• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    130
17. Haftada dedi, bir önceki kontrolde plasenta normal demişti, niye aşağıya indiki acaba 🤷🏻‍♀️
Daha erken yaa bilmiyorum ben de ne söylesem yanlış olur ama duyduğuma göre ilerleyen zamanlarda plesenta üste çıkabilir benim de takibiminde bir konu. Doktor yürüyüş yap ama çok ağır kaldırma dedi bana şimdilik.

Kız denedim de öyle bir yeteneğim yok diyo kdjffj çizmedi yani ama fiziksel özellikleri yazınca tahmib edebilirmiş sözel anlatıyo çizim yapmadı. Sen nasıl yaptın
Direkt chatcpt uygulamasına yazmıştım. Dün eşim Twitter yapay zekasına sormuştu o da böyle bi yeteneğim yok demişti dkdkdldld sen nereye yazdın

Canim kizlar merhaba,
Plasenta previa tanisi koydu doktorum bekleyelim duzelir belki dedi, sizlerde benzer durum yasayan var mi riskli gebelik mi oluyor bu durumda
Canım ben en başlarda aşağıdaydı 11. Haftada falan. 15. Hafta kontrolümüzde yukarı çıkmış bebeğin arkasına yerleşmiş çok iyi dedi. Ekstra hiç bir şey yapmadım. Sadece bol su içtim. Bazen de akşamları ağrım olunca ayaklarımı yükseltip yatmıştım o kadar. Doktor çoğu kişinin yukarı çıkar endişe edilecek bir şey yok demişti o zamanda.

Ayy inşallah hepimizin bebe uyur hiiiiç ağlamaz da kilılarda şııp diye gider de başka hoş sohbetler yaparız amin 😀
Amin aminnnn inşallah boş boş sohbetler yaparız dertsiz tasasız 😍

Direkt chatcpt uygulamasına yazmıştım. Dün eşim Twitter yapay zekasına sormuştu o da böyle bi yeteneğim yok demişti dkdkdldld sen nereye yazdın
Chatgpt sohbet eder gibi yazdım. Yapmadı.
Sonra saçma sapan bi uygulama indirdik orda çıktı bize benzer bişey fkfjrjrjf

Canım ben en başlarda aşağıdaydı 11. Haftada falan. 15. Hafta kontrolümüzde yukarı çıkmış bebeğin arkasına yerleşmiş çok iyi dedi. Ekstra hiç bir şey yapmadım. Sadece bol su içtim. Bazen de akşamları ağrım olunca ayaklarımı yükseltip yatmıştım o kadar. Doktor çoğu kişinin yukarı çıkar endişe edilecek bir şey yok demiş

Canım ben en başlarda aşağıdaydı 11. Haftada falan. 15. Hafta kontrolümüzde yukarı çıkmış bebeğin arkasına yerleşmiş çok iyi dedi. Ekstra hiç bir şey yapmadım. Sadece bol su içtim. Bazen de akşamları ağrım olunca ayaklarımı yükseltip yatmıştım o kadar. Doktor çoğu kişinin yukarı çıkar endişe edilecek bir şey yok demişti o zamanda.

Amin aminnnn inşallah boş boş sohbetler yaparız dertsiz tasasız 😍
Çok geçmiş olsun 🌼 darısı başımıza inşallah 🙏

Ya bizde de ben çok aşırı beyaz tenliyim. Eşim de esmer sayılmaz. Benim gözüm ela eşimin ki kahverengi. Benim boyum çok kısa 153, eşiminki de uzun 186 🤣🤣 doktor çocuğunuzun bacak boyu uzun muhtemelen uzun boylu bi çocuk olacak dedi o an bendeki sevinci görmen lazım 😀 doktora diyorum ki çok doğru bi eş seçimi yapmışım dimi hahahah 🤣 göz rengi de chatcpt ela yapmış ama bakalım ne çıkacak gerçekte 😀

Kız denedim de öyle bir yeteneğim yok diyo kdjffj çizmedi yani ama fiziksel özellikleri yazınca tahmib edebilirmiş sözel anlatıyo çizim yapmadı. Sen nasıl yaptın
ben chatgpt de yaptim kizima ve bana benziyor. Kocam bey yazık ben hiç yok gibiyim diyor :) çok tatlı oldu ya inş buna benzer haha

Eklentiler

• Screenshot_20250214_170614_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250214_170614_Samsung Internet.webp
    13 KB · Görüntüleme: 57
Tabiii doğum yaptık diye grubu kapatıp dağılmak yok ona göre 😅 daha gecelerce bebeğim uyumuyor, ağlıyor, çok uykum var, yoruldum kilo veremiyorum msjlaşmaları yapacağız 😀😀
Aaay o günlerde gelecek mi ya 😂😂 bir zaman sonra bebeleri büyütmüş kafa rahat konuşmuş oluruz ah Ahh zaman su misali gelicektir inşallah 🙏 🥹❤️

Cok tesekkur ederim. Dikislerden geliyormus kanama.Hic endiselenecek birsey yok dedi. Dun gittigim doktorada kizdi 28 mm olcmustu nereyi olcmus acaba 40 mm rahim agzi cok cok iyi hic sorun yok dedi. Progestanida igneye cevirdi kanamanin durmasi icin. Cok korkutuyor bu cocuk fena fildir fildir her hafta bir olay cikartiyor basima 😂
Merhaba canım çok sevindim çok geçmiş olsun. Kanamaları ben de çok yaşadığım için nasıl endişe verici olduğunu çok iyi biliyorum Allahım inşallah bir daha yaşatmasın🤲🏻🌸 bir şey soracağım benim de 14+4te bir damla kan ve birkaç damla lekelenmem olmuştu. Acaba rahim kısalmasında belirtilerin var mıydı, karından ultrasonla hiçbir sorun görünmedi ama ben de çok korkuyorum. Ağrı falan yapıyor mu rahim kısalığı acaba

Yaaa en büyük korkularımdan biri alerjisi olması 😔 benim kedim bekarken vardı, yol arkadaşım o resmen. Kendim doğurmuş gibi seviyorum. Eşimin kedisi de o bekarken ondaydı. Bebişimizin alerjisi olursa çok üzülürüz umarım olmaz. Tüm hazırladıkları yaptık ama. Evde her gün robot çalışıyor, kurutma makinesi sayesinde kıyafetlerde hiç tüy yok. Hava temizleyicisi de alacağız bebiş doğmadan. Gerisi takdiri ilahi 😀
İnşallah olmaz canım benim. Aklıma gelince anlatayım dedim tedbirli olmak açısından. Benim eşim alerjik toza güneşe falan. Kızım da alerjik doğdu. Çocuk uyumuyor ağlıyor gaz sancısı bitmiyor meğer süt ürünleri alerjisi varmış ek gıdada yoğurt verince çıktı ortaya. Doktor dedi ki bu geçer başka türlü alerjiye çevirir yani alerjik bünye alerjiktir büyüyunce başka türlü çıkar. Şuan kızımin süt alerjisi geçti ama babası gibi çok alerjik toza ona buna. Genlerden geçiyor illa ailede birilerinde varsa. Alerjik insan zor o yüzden kimsenin evladında olsun istemem. ❤️😊
Canim kizlar merhaba,
Plasenta previa tanisi koydu doktorum bekleyelim duzelir belki dedi, sizlerde benzer durum yasayan var mi riskli gebelik mi oluyor bu durumda
Canım benim previa demedi Dr ama doğum kanalına yakın ilerleyen haftalarda çıkar yukarıya dedi son kontrolde. İlerleyen haftalarda çıkar dedi yukariya. Nete yazıp bakiyorum plesanta previa olarak çıkıyor. Kanamam falan olmadı hiç ama kafaya cok fena taktım inşallah çıkar su detayli zamanına kadar

Yaaa en büyük korkularımdan biri alerjisi olması 😔 benim kedim bekarken vardı, yol arkadaşım o resmen. Kendim doğurmuş gibi seviyorum. Eşimin kedisi de o bekarken ondaydı. Bebişimizin alerjisi olursa çok üzülürüz umarım olmaz. Tüm hazırladıkları yaptık ama. Evde her gün robot çalışıyor, kurutma makinesi sayesinde kıyafetlerde hiç tüy yok. Hava temizleyicisi de alacağız bebiş doğmadan. Gerisi takdiri ilahi 😀
İnşallah olmaz canım benim. Aklıma gelince anlatayım dedim tedbirli olmak açısından. Benim eşim alerjik toza güneşe falan. Kızım da alerjik doğdu. Çocuk uyumuyor ağlıyor gaz sancısı bitmiyor meğer süt ürünleri alerjisi varmış ek gıdada yoğurt verince çıktı ortaya. Doktor dedi ki bu geçer başka türlü alerjiye çevirir yani alerjik bünye alerjiktir büyüyunce başka türlü çıkar. Şuan kızımin süt alerjisi geçti ama babası gibi çok alerjik toza ona buna. Genlerden geçiyor illa ailede birilerinde varsa. Alerjik insan zor o yüzden kimsenin evladında olsun istemem. ❤️😊
Canim kizlar merhaba,
Canım benim previa demedi Dr ama doğum kanalına yakın ilerleyen haftalarda çıkar yukarıya dedi son kontrolde. İlerleyen haftalarda çıkar dedi yukariya. Nete yazıp bakiyorum plesanta previa olarak çıkıyor. Kanamam falan olmadı hiç ama kafaya cok fena taktım inşallah çıkar su detayli zamanına kadar

ben chatgpt de yaptim kizima ve bana benziyor. Kocam bey yazık ben hiç yok gibiyim diyor :) çok tatlı oldu ya inş buna benzer haha
Yaaa inanılmaz tatlııııı 😀😀😀 doğduktan sonra acaba benzeyecek mi gerçekten çok merak ediyorum 😀 program benim bebişin gözlerimi kapalı yapmış ya

Haftalık gidiyordum kontrole ne güzel kafam rahattı, iki haftada bir gideceğim artık bu hafta gitmedim, önümüzdeki cuma gidicem vakit geçmek bilmiyor, Allah'tan kıpırtıları var yoksa ne yapardım bilmiyorum 🤦🏻‍♀️😂

Kızlar sizce de 16 haftaya göre bu göbüş biraz fazla değil mi ya 🤣 akşamları daha da fazla çıkıyor. Yarın arkadaşımın nişanı var. Geçen ay nişan için elbise almıştım şu an denedim ve resmen dar 🤣
Ya ne tatlı çıkmış karnın 😍 Ben de bugün 16+0 oldum, ancak biraz kilo almışım gibi duruyor, hamile göbeği gibi ancak çok yersem çıkıyor 😂

Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebiş büyümüş, plesanta ön tarafa yerleşmiş. Doktor bu sebepten dolayı tekmeleri hissetmen muhtemelen 20-22 haftayı bulur dedi. Bir dahaki randevumu 21+5’e verdi detaylı ultrason için.

Ya ne tatlı çıkmış karnın 😍 Ben de bugün 16+0 oldum, ancak biraz kilo almışım gibi duruyor, hamile göbeği gibi ancak çok yersem çıkıyor 😂

Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebiş büyümüş, plesanta ön tarafa yerleşmiş. Doktor bu sebepten dolayı tekmeleri hissetmen muhtemelen 20-22 haftayı bulur dedi. Bir dahaki randevumu 21+5’e verdi detaylı ultrason için.
Yaa evet benimki bildiğin hamile göbüşü oldu 😀 bol giyinmezsem bebek ben burdayım diye el sallayacak konumda nerdeyse 😀😀 plesenta öne yerleşince zor hissediliyormuş hareketleri ama sorun değil. Olsun 😀

Kızlar fetal dna yaptıranlar sorum size. 3lü tarama yaptırmaya gerek var mı ? Ben yok diye biliyorum ama birinin doktoru yine de yapalım demiş sanırım öyle okudum
Ben hiç neler yaptırmam gerek bilmiyorum aşı demişsiniz ne aşısı 😀 detaylı usg ne zaman yapılıyor ? 3 lü testte yaptırmadım

Kızlar merhaba plesantası aşağıda olanlar yazabilir mi durumunuz nedir kahvemsi lekelenmelerim oluyordu fitil progestan kullanmama rağmen şimdide iğne verdi doktor iğne kullanıcam günde 1 tame
Benim de düşük tehlikem vardı 10 tane iğne oldum şimdi de yedekde duruyor Protestan kullanıyorum hala siz nasılsınız

Merhaba hanımlar oruçla ilgili mesajları okudum anca yazabiliyorum. Dini hassasiyeti olan bir doktorum vardı diğer iki gebeliğimdede kesinlikle oruç tutturmadı sen tutabilirsin ama bebek tutamaz aç kalmamalısın diyordu. Birinde 2.5 aylık diğerinde 7.5 aylık gebeydim ramazanda. Birde 6 çocuk doğurmuş bir yakınım şöyle demişti 5 çocuğumda oruç tutmadım gebelikte ama 6.da tuttum bütün ramazanı. Bu çocuğumun bağışıklığı çk düşük çok hasta oluyor demişti. Bağlantısı varmı bilmiyorum. Velhasıl naçizane bildiklerimi paylaşmak istedim. Yolculukta gebelikte hastalıkta tutmama ruhsatımız var kullanabiliriz.

Back
X