Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin hayırlı olsunMerhaba normalde ben Ekim annesiyim ama burada kalsam :![]()
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun.Hoşgeldin hayırlı olsun![]()
Kuzum inşallah sknti yokturKızlar benim kanamam var acilde bekliyorum((
Şuan bende aynı durumdayım hatta bunu yazmaya girdim 11 haftalığım bendekızlar bugün karnımın sol tarafında taş varmış gibi ağırlık var sağıma uzaninca nefesim daralıyor kalbime ağırlık çöküyor gibi sol da rahat ediyorum 9 haftalık gebelikte normal mi acaba
Nasılsın nasıl oldun iyisindir umarım inşallah hiç bir sıkıntı yoktur bebiş bazen böyle korkutabiliyor.Kızlar benim kanamam var acilde bekliyorum((
Rahatladım inanŞuan bende aynı durumdayım hatta bunu yazmaya girdim 11 haftalığım bende
Her şey yolunda inşallah çıktın mı hastanedenKızlar benim kanamam var acilde bekliyorum((
Bebişler ve rahim büyüyor e buda diğer organlara baskı yapabiliyor bizi de zorluyor bu ara aniden kramplar da giriyor ama doktor büyüdüğü için dedi için rahat olsunRahatladım inan![]()
Teşekkür ederim balım çok rahatladımBebişler ve rahim büyüyor e buda diğer organlara baskı yapabiliyor bizi de zorluyor bu ara aniden kramplar da giriyor ama doktor büyüdüğü için dedi için rahat olsun![]()
Bende eylül ve ekim annelerindeyim ne zaman doğacağı belirsizMerhaba normalde ben Ekim annesiyim ama burada kalsam :![]()
Nasıl oldunuz ?umarım bir sorun yokturKızlar benim kanamam var acilde
Ben listede var miyim emin degilim sat 3 Aralik 2024, tahmini doğum tarihi 9 eylul su anda 11+5 gebeligimkızlarr ,listede olmayan, eklenmek isteyen , güncellenmek isteyen varsa yazsın![]()
Z zakkum06 E Eylulde_gel C cettyHer şey yolunda inşallah çıktın mı hastaneden![]()
Kanaman nasıldı çok mu lekelenmemi bide hangi hastaneye gittin normalde hemen belirlerler ultrason da gözükür kesede olsaydı demekki başka bişeyden geldi ilişkide çok etkiliyormuşZ zakkum06 E Eylulde_gel C cettyWoodys
Kızlar günaydın yorgunluktan yeni yazıyorum.. saatlerce bekletti acil sonra bu kanama neden oluyor anlamadım dediama bebeğim iyi hareket ediyordu o yüzden çok mutlu oldum. İlaçta vermedi doktor
ben kendim evde Protestan vardı onu içtim gece kendi kendime tedavi oluyorum yani doktor ne anladı ne de ilaç yazdı. Boş yere saatlerce yoruldum
Kıyamam yaa neyse ki sen önlemini almışsın canim bebegin saglikliysa bi sknti yoktur bende kızımda ufak bi kanamam olmuştu ama benimde neden olduğu belli değildi önlem amaçlı 1 hafta progestan kullanmistimZ zakkum06 E Eylulde_gel C cettyWoodys
Kızlar günaydın yorgunluktan yeni yazıyorum.. saatlerce bekletti acil sonra bu kanama neden oluyor anlamadım dediama bebeğim iyi hareket ediyordu o yüzden çok mutlu oldum. İlaçta vermedi doktor
ben kendim evde Protestan vardı onu içtim gece kendi kendime tedavi oluyorum yani doktor ne anladı ne de ilaç yazdı. Boş yere saatlerce yoruldum
Acilde bana da aynı durumu yaşattılar hatta düşüyorsa yapacak bişey yok git eve yat bekle gibi saçma salak bir cümle bile kurdular.nacizane tavsiyem kendi doktorun ile iletişime geç.ben kendi doktorumla konustugumda hastaneye yatisimi yapmisti ve tedaviye başladı progestan igneler falan.megerse benimki idrar yolu enfeksiyonundan olmuş tahlillerin sonucunda belli olmuştu.kalbini ferah tut , sakın moralini bozma ,progestana devam et bence.Z zakkum06 E Eylulde_gel C cettyWoodys