu, ben de hep kız hissettim, bütün hurafelere göre de kız çıktı hep, sadece eşim erkek hissediyordu. Onun dışında bütün okşar hep kızı gösteriyordu. Üç gün önceki kontrolümüzde bir de ne görelim, minik bir pipi Tabi çok minik olduğundan kesin değil ama benziyor dedi doktorum. Yanıldığını düşünmüyorum Muhtemelen sizinkiler kız çıkacak, içimden öyle geçiyor Tabi inşallah hepsi sağlıklı olsun da yeter ki, kız erkek her ikisi de kabulümüzBenimde aynı ya kimse beni kız annesi olarak düşünmüyor. Bütün hurafeler çin takvimi filanda erkek çıkıyor. Bakalım hayırlısı artık
Sağlıklı olsunda farketmez zaten her türlü sonuç güzel olacak
Çok ama çok sevindim gelmiş geçmiş olsunGünaydın kızlar 10 gündür düşük tehdidi ile tedavi görüyordum, yerimden kıpırdamadan yattım. Beklemek çok zordu ama bugün çok şükür güzel haberler aldık Kese tekrar yukarı çıkmış, bebek de gayet iyi. Şükürler olsun haftaya nipt için kan vereceğim; bir hafta sonra sonuçlar çıkar cinsiyeti de öğreniriz dedi doktor ultrasondan tahminde bulunabilecek var mı?
180 e kadar çıkabilir demişti doktorum, 160 170 lerde çıkıyorBir de merak ettiğim bir şey, kalp atış hızı ne çıkıyor bebişlerinizin? Kızımın ultrason kağıtlarına baktım genelde hep 120-130 arası çıkıyormuş. Bu bebede 170-180 çıkıyor, çok yüksek gibime geldi de
Banada yorum yaparmısınız rica etsemmm 11 haftayla uyumluydu bebegım ultrasonda 12 haftalık çıktı doktorum kesin demıyorum ama yüzde 51 kız yanılabılıyorum da diye ekledı isim düşünün ama birşey almayın dedi hep degılecek gibi hıssedıyorum erkek hissediyorum sizce nedir cinsiyeti yorumlarsanız çok sevınırımmKafa şekli erkek bebege benziyor canım
İyi o zaman içim rahatladı çok sağol180 e kadar çıkabilir demişti doktorum, 160 170 lerde çıkıyor