Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    84
arkadaşlar gece uyku sorunu yaşıyor musunuz? 16. haftadayım uykusuzluk için çok erken değil mi? Ben bir gece rahat uyuyorsan bir gece dönmekten uyuyamıyorum bir öneriniz var mı
Ben 15.haftadym bende öyleyim gece uyku haram oldu bana
BEbek solumda muhtemln surekli sağa yatiyorum sola yatinca agrim oluyo bisey batiyor taş gibi.😐

arkadaşlar gece uyku sorunu yaşıyor musunuz? 16. haftadayım uykusuzluk için çok erken değil mi? Ben bir gece rahat uyuyorsan bir gece dönmekten uyuyamıyorum bir öneriniz var mı
Ben de çok rahatsızım yeni yatak aldık uyuyamıyorum diye yataktan sandım ama bu yeni yatakta da aynıyım dayak yemiş gibi kalıyorum.. gece sağa sola dönmekte beni çok yoruyor:( ben rahatlatan bir şey keşfedersem yazarım..
Ama uykusuzluk yaşıyorsan yatmadan yarım saat önce papatya çayı ya da hamileler için karışık çay satılıyor ondan içebilirsin uykun derinleşir

Hazimsizlik mu uykusuzluğun sebebi akşam şişkinliği mi bilemiyorum. Akşam aç kalmayı denedim tesadüfi mi bilmem rahat uyudum zaten hafif yiyorum aslında ama. Bazı akşamlar aşırı şişkinlik karnımda gerginlik hissediyorum bir de o zamanlar da uyumak çok zor.

Kızlar günayydıın ❤️ aile hekimliği gebelik takibinde 18.haftamda kan ve idrar tahlili istedi. Kadın doğumcum daha bir şey istemiyor ama sizden istendi mi
Aslında 20. Haftada isteniyor ama benimki de kadın doğumcunuz bu kan tahliline bakarsa ben edevletten bakarım haber vermeniz yeterli dedi. 2 kez kan vermek zorunda kalmamak için isterseniz normal hastanenizde yaptirin. Aile hekimine kan tahlilini yaptırdım diye haber verirsiniz

Back
X