• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Ayyy ne güzel benimki konuşsun diye kendimi yıprattım her kes zamanı var diyorlar bol bol konuşmam lazım etrafta bebek yokki ilk torun
Canim benim kiz 2.5 yaşından sonra konuştu ilk çocuktu 2.ler daha kolay ogreniyormus herseyi oğlumda fark ediyorum şimdiden

Benim de mide rahatsızlığım olduğu için bazı besinler yasak. Dün mesela bir paket cikolata yedim çikolata bana yasak gece midem yandı. Tabii tahin içip hemen kesiyorum ama bulantı yok gibi. İnşallah içerde sağlıklıdır en önemlisi o 🥲😍
Dikkat etmek lazım valla insan yediğine pişman oluyor 🤭

Canim benim kiz 2.5 yaşından sonra konuştu ilk çocuktu 2.ler daha kolay ogreniyormus herseyi oğlumda fark ediyorum şimdiden
Evet genelde öyle oluyor ama işte annelik neden diye hep diyorum kendime gel git parmağıyla göstersin istiyorum şimdilik yok bunlar iyileşsin onunla başlayım yeniden çalışıp göstermeye

Evet genelde öyle oluyor ama işte annelik neden diye hep diyorum kendime gel git parmağıyla göstersin istiyorum şimdilik yok bunlar iyileşsin onunla başlayım yeniden çalışıp göstermeye
Yıpratma kendini canim kizim 14 aylikken yürüdü mesela ona çok takmıştım ama sonuçta yürüdü kendimi üzmekten başka biseye yaramadı konusma desen çok gec oldu ama ona takmamaya söz verdim bi anda pat pat konuştu hiç susmadı 😅🤣

Kızlar mide bulantınız nasıl benim neden arada daha çok bulanıyor bazen hafifliyor bulantım midede boğazda kasılma gibi
Benimde sürekli bulanıyor.istifra öğürme yok şükğr ama dönüyor sürekli. İştahımda yok yemek yerken azalıyor diye yiyorum

İnşallah canım benim tarifsiz bir duygu 🥹 tabi kendi dr olduğu için daha rahat edersiniz bizim Gönül hnm ordaydı. Güzel haberlerinizi bekliyorum 😍
Hiç yaşamadık 🥺 Daha öncekinde kese gördük takibini yaptık ama yolk sac aşamasına kadar gelemedik. Eskiden olsa gün aşırı hatta her gün deli gibi betahcg baktırır habire usg ye girerdim. Şimdi sabır ve tevekkülle bekliyorum. 3 kere betahcg verdim ve ilk usg günümde de 40 günlük olacak inşaAllah (5. Gün emb transfer hesabına göre)

Yıpratma kendini canim kizim 14 aylikken yürüdü mesela ona çok takmıştım ama sonuçta yürüdü kendimi üzmekten başka biseye yaramadı konusma desen çok gec oldu ama ona takmamaya söz verdim bi anda pat pat konuştu hiç susmadı 😅🤣
11 aylık yürümüyor nedense o konuda rahatım ben kendim 13 aylık yürümüşüm ama konuşmasına çok fazla takıyorum İn şa Allah beni çok yormaz🤲🏻

Kızlar progestan verdi mi doktor size benim adet olacak gibi ağrılarım oluyor
Benim ağrılarım devam ediyor normalde geçmişti birkaç gündür geri geldi progestanda bir önceki kürtaj olmuştu Hemde ilk öğrendiğim hafta lekelenmem oldu diye tedbir amaçlı verdi doktor şuan kullanıyorum

Kızlar rüyanızda bebeğinizin erkek ve ya kız olduğunu gören varmı ben gördüm😍ilkte gördüm gerçek oldu hatta doktor cinsiyetini söylerken ne hiss ediyorsun bana dedi ben dedim rüyamda erkek gördüm ondan erkek diyorum öylede oldu☺️
Ben rüyamda kız gördüm ilk cocugumda erkek görmüştüm doğru çıkmıştı bakalm şimdi nasıl olacak :)

Kızlar bu bulantılar vs ne zaman başlıyor benim daha 4 haftalık bitecek 5 e gireceğim ama hiç öyle belirtilerim yok sadece göğsüm sızlıyor sizdeki belirtiler neler

İstanbul hangi yaka saat 10 da gir yeni randevular açılıyor ben ataşehirdeyim Ümraniye ve gözetepeye hergün var randevu rahatlıkla alıyorum Mevsimm34 Mevsimm34

Benimde sürekli bulanıyor.istifra öğürme yok şükğr ama dönüyor sürekli. İştahımda yok yemek yerken azalıyor diye yiyorum
Benimde öyle biraz koku hassasiyeti var inşallah çoğalmaz ya ilk gebeliğimde böyle başlayıp çoğalmıştı 1 haftaya çoğalmazsa bir şey olmaz 🥹

İlk günlere göre nerdeyse yok derece ama iştah sıfır mesela et tavuk asla istemiyorum o zaman bulanıyor
Benimde ilk iştahım komple gitti sonra düzeldi bulantım falan da yoktu şimdi de bulantı başladı az iştah artacak gibi oldum bi ara yiyorum yiyorum yememiş gibi hissediyorum 😁 tuzlu şeyler istiyorum hep midemi tutsun diye herhald e

sabahları öğürme şeklinde oluyor ama istifra ettirmedi şimdiye kadar ama çok bulantım oluyor , özellikle parfüm kokularına karşı hassasiyetim oldu
İnşallah uzun sürmez geçer bir de bende sabahları uyanınca sanki ateşim var gibi yüzümde bi sıcaklıkla uyanıyorum hasta olcak gibi kırgınlık geliyor arada normalde enerjik hissediyorum sizlerin nasıl ?

Benimde ilk iştahım komple gitti sonra düzeldi bulantım falan da yoktu şimdi de bulantı başladı az iştah artacak gibi oldum bi ara yiyorum yiyorum yememiş gibi hissediyorum 😁 tuzlu şeyler istiyorum hep midemi tutsun diye herhald e
Bendede yemek yedikten sonra midem bulanıyor hiç fazlada yemiyorum iştah yokki..tuzlu istiyorum ama bazende çok az tatlı istiyorum tatlıyı yiyorum midem bulanıyor hiç anlamadım🤭

Kızlar bu bulantılar vs ne zaman başlıyor benim daha 4 haftalık bitecek 5 e gireceğim ama hiç öyle belirtilerim yok sadece göğsüm sızlıyor sizdeki belirtiler neler
Bulantılar bu ara hepimizin gündemi. 6+1 benim. Şiddetlendi
Benmde 5+1 gözüktü ama sata göre 6+1 di demekki geç döllenme
Öyledir olsun önenli olan gelişme
Benimde öyle biraz koku hassasiyeti var inşallah çoğalmaz ya ilk gebeliğimde böyle başlayıp çoğalmıştı 1 haftaya çoğalmazsa bir şey olmaz 🥹
Koku değilde iştahımda çok yok. Bulantı geçsin diye yiyorum

Bende hamileliklerim de hep corbaciydim🙄 balik istiyor bunda hep canim bi de portakal😂
Yani gün içinde sürekli midem bulanıyor oğlumda sabah bulantıları oluyordu şuan var ya şey diyorum eşime başka biliyim mi var benim acaba bu kadar bulantı normal değil falan

Back