• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
@zakkum06 @Eylulde_gel @cetty Woodys Woodys
Kızlar günaydın yorgunluktan yeni yazıyorum.. saatlerce bekletti acil sonra bu kanama neden oluyor anlamadım dedi 🥲 ama bebeğim iyi hareket ediyordu o yüzden çok mutlu oldum. İlaçta vermedi doktor:( ben kendim evde Protestan vardı onu içtim gece kendi kendime tedavi oluyorum yani doktor ne anladı ne de ilaç yazdı. Boş yere saatlerce yoruldum
Çok şükür bebeğin iyi 🙏🏻 geçmiş olsun . Sen önlemini almışsın iyi olmuş ama doktorunla da iletişime geç muhakkak dinlen stres yapma .geçiçi bir şeydir önemli birsey olsaydı muhakkak görürdü ultrasonda belki idrar yolu enfeksiyonun var

Çok şükür bebeğin iyi 🙏🏻 geçmiş olsun . Sen önlemini almışsın iyi olmuş ama doktorunla da iletişime geç muhakkak dinlen stres yapma .geçiçi bir şeydir önemli birsey olsaydı muhakkak görürdü ultrasonda belki idrar yolu enfeksiyonun var
İdrarım temiz hiçbir şey çıkmadı ancak belim ağrıyor hala da kanama geliyor kimsenin ilgilendiği yok canım çok sıkkın

Acilde bana da aynı durumu yaşattılar hatta düşüyorsa yapacak bişey yok git eve yat bekle gibi saçma salak bir cümle bile kurdular.nacizane tavsiyem kendi doktorun ile iletişime geç.ben kendi doktorumla konustugumda hastaneye yatisimi yapmisti ve tedaviye başladı progestan igneler falan.megerse benimki idrar yolu enfeksiyonundan olmuş tahlillerin sonucunda belli olmuştu.kalbini ferah tut , sakın moralini bozma ,progestana devam et bence.
Ya ne kadar üzücü.. Kendi kafama göre Protestan alıyorum umarım zarar vermiyorumdur, nasıl kullanayım peki günde 1 ya da 2 ? Siz nasıl kullandınız

Kıyamam yaa neyse ki sen önlemini almışsın canim bebegin saglikliysa bi sknti yoktur bende kızımda ufak bi kanamam olmuştu ama benimde neden olduğu belli değildi önlem amaçlı 1 hafta progestan kullanmistim
Progestanı nasıl kullandın ben dün gece bir tane içtim yine gece mi içeyim yoksa günde iki tane mi içeyim? Bir zararı olur mu acaba 3 ayı geçince kullanmayın yazıyor bazı yerlerde ama doktor hiçbir şey vermediği için boş boş beklemek canımı sıkıyor bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Resmen düşse bile umurlarında değil

Merhaba kızlar bayadır giremedim ben de. Bebişin cinsiyetini öğrendik dün partimiz vardı. Oğluşum olacak 💙💙 Allah gönlüme göre verdi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz :)
Liste için de tekrar yazabilirim
Yaş 27
İlk Bebek
SAT 28.11.2024
Kese 5+0
Kalp atışı 6+4
Tahmini doğum 04.09.2025

Progestanı nasıl kullandın ben dün gece bir tane içtim yine gece mi içeyim yoksa günde iki tane mi içeyim? Bir zararı olur mu acaba 3 ayı geçince kullanmayın yazıyor bazı yerlerde ama doktor hiçbir şey vermediği için boş boş beklemek canımı sıkıyor bebeğimi kaybetmek istemiyorum. Resmen düşse bile umurlarında değil
Progestan 7. Aya kadar kullanılabiliyor içiniz rahat olsun. Benim kanamam olduğu günlerde günde 3 kez aldım 200 mg olanı, şimdi sabah akşam olmak üzere 2 kere alıyorum. 12. Haftadayım. bebeğiniz iyiyse içinizi ferah tutun tuvalet hariç kalkmadan dinlenin kanama geçene kadar bana 20 gün rapor verdi doktorum günlerdir yatıyorum kanamam bitti şimdi ama hala dinleniyorum içeride kanama alanı var çünkü. Siz yurtdışındasınız diye biliyorum umarım en kısa zamanda kadın doğum doktoruna ya da ebenize ulaşırsınız eminim onlar da sizi yönlendirecektir. Allah yardımcınız olsun.

Ya ne kadar üzücü.. Kendi kafama göre Protestan alıyorum umarım zarar vermiyorumdur, nasıl kullanayım peki günde 1 ya da 2 ? Siz nasıl kullandınız
Benim kanamam durmasina ragmen doktor hale devam ediyor progestana gunde 3 iciyorum.16. haftada kullanmayi birakiriz garanti olsun dedii

Progestan 7. Aya kadar kullanılabiliyor içiniz rahat olsun. Benim kanamam olduğu günlerde günde 3 kez aldım 200 mg olanı, şimdi sabah akşam olmak üzere 2 kere alıyorum. 12. Haftadayım. bebeğiniz iyiyse içinizi ferah tutun tuvalet hariç kalkmadan dinlenin kanama geçene kadar bana 20 gün rapor verdi doktorum günlerdir yatıyorum kanamam bitti şimdi ama hala dinleniyorum içeride kanama alanı var çünkü. Siz yurtdışındasınız diye biliyorum umarım en kısa zamanda kadın doğum doktoruna ya da ebenize ulaşırsınız eminim onlar da sizi yönlendirecektir. Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim ben de 3 kere alayım o zaman. Doktora yazdım da ondan da pek umudum yok ilgileneceğinden. Size çok teşekkür ederim bu ilaç belki bana da iyi gelir tek umudum o iyiki önceden almışım 🙏🙏

Canim ben 1 tane alıyordum ama skntili bi durum olsa doktor öylece birakmazdi seni korkma içini ferah tut bebegin seninle🙏

Merhaba kızlar bayadır giremedim ben de. Bebişin cinsiyetini öğrendik dün partimiz vardı. Oğluşum olacak 💙💙 Allah gönlüme göre verdi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz :)
Liste için de tekrar yazabilirim
Yaş 27
İlk Bebek
SAT 28.11.2024
Kese 5+0
Kalp atışı 6+4
Tahmini doğum 04.09.2025
Merhaba canim maşallah🤗🌸Tebrik ederim merak ettim en çok tatlimi aşermiştiniz ekşi mi oğlunuzu sağlikcakla büyütün🤗🌸

İdrarım temiz hiçbir şey çıkmadı ancak belim ağrıyor hala da kanama geliyor kimsenin ilgilendiği yok canım çok sıkkın
Nasıl oldun canım ya, yeni okudum. Baya kanamamıydı yoksa kahverengi miydi. Hangi kalab giden bi şey olabilir mi acaba öyle olabiliyormuş ya. Ağrın var mı bide
Sen yinede yat dinlen inşallah geçer

Nasıl oldun canım ya, yeni okudum. Baya kanamamıydı yoksa kahverengi miydi. Hangi kalab giden bi şey olabilir mi acaba öyle olabiliyormuş ya. Ağrın var mı bide
Sen yinede yat dinlen inşallah geçer
Teşekkür ederim 🥲 afedersiniz ıslaklık hissettim tuvalete gittim kırmızı ve regl olmuşum gibiydi baya fazlaydı sonra temizlendikçe gelmeye devam etti böyle bir kanamayı görememek ne bileyim :( nereden geliyor bilmiyorum dedi. Bari iğne ilaç vs verseydi onu da yapmadı. Ben kendime daha önce progestan almıştım bir kere içtim buradaki arkadaşlar 3 kere içiyormuş öyle yapacağım bu bir hafta.. bel ağrım var ama kanama dünki gibi değil kırmızı su gibi geliyor 3,4 saatte bir ..

Back
X