• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    142
Yok tatlı,tuzlu,paketli gıda asla artık.. yuruyusumu de akşam hemen yaptım.. protein kaçağı vs olmasından korkuyorum.. hayırlısıyla bide 35.haftayi gorseydik
Çok korkma canım ya streste etkiliyor rahatlarsan her şey yoluna girer. Banada hamilelik tansiyonu var direnç görüyorum dedi ama hep ölçtük düşük çıktı. Aşırı tatlı yemiyorum. Çok fazla su içiyorum. Yürüyüş yapıyorum müzik dinlemeye çalışıyorum. Bu aralar sosyal medyaya da bakmıyorum. Üzücü şeylerden uzak duruyorum

Mozarr sevmeywn biri olarak yaziyorum sakn yanls anlama kuzu mozarttan nefret etmis kapat sunu anne diye tekme.rokat girismis olabilirmi 🤣🤣o isin sakasi benm bebisimde muzigi cok seviyor ozellikle oryantal 🖤🖤
Ben korkuyorum yavrum doğunca Mert Demir dansları yapacak diye 😂😂😂 anası bunları dinliyor da hep ahsjdjds

Güzel annişler, benim vucudumda kıllar çok azaldı ya sizde de öyle mi? O kadar inceldiki kendim evde bantla aldım çok kolay

Güzel annişler, benim vucudumda kıllar çok azaldı ya sizde de öyle mi? O kadar inceldiki kendim evde bantla aldım çok kolay
Aynısını bugün annemle konuştum canım çok azaldı tüylerim çıkanlar da geç çıkıyor annemde şaşırdı milletin artar senin azalmış mı diye neye bağlı bilmiyorum 😁😁

Kızlar artık akşamları bişey yediğim anda karnım kas katı kesiliyor geriliyor ve ağrıyor gaz birikiyor resmen ve bunu beni baya rahatsız ediyor 😔 nasıl gaz bu anlamadım valla

Mervenur277 Mervenur277 sen nerelerdesin canım isimleri belli olan bebişleri tabloya ekleyebilirsin
Bizde ipek beren koyuyoruz inşallah kızlar ❤️
Ne güzel isimmiş sağlıkla gelsin kuzum, çok takip edemiyorum buraları ismi belirleyen herkes bana özel olarak mesaj atarsa çok sevinirim🥰 seninkini de kaydet yapayım toplu eklerim artık

Mozarr sevmeywn biri olarak yaziyorum sakn yanls anlama kuzu mozarttan nefret etmis kapat sunu anne diye tekme.rokat girismis olabilirmi 🤣🤣o isin sakasi benm bebisimde muzigi cok seviyor ozellikle oryantal 🖤🖤
Hahah Mozart ya da Bach ayrımı yapamıyordur muhtemelen ama klasik müziğin bebeklerin beyin gelişiminde etkisini gösteren çalışmalar var 😁 ben de odaklanmam gereken ya da zihnimi boşaltmam gereken zamanlarda sık sık dinlerim bana da iyi geliyor. Kızım da genel olarak müziği seviyor bence 😊

Back