• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    91
Geldim bugün ya kanama alanı oluşmuş eşe çok yakın dedi, öksürügu çözelim önce dedi, influenza testi yaptiricam.simdi, yatış moduna döndük geri, yasaklar başladı yine kalkmak, zorlanmak, ilişki herşey yasak,

Benim ruyalarimda hep öyle kalkıp koşup kontrol ediyorum gece kaç tur attım özellikle bugun
Geçmiş olsun canım. Evde yatma psikolojisi öyle zor ki. İlk trimester hayal kurardım ikiye geçince prenses gibi olunurmuş gezip tozarım pilatese başlarım ev işlerine ağırlık verebilirim diye. Kendime yemek bile yapamıyor olmak çok zoruma gidiyor. Ne yapalım Bebek için bir süre dişimizi sıkmamız gerekiyor. Lekelenmen olabilir korkma o alanı vücut dışarıya atacaktır. Gerçi sen erken haftalarda yaşamıştın sanırım. Yine geçecek, tekrarlasa da tekrar geçecek bu günler de.

Geçmiş olsun canım. Evde yatma psikolojisi öyle zor ki. İlk trimester hayal kurardım ikiye geçince prenses gibi olunurmuş gezip tozarım pilatese başlarım ev işlerine ağırlık verebilirim diye. Kendime yemek bile yapamıyor olmak çok zoruma gidiyor. Ne yapalım Bebek için bir süre dişimizi sıkmamız gerekiyor. Lekelenmen olabilir korkma o alanı vücut dışarıya atacaktır. Gerçi sen erken haftalarda yaşamıştın sanırım. Yine geçecek, tekrarlasa da tekrar geçecek bu günler de.
Yaşadım canım yaşadım iki de dusugum var süreci biliyorum malesef bilmeseydim keşke kafamda kırk tilki dönüyor, kırkı da ayrı alem, bende oh mis rahatladım demiştim büyük konusuyoruz heralde ne bileyim, Allah'a emanet ettim bende elimden geleni yapacağım ne yapalim

Geldim bugün ya kanama alanı oluşmuş eşe çok yakın dedi, öksürügu çözelim önce dedi, influenza testi yaptiricam.simdi, yatış moduna döndük geri, yasaklar başladı yine kalkmak, zorlanmak, ilişki herşey yasak,

Benim ruyalarimda hep öyle kalkıp koşup kontrol ediyorum gece kaç tur attım özellikle bugun
Geçmiş olsun canım 💐
Bol bol dinlen olsun olan yasaklara olsun önemli olan bebişin sağlığı geçecektir inşallah 🙏 🥰

Selamlar kızlar. Dün farkettim ki göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi çizgi belirmiş. Baya da belirgindi şaşırdık baya😀 ben bu çizgi daha geç çıkıyor diye düşünüyordum
Ben de şimdi baktım sanki hayal meyal bir çizgi var ama sadece aşağıya doğru 😅 senin göbek deliğinin üstüne de çıkıyor mu?

Arkadaşlar, herkesten kaçtım yakalanmamak için ama maalesef grip oldum. Kendi kendine nasıl geçecek çevremdeki herkes 1 aydır hasta çok moralim bozuk :(
Turşu yoğurt zencefil limon ne varsa dayan ilerlemesin hemen geçsin inşallah, bende aynı durumdan muzdaribim hiç belirti yoktu dünden beri yıkıldım

Kızlar bana da yüzde seksen erkek dedi cinsiyet için fakat plesantam aşağıdaymış biraz 24. Haftaya kadar yukarı çıkarmış güya. İçinizde plesanta sorunu yaşayan varmı bu şekilde
Beenn. Ve plesenta durumundan ötürü kasık ağrın fazla olur dedi ben zaman zaman duramıyorum kasık ağrımdan oluyor mu canım sende de

Beenn. Ve plesenta durumundan ötürü kasık ağrın fazla olur dedi ben zaman zaman duramıyorum kasık ağrımdan oluyor mu canım sende de
Canım hiç yok sadece ilk kez bi kahverengi lekelenmem oldu ama doktor dediğim gibi çok sakin konuştu inşallah yukarı çıkar tez zamanda ikimizinde

Kızlar geceden boğaz ağrısıyla yatmıştım sabah boğazım felaket ciğerlerime kadar öksürüyorum ve vücut ağrım çok fazla kafamı kaldıramıyorum aynı zamanda okula gelmek zorundaydım ilaçta kullanamadığımız için bize şuan ne iyi gelir tecrübelerinizi paylaşın lütfen

çokkk teşekkür ederim önerileriniz içinn uygulayacağım inşallah 🫶🫶
Ben de şu an aynı durumdayım sanki ciğerim kopacak her dk öksürüyorum bundan dolayı alt tarafta baskı hissediyorum

Çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin doktora. Bir an önce geçer gider inşallah ❤️ olsun bebek ve sen sağlıklı olun da yatıp dinlen , ne güzel yemek getirenin de varmış sağolsun ❤️ inşallah bir an önce toparlanirsin ❤️
Selamlar kızlar. Dün farkettim ki göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi çizgi belirmiş. Baya da belirgindi şaşırdık baya😀 ben bu çizgi daha geç çıkıyor diye düşünüyordum
Yok canım erken değil ❤️ 🥰 belki git gide koyulasp daha da belirgin olur ileride ama oluşumu için erken değil ❤️ 🥰 bende de var 😊

Çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin doktora. Bir an önce geçer gider inşallah ❤️ olsun bebek ve sen sağlıklı olun da yatıp dinlen , ne güzel yemek getirenin de varmış sağolsun ❤️ inşallah bir an önce toparlanirsin ❤️
Sağolasın balım sağol yatıyorum olayın sıcağı soğuyunca bı tık daha pozitifim geçecek elimden geleni yapicam modundayim, olumsuz düşünmenin anlamı yok hiç, anca stres, hiç gerek yok, iyi olacağız bitti başka ihtimal dusunmuyorum

Back