2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Selamlar bende tam bana uygun başlığı bulmuşum😊 Sat 2 şubat, ama ben 33-34 günde bir görüyorum adet o sebeple adete 4 gün kala yani idrar yaptım pozitif kan verdim 105 çıktı😌😌 Yarın tekrar kan vereceğim ama oldu sanırım Kasım annesi olacağım inşallah 🫠 Sizce nasıl bu değer merak içindeyim yarın yükselmiş olacak mı inşallah yükselir 😌😌 Hepimiz inşallah kasımda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız💙

Selamlar bende tam bana uygun başlığı bulmuşum😊 Sat 2 şubat, ama ben 33-34 günde bir görüyorum adet o sebeple adete 4 gün kala yani idrar yaptım pozitif kan verdim 105 çıktı😌😌 Yarın tekrar kan vereceğim ama oldu sanırım Kasım annesi olacağım inşallah 🫠 Sizce nasıl bu değer merak içindeyim yarın yükselmiş olacak mı inşallah yükselir 😌😌 Hepimiz inşallah kasımda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız💙
Bence değeriniz çok güzel
Benim de 5 gün var 16 çıktı ama ben 25 günde 1 adet oluyorum

Şu an nasılsınız hanımlar?? Ben o kadar uyumama rağmen hala uykum var 🙄 kasık ağrılarım azaldı. Belim ağrıyor bazen.

Şu an nasılsınız hanımlar?? Ben o kadar uyumama rağmen hala uykum var 🙄 kasık ağrılarım azaldı. Belim ağrıyor bazen.
Beni İştahım çok açık. Birde karın bölgemde hassasiyet var yani böyle kaburgamla kasıklarım arasında sürekli Bi şey oluyor. Bi batıyor bi kaşınıyor bi adet sancısı gibi hafif bişeyler hissediyorum ama en çok merak ettiğim şey bebek bi tarafa yerleşmiyor mu? Benim hem sağda hem solda batmalar var yani sizlerde nasıl merak ettim

Benim de hem aşırı gazim var hem de kasığımda ağrı oluyor ara ara. Batma bende sağda. Bel ağrısı bende de var.
İştahım açık ama bir yandan da hafif bir bulantım var bulantı için daha çok erken ama anlamadım

Selamlar beninim beklenen adete 2 gün var 2 gün önce beta pozitifle öğrendim ve iki gündür sağ belim ve kasığım çok ağrıyor bugün sabah biraz azalmış hatta hiç yok koktum şuan bişey m oldu diye ama dün nerdeyse yürüyememiştm ağrıdan, yerleşiyor dye mutluydum. Başka hiçbir belirtim yok nerdeyse 😊

Kızlar merhaba aranıza katılabilirim umarım , bir şey soracaktım ilk belirti olarak göğüsleri ağrıyan oldu mu ? Nerdeyse yumurtlamadan hemen sonra başlayan iki taraflı göğüs ağrım var ara ara da alt karın ağrım ..

Arkadaşlar gebelik takibinde kaç kere kan verdiniz ve artışlar hep iki kat ve üzeri mi oldu

Kızlar merhaba aranıza katılabilirim umarım , bir şey soracaktım ilk belirti olarak göğüsleri ağrıyan oldu mu ? Nerdeyse yumurtlamadan hemen sonra başlayan iki taraflı göğüs ağrım var ara ara da alt karın ağrım ..
Bnm ilk belirtim sol göğüs ağrısıydı. Hatta öyle ağrıyordu ki ben farklı bir şey zannettim sürekli elimle muayene edip bir şey mi var acaba dedim. Meğer hamilelik belirtisiymiş.

Benim sadece 16 😊 daha çok küçük benim bat 6 Mart doktorum 13 ünde bakalım ancak görürüz dedi

X