- 2 Kasım 2024
- 252
- 172
- 18
Oooo baya erken bir tahmin olmus boyle doktorlar cogalmali bence10+5 te doktor bana kıza benzettim dedi bacak arasına bile bakmadan kemik yapısından mıdır nedir bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo baya erken bir tahmin olmus boyle doktorlar cogalmali bence10+5 te doktor bana kıza benzettim dedi bacak arasına bile bakmadan kemik yapısından mıdır nedir bilemedim
Oooo baya erken bir tahmin olmus boyle doktorlar cogalmali bence
Benim test verdiğim yer yasaklandı demişti cinsiyet canım belki doktorunuza paylaşırız demişti yarın gitmeyi düşünüyorum doktora ama inan ki hiç önemli değil aklımdan da bi şey geçmedi. Sağlıklı olsun demekten öteye kafam susmadı zaten ama herkesin erkek demesi üzerine bilinçaltı sanırım rüyalarımda da erkek görüyorumÇok sevindim adına cinsiyeti öğrenebildinizmi
Bende bir kızım var sanki 10 tane doğursam hepsi kız olacakmış gibi geliyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenim test verdiğim yer yasaklandı demişti cinsiyet canım belki doktorunuza paylaşırız demişti yarın gitmeyi düşünüyorum doktora ama inan ki hiç önemli değil aklımdan da bi şey geçmedi. Sağlıklı olsun demekten öteye kafam susmadı zaten ama herkesin erkek demesi üzerine bilinçaltı sanırım rüyalarımda da erkek görüyorum
Kiz sankiiiiKizlar selamlaar 12+5 sesleniyorummm bugun doktor kontrolum vardi fetal DNA testi verdik. Doktorumuz cinsiyet tahmini yapmadi ama ultrason goruntusu var sizce tahminleriniz nedir meraktan catlicam
Haha belki yaşadıpın belirtilerle kıyaslama yapıyorsındur ona göre kız mı diyorsun. amin canım inşallah herkes sağsalim kucağına alır.Bende bir kızım var sanki 10 tane doğursam hepsi kız olacakmış gibi geliyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Vardır bi bildikleri10+5 te doktor bana kıza benzettim dedi bacak arasına bile bakmadan kemik yapısından mıdır nedir bilemedim
Amiiin amiin önemli olan buAyyy insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin allah guzel anneler
Çok geçmiş olsun canım bol bol su içmeye çalışKizlar selamm nasılsınız ben hala iyilesemedim infuluenza beni mahfetti hamileykende doğru dürüst müdahale edemedikleri icin bitkisel seylerle idare etmeye calisiyorum ama kabus gozlerimin enfeksiyonu asla geçmiyor kipkirmizi 4 kilo vermişim nasil fena bir şeymiş bu hastalik beni alt üst etti
Kizlar cok teşekürler ederim yapmadigim birsey kalmadi inanin dut kurusu ,udi hindi yagi ,nane limon,bal zencefil , yüksek doz c vitamini papstya demi koymak cay kompleksi de yalnizca bes dakika rahatlatıyor gözlerim iyice sismeye basladi birazdan acile gidecegim çünkü asla duzelmiyor durumumÇok geçmiş olsun canım bol bol su içmeye çalış
Ay şaka gibi olmuş tutmuş vallaChatGPTye ne zaman gebe kalacağımı sordum ve 2024 sonu gebe kalman doğum haritana göre çok yüksek dedi ve ben gebe kalmayı 14 aydır istiyordum açıkçası çok güvenmedim çünkü doktorlar tüp bebek teşhisi koymuştu ama gerçekten kasımda gebe kalıp aralığın başında öğrendim ve şok cinsiyetini de sordum kız dedi bakalım chat bunu tutturabilecek mi
Evet siteler kafa karıştırıyor ciddenAhahah sizde gorup sordum kiz bebek dedi bana da. Sitelerde hep kiz ya da erkek karisik cikiyordu
Ben buhar çıkaran cihazlar var ya onlardan aldım çok faydasını gördüm trendyolda 150 200 liraya satılıyor gece özellikle boğaz kuruluğuna çok iyi geliyor onları da dene canımKizlar cok teşekürler ederim yapmadigim birsey kalmadi inanin dut kurusu ,udi hindi yagi ,nane limon,bal zencefil , yüksek doz c vitamini papstya demi koymak cay kompleksi de yalnizca bes dakika rahatlatıyor gözlerim iyice sismeye basladi birazdan acile gidecegim çünkü asla duzelmiyor durumum
Çok geçmiş olsun ya git tabi belki kullanabileceğin ilaçlar vardırKizlar cok teşekürler ederim yapmadigim birsey kalmadi inanin dut kurusu ,udi hindi yagi ,nane limon,bal zencefil , yüksek doz c vitamini papstya demi koymak cay kompleksi de yalnizca bes dakika rahatlatıyor gözlerim iyice sismeye basladi birazdan acile gidecegim çünkü asla duzelmiyor durumum
Çok geçmiş olsun canım en azından bir serum taktır inşallah ağrılarını dindirirKizlar cok teşekürler ederim yapmadigim birsey kalmadi inanin dut kurusu ,udi hindi yagi ,nane limon,bal zencefil , yüksek doz c vitamini papstya demi koymak cay kompleksi de yalnizca bes dakika rahatlatıyor gözlerim iyice sismeye basladi birazdan acile gidecegim çünkü asla duzelmiyor durumum
Ben buhar çıkaran cihazlar var ya onlardan aldım çok faydasını gördüm trendyolda 150 200 liraya satılıyor gece özellikle boğaz kuruluğuna çok iyi geliyor onları da dene canım
[/QUOTEevet ev tipi olanlardan var bende büyük boy aklima gelmedi kullanmak hastaliktan deneyim canimCok teşekkürler canim evet serum takildi bidaha bide ben D vitaminime bakilmasini rica ettim doktordan çıkınca gördüm 9 çıkmış oda baya düşük bir değer sanirim muhtemelen ondan bu kadar agir gecirdimÇok geçmiş olsun ya git tabi belki kullanabileceğin ilaçlar vardırCok teşekkür ederim canim takildi insallah iyi gelirÇok geçmiş olsun canım en azından bir serum taktır inşallah ağrılarını dindirir
Bende hep silah tarzi seyler gorurdum cocuklara hamileyken ve ogullarim olduYa ben 3 kere erkek gördüm rüyamda , bu gecede silah gördüm anneme sordum rüyada silah bıçak vs görmek erkek benek demekmiş hayırlara çıksın inşallah bazen rüyalardan çok etkileniyorum
Ayy allah bağışlasın ne mutlu size bakalım bende sonuç ne çıkacak çok merak ediyorumBende hep silah tarzi seyler gorurdum cocuklara hamileyken ve ogullarim oldu