• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Günaydın, biz de yarın öğleden sonra gideceğiz, 1 ay oldu aynı şekilde :) gece yine uyuyamadım meraktan. Her randevu öncesi aynı şeyi yaşıyorum. Umarım herkesin bebeği iyidir :)
Sorma bende çok merak ediyorum acaba ne kadar büyüdü diye. Her ultrasonda farklı görünüyorlar acaba diyorum şimdi nasıl görünüyor 🥹😊

Her sabah bir aydınlanma yaşıyorum 😂 Sabah uyandığımda ne güzel çok rahatım. Ama gün içinde sanırım yanlış beslenme kaynaklı öyle bir gaz doluyorum ki akşam zor hareket eder hale geliyorum. Bugün kararlıyım az az sık sık beslenicem. Biliyor olup uygulamamak🫣

Her sabah bir aydınlanma yaşıyorum 😂 Sabah uyandığımda ne güzel çok rahatım. Ama gün içinde sanırım yanlış beslenme kaynaklı öyle bir gaz doluyorum ki akşam zor hareket eder hale geliyorum. Bugün kararlıyım az az sık sık beslenicem. Biliyor olup uygulamamak🫣
Dün gece benim de berbattı ya. Sürekli tuvaletteydim. Sabah bir de şöyle bir gerineyim dedim sırt üstü , sağ kasığıma bir ağrı saplandı ölüyorum sandım. Biraz zorladım galiba. Neyseki 1-2 dk içinde geçti. Artık zorlanmaya başladım iyice

Su gaz olayini bende cozemedim arkadasim ne yesem gaz ne yesem mide yanmasi baktmki herseyde gaz bende artik dikkat etmiyorum mercimege fln dikkat ediyordm aksamlari sanki 9 aylik hamile gbi oluyorum gun icinde normal

Günaydın kızlar, harika bi hafta olsun 🌺 Bu hafta kontrolü olanlar için de harika geçsin 🌺 Bizim kontrolümüz geçen haftaydı ama bugün şeker yüklemesi için geldim. O arada da doktoruma göründüm, rahim ağzı kapalı ama ufak enfeksiyon var dedi, maalesef. Fitil verdi onu kullanacağım. Birde karından oğluşu da gördüm tabii ama aç olduğum için kızgındı yavrucum yüzünü göstermedi bize. 🥹🩵

Aynen canım bendim. Doğu tazminati güzel ama cezbetmiyor hiç beni bu durumdayken. Muğla'dayiz benim memleketimde. Annem yanımda bana yardımcı olmak için şimdi bebek olunca da elim ayağım olacak en azından 1 2 sene daha kalsak güzel olurdu. Ben kendim de memurum ha deyince eşimin arkasından gidemiyorum bir sürü uğraşmak lazım çok ters bı zamana denk geldi İnşallah 1 sene uzatma kabul ederler 😔
İnşallah uzatmaları kabul ederler, bizde de bebekler prematüre doğacağı için büyükşehirde olmamız gerekiyor ben o yüzden gitmek istemiyorum yoksa bana kalsa -normal şartlarda- şuan giderdim. ben de öğretmenim özelde çalışıyordum bıraktım, siz ne iş yapıyorsunuz?

Dün gece benim de berbattı ya. Sürekli tuvaletteydim. Sabah bir de şöyle bir gerineyim dedim sırt üstü , sağ kasığıma bir ağrı saplandı ölüyorum sandım. Biraz zorladım galiba. Neyseki 1-2 dk içinde geçti. Artık zorlanmaya başladım iyice
Rahim kasları o kadar hızlı büyüyor ki. Dikkat etmek gerekiyor ama ister istemez boşluğuna geliyor insanın 🤦🏻‍♀️ Son ayımızı merakla bekliyorum. Neler olacak bakalım☺️

Kızlar merhaba, ben 29. Hafta içerisindeyim. Son iki gidişimde de bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktorum zaten en başından beri kesem hep aşağıdaydı progestan iğneler ve haplar kullandım. Simdi de kortizonlu ciğer geliştirici iğne vurdurdu 4 tane. Erken doğum olabilir diye. Ben de bebeği hep aşağıda hiisediyorum bazen göbeğim sertleşiyor bebek bi yerde toplanıyor sancım geliyo başına gelen var mı? Ya da birden fazla gebelik yaşamış biri ya da çevrenizden biri? Erken doğum yaptılar mı ?

Kızlar selam, nexus ates ölçer alan arkadaşlar vardı, ben de geçen gün indirimden aldım hem kulak hem vücut ölçümü yapması hoşuma gitti ama eve geldiğimde içindeki kullanım kılavuzunda 0-3 ay için uygun değildir gibi bir yazı okudum. Yenidoğan döneminde kulaktan daha doğru sonuç veriyormuş diye tercih etmiştim. Yanlış mı aldim acaba? 🥲 kafam hep durgun bu aralar

Back
X