• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet silmişler 😁Alyanın yuruyor olmasına cok sevındım canım. Yurumeye basladıkları zaman hevesten dolayı zorluyorlar cıdden. Ben dısarı cıkarmak ıstemıyordum😁Hem bırakın tek basıma yuruyup kosayım dıyorlar hem eve gırmek istemıyorlar ama zamanla o heves gidince duzelıyorlar merak etme.
Bu mesajı okuyunca rahatladım diyebilirim. Şuna aynılarını yaşıyorum dışarıya çıkmak istemiyorum. Bugün mesela yarım saat yürüdü kafasına göre. Eve geldik hatta bahçeden apartmana kendisi girdi asansöre kendisi yürüyüp girdi eve çıktık girdi içeriye hiç ağlamadı. Ama asla elimi tutmak istemiyor. Kendi başına yapmak istiyor. Fakat onu yürütmeyip direk eve getirseydim eminim ortalığı ayağa kaldıracaktı:))) hayır bazen acelem oluyoruz eve gelmek zorunda oluyorum ya da başka yere yetişmem gerekiyor işte o zaman sinir krizi yaşıyoruz. İnşallah hevesi geçerde normale döneriz

Evet silmişler 😁Alyanın yuruyor olmasına cok sevındım canım. Yurumeye basladıkları zaman hevesten dolayı zorluyorlar cıdden. Ben dısarı cıkarmak ıstemıyordum😁Hem bırakın tek basıma yuruyup kosayım dıyorlar hem eve gırmek istemıyorlar ama zamanla o heves gidince duzelıyorlar merak etme.
Benim oglan daha yeni yeni elimden tutup yuruyor Leedong Leedong hep kafasina buyruk giderdi cok sukur ogrettik elden tutmayi

Kizlar ya travel sistem bebek arabasi artik cok.zorluyor ucuza baston bebek arabasi aldim oglum zayif 10 kg zaten ins elimde patlamaz:)

Konuşmuyor henüz doktora takiplerini yaptırıp eğitim merkezine götürüyorum. Hatta konuşması için zorlamayın geri teper dedi psikiyatri. Geç yürüyen çocukların hemen hemen hepsi geç konuşur dedi. Yürümeden bir kaç ay sonra konuşmasını bekleriz dedi.
16 aylikken yurudu 21 aylik oldu iste hala anlamli bi kelime yok tam acacak agzini anne diyecek gibi oluo aaaaa deyip susuyor hacettepe universitesi gelisimsel pediatriye randevumuz var subat ayinda bakalim nolacak ayrica yeme reddimjz var sadece nutellali ekmek yiyor nerden verdim bi kere verim dedim bakim yicek mi bagimlisi oldu. Patates kizartmasi yiyor bide. Hep zararli seyler babasina cekmis:) dedigimizi anliyor yapiyor onda bi sorun yok cok sukur bide sinirlendimi herseye firlatiyor kafamiza :(

16 aylikken yurudu 21 aylik oldu iste hala anlamli bi kelime yok tam acacak agzini anne diyecek gibi oluo aaaaa deyip susuyor hacettepe universitesi gelisimsel pediatriye randevumuz var subat ayinda bakalim nolacak ayrica yeme reddimjz var sadece nutellali ekmek yiyor nerden verdim bi kere verim dedim bakim yicek mi bagimlisi oldu. Patates kizartmasi yiyor bide. Hep zararli seyler babasina cekmis:) dedigimizi anliyor yapiyor onda bi sorun yok cok sukur bide sinirlendimi herseye firlatiyor kafamiza :(
Nutella yerine zuberin kakaolu fındık kremasını verebilirsin.

Eski hayatınızı özlüyor musunuz? Yani herkese ara ara geliyordur da bana bu aralar çok geliyor bu duygu, çocuğu bırakıp kahve içmek fln değil derdim bir daha asla beynimin eskisi gibi rahat olmayacağı gerçeğine taktım bu ara, çocuğu bıraktım kahve içmeye gittim diyelim en fazla 5dk sonra geliyor bana düşünceler ne yiyecek ne giyecek nereye götürebilirim neyi eksik ne alınacak vs… Eskiden sadece kendimizden sorumluyken nasıl bir lüks içindeymişiz de haberimiz yokmuş. Aslında eski hayatımı özlemiyorum bebeğimi çook istedim çünkü ama eski kafa rahatlığımın yasını tutuyorum bu ara :)

Eski hayatınızı özlüyor musunuz? Yani herkese ara ara geliyordur da bana bu aralar çok geliyor bu duygu, çocuğu bırakıp kahve içmek fln değil derdim bir daha asla beynimin eskisi gibi rahat olmayacağı gerçeğine taktım bu ara, çocuğu bıraktım kahve içmeye gittim diyelim en fazla 5dk sonra geliyor bana düşünceler ne yiyecek ne giyecek nereye götürebilirim neyi eksik ne alınacak vs… Eskiden sadece kendimizden sorumluyken nasıl bir lüks içindeymişiz de haberimiz yokmuş. Aslında eski hayatımı özlemiyorum bebeğimi çook istedim çünkü ama eski kafa rahatlığımın yasını tutuyorum bu ara :)
Herkese geliyordur bence de canım , bazen böyle sadece rahatça yürüyebilmek istiyorum inan yürüyemiyorum bile, yürüyen insanlara özenir mi insan ben özeniyorum bazen camdan bakıp😂 hele 2 çocukla *2 zor gerçekten , sağlıklı olsunlar sağlıklı olalım yeter deyip güne devam ama bunları hissetmek kimi zaman üzülmek çok normal bence biz de insanız 🥲😂

Özlemez olur muyum? Sakin kafayla kitap okuyabilmeyi hele ki. Dün arkadaşlarımla buluştum, oğlan annemdeydi. Babası ve çok sevdiği yeğenim de yanındaydı. 3 saatlik dışarı serüvenimin 1,5 saatinde zaten uyuyordu. Eve geldim ki uyandığından beri hiç konuşmamış. Eşim endişeli, çocuk ağlamaklı. Bana sarıldı biraz keyfi yerine geldi, konuşmaya başladı.
Rahat bir anne olmayı çok isterdim. Her öğününü ayrı ayrı düşünmekten bile inanılmaz yoruldum. Allah kolaylık versin bizlere 🥲

Kızlar merhaba uzun zamandır uğramıyordum sayfaya hala aktif çok sevindim sendromlu bebişlerle hayat nasıl gidiyor ben hiç yemek yediremiyorum çıldırdım bugün hatta bir haftadır hiç yemek yemiyor sadece abur cubur onları da artık almıyoruz bitti aç kalsın belki yer diye düşünüyorum akşama kadar 10 çeşit şey yapıyorum belki birini beğenir yer diye ama yok tadına bile bakmıyor

Kızlar merhaba uzun zamandır uğramıyordum sayfaya hala aktif çok sevindim sendromlu bebişlerle hayat nasıl gidiyor ben hiç yemek yediremiyorum çıldırdım bugün hatta bir haftadır hiç yemek yemiyor sadece abur cubur onları da artık almıyoruz bitti aç kalsın belki yer diye düşünüyorum akşama kadar 10 çeşit şey yapıyorum belki birini beğenir yer diye ama yok tadına bile bakmıyor
Aynisi cnm 3 haftadir devam ediyor anneme geldim yardimci olur diye yok yediremiyoruz kendide yemiyor sadece kendi ne isterse onu ekmek sut falan viador surup aldim karadut ozu veriyorum bide balik yagi bari onlardan bisi alsin

Aynisi cnm 3 haftadir devam ediyor anneme geldim yardimci olur diye yok yediremiyoruz kendide yemiyor sadece kendi ne isterse onu ekmek sut falan viador surup aldim karadut ozu veriyorum bide balik yagi bari onlardan bisi alsin
Süt iştah keser canım. Evet donemsel iştahsızlıklar olur ama sut vermesen onun yerıne yogurt versen daha saglıklı yogurt yıyorsa tabı.

Kızlar merhaba, çocuklarınız kendini sıkıyormu, benim kız 1 haftadır kendini sıkıp titriyor ve sonra bırakıyor, sıktıktan sonra heyecanla birseyler yapmaya basıyor, rahatlıyor gibi. Bu durum beni huzursuz etti😢 sizlerde de varmi bu durum?

Kızlar merhaba, çocuklarınız kendini sıkıyormu, benim kız 1 haftadır kendini sıkıp titriyor ve sonra bırakıyor, sıktıktan sonra heyecanla birseyler yapmaya basıyor, rahatlıyor gibi. Bu durum beni huzursuz etti😢 sizlerde de varmi bu durum?
Yumruklarini sikiyor bazen eger onu kast ediyorsan kendinide sikiyor oyun oynarken istedigi olmayinca degisik:)

Selam kızlar, baya baya herkes burda ... Eskilerden bir kaç kişiyi göremedim...

Bizde de her şey güzel çok şükür. Anne sütünü tamamladık biz 🥹 Çok duyguluydu ... Kimler emziriyor hala 🤗

Back