- 19 Eylül 2024
- 874
- 884
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende nexus aldım yenidoğanda kullanılıyor diye biliyorum yorumlarda vs öyle gördüm. Kullanım kılavuzunda o yazı gözümden kaçmış olmalı görmedim çünkü. E bebek işareti de var cihazdaKızlar selam, nexus ates ölçer alan arkadaşlar vardı, ben de geçen gün indirimden aldım hem kulak hem vücut ölçümü yapması hoşuma gitti ama eve geldiğimde içindeki kullanım kılavuzunda 0-3 ay için uygun değildir gibi bir yazı okudum. Yenidoğan döneminde kulaktan daha doğru sonuç veriyormuş diye tercih etmiştim. Yanlış mı aldim acaba?kafam hep durgun bu aralar
Çevremde hiç yok canım, sende hiç stres yapma bol bol dinlen ayakta hiç durma. Benimde plsenta aşağıda bebeği de hep aşağıda hissediyorum çok ayakta durmuyorum sende kendine dikkat etKızlar merhaba, ben 29. Hafta içerisindeyim. Son iki gidişimde de bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktorum zaten en başından beri kesem hep aşağıdaydı progestan iğneler ve haplar kullandım. Simdi de kortizonlu ciğer geliştirici iğne vurdurdu 4 tane. Erken doğum olabilir diye. Ben de bebeği hep aşağıda hiisediyorum bazen göbeğim sertleşiyor bebek bi yerde toplanıyor sancım geliyo başına gelen var mı? Ya da birden fazla gebelik yaşamış biri ya da çevrenizden biri? Erken doğum yaptılar mı ?
Evet ben de o yüzden aldımBende nexus aldım yenidoğanda kullanılıyor diye biliyorum yorumlarda vs öyle gördüm. Kullanım kılavuzunda o yazı gözümden kaçmış olmalı görmedim çünkü. E bebek işareti de var cihazdabilemedim.
Yeni ağrı güncellemeleri geliyor. Benim de sag belimden kalcama vuran bir ağrı var 2 gündürO bende de oluyor hergün, ne tarafıma döndüysem sırt üstü döndüğüm an kasığım çok kötü ağrıyor sonra geçiyor. Kalkarken popom bile ağrıyor inan
Benim de aşağıda bebek de doğum pozisyonuna girmiş doktorum ayakta durma dinlen yorulma ani hareket yapma diye de yasakladı. İçimde hep korku var deli saçması rüyalar görmeye başladım. Teşekkür ederim sen de kendine çok dikkat etÇevremde hiç yok canım, sende hiç stres yapma bol bol dinlen ayakta hiç durma. Benimde plsenta aşağıda bebeği de hep aşağıda hissediyorum çok ayakta durmuyorum sende kendine dikkat et![]()
Sen o kadar da kilolu görnümüyorsun ya, doktorun niye bu kadar takmışMinik topuma bakın teyzeleri 23. Hafta guncellemesi![]()
Merhaba, benim çevremde yok ama bu durumda olup 35 37 haftada doğuranlar olmuştu başka gruplarda okumuştum. Hiç kalkmadan yatmak lazım sanırım bol bol, kendini yormamak gerekiyor. Zaten yaşam sınırını da geçmişsiniz umarım sağlıkla alırsınız kucağınızaKızlar merhaba, ben 29. Hafta içerisindeyim. Son iki gidişimde de bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktorum zaten en başından beri kesem hep aşağıdaydı progestan iğneler ve haplar kullandım. Simdi de kortizonlu ciğer geliştirici iğne vurdurdu 4 tane. Erken doğum olabilir diye. Ben de bebeği hep aşağıda hiisediyorum bazen göbeğim sertleşiyor bebek bi yerde toplanıyor sancım geliyo başına gelen var mı? Ya da birden fazla gebelik yaşamış biri ya da çevrenizden biri? Erken doğum yaptılar mı ?
UmarımMerhaba, benim çevremde yok ama bu durumda olup 35 37 haftada doğuranlar olmuştu başka gruplarda okumuştum. Hiç kalkmadan yatmak lazım sanırım bol bol, kendini yormamak gerekiyor. Zaten yaşam sınırını da geçmişsiniz umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza
Çok geçmiş olsunUmarımbenim en başından beri keşke aşağıda hatta kalp atışlarını duyduğum haftadan sonraki hafta doktor kesemi bulamayıp tedirgin oldu. Sonra da buldu çok aşağıda ayaklarını yüksekte tut uzan demişti. Evim3. Kat asansör yok merdivenden kaynaklı olduğunu düşündüm ama hiç çıkmadı yukarı hareketleri en başından beri aşağıda. Umarım sağlıkla ve zamanında alırım kucağıma
![]()
32 yi bekliyorum ama bi sonraki gidişimde kötü bi şey derse rapor alacağımÇok geçmiş olsun28 hafta sonrası sanırım erken doğsalar bile yaşam sınırını geçtikleri için oksijen desteği olmadan kuvezde günlerini doldurabiliyorlarmış. Umarım öyle bir durum olmaz ama yine de çalışıyorsan rapor alıp evde yatman daha iyi olur, bende 24 hafta kontrolüne gittiğimde doğum poziyonundaydı sonraki haftada yine baş aşağıydı son 1 aydır hep aşağıda hissediyorum. Bir de sanırım bu haftalardan sonra yavaş yavaş yerleşiyorlar :) Top gibi olup sertleşme kasılma bende de oluyor sola yatıp dinlenince biraz rahatlıyor. Artık 3. trimesterdayız bebişler de hazırlanıyorlar ufak ufak gelmeye. Sağlıkla alırız hepimiz umarım
Canım merhaba. Arkadaşım cok yakın zamanda aynısını yaşadı. 25. Hafta perinatolog farketti, istirahat ve nidilatla 37. Haftada doğum yaptı. Umarım dizinde süreciniz sağlıkla tamamlanırKızlar merhaba, ben 29. Hafta içerisindeyim. Son iki gidişimde de bebeğin aşağıda olduğunu söyledi doktorum zaten en başından beri kesem hep aşağıdaydı progestan iğneler ve haplar kullandım. Simdi de kortizonlu ciğer geliştirici iğne vurdurdu 4 tane. Erken doğum olabilir diye. Ben de bebeği hep aşağıda hiisediyorum bazen göbeğim sertleşiyor bebek bi yerde toplanıyor sancım geliyo başına gelen var mı? Ya da birden fazla gebelik yaşamış biri ya da çevrenizden biri? Erken doğum yaptılar mı ?
Ben de hep 37 ye kadar devam ederim diyordum da, zorlanmaya başladım evden çalışmama rağmen. Yarın ben de kontrole gideceğim riskli bir durum yoksa devam, sıkıntılı bir şey görürse yıllık izin rapor filan Allah ne verdiyse kullanırım.32 yi bekliyorum ama bi sonraki gidişimde kötü bi şey derse rapor alacağım
Çalışıyor musunuz? Fiziksel aktiviteyi en aza indirmeye çalışın bence. Bol bol dinlenme32 yi bekliyorum ama bi sonraki gidişimde kötü bi şey derse rapor alacağım
Evet çalışıyorum, muhasebeciyim masa başı ama yine de oturma pozisyonu da çok iyi değilmişÇalışıyor musunuz? Fiziksel aktiviteyi en aza indirmeye çalışın bence. Bol bol dinlenme
Senin plesenta da mı aşağıda canım? Benimki rahim ağzını tamamen kapatmış, ve doğumum zor olacak diye çok korkuyorum, bebeğimin yanında olmak istiyorum biran önce. Senin gibi çok saçma şeyler düşünüp stres yapıyorum ağlıyorum ama dua ediyorumBenim de aşağıda bebek de doğum pozisyonuna girmiş doktorum ayakta durma dinlen yorulma ani hareket yapma diye de yasakladı. İçimde hep korku var deli saçması rüyalar görmeye başladım. Teşekkür ederim sen de kendine çok dikkat et
Valla yataktan kalkarken panda gibiyim benYeni ağrı güncellemeleri geliyor. Benim de sag belimden kalcama vuran bir ağrı var 2 gündür![]()
Biran önce o döneme geçmek istiyorum, çok heyacanlıyımArada diğer gruplara bakıyorum Şubat annelerinden bayağı doğum yapan var :) Doğum sonrası emzirme telaşında herkes ya, biz de görecek miyiz o günleri. Bazen zaman çok yavaş akıyor sanki![]()