- 24 Ocak 2025
- 7
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi topraktonlari
- #2.481
Kızlar 7+1 deyim aşırı mide bulantım var bu normal mi? Özellikle et ürünleri yeyince boğazım ve midem inanılmaz yanıyor. Kusma yok ama bulantı fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azda olsa insan rahatlıyor evet.Benimde bu gün çok şiddetli bulantılarım var resmen hiçbir şey istemiyorumTeşekkür ederim artık biraz daha rahatım
Biraz ağrım var o yüzden gittim paracetamol verdi kas ağrısı olabilir dedi
Bende öyleyim sen yine yiyorsun ben yesem kusarım kesinlikleKızlar 7+1 deyim aşırı mide bulantım var bu normal mi? Özellikle et ürünleri yeyince boğazım ve midem inanılmaz yanıyor. Kusma yok ama bulantı fena
İnşallah canim hayirli haberlerle gelKızlar Allah'a çok şükür yarın sabaha randevu buldum yarın çok şükür ilk kontrole gidecem inşallah keseyi görürüm
İnşallah canım yarın 5+5 olacakİnşallah canim hayirli haberlerle gel
İlk gebeliğimde koku hassasiyeti az vardı ama bulantı,istahsızlık hiçbirsey yaşamamıştım ama şimdi tüm belirtileri yoğun bir şekilde yaşıyorum Bulantı,halsizlik,uyku hali ,koku hassasiyeti doktor 10. Haftadan hafifler dedi.Bulantı için hap verdi ve haftasonu serum taktı 10. Haftaya daha 3 hafta var inş çabucak geçerKızlar bu bulantılar vs ne zaman başlıyor benim daha 4 haftalık bitecek 5 e gireceğim ama hiç öyle belirtilerim yok sadece göğsüm sızlıyor sizdeki belirtiler neler
İnşallah canım teşekkür ederim.Çok üzüldüm ilk gebeliğin için neyseki smdi tekrar bir bebek geliyor inanıyorum bu sağlıklı olacak ne kadar Türkiye’de kalacaksın hcg bakmak için şanslısın yaa iyi denk gelmiş yurtdışı bakmıyor ben hala hcg baktırmadım kaç olduğunu bilmiyorkm doktora sorup bir şey istenmiyor.. orada rahatça her şeyini yaparsın
Adet sancısı değilde gaz sancısı oluyor baya, bel ağrısı bendede arada geçiyor ama bu gün kendini belli ettiKizlar sizdede ara ara bel agrisi oluyor mu adet sancisina benzer bugun bnde varda merak ettim
Bende 6+3 üm bulantım hiç geçmiyor. doktorum ne olur ne olmaz diye ilaç verdi sanırım kullanıcam. gece uykudan uyanıyorum bulanıyor, sabah kalkıyorum bulanıyor, kahvltı yapıyorum bulanıyor. yani unutmadıysam kızımda böyle olmamıştı sankiKızlar 7+1 deyim aşırı mide bulantım var bu normal mi? Özellikle et ürünleri yeyince boğazım ve midem inanılmaz yanıyor. Kusma yok ama bulantı fena
Evet kalabilirsen kal ama sonra uçakta Sıkıntı yaşama çok uzatma tatili vitaminlerine hormonlarına da baktır, bana bakmadı doktor. Hausartza gittim lütfen siz bakın hiç halim yok Gynäkologe bakmıyor dedim. 2 hafta sonra kan gel kan alalım dedi ondada sadece ferritin tiroit bakacakmış. Parasını öderim dememe rağmen yapmıyorlar süründürüyorlar resmen. Kafama göre vitamin aldım şimdilik ama halsizlikten işlerimi yapamıyorum . Doktor bana iyi görünüyorsun gerek yok dedi bakmıyor gerçekten çok sinirlerimi bozdu. Doktor bulamadığım için aynı kişiden devam edeceğim. Dün acile gittim ağrım var diye her şey iyi mi baksın diye ondada 5 saat acilde bekledim iyice yoruldum bir de 10 aylık bebeğim onunla bu şekilde yoruluyoruz yani ne diyeyim bu sistem değişmeli ama imkansız işte. Neyse baya uzun yazdım canım sen umarım iyi bir doktor bulursun çok rahat edersin inşallahİnşallah canım teşekkür ederim.
Evet yurtdışında ben zorla 1 kere baktırabildim yüz kere isteyip söyleyerek. Bi de tabi ücreti de yüksekmiş sonrasında 2 günde 1 yaptıramamıştım doktorum da zaten keseyi gördükten sonra gerek yok filan deyip geçmişti.
Valla dönüş biletimi almadım dahaca eşim dün gece döndü sanırım en az 3 hafta 1 ay kalırım gibi gözüküyor. yarın bakacağım hastane işlerine artık
Oyy kıyamam yaa.. çok zor.. doktorun verdiği ilacı kullan bence belki iyi gelir gelmezse tekrar gidip sorarsın başka bir yöntemBende 6+3 üm bulantım hiç geçmiyor. doktorum ne olur ne olmaz diye ilaç verdi sanırım kullanıcam. gece uykudan uyanıyorum bulanıyor, sabah kalkıyorum bulanıyor, kahvltı yapıyorum bulanıyor. yani unutmadıysam kızımda böyle olmamıştı sanki
çok mu kafaya takıyoruz ondan mı oluyor anlamadım
sabahları dişlerimi fırçalayamıyorum mesela öğürmekten
valla ne bileyim, çok ilaç kullanma taraftarı değilim zenfecil bal denicem. olmazsa kullanıcam. zorluyor çünküOyy kıyamam yaa.. çok zor.. doktorun verdiği ilacı kullan bence belki iyi gelir gelmezse tekrar gidip sorarsın başka bir yöntem
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)Arkadaşlar biz de şimdi doktordan geldik kalp sesini duyduk. 7. Haftadayım doktorumuz 12. Haftada ense burun bakmak için çağırdı.
Biz şu an deprem bölgesinde bir ilçede yaşıyoruz. Devlet hastanesine gidiyorum. Hocamız iyi sağolsun, küçük bir yer olduğu için hemen sıra geliyor o bakımdan iyi. Ama başka bir şehirdeki özel bir hastanede de doktora görünmek istiyorum. Hangi haftada gitmek daha mantıklı olur?
1,5 saat yol gideceğiz gittiğimize değsin gelişimle alakalı bir şeyler görelim istiyorum. Benim gibi 2 doktor ile bu süreci devam ettirecek olan var mı?
Allah kolaylık versin hepimize. benim kontrolüme daha 2 hafta var. inşallah çok zorlanmamBende 6+3 üm bulantım hiç geçmiyor. doktorum ne olur ne olmaz diye ilaç verdi sanırım kullanıcam. gece uykudan uyanıyorum bulanıyor, sabah kalkıyorum bulanıyor, kahvltı yapıyorum bulanıyor. yani unutmadıysam kızımda böyle olmamıştı sanki
çok mu kafaya takıyoruz ondan mı oluyor anlamadım
sabahları dişlerimi fırçalayamıyorum mesela öğürmekten
Artık uçak içi basınç işleri eskisi gibi değil diyolar, kuzenimin eşi tüp bebek yaptırıp uçakla gitmişti, ki çoğu insan öyle şu anda. Çok da fazla endişelenip ince düşünüp strese girmek istemiyorum açıkcası.Evet kalabilirsen kal ama sonra uçakta Sıkıntı yaşama çok uzatma tatili vitaminlerine hormonlarına da baktır, bana bakmadı doktor. Hausartza gittim lütfen siz bakın hiç halim yok Gynäkologe bakmıyor dedim. 2 hafta sonra kan gel kan alalım dedi ondada sadece ferritin tiroit bakacakmış. Parasını öderim dememe rağmen yapmıyorlar süründürüyorlar resmen. Kafama göre vitamin aldım şimdilik ama halsizlikten işlerimi yapamıyorum . Doktor bana iyi görünüyorsun gerek yok dedi bakmıyor gerçekten çok sinirlerimi bozdu. Doktor bulamadığım için aynı kişiden devam edeceğim. Dün acile gittim ağrım var diye her şey iyi mi baksın diye ondada 5 saat acilde bekledim iyice yoruldum bir de 10 aylık bebeğim onunla bu şekilde yoruluyoruz yani ne diyeyim bu sistem değişmeli ama imkansız işte. Neyse baya uzun yazdım canım sen umarım iyi bir doktor bulursun çok rahat edersin inşallah