• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Kızlar bir şey soracağım . Bayramda memleketimize ailelerimizim yanına gitmek istiyoruz. şimdi hesapladım o tarihde gidişte 29 haftalık dönüşte 30 haftalık olacağım. Uçakla gideceğiz uçakla 2 saat . Tabi havalimanına gitmedi ordan eve geçmesi vs var . Doktor raporu ile uçağa binildiğini biliyorum. Siz önerir misiniz? İlk çocuklaronızda böyle deneyimler yaşadınız mı?

Biz kayinvalidemle aynı apartmanda yaşıyoruz Allah var bebeğe bakmak için deli oluyo ilk torun bı de ben de olabildiğince sefasını sürmek istiyorum arada derim anne sen 1-2 saat ben uyuyim diye ilk baştan beri çok şikayetçiyim aynı apartmanda olmaktan ama biraz da kaymaklı kısmını yaşayalım 😂😂😂
Biraz sefasını sürmelisin o zaman ya 😂😂
Biraz büyüyünce birkaç saatliğine bırakıp bir yerlere gitme şansınız bile olur ne güzel

Kızlar bir şey soracağım . Bayramda memleketimize ailelerimizim yanına gitmek istiyoruz. şimdi hesapladım o tarihde gidişte 29 haftalık dönüşte 30 haftalık olacağım. Uçakla gideceğiz uçakla 2 saat . Tabi havalimanına gitmedi ordan eve geçmesi vs var . Doktor raporu ile uçağa binildiğini biliyorum. Siz önerir misiniz? İlk çocuklaronızda böyle deneyimler yaşadınız mı?
Bende 34-35 haftalıkken uçak seyahati yapacağım bence riskli bir durum olmayınca normal araçla uzun seyahattense uçak daha iyi diye düşünüyorum ben.

Bende 34-35 haftalıkken uçak seyahati yapacağım bence riskli bir durum olmayınca normal araçla uzun seyahattense uçak daha iyi diye düşünüyorum ben.
Bende öyle düşünüyoruö 12 haftalıkken yaptım baya konforlu idi. Araba daha fazla yoruyor beni 3-4 saati geçti mi özellikle

Kızlar size birşey sorucam karnınız büyürken mide kısmınızda bi ağrı bi gerilme oturunca yatınca gecen bi agrınız oldumu bu agrı mahvettiide beni

Kızlar size birşey sorucam karnınız büyürken mide kısmınızda bi ağrı bi gerilme oturunca yatınca gecen bi agrınız oldumu bu agrı mahvettiide beni
Yaa sabahtan bendede var internetten bakıyorum elle tutulur bişey yok tam olarak göbek deliğinin iki parmak üstü sola doğru olarak ağrı gerilme gibi tuhaf bı ağrı dimi seninde
İnternette bu yazı çıkıyor
Hamilelik ilerleyip rahim büyüdükçe karın gerilmeye başlar. Bu gerilmenin doğal sonucu olarak göbek deliğinde de gerilme meydana gelir. Gebelik 20 hafta civarına ulaştığında hem arkadan rahimin baskısı hem de gerilme nedeni ile göbek deliğinde hassasiyet meydana gelebilir.

Yaa sabahtan bendede var internetten bakıyorum elle tutulur bişey yok tam olarak göbek deliğinin iki parmak üstü sola doğru olarak ağrı gerilme gibi tuhaf bı ağrı dimi seninde
İnternette bu yazı çıkıyor
Hamilelik ilerleyip rahim büyüdükçe karın gerilmeye başlar. Bu gerilmenin doğal sonucu olarak göbek deliğinde de gerilme meydana gelir. Gebelik 20 hafta civarına ulaştığında hem arkadan rahimin baskısı hem de gerilme nedeni ile göbek deliğinde hassasiyet meydana gelebilir.
Evet tam göbek deliğimin üstünde sanki gaz sıkışması gibi ama değil arada böyle anlık sancı giriyor ayakta çok duramıyorum dün gecede kasık ağrısından hep uyandım vallahi geçmişti ne güzel yeniden başladı benim ağrılarım 🥴

Evet tam göbek deliğimin üstünde sanki gaz sıkışması gibi ama değil arada böyle anlık sancı giriyor ayakta çok duramıyorum dün gecede kasık ağrısından hep uyandım vallahi geçmişti ne güzel yeniden başladı benim ağrılarım 🥴
Haftalarımız yakin soğuktan da olabilir rahim büyüdüğü içinde olabilir dinlen kalın giyin inşallah geçer ben hep uzandım bugün her kalktığımda zonkladi resmen inşallah bugünlüktür çabuk geçer 🤗

Haftalarımız yakin soğuktan da olabilir rahim büyüdüğü içinde olabilir dinlen kalın giyin inşallah geçer ben hep uzandım bugün her kalktığımda zonkladi resmen inşallah bugünlüktür çabuk geçer 🤗
Valla ben calısıyorum ve ben sürekli aktif araçla çalışıyorum bugün burda günboyu yağmur vardı ve sırılsıklam oldum eve geldiğim gibi uyumuşum malesef benim pek uzanma imkanım olmuyor akşamları hariç yarında tatil bakalım yarın dinlenmeye adapte ettim kendimi insallah agrılarım geçer 🙂

Kullanınca yazar mısınız kaç günde geçirdi ne kadar sürdü 😬
Buraya yazdıktan sonra teyzemle konuştum. Kekik kaynatıp suyunu pamukla sür iki üç gün hemen geçer dedi. Dünden beri yapıyorum şu an bütün belirtiler durdu. Belki işinize yarar

Bebekleri sürekli hissedebiliyor musunuz? Ben bugün sanki hissedemedim. Zaten 2-3 gündür azcık hissetmeye başlamıştım.

Bebekleri sürekli hissedebiliyor musunuz? Ben bugün sanki hissedemedim. Zaten 2-3 gündür azcık hissetmeye başlamıştım.
18den beri ara ara hissediyordum. Ama ilk iki hafta hissetmediğim günlerde aşırı korktum ağladım. Doktor, durumu anlatınca normal demişti, hastaneden çıkınca da iki saat buna ağlamıştım.😅 Bir haftadır nerdeyse her akşam hissediyorum çok şükür 🙏

Babynest konusmussunuz hic kullanmadigim birsey hediye gelmisti yani bize uymadi acikcasi elim gitmedi evin icinde 😅 babybjorn ve kendi yataginda uyuttum hep zaten surekli ev gezmesi olmamisti pandemiydi. Reflu yatagi da cok kullanisliydi bizim acimizdan cunku cok kusuodu asla asla sirt ustu yatirmayin kotu tecrubem var evde tekken 😅 katlanan kuvettende coook memnundum hic kendi kendine kapandigi falan olmadi filenin ustune yatirip yikiodum guvenli sekilde hep kendim yikadim kizimi da sadece katlanan kovasi cok kotuydu.

18den beri ara ara hissediyordum. Ama ilk iki hafta hissetmediğim günlerde aşırı korktum ağladım. Doktor, durumu anlatınca normal demişti, hastaneden çıkınca da iki saat buna ağlamıştım.😅 Bir haftadır nerdeyse her akşam hissediyorum çok şükür 🙏
Çok şükür csnım. Demek ki ilk zamanlar böyle olabiliyor. Hamilelik bizi daha çok evhamlı yaptı valla. 😬🌺

30-31 haftada uçmuştım ben. Raporum vardı ama sormamışlardı havalimanında. Ben bir sorun yaşamadım.

Back