2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Her dk kalp atışı dinlemek de panik atak yapar insanda canım aman boşver bende de bulantı falan yok çok şükür. Hatta arada enerji geliyor koşup zıplayasım geliyor nazar değdirmeyelim kendimize şubata marta ulaşalım da hayırlısıyla. Günü dolsun tam zamanında sağlıkla doğsunlar inşallah

Hahahhaha yetişkinle çalışıyorum ben ama yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman tabikiii

Görmen önemli kalp atışını. Ses bikaç güne duyulur gözün aydın

Bu gidişle zorunlu sma taramasına getireceksin çocuk doğduktan sonra sma taraması yapsa ne olacak önemli olan evlenme sırasında test yapmalısın ki böyle bir risk varsa ona göre önlem alsın insanlar..

Benim ki 9 yaşında canım en başından beri biliyor şimdilik çok hevesli, ama arkadaşları çok etkiliyor okulda henüz kardeş haberi yokken arkadaşları kardeşinin olması çok kötü vs diyormuş bana sürekli bunları söylüyor bu ara bakalım ne olacak

tamamen döllenmeyle alakalıdır diye düşünüyorum ben 4+6 da karından göremedim vajinadan gördüm böyle geç görenlerde vardır diye biliyorum doktorunuz ne dedi bu duruma peki
Bişey demedi 10 gün sonra gel kalbini duymak zorundayız diyince korktum bende .5+1 de vajinal gördük daha küçük olduğu için normal dedi 5+6 da da vajinal gördük karından gözükmedi bişey demedi

Ay inşallah benimde öyle olur kalp atışını duyarız

Kızlar 1 haftadır canım nasıl ayva istiyor anlatamam size yemek yiyemitorım su bile içemiyorum bulantılarımdan heryere baktık bulamadı eşim hiçbir manavda markette yok malum ekim kasım gibi oluyor mevsimi değil ama deli gibi ayva istiyor sadece canım neyseki tropikal diye bir site var serada yetiştiriyorlar orada bulduk sipariş verdik en sonunda hayır neden ayva istiyorum bilmiyorum aksine zaten ağzıma bir lokma bişi koyamıyorum bulantılarımdan… yeter diye bağırmak istiyorum artık

Nipt+ ile Fatal DNA arasında fark var mı ? Yaptırmayı düşünüyor musun ? Ben çok kararsız kaldım. Eğer fatal DNA yaptırırsan ikili üçlü tarama yaptırmana gerek yok dedi hoca.
Ben yaptırmıycam hayırlısı Allah'tan güzel düşünelim güzel olsun yaşım 35 sizin kaçtı

Nipt+ ile Fatal DNA arasında fark var mı ? Yaptırmayı düşünüyor musun ? Ben çok kararsız kaldım. Eğer fatal DNA yaptırırsan ikili üçlü tarama yaptırmana gerek yok dedi hoca.
Nipt + testi yapan şirket adı canım fetal dna hepsi nipt nify vs diyorlar hepsi aynı yani. Ben doktoruma soracağım öncelikle o da 10. Haftada kontrolüm bakalım daha konuşmadım o zaman konuşurum diye düşünüyorum zaten 10.haftadan sora fetal dna yapılıyormuş doğru sonuç vermesi açısından

Kızlar ne olur bişey söyleyin 5.5 haftalıkta karından görünmemesi vajinal den kese gözükmesi normalmi
Canim kprkma bnde ayni 5+5 de gittim vajinal görmüştü. 6+1 de karindan gördü kalp atisini da duyduk. Haftalar bir karisik benim normalde 6+5 olmasi gerwkirken 6+1 cikmisti sanirim vajinal ve göbekten ultrasonda hafta ölçümü değişiyor bilemedim.
Bnim eşim martta verdi saglik ocagina teee mayis mi ne sonuç cikti. Negatif se sma ile bir bağ bulunmamış demek.

Ay inşallah canım Bana da bir ferahlık geldi şimdi.. Sağlıkla gelsinler amiinn
Teşekkürler Oğlum baya biliyor zamanı falan aslında. Tabi hafta hafta soracağına eminim, o ayrı da Biz bile zor sabrediyoruz çünkü Kendi doğum hikayesini, süreçleri falan da biliyor. İlla ki ve mecburen sabredecektir, heyecanla.. ama şu ilk 3 ay riski beni endişelendiriyor. Bir de dediğim gibi önce ona söylemek istiyoruz. Karın büyüyene kadar beklersek annemler beni topa tutar Yine de bekleyebileceğimiz kadar bekler, 8+'larda ya da 10+'larda söyleriz sanıyorum Allah izin verirse inşallah..
E siz söyliyim mi diyordunuz, söylediniz mi :)

Hahahah Yerim minikk :) Büyük anlayışlı olur sanırım. Ne güzel, istiyormuş da Küçük riskliymiş ama evet Biz de 10+'lara kadar beklersek kardır :) Hepimizin güzel bir hikayesi olur inşallah

Arkadaşları ne söylerse söylesin önemli olan sizin yaklasiminiz kardeşler arasında kıskançlık ortami oluşturmamak, büyük çocuğa kardesiyle ilgili cok fazla sorumluluk yuklememek gerekli. Kardeş sevilir ya her türlü, hicbir endişeniz olmasın bence

İş arkadaşlarıma söyledim dayanamadım zaten ruh gibi geziyorum ortalıkta anlamamak imkansız ailelere yüz yüze haftaya insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…