• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    143
Günaydın kızlar. Mutlu pazarlar diliyorum hepimize 🥰 Ben 23+4 10 kilo aldım. Dikkat edeyim diyorum en azından geri kalan zamanlar için ama hep açım 🥴

Her şey tüketiyorum abartmadan. Gebelikten önce nasılsam aynı devam, yememde bir artış olmadı ama diyete falan girip dikkatte etmedim.
Benim gebelikten öncesine göre baya bir artış oldu. Özellikle sabahları. Hiç bu kadar iştahlı kahvaltı yapacağımı düşünmezdim çünkü hayatım boyunca kahvaltı insanı olmadım. Sabah kalkar öğlen 1 e kadar acıkmadan dururdum. Şimdi tiroid ilacımı içip 1 saat zor dayanıyorum. Kendime şaşıyorum:D

Benim gebelikten öncesine göre baya bir artış oldu. Özellikle sabahları. Hiç bu kadar iştahlı kahvaltı yapacağımı düşünmezdim çünkü hayatım boyunca kahvaltı insanı olmadım. Sabah kalkar öğlen 1 e kadar acıkmadan dururdum. Şimdi tiroid ilacımı içip 1 saat zor dayanıyorum. Kendime şaşıyorum:D
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz sonra hemen spor ve sağlıklı beslenmeyle gider sanırım😂

Kizlar ya bana doktor şekerin sınırda dikkat et demişti. Ben de şeker ölçüm cihazı aldım ama hep tokluk kanlarım 100ün altında çıkıyor. Pilav veya patates yesem bile. Nasıl olabilir bu o gün doktorda neden yüksek çıktı acaba anlayamadım şekerim olduğunu düşünmüyorum böyle olunca da. Bunu yaşayan var mı?

iyi pazarlar kızlar, sabah erkenden uyandım enerjik bir güne başlayış oldu kahvaltı sonrası yürüyüşe gittim paytak paytak 4bin adım yürüdüm parkta birazda güneşlendik oğluşla, hava güzel istanbulda değerlendirdik. Doktoruma da resim attım sporumu yapıyorum diye hepbirlikte ferahladık😂

Günaydınnn kaç haftalık hamilesiniz ve kaç kilo aldınız kızlarr
23+2 9 kilo aldım canım, tatlı vs pek tüketmiyorum normal ekmek yemiyorum ama ona rağmen bukadar aldım. Ben hep yatıyorum ayakta pek iş yapmıyorum riskten dolayı oyüzden hareketsizlik de kilo yaptı bana, içtiğimiz vitaminlerinde etkisi var tabi. Vücudum biraz ödem oldu. Doğumdan sonra dikkatli beslenme ve hareketlerle vereceğimizi düşünüyorum. Korse de kullanacam

Sevgili anneler merhaba calistigim icin ve gebelikle birlikte gelen yorgunluk ve uyku hali tüm zamanimi aliyor diyebilirim:) Buraya sık yazamıyorum ama fırsat buldukca tüm yazilanlari okumaya calisiyorum, bazen bakiyorum aklima takilan bir seyi baska bir anne dile getirmis yani sorularima cevaplarimi buluyorum iyi ki varsiniz 💖 size bir konu hakkinda icimi dökmek istiyorum birine anlatmassam daha kotu hissedecekmisim gibi geliyor😭 Biz detayli ultrasona kadar bebegimizin cinsiyetini net bi sekilde öğrenemedik. Ve suan erkek oldugunu kesin olarak biliyoruz.. Kız erkek hiiiç farketmiyordu saglikli olmasi yeterliydi bizim icin. Ailelerimize haber verdik. Ama eşimin babası direkt kendi ismini söyleyerek o ismin konulmasi gerektigini şaka yollu soyledi ama biz ciddiye almadik takılıyor sandik. eşimle aramizda anlasmamiz vardi kiz olursa ben erkek olursa o isim verecekti:) Ve eşim bir isim söyledi benimde icime çok sindi. Ama babası bize savaş acti resmen:) Kavga cikti ailede😂 İlk erkek torunu olacak bu arada, eşimde bende dumur olduk. Simdi bizimle küs konusmuyor :)) Benim icin sorun degil ama eşim çok üzüldü çünkü çok hevesliydi hevesini kırdı resmen.. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin:)

21+5 haftadayiz 7 kilo aldm doktorum oldukca sert elestiriyor dikkat ettigm.halde boyle etmesen alir basini gider

Sevgili anneler merhaba calistigim icin ve gebelikle birlikte gelen yorgunluk ve uyku hali tüm zamanimi aliyor diyebilirim:) Buraya sık yazamıyorum ama fırsat buldukca tüm yazilanlari okumaya calisiyorum, bazen bakiyorum aklima takilan bir seyi baska bir anne dile getirmis yani sorularima cevaplarimi buluyorum iyi ki varsiniz 💖 size bir konu hakkinda icimi dökmek istiyorum birine anlatmassam daha kotu hissedecekmisim gibi geliyor😭 Biz detayli ultrasona kadar bebegimizin cinsiyetini net bi sekilde öğrenemedik. Ve suan erkek oldugunu kesin olarak biliyoruz.. Kız erkek hiiiç farketmiyordu saglikli olmasi yeterliydi bizim icin. Ailelerimize haber verdik. Ama eşimin babası direkt kendi ismini söyleyerek o ismin konulmasi gerektigini şaka yollu soyledi ama biz ciddiye almadik takılıyor sandik. eşimle aramizda anlasmamiz vardi kiz olursa ben erkek olursa o isim verecekti:) Ve eşim bir isim söyledi benimde icime çok sindi. Ama babası bize savaş acti resmen:) Kavga cikti ailede😂 İlk erkek torunu olacak bu arada, eşimde bende dumur olduk. Simdi bizimle küs konusmuyor :)) Benim icin sorun degil ama eşim çok üzüldü çünkü çok hevesliydi hevesini kırdı resmen.. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayin:)
Merhaba canım hoş geldin, ben bu tarz şeylerde çok katıyım. Hayatımızın en anlamlı dönemini yaşıyoruz, sinirlerimizi bozmamalıyız bu tarz şeylerle. Herhalde başıma gelseydi çok sert bir tepki verirdim.

Merhaba canım hoş geldin, ben bu tarz şeylerde çok katıyım. Hayatımızın en anlamlı dönemini yaşıyoruz, sinirlerimizi bozmamalıyız bu tarz şeylerle. Herhalde başıma gelseydi çok sert bir tepki verirdim.
canım hos buldum..esim ve ben üniversite mezunuyuz cok sukur calisiyoruz kendi ayaklarimiz uzerinde de duruyoruz. Ailelerimizden tek istegimiz simdiye kadar manevi olarak bize destek olmalariydi. Bu tarz seylerin cok eskide kaldigini dusunurdum ama bizimde basimiza geldi. Cocuk gibi küstü ve oglumun ismine bir sürü aşagilayici ve kucumseyici seyler yazmis begenmemis güya.. Ben hic muhatap olmadim ama esime cok baski kurdu olayi dramatik bir hale getirdi. Ben direkt iletisimimi kopardim, benim dogmamis bebegimin sagligini istemesi gerekirken bir dede olarak bencil ve cahilce davraniyor.

canım hos buldum..esim ve ben üniversite mezunuyuz cok sukur calisiyoruz kendi ayaklarimiz uzerinde de duruyoruz. Ailelerimizden tek istegimiz simdiye kadar manevi olarak bize destek olmalariydi. Bu tarz seylerin cok eskide kaldigini dusunurdum ama bizimde basimiza geldi. Cocuk gibi küstü ve oglumun ismine bir sürü aşagilayici ve kucumseyici seyler yazmis begenmemis güya.. Ben hic muhatap olmadim ama esime cok baski kurdu olayi dramatik bir hale getirdi. Ben direkt iletisimimi kopardim, benim dogmamis bebegimin sagligini istemesi gerekirken bir dede olarak bencil ve cahilce davraniyor.
Mesele isim değil bariz sözü geçsin hükmetsin istiyor. Allah merhamet versin nasıl anlayışsız olabiliyorlar kayinvalideye alışığız bir erkeğin böyle davranması çok tuhaf gerçekten.

Bence hiç taviz vermeyin, dede olsa hamile gelininin üzülmesini istemez. Böyle şeylere çok karşıyım bende. 9 ay neler yaşıyoruz onların değil bizim bebeğimiz ve hak olarak da bizde. Küserse küssün geri adım atmayın. Bu tarz şeylerle size üzen kişilerden uzak durun, hamilelik zaten stresli Bi dönem bide anlayışsız insanları çekemeyiz

Kızlar merhaba ☺️ ben temmuz annesi olacağım inşallah sizlerin tecrübesiyle bir şey sormak istiyorum karnınızda olan ağrı/kasık hissiyatınız var mıydı ben 15.haftamdayım bayadır 10 haftadan beri bu şekildeyim hamile olup karnında hiç bir şey hissetmemek mi normal böyle ağrılar mı 🙏🏼🥲

Back