• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Sudocrem pişik kremi olarak bence en iyisi ıslak mendil olarak ilk ay pamuk ve ılık su ile temizlene bilirse daha iyi olur bence çünkü çok hassas oluyor bebekler ve altı temizlendiği zaman bebeğin ıslak kalmamasına özen gösterilmeli kurulanmali öyle sürülmeli pişik kremi ıslak kaldığı zamanda pisik oluyor.Sampuan en çok önerilen mustela.emzik Philips aventte red pek olmuyor ve biberonda Philips avent anne göğüs akışı gibi olduğu için yani bebeğin göğüsteki gibi çekmesi lazım gazda yapmadığı söyleniyor. Bunları markalari Araştırmanı öneririm
Hepsini not aldım teşekkür ederim 🙏 bakacağım

Kızlar size bir şey sormak istiyorum 10 haftalık hamileyim bazen çok halsiz oluyorum ama dinlenince geçiyor ama bu bikac gündür çok kötüyüm ayakta duramıyorum sanki titriyor vücudum öyle bi his nefes almakta bile zorluk çekiyorum mide bulantilarim çok fazla bu aralar daha da artı hiç birsey yiyemiyorum eşim de ondan olduğunu düşünüyor annem seker hastası acaba seker mi var bende yada tansiyon bilmiyorum ama bu kadar halsizlik normal gelmiyor bana böyle bir şey yasayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım benim İstanbul da kimsem yok dışarıya pek çıkmıyorum. Oğlumda da kullanmadım
Bende çok çıkmıyorum da işte öyle sağlım ocağına giderken, anneme giderken diye düşündüm. Hiç alasımda yok açıkcası. Çok çok uzun kullanılmıyor çünkü

Kızlar size bir şey sormak istiyorum 10 haftalık hamileyim bazen çok halsiz oluyorum ama dinlenince geçiyor ama bu bikac gündür çok kötüyüm ayakta duramıyorum sanki titriyor vücudum öyle bi his nefes almakta bile zorluk çekiyorum mide bulantilarim çok fazla bu aralar daha da artı hiç birsey yiyemiyorum eşim de ondan olduğunu düşünüyor annem seker hastası acaba seker mi var bende yada tansiyon bilmiyorum ama bu kadar halsizlik normal gelmiyor bana böyle bir şey yasayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Canim şuphen varsa test yaptirsana en garanti o olur belki tansiyonun dusuyoda olabilir fazla yiyemedigin icin bende çabuk yoruluyorum şimdiden nefes nefese kaliyorum yolda yururken bile

Merhaba 2 tüp kan mı oluyor tarama dedikleri kaçıncı hafta günde verdin birde ne kadar tuttu
Ben iğneden korktuğum için kaç tüp alındı bakmadım 😄 12. Haftada verdim tam 12 ye girdiğimiz gün verdim kanı. Aslında 10+6 da gittim tam büyüklüğü ölçüm için yeterli değil dedi doktor. Gittiğimde ense kalınlığına baktı. İkili yeterli fetalde yaptırabilirsin kararı sana bırakıyorum dedi. Sıkıntı olmadığı için İkili yaptırdım. 1.500 tl verdik

Canim şuphen varsa test yaptirsana en garanti o olur belki tansiyonun dusuyoda olabilir fazla yiyemedigin icin bende çabuk yoruluyorum şimdiden nefes nefese kaliyorum yolda yururken bile
Bu sefer doktor kontrolüne gidince söyleyecem bi baksınlar bu aralar hiç ayakta bile duramıyorum demir eksikliği ve kansızlık da var ondan mı acaba bilemiyorum

Kızlar merhaba 9. Haftanın içindeyim.. bebeğini seyirme şeklinde hissedn varmi acaba
Ben geçen gün 6 -7 kere damar atar gibi bisey hissettim ama daha çok erken diyorlar bende bilemiyorum sanki bebekti bi daha hissetmedim ama cok tuhaf bi hissti doktorlar bağırsak hareketi falan olabilir diyorlar genelde ama hiç bağırsak hareketine benzemiyordu gerçekten

Back
X