• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Grip oluyorum diye gitmedim sabah doktora sonra belimin ağrısı arttı, karnımda bı acı olmaya başladı normalden bı tuhaf, gittim acile kanama alanı var kesenin üst tarafında dedi çapını söylemedi büyük değil küçükte değil dedi leke sordu yok dedim oda eski olusumlu da olabilir aktif bı durum yok dedi... İçim buruldu yine, öncekiler de hep böyle olmuştu...
Geçmiş olsun diyeyim, geçsin gitsin ins 🤲🏼

Aktif kanama olmadığı için ins korkulacak bi durum yoktur. En iyisini de kendi Dr un bilir. Bolca dinlen. Ya Mübdi ismini tesbihi çek. Pazartesi güzel haberlerle gönlünü ferahlatsın Rabbim 💙

Benim hiç kanama lekelenmem olmadı. Ama dün gece rüyamda bol kanamalı düşük yaptığımı gördüm. Korkular bitmezzzzz.:bicak:

Hepimiz Allah’a emanetiz

Kizlar bugün tam bir hareket hissettim bı balık oynamasi gibiydi önceden şimdi içerden bı şey karnımı burdu sanki değişik ve keskin bı histi zaten dünde çok hareketliydi ama dediğim gibi hafif hafif bir balık geziyomus hissiydi bugün çok şaşırdım çokta mutlu oldum 🥰 ilk çocuk ve bu haftalarda böyle hareket hissiyatı acayip güzel bi duyguymus çok şükür ama 3 gündür bebeğin hareketinin olduğu yerde sadece tek bı bölge hem aciyo hemde sanciyo sebebi nedir acaba

Size de geliyor mu adı ne olacak ben şu ismi çok severim bu olsun bunu koy, bu iyi bu olsun, ben çok seviyorummm yaaa bu olacak adı çok yakışır falan falan bana soran yokda cocugu ortaya dogurucam heralde😏 tabii benim dediğim olur sonunda onLara bakacak değilim de yine de sinir oluyorum herkesin ailesi çocuğu var koysaydiniz o zamn yada doğurup koyun, benim çocuğumla ilgili fikir sıralayıp durmayın yani boş boş işler cevap bile vermiyorum başka birşeyle ilgileniyorum devam ediyorlar konuya 😂😂
İnsanla fikir verebilir ama bu müdahale seviyesi🤦🏻‍♀️ Kızlar siz siz olun karar verdiğiniz ismi koyana kadar kimseye söylemeyin, mutlaka o isimle birilerinin sevmediği uyuz olduğu birileri oluyor isimden soğutuyorlar insanı. En güzeli karar vermedik deyip koyunca söylemek😅

Ah şu testin sonucunu beklerken yaşlandım. Beni gören ne oldu sana diyor ağzımı açsam gözyaşlarım durmuyor. Ve sadece iki gün geçti zaman geçmiyor bana..

Burada da sürekli böyle takılmak istemiyorum, anneler olarak birbirimize destek olup moral vermemiz lazım ama inş güzel haberleri de paylaşıp normale döneceğim ben de..❤️

Kızlar bu konuda tecrübesi olan varsa benimle paylaşabilir mi. İkili tarama testi sonuçlarımıza göre ultrasonda bi sıkıntı yok ama kanda 1:85 down riski çıktı. Şimdi dna testi yapılacak ve iki hafta beklemem lazım. Geçmez bana bu iki hafta😭
Merhabalar benimde riskli çıktı ama detaylı baktırmadım bilmiyorum Allah’a bıraktım aynı durum kızımda da başıma geldi riskli dediler çok çok ağladım zehir oldu hamileliğim bana ama çok sağlıklı hatta çok zeki dünyalar tatlısı kızım doğdu şimdi o tecrübelerime dayanarak umuyorum yine bir sıkıntı çıkmaz ama Allah’a bıraktım ve içim rahat ense kalınlığı burun kemiği riskli sonucu desteklemiyor dedi doktorum içim daha bi rahatladı ama bu testlerde yanılmalar oldukça fazla içini ferah tut inşallah hiçbir sıkıntı yoktur

Kızlar bana da yüzde seksen erkek dedi cinsiyet için fakat plesantam aşağıdaymış biraz 24. Haftaya kadar yukarı çıkarmış güya. İçinizde plesanta sorunu yaşayan varmı bu şekilde
Ben bu hafta gittim ve benimde biraz rahime yakinmis ama degisir yeri bu haftalarda normal bu durum dedi

Merhabalar benimde riskli çıktı ama detaylı baktırmadım bilmiyorum Allah’a bıraktım aynı durum kızımda da başıma geldi riskli dediler çok çok ağladım zehir oldu hamileliğim bana ama çok sağlıklı hatta çok zeki dünyalar tatlısı kızım doğdu şimdi o tecrübelerime dayanarak umuyorum yine bir sıkıntı çıkmaz ama Allah’a bıraktım ve içim rahat ense kalınlığı burun kemiği riskli sonucu desteklemiyor dedi doktorum içim daha bi rahatladı ama bu testlerde yanılmalar oldukça fazla içini ferah tut inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
Çok teşekkür ederim, böyle mesajları okudukça rahatlıyor insan. Benim de ultrason sonuçları temiz ama kana göre riskliymiş böyle olunca oran daha da düşüyormuş. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Back