2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
T
a ilk baslarda eksi seyler canim istiyodu yiyodum oh diyodum kabiz da olmam hem kiloda almam sukur dediiiim 2 haftadir tatli krizlerindeyim haliyle kilo basladi

Tadımlık olacak yoksa işin zor ilerleyen zamanlarda daha çok kilo alınıyor şimdi mümkünse alma hatta zayıfla diyor Drlar ileri zamanlarda ister istemez alacağız malesef

Bana 11. Haftada yapılacak dedi canım 8. Hafta bı saçma geldi bana.
Benim karnımda hic doymuyor ne yapsam bilemedim, kilo almakta istemiyorum ama aç aç durulmuyor ki

Ay canim benim allah razi olsun icim rahatladi. Yarin doktor kontrolum var hem heyecanli hem korku var icimde. Bi de kotu kotu ruyalar gordum hep bu 3 4 gundur. Psikolojim darma duman oldu mesajin ilac gibi geldi
Kilo ile kalp durmasının ne alakası var tamamen boş yapmış. Ayrıca konuşma tavrı, üslup hiç hoş değil. Değiştirme şansın var istersen değiştirebilirsin canım

Kilo ile kalp durmasının ne alakası var tamamen boş yapmış. Ayrıca konuşma tavrı, üslup hiç hoş değil. Değiştirme şansın var istersen değiştirebilirsin canım
Kilo damarlardan gecen kan akışını azaltırmıs kuzum yani oyle dedi bu da kalp durmasina sebep olurmus dedigine gore. Aile hekimim bu normal simdiki kadin dogum dr um sukur cok iyi bunu nadir gorcegimden simdilik sıkıntı etmedim. Zaten sonucun cikmis soyle boyle bile demedi.

Bana 11. Haftada yapılacak dedi canım 8. Hafta bı saçma geldi bana.

Benim karnımda hic doymuyor ne yapsam bilemedim, kilo almakta istemiyorum ama aç aç durulmuyor ki
Bana da cok sacma geldi buraya sorayim dedim belki ben yanlis biliyorumdur valla kuzum 6. Haftaya kadar istahsizlik vardi 6dan sonra istah depar atti ki sorma :)

Dogru soyluyon kuzum acil guzel bi diyetisyen bulup devam etmeliyim

A
Aclik normal cikmis kuzum
Aslinda gayet normal çıkmış 85 iyi yani. Neden direk gebelik şekeri düşündü acaba.. Yarın doktorunuza danisicaktiniz dimi? Detaylı herseyi sorarsınız. Ben böyle durumlarda telefonuma not alıyorum soracağım tüm soruları tavsiye ederim. Çıktıktan sonra keşke bunu da sorsaydım demiyorum en azından bize de haber ver olur mu? Doktor tedbir içinde o şekilde konuşmuş olabilir belki ...

Canim cok uzuldum. Allah sabir versin. Bende diyetisyen bulayim bi tane yonlendirsin beni diyorum. Tabi onlar saglikli sihhatli olsunlar da kilo guzellik vs en en son sey doktorun ne kadar anlayisliymis. Belki de en son ki doktor stresi yuzunden bile bebegin melek olmustur. Stres herseyden daha kotu. Allahim sabir versin sana kuzum

Bana aclik normal ama kan sekerin yuksek bu sıkıntı dedi baktim kotu konusacak ben gerisini kendi dr umla hallederim dedim :) sonra tabi netten arastirmalar zaten netten ne zaman birsey arastirsam hep olumsuz sey 1 kere de olumlu bisi bulamam:) en guzeli yarin dr bakalim ne diyecek kuzum dualariniza bu gece beni de ekleyin

Aminn canm inşallah

Canım bende 3 sene önce arstrdm ikiz olayı tek yumurta da olsa çift yumurta da olsa kadın tarafında olacak, yoksa çok çok nadir görülür olması diye. Ama sen de eminsen araştırmissan inşallah amin derim sadcee
Bunu yazdım ve gondereckkn yine bilim uzmani tarafım ağır bastı bakayım tekrar dedim.
Genetik faktörler
"Çift yumurta ikizleri, annenin birden fazla yumurta üretmiş olması ve bu iki yumurtanın da döllenerek rahimde gelişmeye başlaması ile meydana gelir. birden fazla yumurta üretiyor olmak da genetik olarak aktarılabilen bir özelliktir."
İsteyene Rabbim nasip etsin

Ay canim benim allah razi olsun icim rahatladi. Yarin doktor kontrolum var hem heyecanli hem korku var icimde. Bi de kotu kotu ruyalar gordum hep bu 3 4 gundur. Psikolojim darma duman oldu mesajin ilac gibi geldi
Sen düzenli yürüyüşünü yap sağlıklı beslen canım bir şey olmaz . Aynı kiloda hamile kalmstm ilk hamillgmde. Ne şeker en ufak bir şey çıkmadı ama çok kontrollü gittim. Hatta doktor çikolata yiyip gel dedgnde bile organik pekmez yedim 1 çay kaşığı yiyemedm çikolata çocuğuma zarar veririm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…