• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ya bende normalde s ve m beden giyiyordum ama şimdi +12 kilo aldım. Doktorum birazcık fazla dedi ama daha 3 ayımız var 🥺🥺ya aldıklarım olmazsa diyorum riskli gibi geliyor sanki napsam bilemedim🤷🏻‍♀️
Sona doğru al öyleyse canım riske atma. Zaten geceliklerde genelde kalıplar geniş oluyor pijamada belki sıkıntı yaşayabilirsin.

Öyle olacak galiba canım umarım daha cok kilo almam ama imkansız gibi duruyor🥺🥺
23.haftadayim bnde 8 kilo aldim die doktorlarla kavga etcem nerdeyse yok diyetisyenler platesciler benim.doktorlqrim kiloya takik ben suan l giyiyorm bol bol pnun icin xl alicam ama karar verrmedim pek bir tane acik renk foto cekmek.ivin alaym.diyorum bir tanedr koyu renk bisi alayim diyorum

23.haftadayim bnde 8 kilo aldim die doktorlarla kavga etcem nerdeyse yok diyetisyenler platesciler benim.doktorlqrim kiloya takik ben suan l giyiyorm bol bol pnun icin xl alicam ama karar verrmedim pek bir tane acik renk foto cekmek.ivin alaym.diyorum bir tanedr koyu renk bisi alayim diyorum
Benimki birazcık almışsın dedi eşime diyorum ki allahtan çok almışsın demedi 😂😂 veririz ya yapcak bir sey yok 30. Haftadan sonra yürüyüşü artırmayı düsünüyorum ben de🙈

Valla bende 12 kilo aldım daha da alacağım zaten bu haftadan sonra bebek hızla kilo alıyormuş (belli ki bende :D) yapacak bir şey yok kafana takma doğumdan sonra veririz hep beraber. 🙂
Canim o degisiyormus ya iki arlafasimda 6. Aydan snra hic almadk 6. Aya kdr 15 kilo aldik dediler ama genelde son aylqrda kilo alimi bir tik arttigi yonde o bende 3 tik olabilir emin degilim ve inanirmisin ben bisi yemiyorum o kdr saglikli besleniyorumki diyetisyenim yapabilcek hic birsey yok alacaksin dedi bunun daha alti kaloriyle beslenemezsin dedi 😅😅

Canim o degisiyormus ya iki arlafasimda 6. Aydan snra hic almadk 6. Aya kdr 15 kilo aldik dediler ama genelde son aylqrda kilo alimi bir tik arttigi yonde o bende 3 tik olabilir emin degilim ve inanirmisin ben bisi yemiyorum o kdr saglikli besleniyorumki diyetisyenim yapabilcek hic birsey yok alacaksin dedi bunun daha alti kaloriyle beslenemezsin dedi 😅😅
Yapı meselesi canım ne kadar dikkat edersen et alacağın varsa alıyorsun. Ben şeker yüklemesi sorunsuz çıkınca biraz daha rahatım özellikle karbonhidrat konusunda yine abartmıyorum ama yiyorum da🫠

Bu arada alışverişimin %90’ını bitti, bir kaç parça eksiği ve bir de hediyelikleri vs kaldı. Bir de tabii benim için gecelik vs gibi seyler kaldı ama doğuma kadar kaç beden olacağımdan emin olamadığım için bakma cesaretinde bulunamadım. Siz nasıl halletiniz beden işini kızlar?🙈
Ben yorumlara göre hareket ettim.
Benimde pijama sabahliklar tamam. 2 takım annem almış 1 takım pijamayla 2 sabahlikta ben aldım.
Resimlerini ekledim fikir olur belki arkadaşlara

Eklentiler

• Screenshot_20250210-004449_Trendyol.webp
    Screenshot_20250210-004449_Trendyol.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20250210-004433_Trendyol.webp
    Screenshot_20250210-004433_Trendyol.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20250209-234500_Trendyol.webp
    Screenshot_20250209-234500_Trendyol.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 60
Ay kızlar bebekler emince hızla gidiyor kilolar özellikle ilk gebelikse hemencecik eriyor insan. 2. De biraz daha zor ama ben yine de aldığım 24 kilo + 4 kilo daha vermiştim. Tabi saltanatim sütten kesene kadar sürdü emzirme bitince yine kilo aldım :halay:
Şuan da +8 le devam
Emzirirken kilo vermeyi bende duymuştum canım, vücut süt ürettiği için efor sarfediyor ondan dolayı veriliyor, emzirmeyi bırakınca da yediklerimize dikkat edersek kilolarımız gider kızlar 🤲😄

Sağ taraftan vajina kemiğime çok şiddetli olmasa da rahatsız edici bir ağrı girdi geçmedi ya kaç dakikadır şimdi de kalça tarafına geçti neyden kaynaklanıyorsa artık

Günaydın kızlar 🌸 Anladığım kadarıyla bu hafta birçok kişinin görüş günü 👶🏻 güzel haberler aldığımız bir hafta olsun. Bizim de cumartesi günü randevumuz var 1 aydır görmüyoruz oğluşu, çok özledik 🥹🫶🏻
Günaydın, biz de yarın öğleden sonra gideceğiz, 1 ay oldu aynı şekilde :) gece yine uyuyamadım meraktan. Her randevu öncesi aynı şeyi yaşıyorum. Umarım herkesin bebeği iyidir :)

Back
X