• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar merhaba herkese,
Sat 1 ocak. Sanırım eylül sonu annesi olacağım 😍🌸 ya da ekim başı annesi ama eylül sonu gibi hissediyorum gibi. Kasım ayında boş gebelik geçirmiş biri olarak biraz tedirgin ve endişeliyim bu sabah pozitifi gördüğüm için de çok mutluyum. çift test yaptım😍🧿 Daha önce hcg takibi yapmamıştım yurtdışındaydım, şu an Türkiye ziyaretindeyim ve haber buraya sürpriz oldu 😍 hazır Türkiye’deyken şimdi sık sık yapacağım 2 günde 1 mi kan veriliyor, hastane mi aile hekimliklikleri bakıyor mu?
Bugün Miraç kandili böyle güzel bir günde aldım haberi, Rabbim Sağlıkla gelmelerini nasip etsin miniğimi ve bebişlerimizi inşallahhhh 🙏🌸
Maşallah canım iki günde bir kan ver artışa bak inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın 🙏

Gunaydin kızlar 😊 nasipse kalp atisi dinlemeye 3 şubatta gidicem izmir sehir hastanesine 2 doğumumu özel de yaptim bunu devlette yapcam daha yeni açıldı sayılır hastane şansımı denicem bakalim🙄😅
Ailem İzmir de yaşıyor geçen yaz oğlumun 2yaş kontrollerini detaylı alerji testlerini orda yaptırdık. Hastane ve doktorlar epey övülüyor. Orada yaşasam ben de düşünürdüm 🙂

Ben Türkiye nasıl bilmiyorum iki günde bir veriyoruz diyorlardı ancak kendini o kadar yormana gerek var mı bilemem 🤣
Hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin canım 🫶😍😍
İlk bebeğin mi?
Evet ilk bebeğim olacak inşallah canım. Kasım ayında boş gebelik geçirdim düşük yaptım. Yurtdışında hcg bakmıyolar hiç takip edilmiyor. O yüzden bu defa takip etmek istiyorum. 8. Haftaya kadar artış düzeni bi şekilde kendini belli ediyor diyorlar. O dönem takip etmediğim için kendimi şanslı hissediyodum herkes çıldırmış gibi yazıyodu ben rahattım ama sonradan acı tecrübeyle anladım ki aslında hcg takibi önemliymiş. Tabi ki önüne geçilmezdi ama en azından ihtimalleri öğrenilmiş olurdu diye düşünüyorum.
Maşallah canım iki günde bir kan ver artışa bak inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın 🙏
teşekkür ederim 😍 yarın gidip soracağım.
Ama hastaneler mi yoksa aile hekimlikleri mi bakıyo nerden vermem lazım tahlilleri düzenli? Devlet karşılıyo mu ücretli mi yoksa?

Ailem İzmir de yaşıyor geçen yaz oğlumun 2yaş kontrollerini detaylı alerji testlerini orda yaptırdık. Hastane ve doktorlar epey övülüyor. Orada yaşasam ben de düşünürdüm 🙂
Baya övmusler evet bakalim bi doktoru çok tavsiye etmişler ondan buldum randevu memnun kalırsam onla devam ederim büyük ihtimal😊

Kızlar merhaba herkese,
Sat 1 ocak. Sanırım eylül sonu annesi olacağım 😍🌸 ya da ekim başı annesi ama eylül sonu gibi hissediyorum gibi. Kasım ayında boş gebelik geçirmiş biri olarak biraz tedirgin ve endişeliyim bu sabah pozitifi gördüğüm için de çok mutluyum. çift test yaptım😍🧿 Daha önce hcg takibi yapmamıştım yurtdışındaydım, şu an Türkiye ziyaretindeyim ve haber buraya sürpriz oldu 😍 hazır Türkiye’deyken şimdi sık sık yapacağım 2 günde 1 mi kan veriliyor, hastane mi aile hekimliklikleri bakıyor mu?
Bugün Miraç kandili böyle güzel bir günde aldım haberi, Rabbim Sağlıkla gelmelerini nasip etsin miniğimi ve bebişlerimizi inşallahhhh 🙏🌸
Gün aşırı yapılıyor cnm 2 kez yapınca artış iyiyse tekrar tekrar yapmana gerek yok cnm hayırlı olsun

Evet ilk bebeğim olacak inşallah canım. Kasım ayında boş gebelik geçirdim düşük yaptım. Yurtdışında hcg bakmıyolar hiç takip edilmiyor. O yüzden bu defa takip etmek istiyorum. 8. Haftaya kadar artış düzeni bi şekilde kendini belli ediyor diyorlar. O dönem takip etmediğim için kendimi şanslı hissediyodum herkes çıldırmış gibi yazıyodu ben rahattım ama sonradan acı tecrübeyle anladım ki aslında hcg takibi önemliymiş. Tabi ki önüne geçilmezdi ama en azından ihtimalleri öğrenilmiş olurdu diye düşünüyorum.

Ama hastaneler mi yoksa aile hekimlikleri mi bakıyo nerden vermem lazım tahlilleri düzenli? Devlet karşılıyo mu ücretli mi yoksa?
Çok üzüldüm ilk gebeliğin için neyseki smdi tekrar bir bebek geliyor inanıyorum bu sağlıklı olacak😍😍 ne kadar Türkiye’de kalacaksın hcg bakmak için şanslısın yaa iyi denk gelmiş 🙏🙏 yurtdışı bakmıyor ben hala hcg baktırmadım kaç olduğunu bilmiyorkm doktora sorup bir şey istenmiyor.. orada rahatça her şeyini yaparsın

bu arada bebeğim sol yumurtalığımdaymış😍 sol da olunca ne oluyor diyordunuz kız mı? Erkek mi?
Sol kız diyorlar😍Son gittiğimde rahmin tam ortasına yerleşmiş yeri iyi dedi sadece. Perşembeye kalp atışı için gideceğim tarafını sorayım tekrar 😂😂

Tüh ya onu nasıl anlıyoruz ki? Benim doktor sağ sol demedi hiç, güzel yerleşmiş dedi 😁
Sağ yumurtalığıma baktı boş dedi, sol yumurtalığı gösterdi bebeğin burada dedi😍😍 tabi gönlüm kız istiyor ben de iki erkek olduğu için ama sağlıkla gelsin de bakalım cinsiyeti 12. Hafta öğreniriz inşallah 🙏

Sağ yumurtalığıma baktı boş dedi, sol yumurtalığı gösterdi bebeğin burada dedi😍😍 tabi gönlüm kız istiyor ben de iki erkek olduğu için ama sağlıkla gelsin de bakalım cinsiyeti 12. Hafta öğreniriz inşallah 🙏
Bende de 1 kız var. İnsan işte olmayandan istiyor bende erkek olsun isterşm ama kız olursa da yerim 🤩sağlıklı olsunlarda 🙏

Canım sağlık ocağı da kan alıyor hastanede sadece sağlık ocağında ertesi gün sonuçlar çıkıyor birde hep aynı yerden vermen önemli labaratuvar farkı oluyor

Back