- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba çok sevindimmm :) ben folik asit kullanıyorum sadece bu marka (Venatura Metilfolat ODT 30 Ağızda Dağılan Tablet)Merhabalar herkese sağlık ocağından test sonucunu aldım beta 2 gün sonra 1539 olmuş. 7. Hafta kontrole gidersin dedi. Takviye kullanan varmı aramızda? Ben inofolic folik asit kullanıyorum önceden doktorum yazmıştı. Omega kullanan varmı?
Ay hayırlısı olsunnn , tebriklerMerhabalar sanirm bu sene ben de buradayim kaset test 5 gün var henüz resimde pek belli değil ama ikinci çizgi silik az önce kan testi de verdim. Bakalım inşallah güzel bir sonuç alırım.
Çok teşekkürler çok şaşkınım bu kadar erken öğrenmek değişik oldu Beklenen adet tarihim 6 MartAy hayırlısı olsunnn , tebrikler
Bende 1 hafta erken öğrendim, doktora gidicem amaaaaaa zaman geçmiyorrrrÇok teşekkürler çok şaşkınım bu kadar erken öğrenmek değişik oldu Beklenen adet tarihim 6 Mart
Ya ben bir de erken menopoz riski vardı daha dün doktordaydim geçen hafta alttan muayene oldum ilk aydan maşallah barekallah olduBende 1 hafta erken öğrendim, doktora gidicem amaaaaaa zaman geçmiyorrrr
Sizin şuan kaç haftalık Allah nasip ederseBende 1 hafta erken öğrendim, doktora gidicem amaaaaaa zaman geçmiyorrrr
Valla 24 şubatta regl olmam gerekiyordu , 5 haftalık falan diye düşünüyorum. Daha çok küçükkSizin şuan kaç haftalık Allah nasip ederse
Yaaaa ne güzel sürpriz olmuş :) ben daha doktora gidemedim bakalım yarın sabah gidip umarım güzel haberler alırım .Ya ben bir de erken menopoz riski vardı daha dün doktordaydim geçen hafta alttan muayene oldum ilk aydan maşallah barekallah oldu
Maşallah Rabbim kucagimiza da almayı nasip etsin sağlıkla inşallahValla 24 şubatta regl olmam gerekiyordu , 5 haftalık falan diye düşünüyorum. Daha çok küçükk
Bence pazartesi görürsünüzHanımlar benimde son adet tarihim 25 ocak. Beklenen adet tarihim 21 şubatı olmadım. 3 4 gün sonra idrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Kanda 129 çıktı. İki gün sonra 388 oldu. Ertesi gün yani dün 699 olmuş. Buradakileri okuyorum aynı dönemde adet olanlar keseyi bile görmüşler benim mi değerlerim çok düşük bi sıkıntı mı var acaba? Pazartesi kese için çağırdı doktorum daha yeni
İnşaallah çok fark olunca tedirgin oldum yani ben daha yeni öğrendiğimde aynı dönemdekiler kese görmüşBence pazartesi görürsünüz
Geç dollenme olabilir Allah'ın izniyle siz de görürsünüz. Pardon betaniz vardı zaten bence değerleriniz güzel artmışİnşaallah çok fark olunca tedirgin oldum yani ben daha yeni öğrendiğimde aynı dönemdekiler kese görmüş
Aynen çok şükür beta güzel ilerliyorGeç dollenme olabilir Allah'ın izniyle siz de görürsünüz. Pardon betaniz vardı zaten bence değerleriniz güzel artmış
Aynen çok şükür beta güzel ilerliyor
Bnm de bat 28 ocak. Pazartesi günü test pozitif çıkınca Dr gittim ultrason da görünmedi. Dr küçük henüz dedi normal miş. Ama beta değerleri güzel ilerliyor. Önümüzdeki hafta gideceğim kontrole. Uygulama şu an 5+5 diyor bnm için.Hanımlar benimde son adet tarihim 25 ocak. Beklenen adet tarihim 21 şubatı olmadım. 3 4 gün sonra idrar testi yaptım ve pozitif çıktı. Kanda 129 çıktı. İki gün sonra 388 oldu. Ertesi gün yani dün 699 olmuş. Buradakileri okuyorum aynı dönemde adet olanlar keseyi bile görmüşler benim mi değerlerim çok düşük bi sıkıntı mı var acaba? Pazartesi kese için çağırdı doktorum daha yeni
Beta değerleriniz kaç? Ben ilk gittiğimde 129 du doktor bakmaya gerek bile duymadı şuan gözükmez kanda takip edelim dedi haftaya gel dediBnm de bat 28 ocak. Pazartesi günü test pozitif çıkınca Dr gittim ultrason da görünmedi. Dr küçük henüz dedi normal miş. Ama beta değerleri güzel ilerliyor. Önümüzdeki hafta gideceğim kontrole. Uygulama şu an 5+5 diyor bnm için.
Evet ilk hamilelikPazartesi görürsünüz bence ilk bebek mi?
Değeriniz gayet güzel artmış maşallah önümüzdeki hafta içi keseyi görebilirsiniz o zamanMerhaba teşekkür ederim. Sürekli takip ediyorum ama kaçırmışım mesajları. Adetim geçeli 6. Gün test yaptım pozitif çıktı akşama da beta bu değerde çıktı. Şimdi de sağlık ocağı da 2 gün sonra yaptırdığım testte 1539 çıktı.