• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Kızlar d vitamini konuşulmuş. Doktorum bana Devit vermişti 9 damla ekmeğe vs sıkıp kullanılıyordu dolayısıyla zor geliyordu bana ve sürekli kullanmayı unutuyordum. Ocean fısfıs d vitaminine geçtim o çoook rahat aklınızda olsun, 1 damla fıs şeklinde ağzınıza sıkıyorsunuz o kadar.

Kızlar Trendyol’da Katia & Bony markasında havlu taytlar 3’te 1 fiyatına düşmüş. Kuponla 99 TL’ye geliyor. Bir influencer’da görmüştüm. Boyu uzun bile gelse kıvırıp patikle, çorapla giydirdiğini söylemişti. Ben 2 tane aldım
Şuraya da link bırakayım
İlgilisine 🙋🏽‍♀️

Kızlar doktoru d vitamini olarak D-Colefor veren var mı aranızda? Günde 1 diye yazmış reçeteye, ama eczacı kullanımında haftada en fazla 2 diye olduğunu söyledi. Siz nasıl içiyorsunuz?
Yanlış yazılmış sakın gunde 1 kullanma böbrekleri mahveder ben çok kullandim o ilacı aşırı düşükse haftada iki ile başlanıyor sonra haftada 1 e düşürüyor doktor çünkü fazla d vitamini böbreklere zarar verir dozunda kullanmak lazım

Kızlar Trendyol’da Katia & Bony markasında havlu taytlar 3’te 1 fiyatına düşmüş. Kuponla 99 TL’ye geliyor. Bir influencer’da görmüştüm. Boyu uzun bile gelse kıvırıp patikle, çorapla giydirdiğini söylemişti. Ben 2 tane aldım
Şuraya da link bırakayım
İlgilisine 🙋🏽‍♀️
Ben okula giden kızımda o tatları kullanıyorum ama bebek için de mi var fazla sıkmaz mı onlar

Kızlar d vitamini konuşulmuş. Doktorum bana Devit vermişti 9 damla ekmeğe vs sıkıp kullanılıyordu dolayısıyla zor geliyordu bana ve sürekli kullanmayı unutuyordum. Ocean fısfıs d vitaminine geçtim o çoook rahat aklınızda olsun, 1 damla fıs şeklinde ağzınıza sıkıyorsunuz o kadar.
Hamilelikte önce ocean 1000lik kullanıyordum ama onların düşük geliyor galiba. Doktora da birkaç kere sordum elimde var kullanmayım mı diye hem de temiz içerikli diye. Kendi bildiğini verdi umursamadı bile 🙈

Hamilelikte önce ocean 1000lik kullanıyordum ama onların düşük geliyor galiba. Doktora da birkaç kere sordum elimde var kullanmayım mı diye hem de temiz içerikli diye. Kendi bildiğini verdi umursamadı bile 🙈
Gerçekten mi ben sormadan kullanmaya başladom ya kullanmasam mı? 1000lik epey yüksek aslında onu kullanıyorım bende

Gerçekten mi ben sormadan kullanmaya başladom ya kullanmasam mı? 1000lik epey yüksek aslında onu kullanıyorım bende
1 ayı geçkindir kullanıyorum damla şeklinde verdiği var.D-Rise ismi 15.000 ünite 3 damla şeklinde her gün dedi. Ocean 1.000 ünite 3 damla (1fıs).. Ona göre oranlama yapıyorlar sanırım. Ben çok detayı bilmiyorum ama doktorların verdikleri üniteye göre ihtiyaç dahilinde damla sayısı veriyorlar sanırım.

Kızlar dudağımda uçuk, dilimde ağız içinde filan da yaralar çıktı. Aslında multivitamin kullanıyorum ama yetersiz mi geliyor acaba. Yapabileceğim bir şey tavsiyeniz var mı?
Bana aynı durumda doktorum bir krem önermişti. Siz de bir danışın isterseniz

Yanlış yazılmış sakın gunde 1 kullanma böbrekleri mahveder ben çok kullandim o ilacı aşırı düşükse haftada iki ile başlanıyor sonra haftada 1 e düşürüyor doktor çünkü fazla d vitamini böbreklere zarar verir dozunda kullanmak lazım
Tamam çok teşekkür ederim o şekilde yapayım ben de.

Kızlar hamilelikte saçlar gürleşir felan derlerdi benim saçlarım dökülüyor aksine sizde nasıl durum
Hiç duymadım bunu.. Doğumdan sonra dehşet derece saçlarım döküldüğü için ilk hamilelik zamanlarındaki dökülmeleri hatırlamıyorum 😂

Yaa
Hiç duymadım bunu.. Doğumdan sonra dehşet derece saçlarım döküldüğü için ilk hamilelik zamanlarındaki dökülmeleri hatırlamıyorum 😂
bende hamilelik uygulamasında bile saçlarımız gürleşir rengi koyulaşır yazıyordu doğum sonrası çok döküldüğünü de biliyorum benim hem şimdi hem o zaman dökülürse kel kalırım😅

Kızlar hamilelikte saçlar gürleşir felan derlerdi benim saçlarım dökülüyor aksine sizde nasıl durum
O bence bu dönemde çok vitamin takviyesi aldığımız için tırnaklar saçlar güçleniyor deniyor, yoksa vitamin yeterli gelmezse bebek hepsini emdiği için saç da dökülür, dişlerimiz de sallanır...

O bence bu dönemde çok vitamin takviyesi aldığımız için tırnaklar saçlar güçleniyor deniyor, yoksa vitamin yeterli gelmezse bebek hepsini emdiği için saç da dökülür, dişlerimiz de sallanır...
Benim halen daha yetersiz demekki tırnaklarım da kırılıyor , sağlıklı olsunlarda kökü bizde çıkar inşallah yeniden😅☺️

Back