• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Bugün avm ye gittik gitmemizle çıkmamız bir oldu sanırım tansiyon sorunum var ondan oluyor diye düşündüm iki kere gözlerim karardı felan o yapıyor olabilir. Ama diğer günlere göre şuan iyiyim biraz daha sabah prilam aldım ama ☺️
Olabilir canım geçmiş olsun. Allah sağlık versin inşallah. 🤲

Evett benim bitti çok şükür güzel geçti. Tam 21.haftalıkken girdim. Her şeye bakıyor doktor. En sonunda da yüzünü gösteriyor. Çok duygusal bi an gercekten gözlerim dolu dolu izledim 🙏
Benim de perşembe günü kısmet ise. Üç hafta önce bakılmıştı ama kalp tam belli olmadı gene gidicem. İnşallah güzel haberler alırım ben de. Maşallah.

Merhaba sevgili anneler. Bugün epey bi üzgünüm. Üçlü testim down sendromu 118/1 çıktı. Doktor perinatolojiye amniyosentez için yönlendirdi. Sizce yaptırmalı mıyım. 2 li testi yapmamıştım keşke bunu da yapmasaydim. Var mı sizde yüksek çıkıp da sonradan hiçbir sorun olmayan. Neticede bu bir teşhis testi değil. Tarama sadece. İçim içimi yiyor şuan 😭

Benim de perşembe günü kısmet ise. Üç hafta önce bakılmıştı ama kalp tam belli olmadı gene gidicem. İnşallah güzel haberler alırım ben de. Maşallah.
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz 😊 gitmeden önce uyuyamadım hem heyecan hemde kaygılıydım. İnşallah hepiniz güzel hayırlı haberler alırsınız 💓🌸

Evet canım ben de başladım bakalım henüz etki görmedim sirke bayadır kullanıyorum ondan mı etki etmez oldu kaşıntı var bakalım bugun kekik yaparim yarın da sonra sirke ile devam ederim ben bi bardak suya bi tatlı kaşığı kaynattim yeterli dimi bilemedim miktarı nasıl ayarlicagimi
Normal çay yapar gibi demişti teyzem ben de öyle yaptım soğuyana kadar iyice demleniyor zaten. İçebilsek çok güzel olacak da içilmiyormuş 🥺 umarım faydasını görürsün çok geçmiş olsun

Merhaba sevgili anneler. Bugün epey bi üzgünüm. Üçlü testim down sendromu 118/1 çıktı. Doktor perinatolojiye amniyosentez için yönlendirdi. Sizce yaptırmalı mıyım. 2 li testi yapmamıştım keşke bunu da yapmasaydim. Var mı sizde yüksek çıkıp da sonradan hiçbir sorun olmayan. Neticede bu bir teşhis testi değil. Tarama sadece. İçim içimi yiyor şuan 😭
Merhaba, üzülmeyin tarama testleri kesin tanı testi değil hatta fetal dna testi bile oranı yüksek olmasına rağmen tanı testi değil. Doktor kesin sonuç için amniyosentez istemiştir.

Fetal DNA için hafta sınırı var mı bilmiyorum ama fetal DNA düşünmez misiniz? Daha risksiz bir seçenek.

Fetal DNA için hafta sınırı var mı bilmiyorum ama fetal DNA düşünmez misiniz? Daha risksiz bir seçenek.
Fetal DNA testi %💯 değil dedi doktor. Yine de bi fiyat sorayım dedim 15 bin dedi. Şuan bunu karşılayacak bir durum içinde değiliz. Amniyosentez için de perinatolojiye yönlendirdi. Ultrasonda ince ince baktı hiçbir sorun görünmüyor bebeğimiz gayet sağlıklı ultrasonda dedi ama yine testi es geçmeyelim dedi. Bende kararsizim

Merhaba, üzülmeyin tarama testleri kesin tanı testi değil hatta fetal dna testi bile oranı yüksek olmasına rağmen tanı testi değil. Doktor kesin sonuç için amniyosentez istemiştir.
Ultrasonda bebeğimiz çok sağlıklı görünüyor dedi. Ama yüksek çıkmış olmasını es geçmeyelim yaptıralım dedi. Bende yorumlara falan baktım düşük riski ve erken doğuma sebep oluyor dedi doktorum da. Bilmiyorum çok üzgün ve kararsizim

Fetal DNA testi %💯 değil dedi doktor. Yine de bi fiyat sorayım dedim 15 bin dedi. Şuan bunu karşılayacak bir durum içinde değiliz. Amniyosentez için de perinatolojiye yönlendirdi. Ultrasonda ince ince baktı hiçbir sorun görünmüyor bebeğimiz gayet sağlıklı ultrasonda dedi ama yine testi es geçmeyelim dedi. Bende kararsizim
Tarama testleri yüzde yüz doğruluk payı vermiyor ama acıkcası kendi fikrimi belirtmek isterim yerinizde olsaydım eğer inanın bu cocuğu doğuracaksam bakacaksam her türlü kabulüm olurdu onu aldırmayı düşünüyorsanız bakamam diyorsanız kendinizi buna hazır hissetmiyorasanız yaptırın.en basit örnek vermek istiyorum cok yakın arkadaslarımdan birinin ikili ve dörtlü testli riskli çıkmıştı amniyosentez önerdiler yaptırmadı doğum yaptı gayette sağlıklı bir bebeği var 6 aylık oldu bile 🌸

Diger gruplardan birinde soyle bi sey gordum;

👉🏻🧴Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek pişik önleyici krem markaları;
Badger, bubchen, earthmamaorganics, ecowell, evomere, incia, kokosobaby, mambinoorganicsskincare, minorisbaby, mumsynatural, naturalivebeuty, penaten, purmama, shooshatrulyorganic, yesilmarka pişik kremi.

👉🏻🧴 Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek şampuan markaları;
Agarta, babyme, ecowell, earth mama, evomere, halallesofficial, hipp, logona, mambinoorganicsskincare, minidolin, minoris, naturalivebeuty, siveno, yeşil marka, thinkbaby, urtekram organik, biopedia, mk bebek şampuanı, dermakidda, moms green kids, baby Icon.

👉🏻🧴 Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek bebek çamaşır deterjanları;
Babyme granül, momsgreen, dalan granül, dalin granül, duru granül, ugreenclean, incia, minoris, siveno, roa.

İnşallah güzel haberlerle dönersiniz 😊 gitmeden önce uyuyamadım hem heyecan hemde kaygılıydım. İnşallah hepiniz güzel hayırlı haberler alırsınız 💓🌸
inşallah çok teşekkür ederim. 🤲💗 Ben de 3 haftadır kaygılıyım ama güzel düşünceler içinde olup dua ediyorum. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız dediğiniz gibi. 🤲

Ultrasonda bebeğimiz çok sağlıklı görünüyor dedi. Ama yüksek çıkmış olmasını es geçmeyelim yaptıralım dedi. Bende yorumlara falan baktım düşük riski ve erken doğuma sebep oluyor dedi doktorum da. Bilmiyorum çok üzgün ve kararsizim
Yaptırınca bir şey değişmeyecek. Bence gayet sağlıklıdır. Öyle söylüyorlar ama gayet sağlıklı doğuyor bebekler. Organları da iyi gözüküyor ise sorun yok. Ama karar sizin tabi ki. Ben de yaptırmadım tanı testlerini.

Back