2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım benim sağolasın pek iyi değilim tabii, 3.kez hayal kırıklığı ve yıpratıcı bir süreç. Hayırlısı olsun.. Allah sizin kuzularınızı bağışlasın, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Anlattklrnla magnezyum değerinn çok düşük olduğunu düşünüyrm ve insülin direncin de olabilir. Vitaminlerine baktırdın mi? Kuru ve taze meyvelerle süt tatlillar yapabilirsin. Ben şuan 3 aylık olana kadar 8 kilo verme hedefim var diyetsynm neye karar verir blmyrm ama internttki Doktorlar da aç kalmamk şartıyla sağlıklı beslenip hafif tempo yürüyüşle ilk 3 ay 10 kiloya kadar verilebilir diyorlar.

Yaa icime su serptin kuzu bende alayim pekmez bal vs. Bari. Cikolata yemiyim artik

Kuzum peki diyetisyeni nerden buldun hastaneden vs mi yoksa doktor mu yonlendirdi. Benim kilo icin devam ettigim diyetisten gebelikte yardimci olamam dedi ve programi askiya aldik. Benimde saglam diyetisyene ihtiyacim var.
Bakalim benim diyetysnm.ne diyecek ayın 4unde. Ben de yazarm burda

Canimmm ya belki 2 gün sonra herşey normal ilerlemeye başlar.
Eğer dış gebelikse tekrar normal yolla hamile kalmaya çalışacakmisin? Böyle bir durumda tüp denemen mi gerekiyor?
Aynı topikte olacağımıza sevinmiştim. Inşallah gitmezsin

Yaa icime su serptin kuzu bende alayim pekmez bal vs. Bari. Cikolata yemiyim artik
Hep şunu düşünüyrm bu yediklerimle çocuğumun vücut yapı taşları oluşuyor. Canim istedi.diye kötü bir şey nasıl veririm ona.
Ama öncesinde güzel bir alışveriş yap
Keçiboynuzu, kuru dut, gün kurusu, kuru üzüm tarzı şeyler al evde bulundur. Diğer şeyleri almazsan Cann istedgnde de eline gecmeZ.
Burda 9 ay destek olacgz birbrmize.
İnşallah güzel geçiririz

Cok uzuldum gercekten. Umarim en kisa zamanda Rabbim tekrar, daha guzelini daha sagliklisini nasip etsin sana, cok gonulden diliyorum

Gerçekten şanssızlık olmuş hep senin için. Dediğim gibi ben hep memnun kaldım şimdiye kadar. Takma kafana canım boşver. Duymazdan gelmek lazım bazen. Önemli olan civcivlerin sağlığı

Benim annem de safra kesesi ameliyatı olacağı zaman özel hastanede çok kötü muamele görmüştük ve devlet hastanesi bize çok güzel yaklaşmıştı. Ameliyatını bile çam sakura hastanesinde yaptık ve her yönden kusursuz bir ameliyat süreci geçirdi aslında genellememek gerekir gerçekten ama çok kızgındım bugün ve hep ben nedense kötü muamele görüyorum hayır kavga etmem önümden birini alsalar ses çıkarmam ne deseler sesimi çıkartmadan yaparım hemen bana böyle yapılınca ağırıma gidiyor. Normal zamanda bile duygusalım ben ağlarım hemen kavga da edemem 2 kelime söylesem 3.de ağlarım. Ama doktorum da sakinleştirdi beni önemli olan civcivler kesinlikle

Ya birde yasayan var mi su durumu. Bn baya baya uykusuzum gece uyuyorum ama bi uzanayim hemen yatiyorum yada calisirken uyku basiyo ve tum vucudum yorgun halsiz dusuyo bi yarim saat uyusam kendime gelebiliyorum.

Aynı ben tek fark ben gece 1e kadar ne yapsam uyuyamiyorum ve en geç 9da istemsizce uyanıyorum. Sonra bütün gün sanki gece 1 saat uyumamışım gibi yorgunum uykum var nereye başımı koysam 10 dk uyuyorum falan bebeisler gelişirken bizi yoruyorlar sanirim olsun herşey 12. Haftaya kadar sonra hepsi azalır idare edelim civcivlerimizi

Off bu üslupsuzluklar ya ben bu sefer sağlık ocağından yana şanslıyım bana çok iyi davrandılar ben 94 kiloyum ve üçüz bebeklere gebeyim bana hiç böyle şeyler demediler. Kilo almıyorum ama ben kendim dedim kilom fazla diye en fazla 20 kilo alabilirsin 114 kilo hiç mi gebe yok dedi Sen bunları takma hiç üzme kendini herşey düzene girer dediler valla
Şeker ile ilgili fikrim yok benim açlık şekerimi ölçtüler bir tek ve o da 86 cıkmış doktorum iyi dedi. Ikili test icin 11 hafta ile 14 hafta arası dedi bana da ama ben ilkinde yaptirmamistim.

Hayır daha bebeğe bakmadan dedi sonra vakti bebeğe zaten baksa ne bileyim bir tanesi aşağıda çok riskli bir durum gibi bir şeyler dese ben derim beni düşündü ama o öyle bir konuştu ki devlet desteklemiyor eee desteklemiyor da ne yapıyor doğurmak isteyeni vatandaşlıktan mi çıkarıyor demek lazımdı ama aklıma gelmedi o an

Ben de zaten öneriye bir şey demezdim. Ama sanki zorunlu bir durum gibi konuştu daha bakmadan bir de bebekler iyi mi dedim baktığımda hepsi çok iyi çok sağlıklı dedi ben doktorum tatilden dönünce yine gideceğim sorarım risk oluşturan bir durum varsa o da söyleyebilir bana ama en son gördüğünde hicbir sorun yok tahminimdi 34 35 haftalık bir yolumuz var toplamda sen bu bebekleri doğurursun demişti

Yaa aslında kesinlikle hem fikirim ama bir de Çapa'ya gidip haklı olup olmadığını görmek istiyorum o kadar emin konuştu ki seninle konuşup ikna edecekler seni üç bebek olmaz falan dedi benim bir tanıdığım var onunla uğraşır bilirim söylesem ama insanları işinden etmek de kötü geliyor bana sadece tek bir talebim var uyarılması o da. Bu ekonomide biri işsiz kalsa intihar bile edebilir ben böyle bir şeye sebep olmak istemem ama saglam bir uyari alsa asiri mutlu olurum bu isi arastircam acaba Cimere mi sikayet etsek ben öğretmenlik yaparken şikayet olunca gelip bizi uyariyorlardi

Ben normalde de çok sakin bir insanım öğretmenlik yaparken çocuklar beni çok severdi veliler de diyordu siz bu çocukları nasıl susturuyorsunuz sesinizi duyabiliyorlar mi bir de duygusalimdir ben kavga da edemem yukselenim yengeç sanirim ondan. Ama üzüyorum sonradan kendimi orda bir şey yoktu çıktım yolda doldurdum kendimi doktorum olmasa ben hasta bile olurdum kaşıklarım ağrımaya başlamıştı zaten doktorum sakinlestirince geçti takmayacağım artık

Kuşum bana düşük riskim var diye hep yatırıyo dr um :/ bakalim yarin ne dicek magnezyum vs normal cikmis ama iste yarin hersey belli olcak insallah guzel haberler aliriz

Aaa ne guzel valla ücüz masallah canim benim insallah saglikla kucagina alirsin. Kilo vermek istiyorum ama dusuk tehdidimden dolayi dr um hep yatiriyo bakalim yarin ne dicek. Yattigi yerden de kilo zor veriliyor kafaya da takmamaya calistikca karsima ciktikca kafaya da takmaya basladim bakalim kuzu. Insallah yarin guzel haberler aliriz

Ben en son 20 temmuzda yaptırdım canım geçen hafta çarşamba galiba benimki de. Evet yakınız Ben daha keseyi görmedim bu hafta gidicem inşallah.
Eczaneye gittim sanırım salgın varmış ishal halsizlik falan herkes öyle dedi..

Kuzum peki diyetisyeni nerden buldun hastaneden vs mi yoksa doktor mu yonlendirdi. Benim kilo icin devam ettigim diyetisten gebelikte yardimci olamam dedi ve programi askiya aldik. Benimde saglam diyetisyene ihtiyacim var.
Canm bende ilkinde dedim ya gebelik şekeri olunca k.dogum endokronolojiye yönlendirdi. Onlar genel tahlillerden sonra oranın yani fakülte içinde diyetisyene yönlendirdi. O yüzden diyetisyenler gebelik şekeri konusunda deneyimliydi.

Kiz ben ilk gebeligimde başıma geleni anlatsam doktor odasında bayılıyordum resmen o kadar kötü konuştu ki benle... Yani insanlara gebeyle konusma sanatı öğretilmeli.

Kuzum benim keşke birlikte devam edebilseydik progesteron da düşmemiş olsaydı "acaba" derdim ama her şey ona işaret ediyor gibi. Tüp deneyemem, öyle bir maddi imkanım yok. Doktorla konuşacağım bu konuyu, zaten çok korkuyorum artık.

Kuşum bana düşük riskim var diye hep yatırıyo dr um :/ bakalim yarin ne dicek magnezyum vs normal cikmis ama iste yarin hersey belli olcak insallah guzel haberler aliriz
Geçmiş olsun canım. Yatınca insanın da canı yemek ister aslnda haklsn. Harika haberler bekliyorum

Kiz ben ilk gebeligimde başıma geleni anlatsam doktor odasında bayılıyordum resmen o kadar kötü konuştu ki benle... Yani insanlara gebeyle konusma sanatı öğretilmeli.
Oyle doktorlara çok kiziyrm ya

Sen t.c de değilmisin ki? Devlette yapıyorlar diye biliyorum. Eğer yine dış gebelikse, Doktorun sana rapor cikarmasi gerekiyordur, mantıklı olanı bu bence. Sen benden daha iyi biliyorsundur ama Kimyasal yada boş gebelik olsa neyse, dış gebelik riskli bir durum, Allah korusun tüplerine zaval gelmesin.

Evet burdayım tatlım ama bizim ikinci evliliğimiz, devlet hiçbişeyi karşılamıyor, hiçbişeye rapor vermiyor.

Evet burdayım tatlım ama bizim ikinci evliliğimiz, devlet hiçbişeyi karşılamıyor, hiçbişeye rapor vermiyor.
Bence bunu doktorunla güzelce konuş, birsekilde bir prosedürü vardır bunun, doktorun sana destek çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…