• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Yani gün içinde sürekli midem bulanıyor oğlumda sabah bulantıları oluyordu şuan var ya şey diyorum eşime başka biliyim mi var benim acaba bu kadar bulantı normal değil falan
Benim anneannem 9 ay boyunca hep mide bulantısı kusma ile geçmiş bünyede bünye ye değişiyor sanırım kiminin 4 ay oluyor bu kiminde hiç olmuyor

Benim anneannem 9 ay boyunca hep mide bulantısı kusma ile geçmiş bünyede bünye ye değişiyor sanırım kiminin 4 ay oluyor bu kiminde hiç olmuyor
Ay artık hamilelikle alakalı olsun başka bişiy olmasında razıyım demeye başladım😀
Birde hafif bir idrar yolu enfeksiyonun var dedi doktor antibiyotik vermedi bi takviye tarzı bişiy verdi iyi geliyormuş sormadığım eczane kalmadı bulamadım sipariş üzeri geliyormuş
Acaba idrar yolu enfeksiyonu için doğal ne yapabilirim fikriniz varmı

Ay artık hamilelikle alakalı olsun başka bişiy olmasında razıyım demeye başladım😀
Birde hafif bir idrar yolu enfeksiyonun var dedi doktor antibiyotik vermedi bi takviye tarzı bişiy verdi iyi geliyormuş sormadığım eczane kalmadı bulamadım sipariş üzeri geliyormuş
Valla canim bol bol su iç enfeksiyonu atlatman icin

Anadolu yakasi randevu konusunda gercekten zorlamiyor. Ben de zeynep kamil ya da numuneye ne zaman baksam randevu bulunuyor.
Sen nerede oturuyorsun bide memnunmusun hastaneden doktordan önere bileceğin varmı hala bi yer bulamadım Ümraniye yüzüne bakmadı ekrana bakmaktan bişe sormadı bilgilendirmedi Göztepe doktor yok asistanları var şimdi Süleyman yalçına aldım 10 gün sonraya kalp atışı için Zeynep kamilemi gitsem acaba

Sen nerede oturuyorsun bide memnunmusun hastaneden doktordan önere bileceğin varmı hala bi yer bulamadım Ümraniye yüzüne bakmadı ekrana bakmaktan bişe sormadı bilgilendirmedi Göztepe doktor yok asistanları var şimdi Süleyman yalçına aldım 10 gün sonraya kalp atışı için Zeynep kamilemi gitsem acaba
3 kez numuneye gittim orada da asistan doktorlar var, doktorun kendisi yoktu fakat ilgilenmelerinden memnun kaldim hep ilk randevuyu aldim belki henuz yorulmamislardi ondan da ilgilenmis olabilirler. Zeynep kamil'in aciline igne olmaya gitmistim gercekten cok sakindi ama igneyi yazan doktor baska hastaneden oldugu icin igneyi yapmak istemediler.

Bol su ve dut kurusu sabah aç karnına kaynat iç kendisinde ye

3 kez numuneye gittim orada da asistan doktorlar var, doktorun kendisi yoktu fakat ilgilenmelerinden memnun kaldim hep ilk randevuyu aldim belki henuz yorulmamislardi ondan da ilgilenmis olabilirler. Zeynep kamil'in aciline igne olmaya gitmistim gercekten cok sakindi ama igneyi yazan doktor baska hastaneden oldugu icin igneyi yapmak istemediler.
bende aciline gittim saatlerce bekledim sonrada kan için saatlerce bekledim töbe dedim sonra oraya gittem o kadarki bide sonıçkar için beklemem diyip eve geldim kimyasal geçirdim geçen ay onun için gittim
Yine memnun kaldığın doktor olursa yazarsan sevinirim

gunaydin herkese, tam iki hafta önce 5+1 iken karindan keseyi gördük, doktorum iki hafta sonra kalp atışını dinlemek için kontrole çağırdı, normalde yarın kontrol günüm ama şehir dışında olduğum için gidemeyeceğim. Bugün tam 7. Haftama girdim. 6. Haftada gebelik semptomlarını yoğun bi şekilde yaşadım bulantı baş donmesi memelerde buyume ve hassasiyet vs. Ama dünden beri bu semptomlar yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Normal mi bu sizce yoksa ters giden biseyler mi var? Benzer durum yaşayanlar var mı kizlar

Gunaydin kızlar 😊 nasipse kalp atisi dinlemeye 3 şubatta gidicem izmir sehir hastanesine 2 doğumumu özel de yaptim bunu devlette yapcam daha yeni açıldı sayılır hastane şansımı denicem bakalim🙄😅

Back