• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Merhaba normalde ben Ekim annesiyim ama burada kalsam :😀

kızlar bugün karnımın sol tarafında taş varmış gibi ağırlık var sağıma uzaninca nefesim daralıyor kalbime ağırlık çöküyor gibi sol da rahat ediyorum 9 haftalık gebelikte normal mi acaba

kızlar bugün karnımın sol tarafında taş varmış gibi ağırlık var sağıma uzaninca nefesim daralıyor kalbime ağırlık çöküyor gibi sol da rahat ediyorum 9 haftalık gebelikte normal mi acaba
Şuan bende aynı durumdayım hatta bunu yazmaya girdim 11 haftalığım bende

Bulantısı geceleri daha çok fazlalaşan var mı benim gibi prilamı gece yatmadan 2 tane alıyorum geç uyumaya başladım ondan mıdır dün gece 4e kadar kustum en son uyuyabildim

Her şey yolunda inşallah çıktın mı hastaneden 🙏
Z zakkum06 E Eylulde_gel C cetty Woodys Woodys
Kızlar günaydın yorgunluktan yeni yazıyorum.. saatlerce bekletti acil sonra bu kanama neden oluyor anlamadım dedi 🥲 ama bebeğim iyi hareket ediyordu o yüzden çok mutlu oldum. İlaçta vermedi doktor:( ben kendim evde Protestan vardı onu içtim gece kendi kendime tedavi oluyorum yani doktor ne anladı ne de ilaç yazdı. Boş yere saatlerce yoruldum

Kızlar günaydın yorgunluktan yeni yazıyorum.. saatlerce bekletti acil sonra bu kanama neden oluyor anlamadım dedi 🥲 ama bebeğim iyi hareket ediyordu o yüzden çok mutlu oldum. İlaçta vermedi doktor:( ben kendim evde Protestan vardı onu içtim gece kendi kendime tedavi oluyorum yani doktor ne anladı ne de ilaç yazdı. Boş yere saatlerce yoruldum
Kanaman nasıldı çok mu lekelenmemi bide hangi hastaneye gittin normalde hemen belirlerler ultrason da gözükür kesede olsaydı demekki başka bişeyden geldi ilişkide çok etkiliyormuş

Kıyamam yaa neyse ki sen önlemini almışsın canim bebegin saglikliysa bi sknti yoktur bende kızımda ufak bi kanamam olmuştu ama benimde neden olduğu belli değildi önlem amaçlı 1 hafta progestan kullanmistim

Acilde bana da aynı durumu yaşattılar hatta düşüyorsa yapacak bişey yok git eve yat bekle gibi saçma salak bir cümle bile kurdular.nacizane tavsiyem kendi doktorun ile iletişime geç.ben kendi doktorumla konustugumda hastaneye yatisimi yapmisti ve tedaviye başladı progestan igneler falan.megerse benimki idrar yolu enfeksiyonundan olmuş tahlillerin sonucunda belli olmuştu.kalbini ferah tut , sakın moralini bozma ,progestana devam et bence.

Back
X