- 27 Ekim 2023
- 1.843
- 1.709
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #7.261
Sağol canımBebiş ve sen iyi ol gerisi hallolur geçip gidecek merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımBebiş ve sen iyi ol gerisi hallolur geçip gidecek merak etme
Hareketsiz kalmak insanin psikolojisini bozabiliyor birde kanama alani varsa endiseyle insan dahada tuhaf oluyor.cok iyi anliyorum. Gebeligin basinda 2 haftayi wc disinda yataktan kalkmadan gecirmistim bende kanama alanindan.Yaşadım canım yaşadım iki de dusugum var süreci biliyorum malesef bilmeseydim keşke kafamda kırk tilki dönüyor, kırkı da ayrı alem, bende oh mis rahatladım demiştim büyük konusuyoruz heralde ne bileyim, Allah'a emanet ettim bende elimden geleni yapacağım ne yapalim
Çok geçmiş olsun umarım hepimiz sorunsuzca bitiririz şu ayları kanama alanlarında çok korkmayın hemen geçer inşallah çoğu kişide görülebiliyormuşpepsi iyi olacağız ya ötesi yok ne yapalım yaticaz yeter ki iyi olsun yatmaktan kemiklerim ağrıyor batıyor iğneli totomun iki tarafı da dönsem acıyor, düz yatsam acıyor, serum yapilan kolum şişmiş ağrıyor eşime kızdım beş yılda ne hale geldim senin yüzünden diye biraz rahatladim
Yazık zaten olan hep adamlara oluyor kabak onların başına patliyor ben de bazen eşime kızıyorum yok yere var yere demeyip üzülüyorum sonra dapepsi iyi olacağız ya ötesi yok ne yapalım yaticaz yeter ki iyi olsun yatmaktan kemiklerim ağrıyor batıyor iğneli totomun iki tarafı da dönsem acıyor, düz yatsam acıyor, serum yapilan kolum şişmiş ağrıyor eşime kızdım beş yılda ne hale geldim senin yüzünden diye biraz rahatladim
Canım benim uzun zamandır boyun ağrım var. Yani şöyle kızım 1 yasindayken falan başladı..ama ben boyundan kaynaklı olduğunu anlayasiya kadar neler çektim. Kulağıma vuruyordu ağrı. Kulağım ağrıyor diye doktor doktor gezdim. Ne dis doktoru kaldı ne kbbci. Sonra bunun boynumdan kaynaklı olduğunu anladım boynum çok tutuk gibi ağrımaya başladı. En son bunun yastiktan olduğunu anladım. Satın aldığımız yastıklar maalesef böyle yapıyor. Evde ne kadar yastık varsa denedim olmadı. En sonunda yün yastığa geçtim baya rahatladım geçti baya. Şimdi hamileyim diye Dr a gitmedim ama devam ederse bende doktoruma soracağım. Git derse gideceğim. Anlatmak istediğim önce Neyden kaynaklanabilir ona bak. Yastıktan falan değil diyorsan eminsen kesinlikle bekleme git. Benim migren de olunca bir yastık yüzünden ben neler yaşadım.Kızlar 8 haftalıkken boyunum çok ağırdı iki hafta sürdü ağrısı şuanda 13 haftalığım sol kol ağrısı üç gündür sürüyor normalde hamilelerin kalçaya bacağa bele vurur ağrı benim kol ve boyuna mı vurdu acaba doktorum fiziyoterapiste görün dedi
Siz hiç hamilelerde denk geldiniz mi yada sizde oldu mu bu durum
16. Haftaya girdim göbüş de baya büyüdü ama çizgi göremedim halaSelamlar kızlar. Dün farkettim ki göbek deliğimden aşağı doğru kahverengi çizgi belirmiş. Baya da belirgindi şaşırdık baya ben bu çizgi daha geç çıkıyor diye düşünüyordum
Ne güzel Allah razı olsunBende yatiyorum şimdi, kv.m sağolsun iki tencere yemekte göndermiş günlük yaparım diyor sağolsun, yaticam artık
On gündür Oluyor benimde, son dönemde iki el kola hatta basenlere kadar gidiyor ya magnezyuma dayanicaz çok fayda da etmeyecek hayırlı bereketli kandillerGünaydın kızlar hayırlı kandiller benim hamislik durumlarına bir yenisi daha eklendi bir kaç gündür sol elimde parmaklar da uyuşma sıcaklama yaşıyorum gebeyken olabiliyormuş
Ben çok beyaz tenliyim belki bende o yüzden bellidir16. Haftaya girdim göbüş de baya büyüdü ama çizgi göremedim hala
Ben de ben deBen çok beyaz tenliyim belki bende o yüzden bellidir
Canım 15+2 yim . Bulantım tam geçmedi . Normalde gece 2 prilam içiyordum 1 e düşürdüm . Hiç kullanmadım 1 gün inanılmaz yine bulantım oldu . Yalnız değilsin . Ama azalacak inşKızlar 15+3deyim benim mide bulantısı zerre geçmedi ya, bı geçen pazar günü neyi doğru yaptım bilmiyorum gün boyu hiç midem bulanmadı, hatta simarip soğan sarımsak yedimm. Sonra yine başladı, mütemadiyen gün boyu alttan alttan bı mide bulantısı, sizde durumlar nedir?
Anladım çok teşekkür ederim sanada şifa diliyorum :)Yazık zaten olan hep adamlara oluyor kabak onların başına patliyor ben de bazen eşime kızıyorum yok yere var yere demeyip üzülüyorum sonra da
Canım benim uzun zamandır boyun ağrım var. Yani şöyle kızım 1 yasindayken falan başladı..ama ben boyundan kaynaklı olduğunu anlayasiya kadar neler çektim. Kulağıma vuruyordu ağrı. Kulağım ağrıyor diye doktor doktor gezdim. Ne dis doktoru kaldı ne kbbci. Sonra bunun boynumdan kaynaklı olduğunu anladım boynum çok tutuk gibi ağrımaya başladı. En son bunun yastiktan olduğunu anladım. Satın aldığımız yastıklar maalesef böyle yapıyor. Evde ne kadar yastık varsa denedim olmadı. En sonunda yün yastığa geçtim baya rahatladım geçti baya. Şimdi hamileyim diye Dr a gitmedim ama devam ederse bende doktoruma soracağım. Git derse gideceğim. Anlatmak istediğim önce Neyden kaynaklanabilir ona bak. Yastıktan falan değil diyorsan eminsen kesinlikle bekleme git. Benim migren de olunca bir yastık yüzünden ben neler yaşadım.
Kızlar yatakta sağa sola dönerken ya da doğrularken rahim bölgesinde yani göbek deliği ile çatının ortasındaki kısımda ağrı saplanması olan var mı? Sanki o kısım hamlamış gibi olan?
Neden olabilir bebek büyürken bir yer mi yırtıldı acaba içerideBenim acıyor yanlarim da acıyor dönerken biraz yavaş dikkatli hareket ediyorum hızlıca olunca ekstra bı rahatsız ediyor