• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
Kızlar iyi pazarlar başladı mı minik tekmeler? Akvaryuma çarpan japon balığı hissini hissediyor musunuz? 💞 Ben bir şeyler yiyince özellikle fazlalaşıyor.
Yarın işe başlayacağım doktorumun haberi yok 🙈🙈 bu aralar enerjim arttı kendimi iyi hissediyorum 7 hafta yatıştan sonra biraz canlanmam lazım umarım kötü bir şey olmaz.
Su an hele bayağı hissediyor ama ağrılarım da oluyor hareket çoğaldıkça gibi hissediyorum sizde durumlar nasıl 💕

Herkese selam kızlar çarşamba günü kan ve idrar tahlili vermiştim insilün ve kolesterol bir tık yüksek ama detaylıya gidene kadar onu bekliycem. Ama idrar testi baya yüksek sanırım tek kullanımlık saşe verdi bugün kullanıcam ama başına gelen kızlar ne yaptınız bu enfeksiyondan nasıl kurtuldunuz
Valla kurtuldum mu bilmiyorum illet bi şey kaşıklarıma ağrıda yapıyor 3 günlük bi antibiyotik verdi sonra da fitil kullandım şimdi 1 ay geçsin diyor bol su diyor bakalım tekrar bakacak

Evet bir bilene ihtiyacım olacak gibi duruyor insan her şeyi almak istiyor ama gerçekten çok çabuk büyüyorlar kalıyor öyle bende saklamayı düşünüyorum açıkçası ❤️ beşik için ne düşünüyorsunuz
Ben beşik başlangıçta düşünmüyorum oğlum için aldığım minicik bı beşik vardı eskiden olur ya ahşap yaparlar onlara benziyor, altı aya kadar onu kendi odamda kullanıp sonra kendi odasına normal yatak aldım oraya geçirdim, kizimda da başlangıçta onu kullanıp sonra yatağa geçireceğim, beşik konusunda başkası yardim etsin bende yok o konu 😂 benim ilk erkekti bu kız her gördüğümu alaşım geliyor ama kullanılmaz biliyorum o yüzden bikac parça alıp zamana yayacagim kıyafet işini yoksa çok şekerler ya 🥰

Valla kurtuldum mu bilmiyorum illet bi şey kaşıklarıma ağrıda yapıyor 3 günlük bi antibiyotik verdi sonra da fitil kullandım şimdi 1 ay geçsin diyor bol su diyor bakalım tekrar bakacak
Umarım kurtulursunuz biran evvel. Günde 2 litre suyu zorla içiyodum 2,5 3 litre içmeclisin dedi Dr kendimi zorluycam artık. Enfeksiyon en korktuğum şey ve başımdan hiç eksik olmuyo

Herkese selam kızlar çarşamba günü kan ve idrar tahlili vermiştim insilün ve kolesterol bir tık yüksek ama detaylıya gidene kadar onu bekliycem. Ama idrar testi baya yüksek sanırım tek kullanımlık saşe verdi bugün kullanıcam ama başına gelen kızlar ne yaptınız bu enfeksiyondan nasıl kurtuldunuz
Bol sudan başka çaresi yok saseni iç bol bol su iç ne kadar idrar çıkışı olursa o kadar çabuk atılıyor yoksa sıkıntılı, geçmiş olsun inşallah hemen geçer

henüz test sonucum çıkmadı detaylı ultrason baktılar kalp için 23-24. haftada tekrar gideceğim randevu verdiler. biraz böbreklerde büyüme varmış erkek bebeklerde normalmiş takip edeceğiz dedi. bu seferde suyun fazla onu da takip etmemiz lazım dedi. microarray sonucun çıkınca her şey belli olur dedi bakalım yine moral bozuk döndüm işe. birde geldi düştüm merdivenlerde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor sağ salim eve gitseydim inşaallah
Ay çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

Dut kaynatın icin iyi geliyor benimde ilk haftalarda olmuştu bol su ve dut kaynatın ben öyle atlattım çok gecmiş olsun

Beşik konusunda ben park beşikçiyim. Diğer iki çocuğumdada park beşik kullandım nasipse bunada park beşik alıcam. Daha güvenilir geliyor bana uyku sersemi kafasını elini kolunu bacağını çarpsa yumuşak yer zarar vermiyor. Birde şehir dışlarına hep götürdüm katladım taşıdım her yere. Bu yöndende çok konforlu oldu. Gittiğimiz yerde uyuduğunda düştü düşecek korkusu olmadı. Park beşik candır tavsiye ederim 🙃

Kızlar ya tetanoz aşısı oldum dün sabah ama çok kötüyüm kolum kalkmıyor midem bulanıyor vücut ağrım çok fazla ateşim çıktı gece var mı yaptıran aşı böyle olan ?
Geçmiş olsun canım. O aşı çok ağır. Beş doz oldum ben, kolumda her sefer ciddi ağrı yaptı bende. Kıpırdayamayacak kadar. Ben olalı 13 sene oldu. Ateş hatırlayamadım. Siteden arattım. Bende de ateş yapmış o zaman.

Konu Mesajı '2012 Haziran Anneleri Doğurdu'
2012 Haziran Anneleri Doğurdu
Kızlar kızlar detaylı ultrasona eşimi ikna edemiyorummm ne yapacağımı şaşırdım o kadar tedirgin olan insan benden evhamlı olan eşim şimdii detaylı ultrasona karşı eski eşinin 3 tane düşükleri ve 1 tane erken dogum üzerine kaybı olmus hastane konularında çok tecrübe olmasına ragmen birsey olsa müdahale edemezler zaten neden keyfimiz kaçsın diyor bende Allah muhafaza birsey varsa ona göre hazırlıklı oluruz diyorum anlatamıyorum
Ben ilk çocukta da bu hamilelikte de; 2li, 3lü test yaptırmadım. Fetal DNA da. Ama detaylı olmazsa olmazım. Bunlar birbirinin tam alternatifi uygulamalar değil zaten.

Misal taramada down açısından yüksek riskli çıksa bi şey yapamazsın. Bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yani. Evet moralin bozulur. Kalan hamileliğin bedbaht geçer. (Ben ben sebeple bu taramaları yaptırmadım. Çünkü kürtaj düşünemem) Ki tarama testleri de kesin tanı koymaz. Sadece ihtimal bildirir.

Detaylının önemi şu, eğer teşhis alan bi durum olursa organlarla ilgili, doğumun hemen ertesinde müdahale etmek gerektiren ameliyat vb. Varsa öngörülür. Bunların planlaması yapılır.

Esnasında da teşhis alan ve yapılabilecek şeyler olabilir. Misal, bebeği besleyen plesanta damarında çentik teşhis edilir detaylıda. O zaman coraspirin başlanır.

Ben olsam eşimin ağzından girer burnundan çıkar bu ultrasonu yaptırırım 😉

Geçmiş olsun canım. O aşı çok ağır. Beş doz oldum ben, kolumda her sefer ciddi ağrı yaptı bende. Kıpırdayamayacak kadar. Ben olalı 13 sene oldu. Ateş hatırlayamadım. Siteden arattım. Bende de ateş yapmış o zaman.

Konu Mesajı '2012 Haziran Anneleri Doğurdu'
2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Ben ilk çocukta da bu hamilelikte de; 2li, 3lü test yaptırmadım. Fetal DNA da. Ama detaylı olmazsa olmazım. Bunlar birbirinin tam alternatifi uygulamalar değil zaten.

Misal taramada down açısından yüksek riskli çıksa bi şey yapamazsın. Bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yani. Evet moralin bozulur. Kalan hamileliğin bedbaht geçer. (Ben ben sebeple bu taramaları yaptırmadım. Çünkü kürtaj düşünemem) Ki tarama testleri de kesin tanı koymaz. Sadece ihtimal bildirir.

Detaylının önemi şu, eğer teşhis alan bi durum olursa organlarla ilgili, doğumun hemen ertesinde müdahale etmek gerektiren ameliyat vb. Varsa öngörülür. Bunların planlaması yapılır.

Esnasında da teşhis alan ve yapılabilecek şeyler olabilir. Misal, bebeği besleyen plesanta damarında çentik teşhis edilir detaylıda. O zaman coraspirin başlanır.

Ben olsam eşimin ağzından girer burnundan çıkar bu ultrasonu yaptırırım 😉
Lady şu tiyolarından bana da ver lütfen :) yani nasıl bir yol izleyecegimi ilk defa bilmiyorum normalde ikna yetenegim iyidir ;) ama 2 gündür mırın kırın konusuyorum zaten

ayyy ne güzel kurtuluyorsun. benim aktif ama küçük bir alan dedi umarım benimki de durur artık. pasifliğe geçer de her an kanamam mı oldu diye tuvalete koşup tetikte olmam. çok zor böyle :(
Canım benim 1.5 ay kanamam olmustunyatmıstım sadece sonra geçti korkma çoğunda bir şey olmuyor sakin ol bol bol yat

Beşik konusunda ben park beşikçiyim. Diğer iki çocuğumdada park beşik kullandım nasipse bunada park beşik alıcam. Daha güvenilir geliyor bana uyku sersemi kafasını elini kolunu bacağını çarpsa yumuşak yer zarar vermiyor. Birde şehir dışlarına hep götürdüm katladım taşıdım her yere. Bu yöndende çok konforlu oldu. Gittiğimiz yerde uyuduğunda düştü düşecek korkusu olmadı. Park beşik candır tavsiye ederim 🙃
Ben de kızımı onunla büyüttüm. Ebatları da çok büyüktü. 3 yaşını doldurana kadar onda yattı. Hem güvenli hem sağlam. Bebek için tehlikesi yok. Kendi girip çıkıyor..

Filesi sayesinde içinde bebeği uzaktan görmek avantaj. Pratik ve hafif. Yatak odasından salona tasıdım. Tek başıma kolay kurdum kaldırdım.

Tatilde asla otelin yatağını kullanmadım. Her sefer attım arabaya yanımda götürdüm.

Kardeşim özenerek özel ahşap büyüyebilen beşik yatak aldı. 6 ay dolmadan pak yatağa döndü 😂

Arkadaşımın nişanına gelmiştik küçük çocuklardan biri yanıma gelip karnında bebek mi var diye sordu ahahah 😀😀 evet kızlar benim göbüş artık belli. Ben elendim 😀
Geçen yorum yapamadım. Gayet çıkmış göbüşün 😍 kendin de zayıf olunca epey belli. ☺️

Kızlar ya tetanoz aşısı oldum dün sabah ama çok kötüyüm kolum kalkmıyor midem bulanıyor vücut ağrım çok fazla ateşim çıktı gece var mı yaptıran aşı böyle olan ?
Ben daha olmadım pazartesi günü gidip olacağım ama ilk gebeliğimde sadece kol ağrım vardı ve ateş olabilir dedi hemşire ama bende olmadı ateş ama diğeri belirtiler söylenmedi hiç olmadı da
Geçmiş olsun canım 💐

Back
X