- 26 Aralık 2020
- 1.097
- 475
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 3 haftalıkKasım annelerı kacıncı haftadasınız suan?
Benim 2 gün bi sürdü sonra 1 gün temiz geçti 4.gün tekrardan gördüm. Genel olarak su gibi gelitordu ve pembeydi böyle leke leke. Hatta bi kere içinde hafif kırmızılık gördüm. Daha sonra temize çıktım. Doktorunuza muhakkak bildirim progesteron başlatır belkiKaç gün sürdü miktar olarak çok çok az ama insan korkuyor dün ve bugün devam ediyor benim ara ara
İnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız pazartesi için çağırdı daha kese görmedik. İlerleyişin güzel olduğunu belirtti ama bu beta olayı herkeste farklı yani aynı gün adet olan birinin betası çok farklı olabiliyorKese gördünüz mü peki süreç nasıl ilerliyor. Doktor ne yorum yaptı. Ya aslında bu süreçleri yaşadım ama daha önce düşük olduğu için endişeliyim
Amin Rabbim hepimize nasip etsin inşallah benim bir hamileliği 3 katı şeklinde artıyordu hep dış gebelik oldu. Bir tanesi 2 katı şeklinde arttı gayet güzel gidiyordu boş gebelik oldu. 2 tanesinde beta tam iki kat artmadı ama kalp atışı görmüştük durdu. Şimdi ne kadar bunları bilsem de teoride iki katı olayı var ya ondan canım sıkıldı birazİnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız pazartesi için çağırdı daha kese görmedik. İlerleyişin güzel olduğunu belirtti ama bu beta olayı herkeste farklı yani aynı gün adet olan birinin betası çok farklı olabiliyor
Sat ne zaman canımBiz 3 haftalık
10 ŞubatSat ne zaman canım
Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz kan verdiniz mi acaba10 Şubat
Ay bende tedirgin oldum şimdi benimde bi günde 388 den 699 a çıktı fazla artışdamı sıkıntı? Şuan nasıl sizinAmin Rabbim hepimize nasip etsin inşallah benim bir hamileliği 3 katı şeklinde artıyordu hep dış gebelik oldu. Bir tanesi 2 katı şeklinde arttı gayet güzel gidiyordu boş gebelik oldu. 2 tanesinde beta tam iki kat artmadı ama kalp atışı görmüştük durdu. Şimdi ne kadar bunları bilsem de teoride iki katı olayı var ya ondan canım sıkıldı biraz
Benim de bel ağrısı ve arada gelen kasık ağrısı hariç hiç belirtim yok. Bel ağrım da sol tarafımda yoğun. Yarım saat bile ayakta kalsam hemen ağrıyor resmen.Bu arada belirtim nerdeyse hiç yok gibi sadece inanılmaz sağ bel ağrısı gün içinde başkada bişey yok ama daha erkenmiş 5 in içindeyim hafta olarak
Yok yok asla öyle düşünmeyin herkesin süreci kendine has. Artış normal beklenendende çok fazla değil. Ciddi rakamlarda sorun olabilir. En son bugün kan verdim 1045 çıktı 2 gün önce 610 du ben sizin 388 le 699 arasını iki gün sanmış ümitlenmiştim birazAy bende tedirgin oldum şimdi benimde bi günde 388 den 699 a çıktı fazla artışdamı sıkıntı? Şuan nasıl sizin
Kan verdim 16 çıktıDoktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz kan verdiniz mi acaba
Biraz araştırdım. En az yüzde 60 artması gerekiyor ama bazılarında 2 3 kat hatta 4 kat artışlar olmuş ve bu normalmiş. Yani okudum sonradan keseyi görmüşler. Siz neden tedirgin oldunuz ki değeriniz çok güzel artmış. Yüzde 60ın bile üstünde. Bence sakin olmalıyız yani insan araştırınca buralar derya deniz çok vesvese yapıyoruzYok yok asla öyle düşünmeyin herkesin süreci kendine has. Artış normal beklenendende çok fazla değil. Ciddi rakamlarda sorun olabilir. En son bugün kan verdim 1045 çıktı 2 gün önce 610 du ben sizin 388 le 699 arasını iki gün sanmış ümitlenmiştim biraz
Evet çok araştırıp çok okumaktan. Hamilelik konusunda hiç birşey bilmemeyi o kadar isterdimki standart bilgi genelde 2 katı bilgisi olduğu için kendimi kötü hissettin. Geçmişte malesef çok kaybım var. İnşallah o günler geride kalmıştır. Önceki yaşadıklarım beni biraz stres yapıyor diyebilirim. Ama motivasyonunuz için çok teşekkür ederimBiraz araştırdım. En az yüzde 60 artması gerekiyor ama bazılarında 2 3 kat hatta 4 kat artışlar olmuş ve bu normalmiş. Yani okudum sonradan keseyi görmüşler. Siz neden tedirgin oldunuz ki değeriniz çok güzel artmış. Yüzde 60ın bile üstünde. Bence sakin olmalıyız yani insan araştırınca buralar derya deniz çok vesvese yapıyoruz
Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsinEvet çok araştırıp çok okumaktan. Hamilelik konusunda hiç birşey bilmemeyi o kadar isterdimki standart bilgi genelde 2 katı bilgisi olduğu için kendimi kötü hissettin. Geçmişte malesef çok kaybım var. İnşallah o günler geride kalmıştır. Önceki yaşadıklarım beni biraz stres yapıyor diyebilirim. Ama motivasyonunuz için çok teşekkür ederim
Evet aynı belirttiğiniz gibi doktor baktı başladık fakat çok küçük haftaya net bişe diyebilirim dedi 2 kayıp yaşadım insan panik oluyorBenim 2 gün bi sürdü sonra 1 gün temiz geçti 4.gün tekrardan gördüm. Genel olarak su gibi gelitordu ve pembeydi böyle leke leke. Hatta bi kere içinde hafif kırmızılık gördüm. Daha sonra temize çıktım. Doktorunuza muhakkak bildirim progesteron başlatır belki