Bana kalırsa o his; bebeğin mesaneye baskı yapmasından. Zerre tuvaletim yok mesela, daha yeni gitmişim ama saniyelik o his geliyor. Boyle çok tuvaletini tutarsın da ince bir sızı olur ya ona benziyor. Ayaktayken ve yürürken daha çok hissediyorum. E buna da bi çare yok. Belki bu daha iyi günlerimiz

Bebek büyüdükçe o bası da artacak
Kesinlikle. İçten güçlü şekilde hissettiğim halde dıştan elimle asla hissedemiyorum. Başkası da hissedemez. Onun için biraz daha zaman var.
Burada saolsun kim demişti, zeytin mide yanması yapıyor diye. Ben deli gibi zeytin yiyen biri olarak haftalardır zeytin yemedim. İki küçük zeytin yesem, cayır cayır yakıyor beni

Geçen gün haftalardır ilk kez şerbetli tatlı yaptım. Kendim de yedim. Fark ettim o da bende yanmaya sebep oldu.
Sen de bi dinle bakalım kendini, ne yediğinde yanman artıyor?
Yemekten 1-2 saat sonra sindirme aşamasında mide gazı oluyor. Ardarda gegirme rahatsız ediyor, bazen kusacak gibi bulantıyı tetikliyor ama ona yapacak bi şey yok.
Belki bi on beş gündür rutin prilam almayı bıraktım. Mide bulantısı gelmeye başladığında alıyorum. Dayanılır gibiyse hiç almıyorum.