Tabiki ikisi çok etkiler canimBu sefer doktor kontrolüne gidince söyleyecem bi baksınlar bu aralar hiç ayakta bile duramıyorum demir eksikliği ve kansızlık da var ondan mı acaba bilemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki ikisi çok etkiler canimBu sefer doktor kontrolüne gidince söyleyecem bi baksınlar bu aralar hiç ayakta bile duramıyorum demir eksikliği ve kansızlık da var ondan mı acaba bilemiyorum
Canım benkızlarr ,listede olmayan, eklenmek isteyen , güncellenmek isteyen varsa yazsın![]()
Allah herkse sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de inşallahTabiki ikisi çok etkiler canim
O konuda şanslıyım sağlık ocağı hemen karşımda.Bende çok çıkmıyorum da işte öyle sağlım ocağına giderken, anneme giderken diye düşündüm. Hiç alasımda yok açıkcası. Çok çok uzun kullanılmıyor çünkü
Canım normal.swyirme bende hep oluyordu ama bunu ayırt ediyorum nerdeyse 6 haftadan beri var..bilmiyorum belkide icim rahatlasın diye rabbimin bir isaretidir çok korkuyorum 2 tane kaybım var.Inan kontrole giderken korkarak gidiyorum. Allahim korusun bebeklerimiziBen geçen gün 6 -7 kere damar atar gibi bisey hissettim ama daha çok erken diyorlar bende bilemiyorum sanki bebekti bi daha hissetmedim ama cok tuhaf bi hissti doktorlar bağırsak hareketi falan olabilir diyorlar genelde ama hiç bağırsak hareketine benzemiyordu gerçekten
Demir eksikliği yapıyor canim dikkat et pekmez iç bir kaşık falan vitaminleri düzenli kullanKızlar size bir şey sormak istiyorum 10 haftalık hamileyim bazen çok halsiz oluyorum ama dinlenince geçiyor ama bu bikac gündür çok kötüyüm ayakta duramıyorum sanki titriyor vücudum öyle bi his nefes almakta bile zorluk çekiyorum mide bulantilarim çok fazla bu aralar daha da artı hiç birsey yiyemiyorum eşim de ondan olduğunu düşünüyor annem seker hastası acaba seker mi var bende yada tansiyon bilmiyorum ama bu kadar halsizlik normal gelmiyor bana böyle bir şey yasayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim de aynı, benim de 10 haftalık. Ben de şekerden şüphelenmeye başladım. Bas donmelerim de çok arttı bu hafta. Salı kontrole gidicem doktoruma soracağım bu konuyuKızlar size bir şey sormak istiyorum 10 haftalık hamileyim bazen çok halsiz oluyorum ama dinlenince geçiyor ama bu bikac gündür çok kötüyüm ayakta duramıyorum sanki titriyor vücudum öyle bi his nefes almakta bile zorluk çekiyorum mide bulantilarim çok fazla bu aralar daha da artı hiç birsey yiyemiyorum eşim de ondan olduğunu düşünüyor annem seker hastası acaba seker mi var bende yada tansiyon bilmiyorum ama bu kadar halsizlik normal gelmiyor bana böyle bir şey yasayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Anne tarafında şeker hastalığı varsa belki sende de olabilir baba tarafindan olunca geçmiyor diye biliyorum anne tarafından gecebiliyormusBenim de aynı, benim de 10 haftalık. Ben de şekerden şüphelenmeye başladım. Bas donmelerim de çok arttı bu hafta. Salı kontrole gidicem doktoruma soracağım bu konuyu
O zaman çok haklısın almamakta. Ne güzelO konuda şanslıyım sağlık ocağı hemen karşımda.
Evet 29 aralık. Uygulama yanlış gösteriyor galibaMerhaba canim maşallahBebişini sağlikli bir sekilde kucağina alirsin inşallah senin tabloda 29 aralik değil miydi son adet tarihi 7+5 günlük olmasi gerekiyor zaten doğru çikmiş benim sat tarihim de 30aralik 7+4 ordan biliyorum
aramizda bir gun var bende yarin gidicem inşallah kalp atişinida duydunmu kuzum
![]()
Gerçekten bende ilk kez devlet hastanesinde böyle bir ultrasona rastladım çok netti gününe kadar bildi bazı ultrasonlar o kadar dandikki 1-2 hafta geriden geliyorMaşallah canım cam gibi çıkmış devlet olmasına rağmen ben acil değiştirmem lazım hastaneyi makineleri kötü sanırım bide özel nere bebek nere kese belli değil
Gerçekten insan çok endişeleniyor en ufak şeye bile takılabiliyorsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım normal.swyirme bende hep oluyordu ama bunu ayırt ediyorum nerdeyse 6 haftadan beri var..bilmiyorum belkide icim rahatlasın diye rabbimin bir isaretidir çok korkuyorum 2 tane kaybım var.Inan kontrole giderken korkarak gidiyorum. Allahim korusun bebeklerimizi
İnşallah yoktur gebelik şekeri yasayan kişiler var ama sonradan geçiyormuşAnne tarafında şeker hastalığı varsa belki sende de olabilir baba tarafindan olunca geçmiyor diye biliyorum anne tarafından gecebiliyormus
Benim kontrolüme daha var o yüzden biraz daha bekleyecem mecburBenim de aynı, benim de 10 haftalık. Ben de şekerden şüphelenmeye başladım. Bas donmelerim de çok arttı bu hafta. Salı kontrole gidicem doktoruma soracağım bu konuyu
Mide bulantısından dolayı pekmez yiyemem ama üzüm falan yemeye çalışıyorumDemir eksikliği yapıyor canim dikkat et pekmez iç bir kaşık falan vitaminleri düzenli kullan
Ben okuduğum bölüm gereği anne olma düşüncesi yokken de çok araştırıyordum. Çok mantıklı gelmişti. Gizem Erbirer'in bezsiz bebek videolarını da izlemiştim. Görümceme atmıştım o da denemek istemişti. Bebeği oldu sezaryen olunca ilk zaman süt ile uğraştı tuvalet iletişimine haliyle sıra gelmedi. Meme reddi vs derken ve yardımcı olan kayınvalidem ben kaç çocuk büyüttüm ne bezsiz bebesi diyince rafa kalktı tabii. Önümde böyle bir örnek varken ben de yapabileceğimi düşünmüyorum belki süt, uyku, ev düzeni gibi konular rayına girerse ki o zamana kadar da çocuğun bez bırakma, tuvalet eğitimi çağı gelir gibiKızlar tuvalet iletisimini araştıran var mı? Youtubeda prema sundari diye bir kadın anlatiyor