• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Kızlar bebeğim 3 aylık tesadüfen gördüm pişik için öneri sorulmuş. Kesinlikle bepanthol pişik önleyici krem. Gerçekten çok memnun kaldım. Bir ara unuttum baya zaman geçti baktım pişik olacak bebeğim kremi sürdüm kesti. Öneri sadece
Maksat yardımcı olmak :))
Bende oğlum da kullanmıştım çok memnun kalmıştım

Kizlar Bu kan testlerini istedi Doktor şehir hastanesinin Aile hekimliğini bölümüne randevu aldim pazartesi norml kadin doğuma randevu bulamadim Hepsini Devlet Hastanesi Yapiyor mu Birde orda kagida bakmadim eve gelince baktim D vitamini yazmiyor burda ekstra sôylemem gerekirmi yaptirdiğim yere 🥰🥰♥️♥️Teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• 17402438160646599161280944056852.webp
    17402438160646599161280944056852.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ben dün kontrole gittim ikili tarama yapıldı.ense kalınlığı 1.7 çıktı.doktor tam sınırda dedi.kan sonucuna da bakalım dedi.yaptiran arkadaşlarim sizin kaç çıktı? Ben biraz tırstım ya ,bir hafta sonra çıkacakmış kan sonucu😑

Kızlar ben dün kontrole gittim ikili tarama yapıldı.ense kalınlığı 1.7 çıktı.doktor tam sınırda dedi.kan sonucuna da bakalım dedi.yaptiran arkadaşlarim sizin kaç çıktı? Ben biraz tırstım ya ,bir hafta sonra çıkacakmış kan sonucu😑
Hep doktorlar der ya bu yapılan testler kesin tanı değil. O yüzden kalbini rahat tut kesin olmayan bir durum olabilir inşallah kan testin de iyi gelir

Lütfen kalbini ferah tut . Doktorlar bu şekilde söylemleri rahatça söylüyorlar nedense 🤨 Stres sana ve bebeğine bu dönemde daha zararlı.

Back
X