• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Kızlar hepinize hayırlı kandiller olsun. Rabbim şu güzel mübarek günlerin hürmetine, kolay hamilelikler geçirmeyi , bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Artık çoğumuz 12 haftayı geçmiş durumdayız. Naptınız herkese söylediniz mi gebelik haberlerinizi 😀
Ben iş yerindekilere geçen hafta söyledim, daha doğrusu itiraf ettim çünkü kilomdan falan anlamislardi zaten. Annem en başından beri biliyordu artik babam da biliyor, akrabalarıma söylemedim, dogurana kadar soylemicem 🤪

Kızlar kontrole geldim dua edin güzel haberlerle gelelim minigimle. Dün karnimı burdu burdu acıttı gibi yaptı. O acittigi yer hala bir tuhaf. İnşallah iyidir güzel haberlerle geliriz. Hareket ediyordu en son yattığımda. Ediyor gibi arada ama merak ediyor insan işte ❤️
Canım bebegini her görmeden önce insan bir tedirgin oluyor heyecanlanıyor dimi ama onun iyi olduğunu görünce çok güzel bir şükür rahatlama hissediyor. 16+1 deyim şimdi, Allah nasip ederse 18 de gideceğim doktora. Ben de bugun ilk defa bebek hareketlerini daha belirgin hissettim, sanki minik bir bilye geziyor gibi karnımın içinde. Hala acaba bağırsak gazı mi diyorum ama daha önce hiç böyle belirgin bir gaz gezmemisti karnimda 😊😊 yemek yedim uzandım öyle hissettim. Belki bizim metabolizma çalışmaya başlayınca onlar da hareketleniyorlar artık bilmiyorum... 🥰🥰

Merhaba kızlar, folat değerim 24 çıkmış, normali 19. Folik asitin yüksek olması hamilelikte iyi değil diye biliyorum. Biraz korktum açıkçası.
Benim de böyle yüksek çıkmıştı 2 doktora danıştım otizm açısından sıkıntılı bir durum oluşturur mu diye hayır takviye kullanıyorsun ve gebesin değerlerin normal demişti ikisi de 🤷🏼‍♀️

Kızlar benim birkac saattir kasiklarimda mi diyom rahimde mi diyim bi sizlama var kasilmalar gibi korkmaya basladim hic böyle bişey yasamamistim. Birde gecen hafta plesenta asagida demksti doktor aklima o geldi direk yasayan varmi sanki karnim kasiliyor gibi sızı var

Kızlar bugün 1.5 saat kadar ayakta durdum yemek yaptım ve yoruldum baya. Lavaboya gittiğimde kahverengi kızıl arası lekelenmelerim oldu çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı 😞

Ben iş yerindekilere geçen hafta söyledim, daha doğrusu itiraf ettim çünkü kilomdan falan anlamislardi zaten. Annem en başından beri biliyordu artik babam da biliyor, akrabalarıma söylemedim, dogurana kadar soylemicem 🤪
Benim de gönülüm artık kendini belli etmeye başladı baya yaaa 😀 bi 3-4 haftaya herkes anlar bol giyinmezsek sanki 😀😀

Danistigin doktorlar ne dedi peki? Doktorlar zararı olmaz dediyse güven onlara için rahat olsun
Kendi doktorum 20. Haftada yaptıracaktım ama elini kestiğin için mecbur olacaksın dedi. Tanıdık doktor bişey olmaz dedi. Ebe hemşire de fayda zarara bakmalısın riske atma yaptır dedi. Sağlık ocağında da bebeğe bişey olursa tüm sorumluluk bana ait diye dilekçe yazdırdılar.

Kızlar benim birkac saattir kasiklarimda mi diyom rahimde mi diyim bi sizlama var kasilmalar gibi korkmaya basladim hic böyle bişey yasamamistim. Birde gecen hafta plesenta asagida demksti doktor aklima o geldi direk yasayan varmi sanki karnim kasiliyor gibi sızı var
Benim de kasık rahim tarafında ufak kasılmalarım var doktor karından ultrason yaparken kasılma çekilme tarzında ağrım olunca alttan da muayene etti rahim ağzı kalınlığı iyi bişey yok dedi ama neden böyle çekilmeler olduğuna dair bir açıklama yapmadı. İdrar tahlilimde temiz geldi

Kızlar bugün 1.5 saat kadar ayakta durdum yemek yaptım ve yoruldum baya. Lavaboya gittiğimde kahverengi kızıl arası lekelenmelerim oldu çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı 😞
Çok geçmiş olsun 🙏🏼 bence doktorunuza bilgi verin hemen belki progestan falan verir ve yatın dinlenin imkanınız varsa

Kendi doktorum 20. Haftada yaptıracaktım ama elini kestiğin için mecbur olacaksın dedi. Tanıdık doktor bişey olmaz dedi. Ebe hemşire de fayda zarara bakmalısın riske atma yaptır dedi. Sağlık ocağında da bebeğe bişey olursa tüm sorumluluk bana ait diye dilekçe yazdırdılar.
Birşey olmaz bence içini ferah tut, bir kaç hafta sonra iyi olduğunu gördükçe için rahatlar. Doktorlar da olumlu konuşmuş zaten...

Back